Nieuw

“Misschien moeten we maar terug gaan naar ons eigen land en daar doodgaan”

h/t Esperanza

01

01

01

01

01

Voor wie vergeten is hoe echte vluchtelingen er uit zien:

opgejaagde Armeense vluchtelingen

opgejaagde Armeense vluchtelingen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

23 Comments on “Misschien moeten we maar terug gaan naar ons eigen land en daar doodgaan”

 1. Please leave the Netherlands today. You will make alot people happy.g

  Liked by 1 persoon

 2. “Misschien moeten we maar teruggaannaar ons eigen land en daar doodgaan.”

  Dat lijkt me een strak plan. Ik zou zeggen: doen. Nu meteen! Doei, doei!

  Liked by 1 persoon


 3. En die yoghurt ies ook niet te vreten!

  Liked by 2 people

 4. @BertG.

  En de nivea is zeker ook niks:

  01

  Like

 5. Hello illegal immigrants! Yes, we will help you

  Ga Terug. Give Miele back to old, sick and jobless Dutch people. Take train to Schiphol Airport. Buy ticket. Walk to the gates (mind your step). Go through white slurf thing. Board plane. Leave plane when at home. Fight for your country. Rebuild your country. Live long and prosper. We’ll trade. OKTHXBAI!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/bye_bye_zwaai_zwaai.html

  Liked by 2 people

 6. Zo jong en dan al intelligenter, dan de gehele politieke elite bij elkaar !

  Liked by 2 people

 7. trebor2110 // november 12, 2015 om 15:14 //

  Voor de jonge dame heb ik nog wel een warm plekje en een lekkere warme maaltijd .

  Like

 8. trebor2110 // november 12, 2015 om 15:19 //

  Hier nog een paar van die vluchtelingen die goed doorvoed zijn

  Liked by 2 people

 9. trebor2110 // november 12, 2015 om 15:14
  Dat is nou werkelijk de laatste die ik in me huis zou toelaten met zo’n duckface smoelwerk.
  Dan heb je hele dag dat soort gezeik aan je kop. Niks deugt dan meer.
  Maar daar hebben er wel meer last van.

  Liked by 1 persoon

 10. Esperanza // november 12, 2015 om 15:46 //

  ‘Die status houdt in dat niet enkel mensen die een gegronde reden voor vervolging hebben aanspraak kunnen maken op een verblijfsstatus, maar iedereen die oorlogsgeweld of repressie ontvlucht. Daarmee gaat Europa veel verder dan het vluchtelingenverdrag van Genève. Wanneer bijvoorbeeld in Pakistan een burgeroorlog uitbreekt hebben in principe alle 160 miljoen Pakistani recht op een verblijfstatus in de EU; alsof alle Nederlanders tijdens de Duitse bezetting recht hadden op asiel in de VS.’

  http://politiek.tpo.nl/2015/11/11/het-lek-in-eu-asielbeleid-heet-subsidiaire-beschermstatus/

  Liked by 1 persoon

 11. Esperanza // november 12, 2015 om 15:53 //

  Als bovenstaande juist is, rijst de vraag waarom een asielzoeker überhaupt afgewezen en daarna uitgezet zou kunnen worden.
  Lijkt me een goudmijn voor asieladvocaten

  Like

 12. Esperanza // november 12, 2015 om 16:24 //

  Vergeet m’n vraagstelling hierboven maar. Bovenstaande is juist wat betreft iedereen die oorlogsgeweld of repressie ontvlucht.

  Like

 13. Misschien de valse reclame blaadjes van frontex beetje aanpassen aangezien de eeuwige vakantie gangers zich bedrogen voelen. Zou zeggen ga terug en vermoord uw reisadviseur.

  Liked by 1 persoon

 14. Nog een paar “dankbare” vluchtelingen.
  http://rudaw.net/english/world/12112015
  Er uit met al dit gajes!!!.

  Liked by 1 persoon

 15. Esperanza // november 12, 2015 om 16:39 //

  Clowns to the left of me,
  Jokers to the right, here I am,
  Stuck in the middle with you,

  Liked by 1 persoon

 16. Elsevier ‏@Elsevier 4 u4 uur geleden
  COA meldt dat er donderdag televisies en bankstellen worden geleverd #haagsazc http://bit.ly/1OFRCkR

  Like

 17. Men gaat hier goed tekeer vandaag tegen de mossels ! Wat me dan wel opvalt is dat men dat niet doet bij de politieke elite. Die pissen eenieder die op deze site alsook gelijksoortige sites komen in de bek. En wat doen de ‘mosselblaffers’ dan vervolgens ?? Nee, eerlijk is eerlijk, ze doen niet niets, ze kijken weg en het liefst zouden ze wegrennen ! Die ‘LinksKnechten’ ziekte van dat ‘wegkijken’ zit er bij iedereen in !

  Like

 18. En dan te bedenken dat er in dit land honderden, zo niet duizenden, autochtone mensen zijn die God op hun knieeen zouden danken voor 24/7 gratis eten, onderdak, een bed en 12 euro zakgeld in de week.

  Please leave, princess.
  And take your wanna bee hipster friend with you.
  Let him try sell you to ISIS for privacy, cigarettes and pocketmoney without all that make up and lipstick on your sour face. You would be no good for anything else but cleaning, cooking and dragging water. But that would most probably be the first honest, manual work you would have done in your whole useless life so far. It might even teach you a lesson about priorities, you spoiled brat!

  We didn’t invite you to come here.
  Most Dutch people do not want you here anyway.
  And we’ve got more than enough trouble here ourselves without you making trouble.

  Liked by 1 persoon

 19. Het schijnen Albanezen te zijn, die komen al helemaal niet in aanmerking …

  Like

 20. Esperanza // november 13, 2015 om 15:36 //

  @Fubar

  Zeg, Fub; je deelde laatst je observatie over die systeemplafonds in het Limburgse optrekje dat Frans Timmermans te heet onder de voeten werd.
  Heb je de opgepimpte bouwkeet die Gretta Duisenberg te koop heeft staan ook gezien?
  Zal vast wél voldoen aan de luxe eisen van het asielzoekers gajes in het filmpje.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/koop_dan.html

  Like

 21. G.Deckzeijl // november 13, 2015 om 16:14 //

  Dag Nederlander…!
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/24738171/___Stuur_klagende_vluchteling_terug___.html
  _________________________________________________________________
  Vandaag in de papieren Telegraaf op pag.13 het artikel van A.Bakker:
  SCHREEUWEN OM TV EN GELD
  Onderkop in rood: Eritreeër op de barricaden wegens “oneerlijke behandeling”
  (letterlijke weergave/GD)

  Den Haag. Wij willen geld! Dat is de booschap van ontevreden vluchtelingen die protesteren bij het voormalige ministerie van Sociale Zaken. Uitgerekend het departement van de uitkeringen.Woensdagavond kwamen tientallen mannen uit Eritrea aan per touringcar vanuit een opvanglocatie in Budel.Met in hun handen knalgele tassen van supermarkt Jumbo vol kleding en verzamelde persoonlijke eigendommen stapten ze hun nieuwe, tijdelijke, verblijf binnen: het leegstande ministerie van Sociale Zaken in Den Haag. In tegenstelling tot veel andere noodopvanglocaties slapen vluchtelingen hier niet in een grote hal.De kantoorkolos telt vele kleine kamers met plek voor in totaal 600 mensen.Niet goed genoeg! Uit protest sliepen de Eritreeërs buiten op de groenstrook tussen het minsterie en het Chinese all-you-can-eat-restaurant Hashi. “Geen televisie, geen keuken om zelf te koken en alleen toiletten die door iedereen worden gebruikt”, klaagt Eritreeër Jonathan na een frisse overnachting in de buitenlucht. Over de Chinees gesproken: het eten in “kampen” is verschrikkelijk.”Wij zijn jullie eten niet gewend, want in Afrika is het eten pittiger. Het eten dat we hier krijgen is niet goed, het maakt me ziek.Het enige wat we nu lusten is brood en na zes maanden willen we iets anders kunnen kopen.” Terwijl Jonathan een Chocoprince eet gaat hij verder met zijn belangrijkste punt: “Ze geven ons geen geld!” Al zes maanden in Nederland en nog géén euro ontvangen.Niet eerlijk, vindt de jongeman. “In andere kampen krijgen ze 57 euro per week. Waarom zijn wij anders dan andere migranten? Zelfs in Duitsland geven ze meer. Ik weet dat er veel mensen naar Nederland komen, maar is dit teveel gevraagd?” De Eritreeërs zijn op de vlucht uit een land waar de vrijheid van meningsuiting levensgevaarlijke grenzen kent.Na een half jaar hebben deze vluchtelingen goed in de gaten dat we in Nederland ongekende vrijheden hebben. Dáár is de politie! Protestreren in een plantsoen zonder kennisgeving? Daar zijn ze in de demonstratiehoofdstad niet zo dol op… Niets aan de hand: een van de vluchtelingen blijkt zich na een nachtje in de buitelucht niet goed te voelen. Even later arriveert de ambulance voor een medische check. Eritreeër Jaman is vooral druk met zijn lege portemonnee: “Al vijf maanden geen geld om te bellen met vrouw en kinderen. Ik kan geen geld naar ze sturen. Wij blijven hier zitten tot er iets gaat veranderen.”
  _________________________________________________________________________
  Naschrift GD:
  Klachten over het opvangland, Jonathan en Jaman? Dus ons eten maakt je ziek? Je weet nog niet half waar alle niet-moslims van de EU al decennia STRONTZIEK van zijn. En waarom zouden we jouw profiteursBENDE geld geven zonder dat je ook maar één dag hebt gewerkt en belasting hebt betaald? Zoek gvd je rotzooi bij mekaar en ROT als de wiedeweerga OP naar de steen waar je onder vandaan bent gekropen.!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Asielterroristen komen uit veilige landen, willen luxe voer, en stelen het dan maar – Fubar

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s