Nieuw

Pak die Kalasjnikov en schiet ze dood!

Pixabay

”Pak die Kalasjnikov en schiet!” Dit is Zweden anno 2015. Deze verbijsterende uitgelekte opname van een samenkomst van het Socialistisch Forum laat zien wat de werkelijke agenda is van de Socialdemokraterna (Sociaaldemocraten). Tijdens een evenement georganiseerd door de LO (een Zweedse parapluorganisatie van 15 vakbonden) verkondigt de Sociaaldemocraat Daniel Suhonen dat hij klaarstaat voor de revolutie, maar tijdens het wachten op deze revolutie bereid is de socialistische samenleving te bevorderen door middel van reformatie.

De Sociaaldemocraat Daniel Suhonen was de tekstschrijver van Håkan Juholts (de voormalige leider van de Socialdemokraterna) en verklaart:

“Ik wil een politiek wat bijdraagt tot een socialistisch samenlevingshuis. En als dit betekent dat we de Kalasjnikov moeten pakken en schieten doen we dat. Maar voordat dit gebeurt moeten we niet wachten in studiegroepen. Maar laten we een aantal spoorwegen en wat huizen bouwen, en onze staatsambtenaren verdedigen. En laten we dit samen doen (met Vänster, de Zweedse communisten). Ik doe mee aan die revolutie als we eerst wat reformatie doorvoeren.”

Even later staat Jonas Sjöstedt de leider van de Zweedse communistische partij op het podium. Het was tijdens een bijeenkomst van het Socialistisch Forum van verleden maand dat de Sociaaldemocraat Daniel Suhonen zijn oproep deed tot een gewapende revolutie.

Exponerat: wij verzoeken u deze video internationaal te verspreiden, de videoclip is met Engelse tekst, en meer mensen moeten te weten komen wat er in Zweden gebeurt.

Link: Granskning Sverige Youtube

Bron:

http://www.exponerat.net/granskning-sverige-det-har-ar-sverige-2015/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Pak die Kalasjnikov en schiet ze dood!

 1. jungleelephant // november 9, 2015 om 22:33 //

  Begrijp ik nou goed dat hij de Zweedse bevolking om zeep wil helpen?

  Liked by 1 persoon

 2. Ik kan me zwaar vergissen maar volgens mij bedoelt hij inderdaad de eigen burgers

  Liked by 1 persoon

 3. jungleelephant // november 10, 2015 om 00:28 //

  Die indruk had ik ook!Over land/volkverraders gesproken!

  Liked by 1 persoon

 4. Zelf geef ik als liefhebber van oud duitsspulgeschut de voorkeur om een Sturmgewehr ’44 in de hand te nemen, het origineel. Het Wirtschaftswunder. Een Mg 42 met trommelpatroon mag ook. Om sportief mee te doen.Of minstens een Mp 42.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 10, 2015 om 01:00 //

  Er rest maar een conclusie; socialisme is net zo totalitair als het communisme.
  Maar misschien is het wel goed dat ze zich nu uitspreken, misschien worden er nu links en rechts wat mensen wakker en beginnen ze te beseffen wat ze al die tijd gesteund hebben.

  Liked by 1 persoon

 6. Vals links Tijl, heb het altijd al geweten en hier is het bewijs.
  Ze verklaren openlijk de oorlog tegen het volk. Bewapen U voordat het te laat is.

  Like

 7. Je zou bijna kwaad worden dat Breivik in de bak zit.

  Like

 8. De Realist // november 10, 2015 om 02:33 //

  Ze zijn dus niet alleen krankzinnig maar écht kwaadaardig. Zo zijn ze overal als het er op aan komt. We gaan ze voor zijn.

  Like

 9. Volgens mij staat er niet op wie die wil schieten.
  En toen ik nog extreem links was, was toch de bedoeling om het establishment aus zu radieren meen ik mij te herinneren. Ik zal wel nog steeds extreem links zijn, want ik zal er nog steeds geen traan om laten als dat zou gebeuren. En of ze nou middels een strop op het dorpsplein aan hun einde komen of tegen een muur middels een kogel is me ook om het even.
  Als het maar bloederig is, dan voelen onze islamitische landgenoten zich hier eindelijk ook een beetje thuis.

  Like

 10. Mijn nieuwe ‘Wauso’ gaat hierover. In feite was het in Nederland de bedoeling van van Zanen om de Politie te gebruiken om Pegida aanhangers te doden. Zulk een grote Politiemacht tegenover mensen, die zeggen en dat ook uiten geen agressie te willen kan enkel duiden op intimidatie en escaleren van de situatie. Dat was het doel van van Zanen. De PvdA verliest electoraat m.a.w. hun idealisme en hun baantjes komen in gevaar. En als daar een paar Pegida aanhangers voor afgeknald moeten worden dan vind de PvdA dit best. Mijn ogen gingen pas echt vanmorgen open toen ‘De Turken’ indirect opriepen om Hr. Wilders te doden !

  Like

 11. Tja bijna ieder weldenkend mens weet dat dit er aan zit te komen, de sociaal democraten, socialisten, links. het midden en rechts zijn allemaal één pot nat, alleen de partijideologie spreekt boekdelen voor een belangrijke verkiezing daarna is het weer 4 jaar met witte knokkels luisteren naar het politieke-tuig wat het volk en de natie alleen als een portemonnee op twee benen en wingewest ziet.

  De Europese lidstaten zijn bijna allemaal met het zelfde sop overgoten er zit wel natuurlijk verschil in het doorgevoerde politiek beleid ten aanzien van het volk. Nou heb ‘k zo’n beetje begrepen dat het wel helemaal erg is hoe de collectivistische honden het Zweedse volk benadelen, maar goed Nederland zit er niet ver naast letterlijk en figuurlijk.

  Het Europese gedachtegoed verkeer momenteel in zwaar weer, steeds meer wordt er op de nationale klaroen geblazen voor meer zelfbeschikking, wat volgens mij niet meer dan terecht is. De eer van de nazi-architecten die de EU in een levensgevaarlijk experiment hebben doen vormen is niets meer waard dan een paar scheppen kerkhof aarde op een vers gedolven graf. Dat het inderdaad zo te werk gaat zoals de Zweedse sociaal democraten zich de revolutie voorstellen ligt al decennia in de lijn der verwachtingen.

  Europa zou en moet een federale, totalitaire staat worden, daar ben ‘k zelf van overtuigd alles wijst ook in die richting, niet alleen de Zweden kan zijn borst nat maken maar alle 500 mijoen inwoners krijgen het straks zwaar te verduren. De staten zullen zich rood van het bloed gaan kleuren wanneer de Europese jihad zich in al zijn kwaadaardigheid laat zien en dit is nu precies de afgesproken bedoeling van onze socialisten die het zo goed met ons voor hebben (Kuch).

  Liked by 2 people

 12. koddebeier // november 10, 2015 om 13:59 //

  Als je rust en vrede wilt, stop de islamieten en de socialisten !!

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Pak die Kalasjnikov en schiet ze dood! |
 2. @ Jan van Zaanen |
 3. JAN van ZANEN | examplewordpresscom33104

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s