Nieuw

Weekend. Bier ! Oops, toch niet

Reden nummer 387 om nooit een mohammedaan in dienst te nemen. Twee knechten van Mekka die zich als vrachtwagenchauffeur voordeden weigerden het bier te bezorgen. En … vroegen, en kregen, nadat ze ontslagen waren wegens werkweigering, een schadevergoeding van 240.000 dollar. In het land van Obama is het al niet veel beter dan hier.

BB4SP meldt:

EEOC wint discriminatiezaak voor mohammedaanse bierbezorgweigeraars

(het is verleidelijk om voor het engelse ‘discrimination case’- ‘discriminutcase’ te gebruiken)

De ‘Gelijke Kansen Commissie voor Werkweigeraars’ heeft $240.000 binnengeharkt aan schadevergoedingen voor twee muzelmaniakale vrachtwagenchauffeurs, nadat het hun voormalige werkgever voor het gerecht gesleept had wegens religieuze discriminatie, omdat die ze ontslagen had toen ze weigerden bier te bezorgen.

De EEOC zei dat Star Transport Inc. een transportbedrijf in Morton, hun religieuze rechten had geschonden door zich niet te onderwerpen aan hun religieuze eis om geen alcohol te bezorgen.

“De EEOC is er trots op om de rechten van de werknemers op gelijke behandeling op de werkplek te ondersteunen, zonder dat ze hun religieuze geloven of gebruiken hoeven op te offeren”, kondigde EEOC General Counsel David Lopez donderdag aan. “Dit is fundamenteel voor de Amerikaanse principes van religieuze vrijheid en tolerantie.”

De zaak draaide om het ontslag door ‘Star Transport’ van de chauffeurs Mahad Abass Mohamed en Abdkiarim Hassan Bulshale, allebei van Somalische komaf, in 2009, nadat zij geweigerd hadden bier te bezorgen voor het bedrijf waar ze in dienst waren, omdat ze verklaarden zich aan de sharia te moeten houden.

“This case makes me proud to be American,” Bulshale said.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Weekend. Bier ! Oops, toch niet

  1. Esperanza // november 8, 2015 om 13:40 //

    LOL, het bier zou eruit springen en hen ertoe verleiden om een een pilsje te pakken, lees ik bij stukje hieromtrent in de Washington Examiner.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Weekend. Bier ! Oops, toch niet |

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s