Nieuw

Voor iedereen die van mening is dat wij de daders van dit soort gruwelijkheden in Nederland met open armen moeten ontvangen

Bovenstaande foto toont ons een meisje van tien jaar oud, gewoon een leuk kind, een kind met de pech om in handen te vallen van de islamitische pedofielen bende die huis hield in haar geboortestreek. Op 3 augustus 2014 werd ze ontvoerd en leefde ze ruim een jaar lang in een ware hel om de doodeenvoudige reden dat ze geen moslima is en dus straffeloos als gebruiksvoorwerp kon worden verhandelt, verkocht of cadeau worden gedaan.
.
Op 20 oktober 2015 wist de organisatie CYCI (The Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq)  haar te bevrijden. In de periode van ruim één jaar waarin het meisje het bezit was van de islamitische pedofielen bende beleefde ze de grootst mogelijke nachtmerrie, het meisje werd dagelijks verkracht, misbruikt en mishandelt. Het onschuldige kind werd als seksslavin gevangen gehouden en meerdere malen doorverkocht. Dat wat geen enkele ouder zich kan of wil voorstellen voor haar of zijn kinderen overkwam het meisje, een volledig jaar van haar jonge leven bracht ze door in een constante angstgolf. Leven zonder pijn en angst was in deze verschrikkelijke periode voor het meisje onmogelijk, een periode van pijn, geweld, misbruik zonder te weten of haar familie nog naar haar opzoek was, of zelfs nog in leven was. Geweld en misbruik onder helse pijn zichzelf in slaap huilen om te weten dat de nachtmerrie na het ontwaken weer opnieuw begint en dat dagen, weken, maanden achter elkaar door zonder enig uitzicht op beter.
.
Een kinderleven voor altijd verandert, abrupt afgebroken en omgezet van kind tot lustobject voor mannen die de naam man eenvoudigweg niet meer zouden mogen dragen, eenvoudigweg niet meer waard zijn, islamitische pedofielen die de benaming mens niet eens meer waard zijn.
.

.
Aangezien wij in Nederland, in Europa liever deze islamitische pedofielen een nieuw bestaan geven en desgewenst hun kindslaafje laten na bezorgen is er geen ruimte voor het misbruikte kind van tien en haar familie. Deze mensen hebben waarschijnlijk niet een paar duizend dollar liggen om richting Europa af te reizen. De Europese Unie laat de echte vluchtelingen gewoon barsten aangezien we hier liever ongeleide testosteron bommen, ja jonge (veelal) islamitische mannen, toekomstige jihadisten dus binnen halen en aangezien deze ook in de vele asielzoekerscentra alles te vertellen hebben is er dus geen plaats voor de echte slachtoffers van islamitische staat.
.
Wanneer ik dit zo opstel dan ben ik waarschijnlijk weer haat aan het zaaien aangezien ik wel me mening geef en wel degelijk besef dat er ook echte vluchtelingen zijn. Inderdaad zodra ik de gelukszoekers weg filter en enkel vraag om de echte vluchtelingen eerst eens op te gaan vangen dan ben ik, jawel, een racist. Snapt U het nog?
.
Beste dames en heren landbestuurders wanneer haalt U het zwaar overbetaalde hoofd eens uit de kont van de asielindustrie en stopt U eens met het bevredigen van de imam om eens naar het kwaad van de islam te kijken om op die manier zelf het verstand eens in werking te zetten om te beginnen met het opvangen van de echte vluchtelingen en het wegtrappen van al dat islamitisch gespuis. Het meisje en haar ouders moeten hier van harte welkom zijn en JA ze zijn zelfs hier in huis welkom, maar dat volk dat over een aantal jaren, maanden, weken????? hier uit naam van die pedofiel zonder vrede zichzelf opblaast op Amsterdam centraal kunnen we wellicht per direct terug schoppen naar die grote zandbak.
.
Terug naar het begin, het meisje is inmiddels herenigt met haar familie dankzij “The Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq” en mede door “CYCI” heeft ze nu de kans om over de opgelopen trauma’s heen te komen en middels heel veel zorg en liefde wellicht nog een mogelijkheid om een leven op te bouwen. De tijd heelt alle wonden, maar of het voor een kind mogelijk is om over dit soort gruwelijkheden heen te komen betwijfel ik.
.
Foto’s en info via

.
met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

25 Comments on Voor iedereen die van mening is dat wij de daders van dit soort gruwelijkheden in Nederland met open armen moeten ontvangen

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Europa verwelkomt islamitische verkrachters en pedofielen en de echte slachtoffers laten ze in de steek! Zegt dit niet alles over de mentaliteit van de Europese ‘bestuurders’?

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2015 om 12:22 //

  Denk dat sommigen uit mijn omgeving mij wel zouden kunnen omschrijven als een nieuws-junkie maar gek genoeg had ik nog niets over deze trieste gebeurtenis gelezen. Alhoewel gek genoeg, je mag natuurlijk niet meer verbaasd zijn dat dit krampachtig buiten de berichtgeving wordt gehouden. Het komt niet goed uit want het zou zomaar voor verdeeldheid, voor polarisatie kunnen zorgen. Wat betreft het meisje, ik denk niet dat dit kind ooit nog een normaal leven zal kunnen leiden, dit is zo beestachtig, zo onvoorstelbaar, zo weerzinwekkend, zo ten hemel schreiend daar is niks meer bij te bedenken. Je moet er niet aan denken dat dit meisje waarschijnlijk niet de enige is of zelfs maar een uitzonderlijk geval. Je zou je haast gaan schamen als man ter wereld te zijn gekomen.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // november 20, 2015 om 12:28 //

  hier uit naam van die pedofiel zonder vrede zichzelf opblaast op Amsterdam centraal kunnen we wellicht per direct terug schoppen naar die grote zandbak.

  Hmm Bolo hoe wil je iemand die zichzelf opblaast terug schoppen naar de zandbak ??? 🙂
  .

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2015 om 12:54 //

  Het is niet erg als ze zichzelf opblazen zolang er maar niemand in de buurt staat.

  Like

 5. Criminelen die zich tot de islam aangetrokken voelen en daarna ‘legaal’, volgens het HAATBOEK koran, met al hun praktijken door kunnen gaan = ISIS.

  Like

 6. Esperanza // november 20, 2015 om 13:36 //

  Tegen barbaren die stijf staan van dit soort middelen is alleen een goed gerichte kogel effectief:

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/11/dit_is_de_hulkpil_die_is_wakke.html

  Like

 7. jungleelephant // november 20, 2015 om 13:37 //

  Je schaamt je dood voor zo’n regering als de onze!Arm meisje!

  Like

 8. Esperanza // november 20, 2015 om 14:06 //

  D’r is een reactie van me in het zwarte gat verdwenen.

  Like

 9. Esperanza // november 20, 2015 om 14:12 //

  Betrof het fabeltje ‘De tijd heelt alle wonden’.

  Like

 10. trebor2110 // november 20, 2015 om 15:28 //

  Esperanza dat geld voor de Nederlanders , want de wonden van de Spanjaarden , de Franse en de Duitsers zijn volgens mij al weer geheeld .

  Like

 11. Esperanza // november 20, 2015 om 16:00 //

  Trebor, misschien even beetje verder denken.

  https://www.psychologytoday.com/articles/199201/wounds-never-heal

  Like

 12. Tja vind je het gek na het lezen van taloze artikelen en uren aan gruwelijke vid’s gezien te hebben hoe deze niets ontziende barbaarse islamitische slachters hun mensonterende smerige praktijken met oogluikend welgevallen van de bestuurlijke elite voort kunnen zetten in de gastlanden welke ze zo vriendelijk verwelkomt hebben.

  Het begon alle maal zo onschuldig 50 jaar geleden toen de eersten moslims naar ons land toe kwamen het bedrijfsleven had ze zó hard nodig om dat ze de Nederlandse arbeider géén goed loon gunden deze adjudanten van het corporatisme. Alles draait om het geld, olie, macht en het consolideren van de macht welke de volksvertegenwoordigers drijven, achterom kijken om te zien wat voor rokende puinhopen ze achter hebben gelaten is niet van toepassing.

  Voor deze barbaren uit het Midden-oosten wordt niets in de weg gelegd alle drempels worden voor dit moslimtuig geslegt. De bestuurlijke elite zijn bijna allemaal op een enkele uitzondering na verrekt goed op, de hoogte wat de islam is, maar ze hebben er voor gekozen en er is geen weg terrug voor deze elitaire fascistische parlementarieërs.

  Zelf een voortschrijdend inzicht doet ze niet van gedachten veranderen om dat ze de schaamte reeds voorbij zijn. Tja waar men op kon wachten is vandaag weer geschied Gert-Jan Segers, de nieuwe partijleider van de ChristenUnie wil zich tegenover z’n randdebiele achterban profileren met: Geef de islam de ruimte, lust u nog peentjes?

  Liked by 1 persoon

 13. Ook toen al corporatisme

  ijdens de dertiger jaren was er ook al corporatisme. Eenieder probeerde ook toen al uit de staatsruif te eten. Merk op dat men beseft dat men toen wel besefte dat de staatsruif gevuld werd met belastingopbrengsten.

  Bron
  Vrijspreker

  Like

 14. Begin onderhand kots neigingen te krijgen van mossels, laten we alsjeblieft met ww lll beginnen en alle pedo aanhangers tot de laatste uitroeien.

  Liked by 1 persoon

 15. jungleelephant // november 20, 2015 om 17:29 //

  Peentjes geef ik aan de konijntjes en de CU lust ik nog minder!Wat een idioot;hij verraad hiermee zijn eigen mensen!

  Liked by 1 persoon

 16. Esperanza // november 20, 2015 om 17:33 //

  Goed on topic artikel op E.J. Bron van 2013

  @Fub, misschien iets voor op de voorpagina?

  ‘Niemand wordt geboren als een massamoordenaar, een verkrachter of een gewelddadige crimineel. Dus wat zit er in de islamitische cultuur dat hun kinderen op een zodanige manier beïnvloedt, die ervoor zorgt dat relatief veel moslims schadelijk zijn voor andere mensen?’

  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/17/nicolai-sennels-psychologie-waarom-de-islam-monsters-creeert/

  Like

 17. @trebor2110 // november 20, 2015 om 12:28 //
  @ Tijl Uylenspiegel // november 20, 2015 om 12:54

  Waar blijft de opblaasmoslim:

  Like

 18. @Esperanza // november 20, 2015 om 17:33

  Tsja, dat stuk heb ik nou al zó vaak gelezen …

  Like

 19. Esperanza // november 20, 2015 om 18:09 //

  Ja, Jij wél Fub, maar wat heb jij nou niet gelezen?! 😉

  Like

 20. Okay, jij je zin 😉

  Like

 21. Esperanza // november 20, 2015 om 19:20 //

  Thnx, Fub, met dank aan Wachteres voor de vertaling.

  Like

 22. brains2 ‏@brains 2 u2 uur geleden;
  @Stopasielzoeker Vluchters zouden ook richting het zuiden kunnen gaan i.p.v. richting middellandse zee c.q. europa. Of gaat het toch ook een beetje om geld/uitkeringen etc.?

  Like

 23. Wie we allemaal vergeten is de grote Amerikaanse groeperingen or de illuminatie de bilderberggroep en George soros die de ganse vluchtelingen stroom op gang brengen om Europa de destabiliseren en chaos te creëren om zo aan h wereldregering te geraken
  een burgeroorlog zou voor hen de voordeligste situatie zijn
  oorlog voeren zonder wapens
  er zullen veel mensen het leven lat en over de rest zullen ze baas spelen

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Voor iedereen die van mening is dat wij de daders van dit soort gruwelijkheden in Nederland met open armen moeten ontvangen | E.J. Bron
 2. Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Nico Talma. Update om: 20.36 uur | Silvia's Boinnk!!!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s