Nieuw

One flew over the cuckoo’s nest

Pixabay - and fuck off

Asielschoften en islampooiers hebben weer is een achterdeurtje in de wetgeving gevonden om de naïviteit van Zweden te exploiteren, met hun nieuwste oplichtingstruc weet de illegale asielzoeker met zijn woestijnstam een verblijf te verkrijgen in “ongelofelijke dure hotels” (citaat van de socialistische wethouder Anders Rubin), de nieuwe zwendeltruc spreidt zich als een wildvuur over de illegale economische migranten uit de Derde Wereld woestijnlanden die ongecontroleerd over de Zweedse grenzen binnen zwermen.  

De truc bestaat uit het proclameren dat men een eigen woonaccommodatie heeft verworven om kort daarna te verkondigen dat de nieuwe eigen woononderkomen is verdwenen of “niet functioneert”. Volgens de Zweedse wet is de Sociale Dienst dan verplicht om een “gelijkende huisvesting” in dezelfde kwaliteit voor de asielzoeker te regelen (wat wil zeggen dat met deze snelle wetsverkrachting plaatsing in een asielcentrum niet meer toegestaan is), wat in de meeste gevallen, door het acute tekort aan woningen in Zweden, resulteert dat de sociale dienst gedwongen is de asielzoekers in luxe hotelkamers te plaatsen die nog niet weggegeven zijn als asielonderkomens.    

Woononderkomens die zelfs de Sociaaldemocratische wetgever beschrijft als “ongelofelijk duur”, en vraagt om deze wetgeving te veranderen – een wetsverandering die zijn eigen rood-groene regering al jaren obstrueert.  

Sinds verleden week zijn de accommodaties voor asielzoekers in Zweden officieel allemaal vol, geen asielplek meer te vinden, maar met deze islamzwendel zal de asielcatastrofe nog lang tot diep in de winter doorgaan – totdat elke hotelkamer in Zweden, ongeacht het prijskaartje, vol is met “zielige vluchtelingen”. Waar we met de Zweedse goedmens niet het fijne islamitischetsunami medemensgevoel delen, maar wel de pijn in de islamfobische belastingportemonnee.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/09/nytt-trick-bland-asylsokare-for-att-tilltvinga-sig-boende-pa-lyxhotellrum/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on One flew over the cuckoo’s nest

 1. G.Deckzeijl // november 9, 2015 om 23:40 //

  @Rommel

  Liked by 1 persoon

 2. De zolder op geest of andersom spookt. Het begin van het touw ligt aan het eind van de knoop. Loop achterover in de sneeuw je voetsporen terug en gooi iets weg om het weer terug te vinden. Draai het vierkant rondom en slik het door. Kijk omhoog en zie de afgrond. Doe normaal met waanzin. Verdriet je verzuip, slik het door. En ga door. De rozen gaan niet over leven.

  Like

 3. De winter komt er aan en Zweden zit vol, hopelijk krijgen we binnenkort de eerste stijf gevroren gelukszoek lijken te bewonderen

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 10, 2015 om 00:47 //

  Ach rommel zie het maar zo; Zweden was al heel lang op weg naar de ondergang maar nu zetten ze een sprintje in naar de eindstreep, “socialism stops when it runs out of other people’s money” of woorden van gelijke strekking sprak Margareth Thatcher al, en dat punt komt akelig dichtbij voor Zweden, nog even de kaken op elkaar, de finish is in zicht.

  Like

 5. Ik kan me er niet echt druk over maken. Het verveelt maar fascineert. Ik heb wel voor hetere vuren gestaan, en eerlijk gezegd ergens had ik dit altijd al verwacht. Het komt niet als surprise voor me. To be honest komt het te laat voor me. Mag hopen dat ik het eind nog mag meemaken. We leven in spannende tijden.

  Like

 6. Kunnen jullie je nog Herman Heinsbroek herinneren?
  Minister van Economische Zaken in Balkenende 1 met de LPF.

  Hij heeft een literaire thriller geschreven als debuut “Riskant Spel”.

  Als dank voor zijn verpleging in het AMC liet hij stapels boeken achter, gratis voor patiënten
  die eveneens in het AMC een behandeling moesten ondergaan.
  Zo kwam zijn debuutroman in ons bezit.

  Een ongelooflijk goede thriller over een mediamagnaat, die samen met zijn dochter ontvoerd wordt. Een roman in het teken van deze tijd.

  Wat kan die man schrijven.
  Willen jullie eens wat anders lezen, dan over islamellende, een aanradertje.

  Like

 7. Het zijn toch illegale grensoverschrijders?
  Volgens de regels uitzetten en probleem opgelost.

  Like

 8. Ik wil in de nabije toekomst alleen onderdak aanbieden aan Zweedse asielzoeksters tussen de 25 en 40, anders gaan ze maar naar Duitsland.

  Like

 9. Kan mij er niet meer druk om maken, Zweden is zo wie zo al verloren ,eigen schuld zal ik maar zeggen.

  Like

 10. Wanneer komt de eerste “wir haben es nicht gewusst” leugen uit de kelen van de linkse “elite”?

  Like

 11. Ongelooflijk….hoe naïef kan een volk zijn??

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s