Nieuw

Die Lügenpresse. De Opper-Pinokkio van de NPO

Goedendag Opper-Pinokkio (http://www.npo.nl/contact)

U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/).

Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw organisatie en haar doelstellingen eens onder de loep genomen. En wij komen tot de korte conclusie, dat Uw organisatie zich bezig houdt met manipulatie van berichtgeving. Ook wel ‘Framing Media’ genoemd. U hoeft zich in deze overigens ook niet te schamen, want Uw organisatie is niet de enige leugenaar. De Media liegt alsof het gedrukt is, allemaal, met dien verstande, dat U van ons de naam meekrijgt van ‘ ‘Pinokkio der Lage Landen’. Het opmerkelijke aan Uw leugens is wel, dat ze gewoon openlijk zijn. Het lijkt wel of U zich er niet voor schaamt om 17 Miljoen mensen iets voor te liegen. Wij denken, dat dit komt, omdat Uw organisatie vol zit met ‘besserwisser’ en ‘Gutmenschen’ ! Zij die wel bepalen wat de Bevolking dient te horen. Dat dit niet altijd met de waarheid strookt is bij Uw organisatie, de NPO geen probleem, daar het goede doel gediend moet worden.
Wij zullen U een paar van die leugens tonen welke de ‘overtikmedia’ van de NPO en andere leugenaars aan het Volk heeft laten zien. Het gaat bij deze manipulatie over de MH17, een Asielzoeker, Poetin, een moslimvrouwtje en ‘last but not least’, de leugens omtrent Aylan welke U in geuren en kleuren gebracht heeft ! Opnames komen o.a. van de Duitse media, NOS en EO.
Dit gehele verhaal vol met leugens, die ook door Uw ‘overtik’ organisatie zijn overgenomen worden bij Curiales goed omschreven http://curiales.nl/2015/11/03/framing-media/ .
.
Bent U er nog niet overtuigd van, dat U de ‘Pinokkio van de Lage Landen’ bent, dan hebben wij nog een leuke video. Deze betreft Heer Dion Graus. Men wilde hem ‘te kakken’ zetten bij Uw organisatie, omdat hij van de PVV is en dat vinden de ‘besserwisser’, die bij de NPO rijkelijk aanwezig zijn een fijne gedachte. Gelukkig heeft U nog enkele werknemers, die hechten aan de waarheid. En hier de video https://www.youtube.com/watch?v=HUXfsg5Voo8 .
Naema Tahir, de vrouw uit de video laat precies zien wie de werkelijke sukkel is. Dat is nl. niet Heer Dion Graus, maar de NOS en de overige ‘overtikmedia’. En U bent als Opper-Pinokkio hiervoor verantwoordelijk.
.
Met al die leugens en bedrog toont U aan geen respect te hebben voor de Nederlandse Bevolking. U hoeft toch niet voor Staatsomroep te fungeren voor het Regenten Korps van Prutte en SamSomietje met daar tussenin nog het miezerige mannetje, PechKereltje, of wel soms ?
De toon van het debat, daar zijn onze huidige Regenten, die men bij tijd en wijle landverraders noemt, niet zo blij mee. Maar respect dient men te verdienen ! Respect kan verkregen worden door oprecht en eerlijk gedrag te tonen zoals mw. Tahir uit voorgaande video ons liet zien. Maar Prutte met zijn 1.000 Euro, zijn ‘onderste steen’ met zijn ik lach alles weg staat bol van de leugens en SamSomietje, een naar mijn mening doorgedraaide gestoorde idioot, doet niet voor hem onder met zijn ‘Wir schaffen dat’ en zijn zwijgende meerderheid is voor nog meer Asielzoekersopvang !
En wat doen de leugenaars van de NPO ? Nou, als Staatsomroep faciliteren zij deze gehele onzin op een zodanige manier, dat het goed in de oren klinkt bij ‘Jan de Gewone man’ !
.
En als ‘Jan de Gewone man’ al eens wil demonstreren om de toekomst van zijn kinderen proberen te zekeren bij Pegida, dan komt de NOS met Pegida = NAZI aanzetten.

Uit de 2 verschillende foto’s is duidelijk waarneembaar, dat de NOS zich ten doel heeft gesteld Pegida te ‘Framen’ als NAZI partij. Ook hier denken wij weer terug aan wijlen Hr. Janmaat, die doodsbedreigingen aan zijn adres mede aan Uw organisatie te danken heeft ! Hetgeen mij bevreemd is, dat het O.M. niet bij U langskomt. In feite roept U indirect op tot het uitschakelen van een groep mensen. Hetgeen U daar moedwillig gedaan heeft kan leiden tot doodsbedreigingen of erger, tot moord en doodslag. Ik wil hier toch nog even betonen, dat dit Uw taak als informatieverstrekker niet is. En voorts mag U de politieke elite dankbaar zijn, dat het O.M. U hiervoor niet vervolgd !

Bij Pauw en DWDD hetzelfde verhaal. De ene leugenaar van de Partij van de Asielzoekers is nog niet goed van de tafel weg of de andere schuift al aan. En dan die insinuaties en misselijk makende leugens, die volop te horen zijn in deze stemming makende programma’s. Die Pauw heeft overigens wel voeling voor zijn vrouwelijke gasten en andere NPO medewerksters, daar hij met zijn thermometertje onderzoekt of zij de juiste temperatuur van 36,8 graden hebben. Hoort dit bij de screening ?
En dan moest ik bij ‘Varkenskop’ Paul de Leeuw met dito lichaam een foto van Hr. Wilders zien en even daarna kwam er een foto van Adolf Hitler naast. Wat was eigenlijk de bedoeling van deze ‘Framing’ ? Heeft U, ‘Pinokkio der Lage Landen’ voor dit voorval trouwens al Uw excuses aangeboden aan Hr. Wilders. Of was het ook hier weer de bedoeling om de jacht te openen op eenzelfde manier als men vroeger met Hr. Janmaat gedaan heeft ?
.
En ook Twan Huydts van Nieuwsuur kwam de Nederlandse bevolking wel even vertellen wat ‘Goed’ en ‘Slecht’ is. De wijsgeer uit het Zuiden des lands zei: je bent ‘goed’ als je accepteert, dat er ‘Vluchtelingen’ het land binnenkomen of je bent hier tegen en je strekt je Rechter Arm !!! Ook hier heb ik excuses nog niet mogen horen. U, die hiervoor verantwoordelijk is zet op deze wijze 70 tot 90% van de Nederlandse Bevolking weg als Hitler fanaat.

Het moge duidelijk zijn U heeft Uw zaakjes niet op orde heeft. Goebbels-achtige taferelen zijn bij de NPO niet vreemd. Wij vinden Uw organisatie alsook U, Arrogante Ivoren Toren bewoners, waarvoor het de hoogste tijd wordt om op te rotten.
.
Ook wordt er veel nieuws, welk wel te vinden is op het internet, niet door U gepubliceerd, daar dit niet goed uitkomt in de ‘Gutmensch’ gedachte van het Regenten Korps van Prutte en SamSomietje. En U volgt gedwee, want U denkt aan Uw baantje. U denkt aan die 10.000 maandelijkse Pegels. Dat Autochtonen gedood, bedreigd of verkracht worden, ‘who cares’ ! In het nieuws komt naar voren, dat er geen ISIS of andere bewapende manschappen het land binnen komen. Dat komt de een of andere mongolio, dan op T.V. vertellen. Wij zullen U van de Lügenpresse even verduidelijken waar wij op doelen. In Oostenrijk neemt de politie dagelijks wapens in beslag van Uw vrienden, de zielige ‘Asielzoekers’. En het zijn niet alleen kleinere handwapens, maar ook automatische machinegeweren. In Zweden in een asielcentrum in Krokom in Jamtland zijn zware vuurwapens aangetroffen. In het volgend artikel worden door de media, maar wel op aangeven van politici en politie in Magdeburg 44 verkrachtingen verborgen gehouden.
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Inwoners-Magdeburg-witheet-over-wrede-groepsverkrachtingen-door-moslimmigranten

Doordat de NPO, NOS of hoe Uw Staats T.V. ook mag heten steeds en steeds maar weer het Volk beliegen, van misinformatie voorzien (Framing) en voorts het Volk voor hun veiligheid belangrijke informatie niet verstrekt bent U en Uw organisatie, NPO, NOS, VARA en noem ze maar allemaal op niet geloofwaardig meer. Hetzelfde geldt voor politici, die er enkel voor hun eigen gestoorde idealen zitten en niet om het belang van het Nederlandse Volk dienen. Ook het O.M. en de politie verzwijgt zaken om zo te proberen alles rustig en in het gareel te houden. Wij zelf denken dat er voor de Kerst nog ‘politionele acties’ gaan komen bij demonstraties waarbij enkele Autochtonen het leven zullen laten ! En wat daarna zal gebeuren is onbekend en hij die het weet mag het zeggen…..
Deze misinformatie, leugens en weggemoffeld nieuws heeft tot gevolg, dat het Nederlandse Volk zelf stappen dient te ondernemen om zijn belangen te beschermen. Hoe die bescherming er uit dient te zien moet eenieder voor zichzelf uitmaken, maar proviand inslaan en ‘een stok achter de deur’ is toch wel een aanrader.

Deze bijdrage zal ik ook doorsturen aan direct betrokkene Hr. Dion Graus. En tevens vraag ik hierbij aan Hr. Graus om vragen te stellen in de 2e kamer omtrent de misinformatie, misleiding en achterhouden van informatie welk een direct gevaar kan opleveren voor de Nederlandse Bevolking !

Als laatste geeft Wauso altijd een advies: Plaats achter de nieuwslezer een Pinokkio pop, het liefst aan touwtjes, zodat de oplettende kijker met eigen ogen kan zien, dat hij het met leugenaars te doen heeft !

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

23 Comments on Die Lügenpresse. De Opper-Pinokkio van de NPO

 1. Dag Hr. Graus

  Onderstaand mijn volgende artikel. Dit gaat over de Lügenpresse.
  Ook Uw zaak inz. ABN zit erin. En op het eind deze paar zinnen.

  Deze bijdrage zal ik ook doorsturen aan direct betrokkene Hr. Dion Graus. En tevens vraag ik hierbij aan Hr. Graus om vragen te stellen in de 2e kamer omtrent de misinformatie, misleiding en achterhouden van informatie welk een direct gevaar kan opleveren voor de Nederlandse Bevolking !

  (Wij denken met U mee !)

  Groet,
  ——————————————————————————————————————–

  Dank dat u het voor mij/ons opneemt waarde heer Wauso ! Mag ik uw artikel doorsturen daar ik helaas niet in de commissie ‘Media’ zit?

  Gezegend weekend, Dion

  Dion Graus

  Lid Tweede Kamer der

  Staten-Generaal
  ——————————————————————————————————————–

  Alles moet bij de juiste mensen komen, dat noemt men delegeren.
  U hoeft dit mij niet te vragen. Ik hoop dat mijn bijdrage, die direct aan
  betrokkenen gericht is doel kan treffen als U het doorstuurt.
  Ik verneder ze op mijn manier. Dit was nr. 13.

  groet,

  Like

 2. Esperanza // november 9, 2015 om 00:20 //

  Weer een dijk van een stukje, Wauso. En geen woord van gelogen!

  Like

 3. Esperanza // november 9, 2015 om 00:24 //

  Van gluiperds als Pauw en van Nieuwkerk wisten we al dat een functie bij de leugenpers een riant Judas loon oplevert, dus ook een gladjakker als Twan Huys pikt daar zijn graantje mee.

  http://www.bekendeburen.nl/tv-presentator-twan-huys-koopt-pand-van-buurman

  Like

 4. @esp
  Wel 7 uren bezig geweest met de volgende ‘Wauso’ ! Eigenlijk zou ik hem nu moeten plaatsen daar hij nu actueel is, maar dat vind ik te jammer voor de Opper-Pinokkio van de NPO. Ik ben zeer benieuwd hoe de Hoofdman van het O.M. zal reageren op mijn termen als dom, Achterlijk en geïndoctrineerd ! De tijd zal het leren !!!

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // november 9, 2015 om 13:30 //

  De papieren leugenpers staat aan de rand van de financiële afgrond en wordt te hulp gesneld door het gedrocht dat Europese Unie heet.
  Vrij linken binnenkort afgelopen dank zij de ongekozen EU dictators?

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/11/internet_eu_link_dinges.html

  Like

 6. @esp
  Het is maar goed, dat ik niet in de Randstad woon. En ik denk dat geldt voor veel ‘Boeren’ ! Als ‘Boeren’ echt langskomen is het afgelopen met al die onzin !

  Like

 7. En hier het antwoord. Eigenlijk staat er dat ze volkomen overbodig zijn !

  Beste Wauso,

  Bedankt voor uw e-mail. We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met een aantal programma’s van de publieke omroep. Feedback stellen wij zeer op prijs. De NPO maakt echter niet zelf programma’s, dat doen de omroepen. Ik begrijp dat uw mail gericht is aan diverse programma’s die door de NPO wordt uitgezonden, maar als u doelgericht uw klacht kenbaar wil maken, adviseer ik u om contact op te nemen met de desbetreffende omroepen via http://www.npo.nl/contact of via de contactpagina’s van de omroepen.

  De keuze voor onderwerpen, gasten en de manier van berichtgeving is namelijk iets wat door de omroepen zelf wordt bepaald. Zij zijn voor het grootste deel zelf inhoudelijk verantwoordelijk voor de programma’s die zij uitzenden. Ik kan om deze reden alleen geen informatie geven over de keuzes die gemaakt worden door de programmamakers.

  Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Tess

  Afdeling communicatie

  Bart de Graaffweg 2
  Postbus 26444
  1202 JJ Hilversum

  Like

 8. En hier het antwoord van Wauso:

  Goedendag,

  Ik wil U hier toch nog een klein antwoord op geven !
  Uw organisatie de NPO faciliteert op deze wijze zoals U aangeeft list, leugen en bedrog !
  En dan stelt Uw organisatie: Ja, dat is ons ‘pakkie an niet’ !
  Hetgeen omroepen doen:’das wissen wir nicht’ !
  En als straks de omroepen de maat genomen gaat worden voor hun leugens en bedrog naar de gewone mensen toe, dan kunt U zeggen:’das haben wir nicht gewusst’ !

  Dat van ‘Wir haben es nicht gewusst’ zo werkt het Rechtsstelsel niet !
  U faciliteert, U bent een soort heler, U werkt mee aan een hoogstwaarschijnlijk aankomend misdrijf van omroepen, die het publiek misleiden.

  Voorts wil ik opmerken, dat U in Uw antwoord aangeeft dat de NPO eigenlijk volkomen overbodig is !

  Wauso

  Like

 9. Goedendag Hoofdman van het Openbaar Ministerie (amsterdam@om.nl)

  U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/)

  Afgelopen Zondag heeft Uw organisatie, weliswaar in Midden-Nederland, bij de 2e Pegida demonstratie aangetoond, dat Uw organisatie volkomen de weg kwijt is geraakt, vandaar dat Wauso U wil vertellen waar het aan schort !
  Hetgeen in Utrecht bij de Pegida demonstratie gebeurde had evengoed in Amsterdam of enige andere stad in Nederland geweest kunnen zijn, vandaar dat ik U hierover schrijf. Een beschrijving van de demonstratie geef ik U hier:
  https://fenixx.org/2015/11/08/2e-pegidademonstratie-utrecht-8-november-2015-provocaties-van-links-en-de-politie/ .
  Hetgeen U hier heeft laten uitvoeren door de politie leek wel op operatie ‘Desert Storm’, daar in die modderpoel ! De politie, het leken wel geïndoctrineerde idioten zoals ze tekeer gingen. Men moest in groepjes van 5 lopen. Bordjes met tekeningen van o.a. Kurt Westergaard, het ‘Bomhoofd’ met bijgaande tekst islam ‘Ga Terug’ en ‘Stop islamterreur’, ‘De koran is Vergif’ werden afgenomen ! Deze bordjes roepen dus niet op tot geweld. Voordat deze bordjes werden afgenomen was er overleg of dit afnemen wel kon. Het wegnemen van deze bordjes laat het duidelijkst zien waar Uw organisatie momenteel mee bezig is. T.a.v. mensen, die tegen islamisatie van Nederland en tegen het immigratiebeleid van deze Regering zijn treedt Uw organisatie op als de ‘Staats Sicherheitsdienst’. Een intimiderende houding van politie en justitie tot het uiterste. Uw doel was om er voor te zorgen, dat gewone mensen Angst krijgen om mee te lopen in een demonstratie van Pegida. Uw houding in deze wil ik als ‘Zielig’ bestempelen. En dan druk ik me nog netjes uit ! Het was bij deze demonstratie overduidelijk, dat U handelt in dienst van de Asielindustrie en haar politieke partijen, PvdA, GL en D’66. Indoctrinatie en Achterlijkheid waar Uw organisatie momenteel mee behept is zult U moeten keren, vandaar dat ik U aanschrijf !

  Wat beweegt deze mensen dan om toch mee te lopen bij zo’n Pegida demonstratie ? Het antwoord hierop, echter onbegrijpelijk voor geïndoctrineerde mensen is heel simpel. Hetgeen onze voorouders in al die jaren hebben opgebouwd wordt op zeer korte tijd weggegeven door fanatische idealistisch gestuurde idioten. Men wil enkel voor hun kinderen een toekomst, die niet vol Haat is en tot ‘Knechting’ zal leiden ! U bent toch niet zo dom, dat ik dit behoef uit te leggen, of wel soms ?
  De Politiek, de Media alsook Politie/Justitie zijn bezig met een offensief om Autochtonen weg te vagen uit onze maatschappij. Voor een geïndoctrineerde partij als U is dat moeilijk vatbaar.
  Ik zal toch een poging wagen om het U proberen uit te leggen.
  De Politiek voert enkel nog belastingverhogingen door, mensen moeten langer werken en lonen/uitkeringen/pensioenen krijgen geen indexatie en worden dus lager. En dit enkel om de ‘Zieligenindustrie’ te faciliteren om de handen vol geld kostende Asielzoekersindustrie blijvend vol te kunnen pompen.
  De media liegt bij elk woord dat het papier raakt. In deze verwijzen wij naar een voorgaand artikel https://fenixx.org/2015/11/08/die-lugenpresse-de-opper-pinokkio-van-de-npo/ . Ik ben al die leugens zo moe, dat ik betrokkenen hierop wijs, vandaar dat ik ook U aanschrijf !
  Politie en Justitie liegen als het om de Asielindustrie en het verhullen van misstanden gaat even hard mee als de Media en Politici. Ik geef U er hier drie voorbeelden van:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Inwoners-Magdeburg-witheet-over-wrede-groepsverkrachtingen-door-moslimmigranten
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Kleve-net-over-de-grens-Migranten-verkrachten-5-meisjes-van-8-tot-10-jaar-oud
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Ook-in-Zweden-en-Engeland-groepsverkrachtingen-door-moslimmigranten , maar er zijn hiervan tientallen voorbeelden. Weliswaar nog niet in Nederland, maar dat is ongetwijfeld de volgende stap die gaat komen. En ik wil U toch waarschuwen om dit liegen toch na te laten !

  Hetgeen ik ook belachelijk vind en dat ook mijns inziens aantoont, dat Uw organisatie vol zit met geïndoctrineerde idioten is de vervolging van Hr. Wilders om zijn minder…minder…minder oproep. Ook hier weer laat U duidelijk zien, dat U de aanhang van de PVV het liefst zou deporteren of misschien wel afknallen. Als ik me goed herinner heeft de Hoofd Commissaris van Amsterdam zich min of meer enkele jaren terug in deze termen uitgelaten. Persoonlijk vind ik, dat deze man per direct ontslag had moeten krijgen (als hij nog in dienst was geweest ?).
  Het begint op te vallen, dat bij islam gerelateerde zaken het O.M. en Politie een andere wel heel coulante houding aannemen. Het scanderen van ‘Dood aan de Joden’, wapperende ‘ISIS’ vlaggen, stenen gooiende jongeren enz. Toe maar het kan niet op, geen probleem. Dit is voor politieke partijen alsook Uw organisatie enkel een gegeven waar U voor buigt en politieke partijen van vinden, dat er nog meer geld naar de ‘Zieligenindustrie’ moet gaan. En dan hebben we nog de op uitnodiging van ‘Haatketen’ uitgenodigde ‘Haatimams’ ! Door toedoen van veelal gewone mensen, die zich hiertegen verzetten, komen deze dan toch maar niet. Maar heeft Uw organisatie, die voor ‘Orde en Recht’ dient te zorgen al ooit eens zo’n bestuur op het matje geroepen. Bij de Pegida demonstratie speelt U voor ‘Die Gedanken Polizei’ en als het om georganiseerde Haatoproepen van moslims in ‘Haatketen’ gaat, dan geeft U aan niet thuis te zijn. Begint het nog niet te dagen, U met al Uw kennis omtrent misdaad, dat U met 2 maten aan het meten bent ! En dan hebben we Hr. Wilders, die laat mensen in een achteraf zaaltje scanderen, dat deze islamonzin wel iets minder mag zijn. Bij deze verwijst hij dan naar marokkanen, omdat deze groep relatief het grootste is en het meest vertegenwoordigd in de criminele statistieken. En als dat iets minder is, dan zou integratie, die er nu dus veel te weinig is, beter kunnen lukken. Is dat voor U zo moeilijk te begrijpen ?
  Uw organisatie is zo dom om zich voor de Kar te laten Spannen. U laat zich gebruiken door Allochtonen, die hun ‘Zieligheidssyndroom’ weer weten te benadrukken door Uw toedoen. U laat zich gebruiken door de PvdA, GL en D’66, die Nederland met al onze normen, waarden en cultuur in de uitverkoop gooien. En als laatste laat U zich gebruiken door Hr. Wilders zelf. Ook U net als alle andere ‘domkoppen’ onderschatten deze hoog intelligente man. Ziet U dan niet dat hij hier electoraal gewin bij heeft ? Mijn bijdrage over Hr. Wilders zal ik U daarom hier bijvoegen: https://fenixx.org/2015/10/29/geert-wilders-de-koning-van-de-rede/ .

  En dan moet ik ook lezen, dat ‘Die Gedanken Polizei’ bij mw. Chohan is langs geweest. In haar rede bij de vorige Pegida demonstratie heeft ze gesproken over massale inteelt bij moslims en het pedofiele gedrag van mohammed. Hetgeen zij daar gebracht heeft mag dan wel bij een bepaalde bevolkingsgroep en bepaalde politieke partijen niet fijn in de oren klinken, maar dat wil nog niet niet zeggen, dat U Uw oren hier moet naar laten hangen. Door de verregaande indoctrinatie waar Uw organisatie mee gezegend is ziet U niet meer het verschil tussen de waarheid vertellen en misdaad bestrijden. Ook hier weer duidelijk waarneembaar, dat Uw organisatie bezig is met intimidatie en dreiging naar Pegida alsook ‘Jan de Gewone man’.
  Ik zal U hier een artikel geven, dat gaat over moslim inteelt met neef/nicht en alles wat daar bijhoort: http://joostniemoller.nl/2015/11/het-verboden-onderwerp-inteelt-is-weldegelijk-moslimprobleem/ . Als U het artikel gelezen heeft ziet U ook dat een moslim zelf het probleem aankaart. Ook hier beticht ik Uw organisatie weer van het meten met 2 maten.
  En dan is er nog mohammed de pedofiel. En een negen jarig meisje is zijn vrouw ! En voor dit sprookjesfiguur moet mw. Chohan bij ‘Die Gedanken Polizei’ komen opdraven ? In mijn optiek grenst de ‘vraagstelling over een sprookjesfiguur’ aan totale Achterlijkheid.

  En als ‘Die Gedanken Polizei’ dan toch haar werk zo grondig wil doen waarom gaan ze dan niet eens naar zo’n ‘Haatkeet’ toe waar vele moslims op een matje op de grond liggen en dan telkens de een of andere kreet prevelen, die neer komt op ‘dood aan de Kafir’ ! Dat gebeurt dus 5x per dag en men roept dan vele malen ‘dood aan de ongelovige’. Die ‘Kafirs’ als U het nog niet begrepen zou hebben zijn U en ik ! Ook hier weer hetzelfde verhaal, het begint eentonig te worden, Uw organisatie meet met 2 maten !

  En dan wil ik U nog wijzen op het volgend artikel in de Telegraaf:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24710930/__IS-beul_is_hier_veilig__.html
  Er komen mensen/criminelen het land en Europa binnen, die hier niet gewenst zijn. Uw organisatie is echter star en rechtlijnig van opzet. Gehoorzamen is Uw devies en moet tot het uiterste worden doorgevoerd ! Meneer ‘De Hoofdman’, we leven in een andere era. Het wordt de hoogste tijd, dat U eens over verandering van organisatiestructuur gaat nadenken. Bij de volgende Pegida demonstratie zou het best kunnen zijn, dat geïndoctrineerde politiemensen oudere Autochtonen, die voor Volk en Vaderland opkomen, afknallen. En dat terwijl ISIS beulen en soortgelijk volk zomaar het land binnen kunnen wandelen en U vanwege Uw gehoorzaamheid aan gestoorde Over-Correcte politieke idioten, U zwijgt……. !

  Nog 1 ding moet mij van het hart ! In de Dexia affaire heeft U de zijde gekozen van de AFM, het Gerechtshof en de Banken (Aegon,Labouchere/Dexia). Is Uw organisatie nog niet in staat om in te zien, dat U bij de neus genomen wordt. Labouchere moet aandelen Kopen en Behouden volgens het Gerechtshof. Een kleine Bank als Labouchere heeft niet de mogelijk om voor 7 Miljard Euro aan aandelen op 1 tijdstip te behouden. En met die kennis kijk je dan even in de Balans van Labouchere (Dexia) en dan zie je voor 2 Miljard aan Optie-Constructies staan als Activa. Dan ga je naar de Toelichting hierop en daar staat dan geschreven, dat dit dient om lease aandelen te kopen voor het bedrag van 5 Miljard Euro.
  De AFM kwam in 2006 met een gemanipuleerd rapport, dat stelde: De aandelen zijn gekocht en behouden. Wilt U weten waarom de AFM hierover gelogen heeft ? Nou, heel simpel in 1997 heeft de AFM een onderzoek gedaan bij Labouchere (Dexia) met als uitkomst, dat er geen aandelen zowel gekocht als behouden waren. Toen is men overeengekomen (polderen), dat Labouchere aandelen koopt en daarna direct doorverkoopt aan derde partijen. Er worden dus geen aandelen Behouden. En dit wist de AFM te camoufleren in een rapport vol leugens.
  En de rol van het Gerechtshof in deze zult U zich afvragen ? Nou, ook heel simpel Rechter W.Cortenraad, die in 1997 adviseur (en nog geen Rechter) was adviseerde Labouchere (Dexia) hoe hierin het beste juridisch te handelen. Zowel de AFM alsook deze Rechter mochten hun eigen falen rechtbreien ! En het O.M. ‘de Domkop’ zij zagen het niet.
  Het 42 pagina’s tellende rapport, door mij geschreven, dat hierover gaat werd niet door het Gerechtshof geaccepteerd met als rede het zou niet zijn aangehaald tijdens het proces en dat terwijl in het Pleidooi, dat enkel en alleen hierover ging, er 27x een verwijzing was naar dit rapport.
  Ook hier moest ‘Jan de Gewone man’ hangen. De elite waar de Top van Uw organisatie ook bijhoort loopt over lijken als het om vriendendiensten gaat !

  Op het einde van mijn betoog schrijf ik altijd een advies. Ditmaal aan U, Hoofdman van het Openbaar Ministerie: ‘U bent er voor om de Bevolking te beschermen en te dienen en niet om hen te ‘Knechten’ en te Onderdrukken !

  Wauso

  Like

 10. Esperanza // november 10, 2015 om 15:01 //

  Adolf Hitler had het ook goed door, dat de brede massa van een volk gemakkelijker een grote leugen dan een kleine gelooft.
  In Mein Kampf op op pagina 252 werkt hij de term ‘grote leugen’ verder uit:

  ‘…..dass in der Größe der Lüge immer ein gewisser Faktor des Geglaubtwerdens liegt, da die breite Masse eines Volkes im tiefsten Grunde ihres Herzens leichter verdorben als bewusst und absichtlich schlecht sein wird, mithin bei der primitiven Einfalt ihres Gemütes einer großen Lüge leichter zum Opfer fällt als einer kleinen, da sie selber ja wohl manchmal im kleinen lügt, jedoch vor zu großen Lügen sich doch zu sehr schämen würde. Eine solche Unwahrheit wird ihr gar nicht in den Kopf kommen, und sie wird an die Möglichkeit einer so ungeheuren Frechheit der infamsten Verdrehung auch bei anderen nicht glauben können, ja selbst bei Aufklärung darüber noch lange zweifeln und schwanken und wenigstens irgendeine Ursache doch noch als wahr annehmen; daher denn auch von der frechsten Lüge immer noch etwas übrig und hängen bleiben wird – eine Tatsache, die alle großen Lügenkünstler und Lügenvereine dieser Welt nur zu genau kennen und deshalb auch niederträchtig zur Anwendung bringen.’

  Like

 11. Esperanza // november 10, 2015 om 15:05 //

  Wally Tax; al weer tien jaar geleden gestopt met roken.

  Like

 12. Esperanza // november 11, 2015 om 17:55 //

  Over ‘framing’ gesproken, die ‘C.Widdershoven’ van Powned.tv kan d’r ook wat van.
  Moet je die kop links boven dat stukje eens vergelijken met de tekst van het stukje.

  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/11/oudpvver_had_seks_met_jonge_me.html

  Like

 13. @esp
  Ja had je verwacht, dat met een ‘schrijfsel’ van Wauso’s hand de zaken gaan veranderen ? Dat vind ik nu fijn, dat men mij zoveel krediet geeft, dat ik men van mijn ‘geneuzel’ denkt dat er een einde komt aan ‘Framing’ ! En dat bereikt op zo’n korte tijd !

  Hier Elvis laatste Song ever !

  Like

 14. LUGENPRESSE, maar wel met goede muziek.

  Like

 15. Burgeroorlog binnen zeer korte tijd en U mag niets weten uit nov. 2010 !

  Like

 16. Na heel veel leugens een WAARHEID ! Een waarheid als een koe ! Het ‘Vluchtelingenlied’ ! Dit lied speciaal voor voor de ‘Zieligenindustrie’ ! Een special Lied om veel Geld op te halen voor de koude dagen te milderen ! Voor U speciaal van Wauso: It will be lonely and cold, cold, cold, cold…..this Christmas !

  Like

 17. Wauso , heb die lugenpresse youtube vid effe op liegboek gepleurt, zal er wel weer afgehaald worden.

  Like

 18. Esperanza // november 11, 2015 om 20:57 //

  @17:55

  Wellicht moest Daniël van der Stoep even teruggepakt worden?

  Like

 19. Deze hoort hier thuis.
  .

  Like

 20. En hier het bewijs, dat Wauso’s werken !!! En dat na 1 week !
  .
  ma 16 nov 2015, 16:53| lees voor
  NPO voelt wel voor ombudsman

  DEN HAAG –
  “Een ombudsman voor de hele publieke omroep is een prima plan”, reageert de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) op een voorstel maandag in de Tweede Kamer. De NPO denkt dat het goed is niet alleen een ombudsman te hebben voor de NOS, zoals nu het geval is, maar voor alle programma’s bij de publieke omroep.

  Foto: ANP KIPPA
  Volgens een woordvoerster van de NPO bestond het idee al en het wordt nu uitgewerkt met de omroepen. “Want als het publiek vindt dat er iets niet goed gaat in de wijze waarop onze programma’s worden gemaakt, dan is het goed dat we daar een onafhankelijk iemand in mee kunnen laten kijken.”

  Deel op FB0 Share on Facebook

  Like

4 Trackbacks / Pingbacks

 1. Aan het Opperhoofd van het OM |
 2. @VAN AARTSEN, DE PVV zegt OPROTTEN ! |
 3. Aan het OPPERHOOFD van het O.M. | examplewordpresscom33104
 4. van AARTSEN, de PVV zegt OPROTTEN | examplewordpresscom33104

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s