Nieuw

GEERT WILDERS en de LANDVERRADERS

Geachte Hr. Wilders (g.wilders@tweedekamer.nl)(Ook verzonden maar andere partijen).

U bent vandaag andermaal te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/).
De rubriek waar Jan de Gewone man en Truus ga naar Huus centraal staan. De personen waar ook U voor opkomt in al Uw redes tegen de Policolor Over-Correcte elite. De Policolor elite, zij gaan over de lijken van de medemens heen zonder om te kijken naar de gevolgen van hun desastreuze op moord met voorbedachte rade lijkende beslissingen.
We gaan een analyse maken van de Moorddadige Achterlijkheid van politieke partijen na de dodelijke aanslagen in Parijs. Nee, niet van november, maar van januari 2015, Charly Hebdo. Dit debat is een zuivere weergave, dat Policolor politici, hun Eigen Bevolking blootstellen aan anarchie, moord en doodslag. En dat met een enorme geestdrift !

Interrupties Charly Hebdo debat

PvdA, SamSom vond het vreselijk, maar hij vond, dat Hr. Wilders precies hetzelfde deed als de terroristen doen, Haat, Haat en verdeeldheid zaaien. De strategie van Hr. Wilders is hetzelfde als die van de terroristen. Het woord en overleg zou de oplossing bieden aldus SamSom.
Wilders antwoord: Hij was duidelijk kwaad en sprak van een zieke geest, abject en ziek, een dwaas die niet inzag welk een barbarij men naar Nederland gehaald heeft.

D’66, Pechtold vond, dat de islam geen blaam trof, maar dat men enkel naar het individu moest kijken en uit de islam kunnen moslims inspiratie opdoen.
Wilders antwoord: Allemaal roepen ze allahu akbar als ze de koppen afsnijden en dit is allemaal gebaseerd op de islam. Ze baseren zich op de Profeet als ze een journalist een kogel door de kop heen jagen. En allemaal gebruiken en baseren ze hun gedrag op de Koran. Dus Hr. Pechtold kom hier niet Uw onzin vertellen, dat het niets met de islam te maken heeft. Niet iedere moslim is een terrorist, maar wel bijna alle terroristen zijn moslims. De islam is Haat, Geweld en Onverdraagzaamheid. De oorzaak, de basis van het Geweld is de islam.

Denk, Kuzu kwam vertellen, dat Geert Wilders er trots op is, dat hij al 10 jaar lang wijst op het gevaar de bron van het kwaad, de islam. Of Wilders hier wel begreep wat hij zei ? Toen kwam deze Vol-Idioot vertellen, dat Wilders de oorzaak van alle geweld was, want hij stond 30x vermeld in de geschriften van Breivik !
Op zoveel onzin van ‘KuzuTurk’ voelde Wilders zich niet geroepen om te antwoorden.

VVD, Halbe Zijlstra kwam vragen wat Wilders bedoeld met de-islamiseren.
Volgens Wilders zouden er nog binnen 2 jaar 100.000 Islamisten het land binnenkomen. En dat wil de PVV niet, Genoeg is Genoeg. Minder islam, moskeeën en islamitische scholen. Na nogmaals de vraag wat de bedoeling was kreeg Zijlstra te horen, dat hij een ‘onnozele gans’ was en een naïeve Jihadistenvriend, daarna droop Zijlstra als een geslagen hond af. Zijlstra kwam in mijn optiek in dit debat als grootste idioot naar voren.

Christen Unie, Hr. Slob kwam vertellen, dat het de schuld van ons allemaal was. En waarom Wilders met zo’n hoge toon sprak ?
Wilders zei Vrijheid en islam gaan niet samen. De islam is een groot gevaar voor Nederland. 10 jaar geleden de moord op van Gogh, de aanslagen op de Twin Towers en nog gaan de ogen niet open. Aanslag, Aanslag na Aanslag en steeds maar weer, weer, weer Over-Correcte politici, die wegkijken. We hadden de aanslagen kunnen voorkomen en dat maakt mij woest.

CDA, Hr. Buma komt vertellen, dat Wilders niks bereikt heeft. Hij vond dat Wilders niet boos moest zijn, maar samenwerking moest zoeken (en dat krijg je dan te horen van de partij die de PVV uitsluit).
Antwoord Wilders: De tijden van de Buma’s en van de Rutte’s zijn voorbij. Hier in de 2e kamer kunt U nog wat kletsen, maar de mensen in Nederland en in de EU willen deze Islamisering niet. Aan Uw Haagse politieke spelletjes zal weldra een einde komen. De mensen hebben er genoeg van, genoeg van politici als U. De politieke revolutie zal er komen !!! En we zullen zien wie er gelijk heeft.

SP, Roemer kwam om de vrijheid te beschermen van alle Nederlanders, speciaal de moslims. Er moeten andere maatregelen komen als de voorstellen van Hr. Wilders.
Wilders betoonde hier andermaal, dat de islam de oorzaak van alle kwaad is en niet een individuele moslim. De SP als ‘wegkijker’ werkt mee aan de Islamisering van Nederland. Als er een Asielzoeker het land uit moet staat de SP als eerste op de bres om dit te verhinderen. Jihad- gangers krijgen een de-radicaliseringsprogramma i.p.v. ze op te sluiten ! Subsidiewaanzin voor de ‘Gutmensch’ zijn gedachtegang !

Dierenpartij, Thieme kwam vertellen, dat Hr. Wilders een bange man was. En of dat niet hetgeen is wat terroristen willen ? Een Victorie voor de terroristen ! En Wilders is de Angstzaaier !
Wilders antwoord: Hij wist niet waar mw. Thieme de laatste 10 geweest is en onder welke steen ze vandaan is gekomen. Duizenden mensen vermoord, afgeslacht en dat heeft niks met Angst te maken. Dat kunnen we niet accepteren. We moeten nagaan hoe dat komt. En het gebeurt niet door Katholieken, Joden, Boeddhisten, maar door mensen in naam van de islam.

En als slot kwam er de SGP, van der Staay, de ‘mannenpartij’, eigenlijk de enigen die enig realisme ten toon spreiden. Nuchter en vasthoudend om meer bescherming te geven aan de Eigen Bevolking !
Wilders antwoord: Wetgeving hieromtrent daar wordt te lang mee gedraald. Daar kan de PVV niks aan doen. Het is de keuze aan de anderen om Jihadisten hun paspoort niet af te pakken. Dat het kabinet en de kamer foute analyses maken, daar kan de PVV niks aan doen. Dat ze het hebben over terroristen, maar dat ze weigeren om de ‘Olifant’ bij zijn naam te noemen: ISLAM !
Schrik en huiver als U de Video, die bij dit debat hoort gaat beluisteren. Uw Veiligheid interesseert ze geen ene malle moer. Hun Achterlijkheidsgedachte zal de dood voor vele Autochtonen betekenen. Nu nog spreekt de meest Achterlijke van het stel over ‘de sobere nasleep van de Arabische lente’. Hun gedachtegang is zwaar ziekelijk en dodelijk voor de Eigen Bevolking. Je zou je kunnen afvragen hoe vaak zijn deze zwaar gestoorden in de Efteling geweest ! Idealisme tegenover Realisme ! De Leugen tegenover de Waarheid !

Beluister de ‘Charly Hebdo’ Video !!!

Hier mijn eerdere bijdrage over Hr. Wilders:
https://fenixx.org/2015/10/29/geert-wilders-de-koning-van-de-rede/

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

19 Comments on GEERT WILDERS en de LANDVERRADERS

 1. De hypocrisie van dit kabinet druipt er weer van af! Want het eeuwige smoesje (haatzaaien) als verweer begint ons nu aardig de keel uit te hangen! Andere argumenten hebben ze gewoon niet! Zowel Samsom als de voorzitster voelen zich, gesteund door het applaus van de rest van de nitwits, superieur in dit clubje achter de heg! Ik geef u hier nógmaals de definitie van hypocriet en u mag bepalen of dit van toepassing is op dit kabinet.
  “Hypocrisie als argument tegen iemands argument gebruiken is een drogreden. Hypocrisie of huichelarij is het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal, of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden ZELF in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen.” C’est ca!

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De hypocrisie van dit kabinet druipt er weer van af! Want het eeuwige smoesje (haatzaaien) als verweer begint ons nu aardig de keel uit te hangen! Andere argumenten hebben ze gewoon niet! Zowel Samsom als de voorzitster voelen zich, gesteund door het applaus van de rest van de nitwits, superieur in dit clubje achter de heg! Ik geef u hier nógmaals de definitie van hypocriet en u mag bepalen of dit van toepassing is op dit kabinet.
  “Hypocrisie als argument tegen iemands argument gebruiken is een drogreden. Hypocrisie of huichelarij is het voorwenden van geloof, gevoelens, moraal, of deugden zonder daar volledig achter te staan of de daaraan verbonden normen en waarden ZELF in praktijk te brengen, in het bijzonder bij het bekritiseren van anderen.” C’est ca!

  Liked by 1 persoon

 3. Ik wil wel nog even betonen, dat mijn verslag in het niet valt als men de Video daadwerkelijk bekijkt. Let wel het is het debat over de aanslag van januari 2015, Charly Hebdo en ze doen of Wilders de schuldige is. En nu in november precies hetzelfde. Hun gedachtegang betekent de dood voor de Autochtone bewoners !!! En velen kiezen voor de dood van hun Eigen Kinderen. En ik schrijf de huichelaars E-mails, zodat ze straks niet kunnen zeggen:”Ich habe es nicht gewusst”!

  Like

 4. Als Nederland er inderdaad ‘alles aan doet om ons land veilig te houden’ van terrorisme, waarom blijven we dan zo graag de voedingsbodem kweken waarop het groeit en bloeit? En waarom zijn we dan zo innig bevriend met de sponsors ervan? De import van olie uit de Arabische landen is belangrijker dan de veiligheid van ons volk! Wij zijn slechts de plebs, het stemvee en de sponsors van de groot-aandeelhouders. En ach als er zo nu een aanslagje wordt gepleegd waar slechts een paar honderd van ons omkomt, dat valt dit gewoon onder het risicomanagement….

  Like

 5. Een beetje risicomanagement zou nog worden geaccepteerd maar de hele eigen bevolking op het spel zetten is een misdadige en moedwillige actie die ongetwijfeld een wederactie oproept

  Like

 6. Esperanza // november 26, 2015 om 16:09 //

  @Wauso

  Gaaf verslag van de culurele zelfmoordpropagande zoals gevoerd door de verzamelde Tweede Kamer Wilders bashers.
  Triest dat het debiele gajes met zijn gemaskeerde zelfvernietigings drang niet kan zien dat het dat daarmee ook de Nederlandse bevolking aan de haaien over levert.

  Do the monkey, do the pony
  Do the slop, do the boogaloo twist
  Cut your throat, Cut your throat…

  Like

 7. Die stomme ganz Thieme heeft duidelijk bedradings problemen in de bovenkamer.

  Liked by 1 persoon

 8. trebor2110 // november 26, 2015 om 16:26 //

  Do the monkey, do the pony
  Ik dacht dat dierensex verboden is 🙂

  Like

 9. Ik kwam die Video bij toeval tegen. Hij is door eenieder vergeten alhoewel er veel spreuken instaan, die nu nog gebruikt worden, zoals ‘Genoeg is genoeg’ en de ‘Olifant’ bij zijn naam noemen: islam ! Ze kunnen gewoon Achterlijke verhalen vertellen en niemand die het ziet of opmerkt. Dat is ook waar ik steeds op ageer. Op al die Blogs enkel Kudt moslim hier en Kudt moslim daar en over politici hoor je ze weinig zeggen. Dat geeft deze laatste dus de mogelijkheid om door te gaan met hun onzin ! Tenzij hij een Wauso Mailtje krijgt, want ‘dann hat er es gewusst’, van zo gaan we niet met elkaar om !!!

  Like

 10. Esperanza // november 26, 2015 om 16:46 //

  @trebor

  Like

 11. Dion Graus heeft
  je een privébericht gestuurd.
  Dank voor de tip waarde heer Reiss! Gezegende avond, Dion

  Like

 12. Esperanza // november 26, 2015 om 18:04 //

  Lezenswaardig verhaal van Joost Niemoller.

  ‘Er zijn verschillende strategieën in de Nederlandse ‘democratie’ om om te gaan met groeperingen die zich keren tegen de internationale, leidende lijn, die de lijn is van de overwinnaars van na de oorlog. En die dus als niet-democratisch worden bestempeld.
  Uitsluiten door negeren.
  Uitsluiten door demoniseren.
  Uitsluiten door verbieden.
  Insluiten via pacificeren.
  Bij Wilders worden nu alle vier de strategieën toegepast, naar gelang de politieke verhoudingen en wat er speelt in de actualiteit.’

  http://joostniemoller.nl/2015/11/janmaat-wilders-en-het-bezwijken-van-de-democratische-natiestaat-lezing/

  Like

 13. Je ziet nu al de sfeer van ‘Politionele acties’ bij Pegida, terwijl men bij AFA (=ISIS) niks doet. Als er straks doden vallen (ik heb hier over geschreven), dan zou het wel eens los kunnen gaan !

  Like

 14. @Wauso, ik heb het ook een poos geleden al aangegeven, je kunt er op wachten dat hier straks de hel losbreekt, zeker door half Nederland.

  Like

 15. koddebeier // november 28, 2015 om 17:35 //

  Het is te hopen dat alle politici die nu ons land en de burgers verraden ooit voor een tribunaal zullen moeten verschijnen !! Het zou de mooiste dag van m’n leven zijn !!

  Like

 16. Geduld is een schone zaak, ook voor deze. Fijn weekend Koddebeier

  Like

 17. 3x HAAGSE ACHTERLIJKHEID !!!

  https://dub126.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=e704ffc9-97eb-11e5-9501-6c3be5a75b00&Aux=114%7c0%7c8D2FA0FD2DACF70%7c%7c0%7c0%7c0%7c0%7c%7c%7c10%7cwillyreiss%40hotmail.com&cid=f077714dfba791b4&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att&blob=MHx6U2hlZXBsZS5qcGd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d

  3 Over-Correcte Heren Vol Indoctrinatie en Achterlijkheid zijn vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/).

  Goedendag, (hantenbroeke@tweedekamer.nl)

  Ik heb Uw relaas gelezen op TPO http://politiek.tpo.nl/column/zwak-optreden-in-syrie-bedreigt-westerse-geloofwaardigheid/
  Ik kan er alleen maar over vertellen als dit het niveau is van kamer leden, al of niet VVD, dan is het dieptreurig gesteld met dit land. De domheid van Uw schrijfsels, het heeft geen zin om U dat uit te leggen, daar U geheel geïndoctrineerd bent door gelijkwaardige idioten als oorlogshitser Hans van Baalen en visieloos persoon Rutte. Uw verhaal komt er op neer, dat Assad vriendelijker had moeten zijn tegen Jihadisten (U lijkt wel een PvdA of GL idioot). De USA gooit al lange tijd bommen en dat is volgens U goed. Nu komt Rusland zijn kompaan Assad helpen en dat is niet goed, want Rusland is boe, boe, boe. En dan wrijven zich de Russen volgens U in hun handen, want ze mogen oorlogje voeren ! In wat voor tijd leeft U eigenlijk ? Waar komt zoveel Achterlijkheid vandaan. Ga voor je eigen eens na wat dit beste kabinet sinds de 2e W.O. allemaal heeft liggen verknallen de laatste jaren. Teveel om op te noemen, maar 1 voorbeeld zal ik geven. Opstelten is verantwoordelijk voor het laten vliegen van de MH17 boven oorlogsgebied. U met Uw grote denkvermogen zult toch wel begrijpen, dat dit niet zo slim was, of wel ? Hij is eigenlijk de hoofdschuldige en verantwoordelijk voor de dood van 298 mensen. U, de politieke elite en Uw media vrienden houden hierover wijselijk de waffel ! De dood van die mensen, dat boeit U niet, maar wel Uw baantje en Uw Eigen Belang. De problemen die komen gaan met Uw zogenaamde ‘Vluchtelingen’, die hoef ik toch niet te benoemen ? Of bent U ook hier te dom voor ? Welkom, welkom, welkom riepen de vrienden van de VVD in koor tegen 80% mannen, waarvan velen hun vrouw en kinderen in de steek hebben gelaten, want het is gevaarlijk. Enkel totale idioten trappen hier in ! En dan nog de ‘kindbruidjes’, pedofilie met goedkeuring van de VVD ! Kijk eens in de spiegel en zeg dan: ik ben een ‘mongool’ ! De VVD en deze Regering is Zum Kotsen !!!

  Wauso

  Goedendag (a.marcouch@tweedekamer.nl)

  Het moet toch wel lachen zijn bij de PvdA van tegenwoordig.
  Over 1 1/2 jaar, of wellicht eerder als jullie kerels waren, zal jullie dat lachen wel vergaan. Is het om die reden dat jullie zoveel zogenaamde vluchtelingen naar Nederland willen halen of is het de bedoeling om Autochtone Nederlanders na verloop van tijd voorgoed het zwijgen op te leggen.
  Voor SamSom ligt er al een nieuwe baan in het verschiet: Clown bij Circus Renz.
  Misschien met een beetje hielen likken en steun van Uw baas, Marokko, kunt U de dans der ‘niksnutten’ ontspringen. Veel opleiding heeft U niet gehad zie ik. Maarja, als Allochtoon heb je in Nederland altijd een streepje voor. De uitroeiing der Autochtonen wordt nu in een versneld tempo doorgevoerd constateer ik zelf. Wat zal Uw baas in Marokko hier tevreden over zijn !
  Nog 1 vraagje: Waarom krijgt Hr. Spekman een eeuwige seizoenkaart bij FC Utrecht ? Dat riekt toch naar omkoping. En dan kost deze seizoenkaart de stad ook nog eens 20 miljoen Euro. Waarom mag die man op zijn post als voorzitter blijven zitten ? Toch niet, omdat hij een vriendje van Biertje van der Roest is ? Eerlijk is eerlijk, in dat wegmoffelen en besodemieteren van mensen daar zijn jullie echt goed in ! Succes verder met het ‘verpatsen’ van Nederland, zijn Cultuur en de Nederlandse waarden en normen !

  Wauso

  Dag Hr. SamSom (D.Samsom@tweedekamer.nl)

  Eerlijk is Eerlijk. Wat hebben we weer mogen lachen met jouw retoriek !
  Minister (hahaha), nee Minister-President (en toen viel ik van mijn stoel) !
  Andere geschikte beroepen voor Diederikke ikke ikke zijn Trainer Nederlands elftal, Koningin van Nederland, Prinses van de Efteling, Hobit, R2D2 (Star Wars), Grumpy the cat, burgemeester van Lilliputtown en tot slot ‘The Joker’ uit Batman.
  Als Minister-President had je misschien net als ‘Steelman’ Spekman bij Utrecht een ‘Levenskaart’ kunnen krijgen bij Ajax (Godenzoonkaart) voor bewezen diensten. Of je kon het Circus Renz redden en je mocht er dan als beloning als Clown optreden. Of een ‘Levenskaart’ voor de Efteling kon je aldaar kennis opdoen over de sprookjes, die je dan tegen je giga grote kiezersschare verder kon vertellen.
  Je vriend en toeverlaat Rottenberg heeft het Sociale ‘bolwerk’ verlaten. Wat ging hij tekeer. De dolken die er van alle kanten invlogen. Naar Spekman begrijpelijk, maar naar jouw toe met je Minister-President aspiraties, hoe haalt hij het in zijn hoofd om de Godenzoon van de PvdA zo af te blaffen ! Het is maar goed, dat je straatcoach geweest bent, want die Marokkanen weten ook van wanten met dolken. En dan die T.V. gesprekken waar je steeds weer laat zien, dat niemand jouw ‘grootsheid’ in de war kan brengen !
  Nog even en dan is het weer Sinterklaas, dan had je als Minister-President de asielzoeker centrums kunnen nagaan met cadeautjes zoals neem elk nog 10 van jullie vrienden mee, want straks bij de verkiezingen hebben we jullie nodig !

  SamSom, laat ze maar ‘lullen’, doorgaan jij komt er wel ! En blijf zitten, jij bent de Topper van de PvdA. Na den Uyl en Kok hebben wij zoiets als jouw niet meer mogen meemaken.

  Wauso

  Noot: Al mijn Mails worden steeds daadwerkelijk verzonden naar betrokkenen !!!

  Like

 18. Net een tweet naar Halbe Zijlstra gestuurd.
  Maar ik twijfelde hoe ik hem moest groeten.
  Sieg Heil of zal hij al Arabisch spreken ?!

  Samson moet je op een laat tijdstip natuurlijk niet lastig vallen.
  Gaat naar huis, zijn gehandicapte dochter een kusje op het voorhoofd of een kussen op het hoofd?!?
  Voor al dat geld wat de zorg van zijn dochter gaat kosten.
  Daar kunnen vele vluchtelingen mee opgevangen worden.
  Wat een dilemma voor de fuhrer van de PvdA

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. MOSLIM HIELENLIKKERSPARTIJ DIERENPOES |

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s