Nieuw

EU wil het internet vernietigen om papieren leugenpers te redden

Krantenoplagen dalen al jaren. De twee voornaamste oorzaken kan iedereen bedenken.

Papieren kranten zijn erg langzaam met het nieuws. Sinds het internet brengen ze feitelijk altijd ‘yesterdays news’. Een krant moet eerst geschreven, het liefst ook nog helemaal vol, dan gedrukt, dan naar het distributiecentrum vanwaar het gedistribueerd moet, dan nog bezorgd en tegen dat het bij de lezer op tafel ligt zijn bloggers en websites al weer klaar met het volgende nieuws. Kranten lopen hopeloos achter en zijn alleen nog interessant voor digibete bejaarden en daar zijn er steeds minder van.

De andere reden dat kranten hun oplagen zien dalen is dat de lezers nu makkelijker door hun leugens heen prikken. Weer dankzij dat internet waar de nieuwsconsument zich beter kan informeren. De meeste papieren media in Nederland doen al decennia niets anders dan propaganda bedrijven en ze konden daar mee weg komen toen ze nog een informatiemonopolie bezaten. De meeste krantenlezers in het papierentijdperk ( dat is net zoiets als de ‘steentijd’ en de ‘ijzertijd’ ) lazen maar één krant. Ik kan dat weten want ben drie jaar krantenbezorger geweest, Telegraaf, Volkskrant, Trouw, en mijn vriendjes en vriendinnetjes deden de andere kranten in die tijd. Van de honderd abonnees hadden er misschien drie of vier een tweede of derde abonnement.

Nu hebben de grootste l-EU-genaars op dit continent besloten dat dat niet zo handig is een geïnformeerde burger en bedacht dat ze dan het beste het internet kunnen slopen. En het internet hangt van linkjes aan elkaar dus verbieden ze ‘links’. Interesseert ze geen hol dat het internet helemaal niet van hun is en linkjes nog minder. De holkoppige ongekozenen hebben besloten dat ze daar zeggenschap over hebben.

Hoe kan dat dan ze daar zomaar zeggenschap over hebben ? Nou zo:

01

Eerst betaalt u. Dan kopen ze daar politie en een leger van. En dan moet u uw bek houden. Duidelijk ? Nou zou je politie en leger ook ‘goed’ in kunnen zetten. De politie zou bijvoorbeeld illegalen op kunnen sporen en uitzetten in plaats van kleinschalige demonstraties met een of twee onschuldige cartoons te verstoren. En het leger zou bijvoorbeeld de grens kunnen bewaken. De marine zouden we naar Lampedusa, Kos en Lesbos kunnen sturen. Het is daar dat we aangevallen worden (de koopvaardij kan zich prima zelf bewapenen als ze langs Somalië willen varen). Maar ondertussen is ons leger bezig de zaken verderop op te stoken in gebieden als Mali, Afghanistan en Irak.

Beleid dat duidelijk tegen ons welbegrepen eigenbelang ingaat wordt steevast verdedigd door de media. Door ‘links’ te verbieden helpen de l-EU-genaars die media een beetje. En als dank zullen die op hun beurt dan wel weer …

01En eindelijk het onvermijdelijke linkje naar een papieren krant, nu mag het nog. Lees verder bij de Volkskrant >>

Moet ik wel zo sportief zijn en toegeven dat ik langzamer dan een papieren krant ben in deze … (alhoewel, de papieren versie is op dit moment nog niet door de brievenbussen).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on EU wil het internet vernietigen om papieren leugenpers te redden

 1. G.Deckzeijl // november 10, 2015 om 06:49 //

  Like

 2. G.Deckzeijl // november 10, 2015 om 06:57 //

  …auteursrecht op hyperlinks..??????
  Hoe geschift moet je zijn om zoiets ONWERKBAARS te bedenken.???
  En dat door iemand die voor de Piratenpartij in het Europees parlement zit.
  ZUM KOTZEN.
  http://www.sueddeutsche.de/digital/ihr-forum-wie-muss-das-urheberrecht-im-digitalen-zeitalter-aussehen-1.2311789

  Like

 3. G.Deckzeijl // november 10, 2015 om 07:16 //

  Net even een mail naar dat piratenmens Reda gestuurd.
  ________________________________________________________________________
  julia.reda@europarl.europa.eu
  Sie wollen Urheberrecht auf hyperlinks einführen..???
  http://www.sueddeutsche.de/digital/ihr-forum-wie-muss-das-urheberrecht-im-digitalen-zeitalter-aussehen-1.2311789
  Sag mal: wie wollen Sie dass um himmelswillen kontrollieren?
  Bei jeder Internetgebraucher ein Beambte von den InternetGESTAPO der ihn 24/7 auf die Finger schaut.??
  Sag mal: haben Sie nun wirklich nichts besseres zu tun, oder was?
  Was Sie wollen hat nichts mit ein freies Internet zu tun.!

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // november 10, 2015 om 07:24 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. G.Deckzeijl // november 10, 2015 om 07:46 //

  http://www.volkskrant.nl/tech/-europese-commissie-wil-auteursrecht-op-hyperlinks~a4182136/
  Als ik het allemaal goed heb begrepen was het niet EP-lid J.Reda die dat lamme idee op hyperlinks wil invoeren, maar de Bende van Juncker & Co.
  Maar ik blijf wel benieuwd naar haar reactie.

  Like

 6. Esperanza // november 10, 2015 om 14:35 //

  Prima dat je dit extra onder de aandacht brengt, Fub.
  Verderfelijk en uiteindelijk zo dodelijk als een kanker maar kan zijn, die kongsi van EU en leugenpers.

  Like

 7. A321 Crash nog een ‘aanval tegen Rusland’ – US Veteraan

  Het bewijs groeit waaruit blijkt dat de crash van de Russische Airbus A321 in de Sinaï een terroristische operatie tegen Rusland is, Gordon Duff is een Marine veteraan van de oorlog in Vietnam, schreef in zijn artikel voor New Eastern Outlook.

  De auteur benadrukt dat gebeurtenissen zoals de A321 crash waarbij 224 mensen gedood zijn altijd omringd worden door tal van misvattingen die moeten gemarkeerd worden en grondig geanalyseerd
  .
  Bijvoorbeeld, “reële wereld analyse” die door Veterans Today werd uitgevoerd en aangetoond dat de video waarin verschillende verraderlijk terroristen doen alsof ze “ISIS,” zijn en Rusland bedreigen deze werd gemaakt met behulp van geavanceerde video-apparatuur. Om daarna te verschijnen alsof de video gemaakt was door een smartphone camera schreef de auteur.

  Meer van het zelfde, wanneer de theorie van de bom echt is bewezen betekent dat de ontsteking van het explosief werd gecontroleerd door veel meer dan een eenvoudige timer.
  De ontsteking werd waarschijnlijk veroorzaakt door een satelliet communicatie, maar ISIS jihadisten hebben geen toegang tot dit soort apparatuur, schreef Duff.

  De recente Charlie Hebdo cartoon welke de spot dreef met de crash van het Russische vliegtuig blijkt ook dat een derde partij was betrokken bij deze tragedie,
  schreef de auteur in zijn artikel.

  “We benaderen de aanval op Rusland in de term van het neerhalen van een civiel vliegtuig.”

  Zoals vele malen eerder is gebeurd, zijn er krachten aan het werk om te proberen Rusland ertoe aan te zetten om roekeloze acties te verleiden, door een reeks van propaganda-aanvallen over het Midden-Oosten beleid, met name de anti-ISIS operatie in Syrië, concludeerde de auteur. >>> http://sputniknews.com/world/20151110/1029866114/a321-crash-operation-against-russia.html

  Like

 8. Esperanza // november 10, 2015 om 16:05 //

  @ Adriaan Jansens ‘De recente Charlie Hebdo cartoon welke de spot dreef met de crash van het Russische vliegtuig blijkt ook dat een derde partij was betrokken bij deze tragedie,
  schreef de auteur in zijn artikel.’

  Adriaan, de logica ontgaat me hier. Hoezo kan dat blijken uit die cartoon?? :
  http://www.express.co.uk/news/world/617666/Charlie-Hebdo-Russian-plane-crash-Egypt-Sharm-el-Sheikh-UK-flights

  Like

 9. De leugenachtige islam in 4 woorden
  Er zijn er wel meer, maar vier Islamitische woorden die je moet kennen zijn : takiyya, tawriya, kitman en muruna.

  Deze vier islamitische woorden kennen kan uw leven en ook uw beschaving te redden.

  Takiyya

  Takiyya wordt gedefinieerd als huichelarij over iemands islamitische identiteit. Het komt uit het vers 38 in hoofdstuk 3 in de koran dat zegt: “Laat de gelovigen geen vrienden onder de ongelovigen maken in plaats van onder de de gelovigen – hij die dat doet heeft niets te verwachten van Allah – behalve uit zelfverdediging (illaa een-tattaqu minhum tuqah) . Deze “zelfverdediging” rechtvaardigt huichelarij.

  De islamitische Sharia wet bepaalt: “Als het mogelijk is om een ​​doel te bereiken door te liegen, maar niet door de waarheid te vertellen, is het toegestaan ​​om te liegen als het bereiken van het doel toelaatbaar is, en liegen is verplicht als het doel verplicht is.” (Vertrouwen van de reiziger, Paragraaf R8.2) Voorbeelden hiervan zijn het beschermen de islam of een moslim. Lees verder >>> http://nageltjes.be/wp/?p=19363#more-19363

  Like

 10. Esperanza // november 10, 2015 om 16:05 //

  Gelijk na de terroristische aanval op ‘Charlie Hebdo’ beste Esperanza werd er van uitgegaan dat het een door het westen georkestreerde false flag operatie was. Net zoals de tragische vlucht MH-17, Oekraïne Maidanplein Kiev en en nu weer de vlucht A321. Het westen met name de VS en de EU provoceren de Russische Federatie om zo WW 3 te starten, waar rook is , is vuur. Men staat op de grens van grote, ingrijpende geopolitieke ontwikkelingen, enfin de tijd zal het ons leren.

  Like

 11. G.Deckzeijl // november 10, 2015 om 16:48 //

  Aanvulling van 16:40
  http://web.archive.org/web/20130605164853/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexd27b.html?pagina=12097
  De links op die pagina’s werken niet meer, was vroeger wel het geval.
  Herstel schijnt mogelijk te zijn maar dat hangt weer van iemand anders af die in bezit is
  van het volledige HVV-archief.!!!(zo is het toch of niet, Fubar.???)
  De link naar TAYSIR werkt op die pagina dus ook niet maar omdat ik niet voor één gat te
  vangen ben…
  http://web.archive.org/web/20130605152306/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index7a39.html?pagina=11833

  Like

 12. Esperanza // november 10, 2015 om 17:08 //

  @Adriaan

  Mijn punt, Adriaan, was dat het onzin is om middels die Charle Hebdo cartoon een complot-denken wat betreft die vliegtuig crash te rechtvaardigen.

  Like

 13. G.Deckzeijl // november 10, 2015 om 23:38 //

  Vraagje: die like-sterren, leiden die soms naar…
  http://fubar.mobi/2015/09/29/facebook-ik-hou-er-niet-van/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s