Nieuw

29 november Pegida Rotterdam

NIEUWE PEGIDA DEMONSTRATIE OP 29.11.2015 in ROTTERDAM.

ZOALS ALTIJD GAAT HET OOK DAN OVER VLUCHTELINGEN-ISLAMISERING-INTEGRATIE-EUROPA-TTIP/CETA&TISA – POLITIEK&VOLKSRAADPLEGING EN BEHOUD NEDERLANDSE NORMEN EN WAARDEN (ZWARTE PIET)

Geachte heer, mevrouw,
Als u deelneemt aan onze demonstratie, dan vragen wij u vriendelijk het volgende te bedenken.
U bent niet alleen deelnemer, maar ook vertegenwoordiger van al diegenen die het met PEGIDA Nederland eens zijn, ook diegenen die niet aanwezig zullen zijn.
Uiteraard willen wij voor een ieder, wel of niet aanwezig, het meeste resultaat behalen. Hierbij is het heel erg belangrijk dat wij een goed visitekaartje afgeven. En niets te doen dat door onze critici en/of tegenstanders tegen ons kan worden gebruikt.
Hiervoor hebben wij de volgende regels opgesteld:
1. De erkende vlaggen van alle Europese Landen zijn toegestaan.
Geen Palestijnse/Hamas/Nazi/IS vlaggen!!
2. Gezichtsbedekking is niet toegestaan.
3. Geen uitingen van welke politieke partij dan ook;
4. Uiteraard geen verboden uitingen en/of symbolen,
5. Geen (omstreden) uitingen en/of symbolen; (terroristische vlaggen of NAZI symbolen)
6. Verder is alcohol drinken verboden, net als rotzooi achter laten op de DEMO plek.
7. Indien u benadert wordt door een journalist, of andersinds persoon van de media, verzoeken wij u hen vriendelijk en beleefd door te verwijzen naar de organisatie. (Helaas kan het voorkomen sommige media u en de demonstratie bewust negatief in beeld willen brengen.);
8. Wij vragen om met RESPECT om te gaan met elkaar, en
te luisteren naar de Politie & Ordedienst, die aanwezig zijn
met oranje hesjes!
PEGIDA NEDERLAND STANDPUNTEN.
Samen voor Nederland!
PEGIDA is een Beweging, die vrij van elke ideologie de huidige politieke en sociale problemen van onze tijd wil aanpakken, en samen met de bevolking oplossingen wil vinden.
De middenklasse en de werkende klasse verarmen steeds meer door het huidige economisch beleid.
Lonen en pensioenen verslechteren relatief snel tegenover de kosten van levensonderhoud.
De criminaliteit stijgt, sociale hotspots en gestaag groeiende parallelle samenlevingen zorgen voor onrust bij de mensen. Het veiligheidsrisico wordt steeds groter. En de wereldwijde conflicten als gevolg van onverantwoordelijk binnenlands en buitenlands beleid verergeren met de dag.
Een vreedzame samenwerking en samenleven van alle soevereine landen over de hele wereld is de basis voor een veilige toekomst voor ons allemaal.
Daarom zien we de volgende Standpunten als onvermijdbaar:
1. Bescherming, behoud en een respectvolle manier van omgaan met onze cultuur en taal. Stop het politieke en religieuse fanatisme, radicalisme, de islamisering, en laten we onze seksuele zelfbeschikking behouden.
2. Maken en strikt uitvoeren van de Vreemdelingenwet met oog voor de demografische, economische en culturele aspecten. Kwalitatieve immigratie (in plaats van momenteel gemeenschappelijke kwantitatieve massa-immigratie) naar voorbeeld van het Zwitserse en Canadese model. Criminele asielzoekers worden direct het land uitgewezen met een inreisverbod, en asielzoekers hebben geen voorrang bij het verkrijgen woningen.
3. Decentrale onderbrenging van oorlogsvluchtelingen en politiek of religieus vervolgden indien opvang in de regio (die prioriteit geniet) niet mogelijk is, met zoveel mogelijk inachtneming van de gemeentelijke mogelijkheden en de langere sociale visie van de asielzoeker wordt dan naar mogelijkheden gezocht. Kortere doorlooptijden van aanvragen en onmiddellijke uitzetting van afgewezen asielzoekers. Illegaliteit strafbaar stellen, verhuurders die woningen aanbieden, werkgevers die werk geven en een ieder ander die probeert de illegale te helpen een langer verblijf mogelijk te maken in Nederland, wordt daarvoor hard bestraft. Opname in de grondwet van een recht en de plicht om te integreren.
4. Hervorming van het gezinsbeleid, onderwijs, pensioen en het belastingstelsel. In het bijzonder moet de bevordering van duurzaam familie beleid een prioriteit zijn om een halt toe te roepen of zelfs een ommekeer om de demografische verandering te bewerkstelligen. De wens om kinderen te krijgen mag niet worden onderdrukt door economische angsten.
5. Invoering van bindende referenda op landelijk niveau naar Zwitsers model. Een tweede pijler van de democratie parallel aan het partij-systeem installeren. Gekozen Burgemeesters en minder bestuurslagen.
6. Samenhangende toepassing van de wet, ongeacht de politieke, etnische, culturele of religieuze aspecten van de betrokkene.
7. Meer financiële middelen voor de politie en het creëeren van meer banen bij de Politie (meer blauw op straat).
8. Afschaffen van dubbele nationaliteit, indien (zoals bij Marokkaanse) het niet mogelijk is deze te weigeren bestaat er geen mogelijkheid de Nederlandse te verkrijgen.
9. Gaan voor een vreedzame, Europese groepering van sterke soevereine naties met politieke en economische zelfbeschikking. Verdrag van Schengen wordt opgezegd en grenscontrolles worden weer ingevoerd.
10. Afwijzing van TTIP, CETA en TISA en soortgelijke vrijhandelsakkoorden die de Europese zelfbeschikking en de Europese economie duurzaam zullen gaan schaden.
11. Strikte scheiding van kerk en staat. Dit betekent dat religieuze uittingen zoals hoofddoek en keppeltjes in overheidsgebouwen (scholen, gemeentehuizen ….) verboden zijn. Ook moet er een algeheel verbod van boerka´s in het openbaar komen.
12. Wij zijn tegen de Islamisering, dat betekend dat alle islamitische scholen moeten worden gesloten en geen nieuwe moskee meer in Nederland geopend wordt. Moskeeën waar haatimans prediken moeten worden gesloten. Er moet een Immigratiestop voor mensen uit islamitische landen komen. Ook een kompleet verbod op onverdoofd ritueel slachten, en ook de invoer van deze produkten verboden moet zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9339 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on 29 november Pegida Rotterdam

 1. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  in eensgezindheid wil ‘k mijn woede delen,
  laat Rotterdam dus maar ’n mijlpaal zijn…
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 1 persoon

 2. Niet vergeten een identiteitsbewijs mee te nemen. Massaal foto’s nemen en video’s maken om de vijfde kolonne in ons midden (zoals de vechtende undercovers) wederom te ontmaskeren is ook aan te bevelen. Een instructie voor de mensen wat te doen bij arrestatie misstaat ook niet.

  De grens schuift op. Steeds minder middelen worden geschuwd om het democratische geluid van Pegida de kop in te drukken.

  Liked by 1 persoon

 3. @elcid
  En ik zeg niet gaan als er geen aangifte tegen O.M. of van Zanen wordt gedaan, want dan zijn ze geen knip voor de neus waard !

  Like

 4. #Pegida mag #geen #mars houden door #Rotterdam /via @NOS #Moslims mogen wel een mars tegen #Israel houden http://nos.nl/l/2069714

  Liked by 1 persoon

 5. D. G. Neree // november 18, 2015 om 17:56 //

  @Wauso, André van Delft dient een klacht in bij de politie

  Like

 6. Esperanza // november 18, 2015 om 18:40 //

  @Rebecca 17:44

  Je verwacht het niet, hé. Hoe moet dat nog goed komen.

  Like

 7. Esperanza // november 18, 2015 om 18:43 //

  @D. G. Neree // november 18, 2015 om 17:56 //

  D.G., heb je misschien een linkje naar dat bericht?

  Like

 8. alles goed en wél natuurlijk…. maar wat/waar is nu het startpunt ?

  Liked by 2 people

 9. De anti-islambeweging Pegida heeft het contact met de gemeente Rotterdam over de geplande demonstratie verbroken. Pegida wil zondag 29 november in de stad gaan protesteren.

  De beweging is boos over het besluit van de gemeente dat de demonstratie niet mag plaatsvinden op de Pim Fortuynplaats in het centrum. Pegida laat weten dat ze nu op het Stationsplein gaan verzamelen. Daar horen de deelnemers wat de verdere plannen zijn.

  Burgemeester Ahmed Aboutaleb zei eerder dat de beweging niet mag verzamelen op het stationsplein. “Dan zal ik de politie direct opdracht geven om op te treden”, aldus Aboutaleb.

  http://www.nu.nl/rotterdam/4171767/pegida-verbreekt-contact-met-gemeente-demonstratie-rotterdam.html

  Vertrektijd :
  https://www.facebook.com/pegidanederland

  Like

 10. dank Rebecca, hier kunnen we wat mee… gereblogd op onze site…!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Anti-islambeweging Pegida wil een tweede demonstratie in Rotterdam op zaterdag 12 december.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/4196742/2015/11/28/Pegida-kondigt-tweede-demonstratie-in-Rotterdam-aan.dhtml

  “Omdat onze Marokkaanse burgemeester Ahmed Aboutaleb er zondag helaas niet bij kan zijn, hij bezoekt Saudi-Arabie de Financiers van de Islamitische Staat (IS), geven wij hem op 12 december een tweede mogelijkheid.”
  https://www.facebook.com/pegidanederland

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. dat zijn toch die PEGIDA-mensen, die toch amper beter wisten ? | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s