Nieuw

@VAN AARTSEN, DE PVV zegt OPROTTEN !

Gedag Burgermannetje Jozeppus van Aartsen (burgemeester@denhaag.nl)
.

.
U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/).

Knarsen tandend en met ‘stomheid geslagen’ hebben wij Uw laatste bijdrage bij DenHaag FM mogen lezen. Voor we verder gaan met schrijven zal ik Uw onzin en ‘waanzin woorden’, waarvan U dacht dat het heldere taal was, citeren:

“We moeten ons afzetten tegen Wilders én tegen salafisten en dit moeten we op een radicale manier doen”, zei Van Aartsen. “We moeten het radicale midden zoeken. Alle moskeeën in Den Haag hebben gezegd: ‘Pray for Paris.’ Dit moeten we allemaal doen. Ik ben bang dat als we dat niet doen, dat we naar twee radicale uiteinden sukkelen.”

“De wereld huilt om Parijs”, citeerde Van Aartsen bondskanselier Merkel.
Wij hebben daarom geen kleinmoedigheid en verdeeldheid nodig, maar eenheid en kracht. De kracht van de beginselen van onze rechtsstaat. Dat doen wij ook, hier in Den Haag. Zij aan zij met moskeebesturen en moslimorganisaties.”

En deze onzin wordt dan uitgekraamd door het Faalburgermannetje, die op vakantie was toen Den Haag in de brand vloog en ISIS er in de Schilderswijk de macht greep. Ze zwaaiden met ISIS vlaggen, ze staken alles in brand dat voor hun ogen kwam en de stenenregen ging richting media en politie en dan gaat U het Faalburgermannetje degene die met de oplossing komt, Hr. Wilders, die tevens de meest weldenkende Nederlander is, de wacht aan zeggen !
Uw domheid kent gelijk de domheid van ‘Mutti Merkel’ geen grenzen en die domheid heeft te maken met elite indoctrinatie. Iedere maand is er wel ergens een ‘party’ waar de ‘Ivoren Toren’ bewoners elkaar ontmoeten en elkaar bewieroken en belauweren. Kransen, speldjes, bekers, kettingen, geldbedragen, ze behangen zich onderling ermee van top tot teen ! En het kan niet op de onzin die ze tegen elkaar vertellen hoe onmisbaar ze wel niet zijn voor de samenleving.
Wilkommen, Wilkommen riep ‘Mutti Merkel’ en in Parijs stierven door deze ‘waanoproep’ zo’n 160 veelal jonge mensen. Maar dat deert de Over-Correcte Politieke elite niet. Het was niet hun huis, het waren niet hun kinderen, dus ‘who cares’ !
Zij aan zij met moskeebesturen en moslimorganisaties wilde U de strijd tegen moslimextremisme aangaan. Hr. Jozeppus van Aartsen ik zal U even uit Uw natte droom helpen, bij de solidariteitsmars in Amsterdam voor Parijs van afgelopen zondag, 15 november liepen er 200 mensen mee. En van die 200 mensen, die vanuit de moskee zouden vertrekken waren er nog geen 30 moslim.
Hr. Jozeppus van Aartsen wist U dat er in Den Haag feest is gevierd om de aanslagen in Parijs, door moslimjongeren ! Wist U dat de Horeca in Den Haag niet blij was met dit feest ! Dat deze Horeca gelegenheden daarom hun zaak voor deze moslims gesloten hield ! Wist U ook dat de media hierover niet bericht !!! Hier een twitter bericht: https://twitter.com/Jaspolitiek

De liegende media, daar hebben wij ook al eens over geschreven: https://fenixx.org/2015/11/08/die-lugenpresse-de-opper-pinokkio-van-de-npo/
En als U dan denkt dat het toch goed komt, dan verwijs ik U naar volgend artikel:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Britse-moslimleiders-Tijd-om-te-vechten-voor-islamitische-machtsovername Een discussiegroep van moslims even over de grens bij Scheveningen. Ze willen het land overnemen. En ook de domme Engelsen staan als verdoofde imbecielen toe te kijken !
Zou U nog niet overtuigd zijn, dan geef ik U hier nog een feestende menigte met vuurwerk in Palestina. Ze vieren de doden in Parijs. Naar Palestina gaan jaarlijks ‘karrenvrachten’ met geld, dat zijn dus de mensen waar U en Uw partij zo trots op zijn !

Ook al zit U in een ‘Ivoren Toren’, U kunt nu niet meer zeggen:”Ich habe es nicht gewusst”!
Hr. Jozeppus van Aartsen nu U dit toch gezien en gelezen heeft moet U toch bekennen, dat er maar 1 Politicus van niveau kennis van zaken heeft en dat is Geert Wilders. En in mijn optiek bent U nog niet goed genoeg om zijn schoenen te poetsen !

Politici van de gevestigde Over-Correcte partijen zijn ‘los gezongen’ van de werkelijkheid. Ze leven in een droomwereld. Nu gaan ze weer voor ‘Pray for Paris’ ! Binnen afzienbare tijd barsten ook in de Jihadstad van Nederland, Den Haag de islam bommen, die neerkomen op de Autochtone Bevolking. Politici in Nederland zijn geïndoctrineerde goedgelovige slappe neuzelaars. Een Burgermannetje dient niet partij gebonden te zijn, dat blijkt telkens en telkens weer. Partijbonzen zijn ongeschikt, incompetent, laten hun oren teveel hangen naar hun elitekring en tonen geen daadkracht, kortom ze kunnen beter opsodemieteren !

Schrik en huiver, hier zij de zogenaamde niet extremistische moslims. Wel 400 in een zaal in Noorwegen en let op bij hetgeen de ‘speaker’ zegt en dan steekt iedereen vervolgens zijn hand omhoog ! Deze ‘moslim domkoppen’ zeggen geen extremist te zijn, maar zijn wel voorstander van alle extremistische voorstellen van de ‘speaker’ !

Op het eind van mijn verhaaltjes schrijf ik altijd een Wauso advies. Ditmaal aan U, waarde Hr. Jozeppus van Aartsen: Belangen van Burgers gaan boven Uw Eigen Belang of het Belang van Uw Partij ! Als U dat niet begrijpt moet U geen Burgermannetje meer willen zijn, ga heen in Vrede en zwaai zwaai !

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on @VAN AARTSEN, DE PVV zegt OPROTTEN !

 1. jungleelephant // november 19, 2015 om 21:26 //

  Van Aartsen is nu al zo vaak in opspraak geweest,dat ik niet begrijp waarom ze hem zijn ambt nog laten misbruiken door hem niet te dwingen tot opstappen!Maar hier wast de ene hand de andere en houden ze elkaar de hand boven het hoofd!En waarom?Volgens mij zijn ze allemaal zo chantabel als de pest en houden elkaar daarmee in de tang!Want er is er,op Wilders na,geen een die deugt!Witte boorden-criminelen zijn het,landverraders bovendien:iets anders kan ik er niet van maken!

  Like

 2. Het krapuul Van Aartsen laat vanavond 20 – 30 actievoerders van Sociale Werkplaats (mensen met een beperking die tegen het allerlaagste loontje werken) voor een nieuwe CAO (zitten al 5 jaar op de nullijn) in de cel gooien. De Gestapolizei die zelf een paar weken terug zelf actie voerde, voert het rucksichtloss uit. http://www.omroepwest.nl/nieuws/2992747/Politie-arresteert-twintig-bezetters-van-VNG-gebouw-bezetting-is-beeindigd

  Like

 3. jungleelephant // november 19, 2015 om 22:11 //

  Een van de meest uitgebuite groepen in onze maatschappij;over slavernij gesproken!

  Like

 4. Esperanza // november 19, 2015 om 22:32 //

  Faalburgemeester Jozias van Aartsen en zijn sharia politie:

  Like

 5. @Carmon

  Like

 6. Er broeit anerchie en onrust en opstand, want steeds meer burgers zijn het goed zat wat deze regering uitvreet. Als de regering het lef heeft om zijn eigen burgers neer te slaan voor hun eigen recht opkomend dan zal Nederland dit berouwen.

  Like

 7. Wauso was zo in extase dat hij de tekst vergat !
  .
  ‘Natte Droom Burgemeester’ !

  Like

 8. Dacht heel even van Aartsen er tussen te zien, waarschijnlijk is ie snel naar de wc

  Like

 9. Ha, ik zie hem net hierboven staan nu, maar ik had hem al onder mijn ctrl-v dus zal hem plempen 😉

  Oorspronkelijke tekst die ik in gedachten had toen ik hier naar toe navigeerde:
  Hey, je hebt zelf een heel andere foto getweet bij je stukje:

  Like

 10. @Fubar
  Die Kerst foto had ik nog staan. En hij past perfect bij de ‘Natte Droom’ van het Burgermannetje ! Een foto of Video is van belang of men het artikel wel leest. Wauso leert ook al gaat het langzaam !

  Like

 11. Als je bij volgende stukjes zelf even een fotootje voorstelt ..

  Heb jij wat jij wilt, en hoef ik niet te zoeken. Win – win.

  Like

 12. @Fubar
  Het was eigenlijk een probeersel.
  Op Twitter kreeg ik er die foto/film niet bij. Toen stond daar die camera naast en dacht ik probeer dat eens. En toen nam ik die Kerst foto. Normaal is het de foto van de film die erbij hoort !

  Like

 13. Die foto staat gewoon op twitter hoor. Ik heb hem van jouw twitter …

  Like

 14. @Fubar
  Je begrijpt niet wat ik bedoel te zeggen.
  Ik weet niks van twitter af en probeer van alles. Dus nu zet ik foto’s op mijn computer en dan zet ik ze op twitter. Ik heb toch al eerder gezegd, dat ik langzaam ben. Ik begin dat Twitter wel goed door te krijgen en te verbinden met mijn artikelen ! Van Aartsen rot op staat nu niet voor niets in de Top 10. Dat was zonder Twitter niet mogelijk geweest !

  Like

 15. Mijn artikel zit in de Spam Box.
  Er zit 1 foto bij en 1 Video.
  Nu zie ik als amateur niet of ik het er goed heb opgezet.
  Het artikel is een uitleg over het Charly Hebdo debat, dat al iedereen weer vergeten is.
  Hier komt de Achterlijkheid duidelijk naar voren !

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. van AARTSEN, de PVV zegt OPROTTEN | examplewordpresscom33104

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s