Nieuw

Schijtlijsters en snotterapen

andersoortige aap, pixabay

Timmermans: Europees project kan stranden

De Europese samenwerking zou weleens kunnen stranden. Die vrees sprak EU-topman Frans Timmermans gisteravond uit, tijdens een lezing in Amsterdam. (Trouw)

Door Gielah

Intussen horen wij een Timmermans…. die de indruk wekt zijn eigen leugens te zijn gaan geloven….evenals dat bij een Verhofstadt te vermoeden valt….
bedroefd klagen, dat er zoveel ´nationale krachten´ de door hem en zijn vrienden gewenste eenparigheid in de wielen rijden.
Foei toch… mensen die zomaar van hun váderland houden!
Hoe archaïsch!
Hoe frustrerend!
Hoe weinig CONSTRUCTIEF!

Het blijkt duidelijk nodig deze zichzelf vergalopperende heren en dames er op te blijven wijzen, dat het op dit continent alléén nog maar goed kan komen als ZIJ… met ingang van gisteren… eraan beginnen de door hén gemaakte fouten razendsnel terug te draaien!
Niks te verwijten naar burgers toe!
Enkel een overduidelijk mea culpa, mea culpa, mea máxima culpa… alleen dát is aan de orde!

De EU weg dus… want de burgers hebben zich daar nog niet over mogen uitspreken… en is DUS illegaal en on-democratisch.
De euro weg dus…. want daarvoor geldt hetzelfde.
Schengen opheffen dus, want idem dito.

Grenzen dicht… NU….én goed bewaakt… béter dan in normalere tijden…. nu immers half Islamia kwijlend van begeerte naar onze welvaart en vrijheid hierheen in beweging gekomen is.
Géén uitkeringen meer voor allen, die niet óverduidelijk in levensgevaar waren in de landen van herkomst, zoals christenen en Yezidi’s en nog wat kleine groepen…. want zonder uitkeringen en andere faciliteiten blijven de verkeerden vanzelf wel weg… en onmiddellijk… want dat geven ze snel genoeg aan elkaar door via de dure smartphones, die ze allemaal bij zich lijken te hebben.

En dan gaan we eindelijk eens netjes orde op zaken stellen.
Het merendeel van de thans zittende politici kan dan niét aanblijven…. uiteraard… daarvoor kleeft er téveel schuld aan hen en hun keuzes…. en hebben ze té veel buiten de wil van de burgers om gedaan.
De term ‘volksvertegenwoordigers’ past dan duidelijk niet.

Wie en wat verdwaald is moet terug naar de plek en het moment, waarop de eerste verkeerde afslag genomen is.
Makkelijker gaat het niet.
Réchts-omkeer!

Daarom wens ik géén verwijtende opmerkingen van de anti-democraten met bergen boter op hun eigen hoofden naar óns toe te vernemen!

90% van de politici, óók de heer Timmermans, zijn de áángeklaagden…. en niet de aanklagers!
Laten we de zaken wél even helder houden!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

27 Comments on Schijtlijsters en snotterapen

 1. Een multicultureel Europa haalt onze beschaving naar beneden
  Massa-immigratie is het ergste wat Europa is overkomen

  De wereld verwacht van de Verenigde Staten dat zij ingrijpen als ergens in de wereld een oorlog woedt, dictators een schrikbewind voeren of burgers worden geterroriseerd door rebellerende groepen. Die verwachting is trouwens hypocriet. Als de Verenigde Staten in actie komen, krijgen zij het verwijt imperialistisch te zijn. Van Europa verwacht de wereld dit eveneens. Deze verwachting is zinloos. De legers van de Europese landen stellen niet zo veel voor. De leiders van de EU liggen aan het spierverslappend infuus van het politiek correcte denken. Lees verder >>> http://politiek.tpo.nl/2015/11/09/nationalisme-is-noodzakelijk-om-de-wereldgemeenschap-dienstbaar-te-zijn/

  Like

 2. Esperanza // november 10, 2015 om 16:23 //

  Als glijmiddel en trekpop van Juncker kan een socialistisch weekdier als Frans Timmermans niet anders dat het anti democratische EU evangelie debiteren. Geheel in lijn met wat Schulz zonder enige schroom voor de camera meldde:

  ‘Als nationalisme de kop opsteekt in het Europa van de 21e eeuw, aldus dictator Schulz, ‘dan moet je macht gebruiken en ervoor vechten om van de andere partij te winnen’.
  Schulz: “Wir müssen das Europa des Gemeinschaftsgeistes notfalls jetzt auch mal mit Macht durchsetzen. Wir setzen uns notfalls auch in einem Kampf gegen die anderen durch.’
  ‘Gemeenschapszin’ in één zin met het dreigement om die ‘eenheid’ met geweld af te dwingen.
  Weten we weer waar het gedrocht EU voor staat.’

  Like

 3. Esperanza // november 10, 2015 om 16:28 //

  ‘Wat wordt de nationale vogel van Nederland? Op de eerste plaats komt natuurlijk de schijtlijster! Deze staat symbool voor de besluiteloosheid en het gedraai van onze regering en andere overheidsdienaren.’

  http://www.telegraaf.nl/watuzegt/24718156/__Vogels_des_Vaderlands__.html

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // november 10, 2015 om 17:41 //

  Heb mezelf geweld aan moeten doen om die gluiperige one man show te ondergaan waarin een kogelronde Timmermans een uur lang het EU evangelie predikt.
  En zag ook hoe zijn publiek het theater dat Timmermans wist te produceren schaapachtig aanhoorde..
  Wat een gotspe om deze narcist aan het eind van zijn tekst op minuut 59:54 te horen zeggen: ‘Dit is voor het eerst in mijn bewuste beleving van de Europese samenwerking dat ik denk: het zou weleens echt kunnen stranden. Dat heb ik nooit eerder gehad.’
  Kennelijk heeft grote denker Timmermans ondanks waarschuwingen van wél helder denkende wetenschappers, journalisten en politici zich nooit eerder bezonnen over waar het socialistisch ideaal van het streven naar Het Groot Europese Rijk toe kan leiden.
  Kortom het excuus is reeds daar; Ich habe es nischt gewusst!
  U bent gewaarschuwd, teiltje klaarzetten al u gaat kijken, het is zum kotzen!
  .

  Like

 5. koddebeier // november 10, 2015 om 17:41 //

  Nou maar hopen dat Timmerfrans vrees de waarheid word !! Prachtig als EU ellende in elkaar dondert !!!

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // november 10, 2015 om 17:45 //

  Typo: ‘nisch’ moet ‘nicht’ zijn, dus:

  Like

 7. Esperanza // november 10, 2015 om 17:58 //

  Timmermans uitgejouwd op Kos. Kogelwerend vest heet hij zo te zien al aan daar. Zal nodig blijven nu hij ook zelf schijnt te gaan beseffen dat hij Europa verraden heeft.

  Like

 8. Esperanza // november 10, 2015 om 18:05 //

  Stukje uit een ingezonden Brief uit 2014 waarin Frans Timmermans door Hafid Bouazza wordt gekenschetst.

  ‘Nederland zou dus, bij monde van onze gekozen politici, moeten opstaan, niet voor het stukje stof dat een ander land zo eerbiedigt in vlag- of andere vorm (dat hebben we hier al genoeg gedaan voor de hoofddoek), maar voor de normen en waarden die de vlag symboliseert. Een symbool valt uiteindelijk niet te beledigen.
  Maar moraal en waarden zijn dat wel – en dus het verdedigen waard. En zeggen dat Nederland deze verkwanselt, is zachtjes uitgedrukt. Heel zacht. Bijna lief.
  Nederland is niet eens voor de islam en Arabische dreigementen gecapituleerd (ook al klopt dit wel), maar vooral bezweken onder de waanzin dat goede bedoelingen wederkerigheid kweken. De VOC-mentaliteit, een vorm van avontuurlijkheid, heeft plaats gemaakt voor de lust tot gratis reizen.
  Waarom denkt u dat Frans Timmermans, na het bezoek van een of andere ‘topambtenaar’, ook naar Saoedie-Arabië zal afreizen? Om foto’s van zijn kreeftenroodverbrande gezicht in dat MERS-land op zijn Facebook te zetten. Natuurlijk!
  Om twee miljard handelsinkomsten veilig te stellen?
  Dat gelooft u toch niet? Het is vooral een manier om aan te tonen dat hij deugt, dat de regering deugt. Natuurlijk zullen er ook handelsbelangen mee gemoeid zijn, maar als Geert Wilders, die volledig in zijn democratische recht staat, een maatstaf voor deugdelijkheid en/of deugdzaamheid wordt, dan is Saoedie-Arabië wel een heel vreemd oord om je gelijk te halen.
  Mein Himmel! Frans Timmermans is gewoon een variatie op Arnoud van Doorn. Laatstgenoemde neo-moslim is een lachertje, maar denkt u werkelijk dat hij voor die Saoediërs niet ook een lachertje is? Een stroman die een vogelverschrikker blijkt te zijn.. Timmermans is, net zoals Van Doorn, een slappe lul. Dit bedoel ik niet figuurlijk, maar letterlijk. Neerbuigen kost geen moeite.
  Bekering en diplomatieke lakeiengedrag verschillen niet veel van elkaar. In beide gevallen raakt men kwijt wat er werkelijk toedoet: niet geld, niet oppurtunisme, niet bewijs van goed gedrag, niet begrip en ‘respect’ voor andere culturen, of begrip voor de gekwetstheid van een abstractie (‘ziel, ‘overtuiging’). Men raakt karakter kwijt. Dat is sterven voordat skelet en zeis, in een kapmantel gehuld, op bezoek komen.’

  Liked by 2 people

 9. @ Esperanza, kon het allemaal niet aanhoren, skip skip wat een zak met grus.

  Like

 10. Esperanza // november 10, 2015 om 18:09 //

  Zijn geboortegrond werd Frans – mondkapje – Timmermans kennelijk reeds te heet onder te voeten.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/te_koop_huize_timmerfrans_in_h.html

  Like

 11. Esperanza // november 10, 2015 om 18:38 //

  ‘I have lived in your future, and it didn’t work…’

  Like

 12. R.Kroonenberg // november 10, 2015 om 19:04 //

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  troost vrienden…’t Inzicht-moment is dáár
  het kookt haast over, dus zijn de rapen gaar… !

  Like

 13. Wacht maar eens af tot de Britten volgend jaar de kont tegen de krib gooien en Marine le Pen in 2017 de Franse presidentsverkiezingen wint.
  Dan stort die hele zooi in elkaar en kan Schulz zijn ”Macht” en ”Kampf” ergens in steken. Met name Polen slikken dat nl. niet van een Duitser.
  En Merkel wordt er bij de volgende verkiezingen dan ook uit gegooid.
  Dat heet het zelfreinigende vermogen van de democratie.

  Tenzij ze er bij de EU in slagen om die democratie helemaal op te doeken.
  Maar vermoed dat ze zich dan behoorlijk gaan verslikken en zelfs die walgelijke regentenkliek in Den Haag in dat geval nog eieren voor hun geld zal gaan kiezen.
  Gelukkig dat Juncker te laat is met zijn onzalige plannen voor een EU leger.

  Like

 14. Taljaard // november 11, 2015 om 12:38
  Gelukkig dat Juncker te laat is met zijn onzalige plannen voor een EU leger.
  ———–

  Er is helemaal geen EU-leger nodig. De geüniformeerde nazi’s die hier politie genoemd worden rossen met het grootste plezier de eigen bevolking in elkaar net als dat ze in WO-II gewillig de Joden afvoerden. Kijk maar naar hun gedrag tijdens de Pegida betoging.

  De huidige politie wordt gerekruteerd in moskeeën, er zijn diversiteitsmanagers aangesteld om het aandeel mohammedanen exponentieel te vergroten. In Den Haag wordt de plisie aangestuurd door de as-soenah-kazerne. Die dan ook tijdens een demo met IS-vlaggen niet hoort dat er ‘dood aan de Joden’ gescandeerd wordt, terwijl de de baas van dat gajes, Von Aartsen beweert dat er niks strafbaars gebeurd is.

  In Amsterdam knielt Welten in de moskee:

  En roept sturmbahnführer Von Riessen op PVV-ers te deporteren:

  Terwijl in datzelfde dorp de moskee orders uitdeelt aan de aan de geüniformeerde landverraders:

  En alsof dat nog niet genoeg is, hebben de burgemeesters nog de beschikking over hun eigen sturmabteilungen in de vorm van AFA en Internationale Socialisten om buitenwettelijk geweld tegen de bevolking te plegen.

  Like

 15. Taljaard // november 11, 2015 om 12:38 //

  Wacht maar eens af tot de Britten volgend jaar de kont tegen de krib gooien
  ————–

  Er is op dit moment, in de polls, geen meerderheid voor een Brexit. Cameron slaat deze week weer stoere taal uit tegen de EU. De EU-commissie doet alsof ze dat heel vreselijk vindt en jankt tranen met tuiten dat Cameron het wel heel hard speelt. Uiteindelijk zullen ze hem dan wat minimale concessies gunnen in dit opgezette een-tweetje, om Farage geen kans te geven. En zo zal ook die luchtbel leeglopen zonder enig resultaat. En met het districtenstelsel is het vrijwel gegarandeerd dat UKIP nooit een ruime vertegenwoordiging in het Lagerhuis zal krijgen. En anders kan die altijd nog ‘verongelukken’.

  Dat zelfde verrotte ondemocratische districtenstelsel (waar overigens ook D66 een voorstander van is) maakt dat in Frankrijk ook Marine Le Pen geen presidente zal worden.

  Neen, de redding zal van een andere kant moeten komen. daadwerkelijke opstanden, waarbij eerst de politie ontwapend dient te worden, of de EU die onder zijn eigen megalomane gewicht (waar ze dom genoeg steeds meer gewicht bij opstapelen) door zijn lemen voeten zal zakken.
  Of, een andere optie, dat de periferie door de door de EU zelf opgeroepen centrifugaal krachten de EU kotsbeu wordt en er weer uitstapt. In Polen is net een EU- en islamkritische regering aangetreden. In Portugal is gisteren al na 10 dagen de door de EU gepleegde staatsgreep ongedaan gemaakt en de (minderheids)regering Coelho alsnog gevallen en neemt nu ook een EU-kritische regering plaats op het pluche. Hongarije heeft de andere Balkan en Oost-Europese landen het voorbeeld gegegeven dat een hek werkt, en vandaag trekt ook Slovenië een hek op. Terwijl Tsjechië er voor pleit om Griekenland nou toch eindelijk uit de EU te smijten oa. omdat die olijven- en feta-slikkers weigeren hun grenzen te bewaken.

  Nog een toevoeging over de Britten. Vergeet niet dat de EU een enorm budget aan kan wenden voor propaganda. Voorbeeldje van afgelopen maand:

  “Farmers forced to erect EU billboards
  Landowners who receive EU grants told they must put up permanent signs to publicise it or face financial penalties
  Farmers will be forced to erect billboards publicising the fact that they have received EU grants, or face having the money clawed back.
  Thousands of landowners have been told they must put up permanent billboards which can be seen by the public, or face financial penalties.
  The new regulations led to warnings that farmers were being forced to become part of the “EU propaganda machine” in the run-up to a referendum on Britain’s membership.
  Eurosceptic MPs are concerned that the EU will use its financial clout and funding for British institutions to try to influence the result of the vote.”
  Telegraph >>
  http://www.telegraph.co.uk/news/earth/agriculture/11952296/Farmers-forced-to-erect-EU-billboards.html

  Denk in dit verband ook nog eens terug aan het Ierse referendum, die moesten net zo lang terug naar de stembus tot ze ja gestemd hadden. Deze EU gaat niet vreedzaam en democratisch verdwijnen, simpelweg omdat deze EU niet vreedzaam en democratisch ís. We hebben de nazi’s tenslotte ook niet ‘democratisch’ verwijderd. De nazi’s zijn wél ‘democratisch’ aan de macht gekomen …

  Like

 16. Esperanza // november 11, 2015 om 13:49 //

  Als een ware pervert denkt Frans Timmermans zijn volk ongestraft in de bek kunnen spugen.

  (‘Perversie of perversiteit is in ruimere zin een ontsporing van het gevoelsleven of de aandriften die maakt dat men graag dingen doet die algemeen als weerzinwekkend worden beschouwd[1]. Synoniemen zijn: ‘verdorvenheid’ en ‘morbiditeit’. Het begrip komt uit het Latijn en is afgeleid van ‘perversio’ dat verdraaiing of omkering betekent.’)

  Like

 17. Wel hypocriet trouwens van die Timmermans dat die iets tegen hekken heeft. Op het moment dat die zitting nam in de opperste Sovjet liet die zelf een hek bouwen om zijn toenmalige Limburgse stolpje (met armoedige systeemplafonds uit de jaren 70, dat valt mij dan weer op ..).

  Like

 18. Esperanza // november 11, 2015 om 15:01 //

  Een land kan zijn dwazen overleven, zelfs de ambitieuze. Maar verraad van binnenuit overleeft het niet.
  (Marcus Tullius Cicero)

  Like

 19. Esperanza // november 11, 2015 om 15:47 //

  @Fubar 13:23 ‘“Farmers forced to erect EU billboards’

  Hieronder nog een staaltje EU propaganda, gemaakt middels afgedwongen nationaal belastinggeld.

  Like

 20. Esperanza // november 11, 2015 om 16:04 //

  Die Blauwe Tijger heeft ineens een bestseller in huis: Waarover men niet spreekt van de Vlaamse filosoof en publicist Wim van Rooy is inmiddels zo’n 3500 keer verkocht in 2 weken tijd en staat nu op nr. 2 in de bol.com bestsellerlijst. En het was al een onmogelijk boek voor het tijgertje. Een schitterende dikke hardcover voor slechts 27,50, te dik voor de brievenbus – dus duur met verzenden –, en bovendien gedrukt in een flinke eerste oplage. Dat bleek toch aan alle kanten niet genoeg dus die oplage was zo weg. En reken maar dat we gefeest hebben! Maar tot overmaat van ramp is er ook nog papierschaarste in Nederland en zijn de levertijden langer dan normaal.

  We wachten dus allemaal – wij met 1400 klanten – op de 2e druk en die komt 19 november in huis. Volgende week donderdag. De 2e druk is ook al half verkocht zodat we in ieder geval het papier voor de derde druk alvast besteld hebben. Wilt u dus nog een exemplaar van de tweede druk, dan raden we u aan op tijd te bestellen.

  http://www.deblauwetijger.com/catalogus-nieuws-nr-1/

  Like

 21. @Fub

  Twijfel er niet aan dat de linksen en de EU bereid zijn om desnoods zeeen van bloed te laten vloeien om hun zin door te drijven. En dat ze geen enkel middel schuwen om hun dictatoriale natte dromen te verwezenlijken blijkt wel uit hun kruipen voor de islam en het gebruiken van deze satanische doodscultus als ontwrichtend vehikel.
  Maar ik geloof dus nooit dat leger en politie, wanneer hier de pleuris uitbreekt zich tegen het eigen volk zal laten inzetten.
  Dan ken jij bijv. de jongens van het Korps Mariniers en het wapen van de Marechaussee niet zoals ik die ken.
  Vergis je niet.
  Dan kunnen ze islamiseren wat ze willen, maar in die branche worden mensen nog altijd geselecteerd op mentale en fysieke eigenschappen die bij dat inteeltvolk grotendeels ontbreken. Tenzij men de toelatingseisen drastisch gaat verlagen.
  Bovendien zouden die Haagse labbekakken zo’n risico, het risico dat leger en politie zich, op zijn Roemeens tijdens de revolutie tegen Ceaucescu, tegen de regering gaat keren nooit durven nemen.
  Er zitten wel een stel Molukse, Surinaamse en Turkse kerels bij, maar die laatsten moeten niks van Marokkanen hebben, en die twee eersten zijn net zo Nederlands en hebben net zo de schurft aan de islam als wij.
  En de korpsleiding van de politie mag dan wel rot tot op het bot zijn, de gewone dienders komen vrijwel dagelijks op hun werk in aanraking met de ”zegeningen” van de multiculturele samenleving en hebben er ook bepaald geen hoge pet van op.
  Kortom, wanneer ze in Den Haag daadwerkelijk zo dom zouden zijn lopen ze grote kans dat zo’n poging tot inzet tegen het eigen volk van leger en politie zich genadeloos tegen henzelf zal keren.
  Het kwaad in de wereld delft namelijk altijd het onderspit.

  Krijg een beeld voor ogen van een opa met naast hem zijn 8 jarige kleindochter met bloemen in haar handje.
  Zij maken zich los uit een groep mensen met Nederlandse vlaggen en lopen op een colonne op straat opgestelde militairen af.
  De oude man vraagt; ”Gaan jullie op ons schieten, jongens?”
  De commandant, een Afghanistan-veteraan, zegt; ”Nee! Dat gaan we gvd….. NIET! Ze kunnen de tering krijgen, die gore smeerlappen!”
  Waarop de militairen zich bij het volk voegen.

  Like

 22. @Taljaard

  Mijn neef is kolonel in het leger, tig keer Afghanistan. Misschien is die nu wel generaal, was denk ik 10 jaar terug dat ik hem voor het laatst zag. Complete sneuhippie, groener dan Femke Halsema. Die lui worden tegenwoordig opgeleid om de hearts and minds te winnen van de lokale bevolking, van islamieten dus.

  U.S. Army admits to widespread cultural pedophilia in Afghanistan
  http://fubar.mobi/?s=U.S.+Army+admits+to+widespread+cultural+pedophilia+in+Afghanistan

  En net als de amerikanen waren ook de Nederlandse soldaten hier getuige van. Ik heb wel ergens wat artikelen in mijn archief slingeren, maar deze is ook wel duidelijk, en ook die Nederlandse militairen grepen niet in, vanwege respect voor ‘culturele verschillen’.

  Wat moet ik denken van zulke soldaten?

  Kleine kinderen worden verkracht en ze staan er bij en grijpen niet in …

  Doe mij maar de Hells Angels:
  Aanmeldingen bij de Deense Hell’s Angels stijgen explosief in verband met geweld van allochtonen .
  http://rommelig.com/2015/09/04/enter-sandman/

  Like

 23. Like

 24. @Gielah
  Nogmaals excuses voor mijn lompheid.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Schijtlijsters en snotterapen | E.J. Bron
 2. Eindtijdberichten en andere opvallende berichten, verzameld door: Nico Talma | Silvia's Boinnk!!!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s