Nieuw

Georges Soros wil 1 miljoen migranten per jaar voor EU

Vorige week schreven we over geforceerde migratie als strategisch wapen. Daarin kwam naar voren dat uitgelokte migratie zowel door staten als door non-gouvernementele organisaties kon worden bevorderd. De rol van laatstgenoemden kan niet worden onderschat.

Vooral Georges Soros en zijn Open Society Foundations springen daarbij in het oog. Soros is al heel lang actief in Amerika, waar hij voornamelijk woont, om immigratie te bevorderen. Het gaat daarbij vooral om ‘immigratie hervorming’, dat wil zeggen het regelen van burgerschap voor illegale immigranten (generaal pardon zouden we hier zeggen). Hij is actief in een verenigd front van kapitalistische geldschieters (Carnegie Foundation, Ford Foundation, etc.) om deze onzalige praktijk door te drukken. De reden is duidelijk: de creatie van een proletariaat van goedkope arbeid.

Soros heeft echter ook een uitgesproken over de huidige migratiecrisis. Op 26 September verscheen een essay over hoe hij de migratiecrisis wenst op te lossen onder de titel: Rebuilding the Asylum System. Hierin vallen een aantal zaken op. Ten eerste wordt de EU als enige ter verantwoording geroepen, al in de eerste zin van zijn essay:

The European Union needs to accept responsibility for the lack of a common asylum policy, which has transformed this year’s growing influx of refugees from a manageable problem into yet another political crisis.

Er is geen enkele verwijzing naar de desastreuze interventiepolitiek van Amerika in het Midden-Oosten in met name Irak en Syrië. Bovendien worden de rijke Arabische olie monarchieën, die ook een aandeel hebben in de crisis in Syrië, geheel niet aangesproken. Het is ook zijn eerste punt voor een mogelijke oplossing:

First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future.

Merk op ‘has to’ (oftewel: moeten in het Engels) en ‘at least’ (minstens). Over het kostenplaatje heeft meneer Soros ook al nagedacht:

Vrije Tribune >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Georges Soros wil 1 miljoen migranten per jaar voor EU

 1. Walgelijke zionist. Wake the fuck up. Daar, in die hoek, zit het probleem, de rest zijn uitwassen van de zionistische agenda waaronder de mosliminvasie. All wars are zionist banker wars.

  Like

 2. edjan // juni 5, 2016 om 20:55 //

  Wat Soros vraagt, dat doen merkel, rutte, timmerlul en al hun trawanten toch al?

  Like

 3. Meneer Soros moet in een jasje zonder mouwen, deze man heeft al zoveel verziekt hij verdient het!

  Like

 4. Die smeerlap heeft een houten overall verdiend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: