Nieuw

De asielbus staat weer is stil – verwende asieltoeristen in luilekkerland

Pixabay - CC0 Public Domain

Afgelopen zaterdagavond omstreeks 19:00 uur moest de politie naar het Centraal Station uitrukken omdat weer is voor de zoveelste keer een groep “vluchtelingen” weigerde een reisbus van de Immigratiedienst te verlaten. De asielzoekers zijn drie verschillende verblijven aangeboden en hebben ze allemaal geweigerd.

Personeel van de immigratiedienst is samen met tolken bij de bus met ontevredenen aangekomen om de situatie te analyseren. Waar politie in de nabijheid is geëist om te voorkomen dat de constellatie in trammelant zou eindigen. De asielzoekers in de bus zijn een tijdelijke asielaccommodatie aangeboden in Sundsvallstrakten, in Torpshammar, en in Åstön, die niet aan hen wensen voldeed. Omstreeks 21:00 zaterdagavond was over de gebeurtenis nog steeds niet een nieuwsbericht binnengekomen, wat waarschijnlijk betekent dat de groep asielweigeraars nog steeds in hen asielbus zitten.

Politie noch de mainstream media vermeldt hoeveel ontevreden asielklanten in de bus blijven bivakkeren, ook wordt geen opheldering gegeven over hen nationaliteit of etniciteit. De asielzwervers weigeren de asielaccommodaties te accepteren omdat ze afgelegen liggen. Dezelfde reden wat we eerder hebben gehoord in soortgelijke situaties.

De rampvluchtende asielvloekers, die beweren met gevaar voor hun leven op de vlucht te zijn voor oorlog en vervolging, kunnen niet de ontbering ondergaan in een tijdelijk verblijf op het Zweedse platteland. Ze zoeken hun verdriet liever in de grote steden met uitgaansgelegenheden en chique winkels. En wanneer de dorpsidioot van de EU, Zweden, niet aan de wensen van de ernstig getraumatiseerde noodbehoeftige oorlogslachtoffers kan voldoen, gaan ze zich gedragen als verwende toeristen in Benidorm.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/07/lyxmigranter-vagrade-lamna-buss-efter-att-ha-tackat-nej-till-tva-boenden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on De asielbus staat weer is stil – verwende asieltoeristen in luilekkerland

 1. Tijl Uylenspiegel // november 8, 2015 om 01:47 //

  Zouden ze het van elkaar afkijken?
  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4180951/2015/11/07/Asielzoekers-waren-in-Goor-op-de-verkeerde-plek.dhtml
  Ze hadden een plek moeten krijgen in een noodopvang, en niet in sporthal De Mossendam in Goor, wat een locatie voor crisisopvang is. De gemeente biedt haar excuses aan.
  Ongetwijfeld zal er wel iemand zijn die het verschil kan uitleggen tussen noodopvang en crisisopvang, voor mij als leek is het lood om oud ijzer

  Like

 2. Nou, dan weet je genoeg!!!!!!!!

  Like

 3. Waarom moet ik steeds opnieuw mijn gegevens invullen voor een commentaar????
  Ik zit hier al jaren en moet bij ieder artikel opnieuw inloggen, vreemd.

  Like

 4. Prima artikel, Maarrrrr….. in de kop: ” staat weer IS stil ”
  Serieus? dit is toch niet door een 14 jarige Facebookpuber geschreven?
  Is = eens. Mijn is ook niet Me al lijkt het tegenwoordig wel zo.
  Als je dit artikel nu naar een Links-georiënteerd persoon doorzend is dat dus het enige waar het over gaat. Zie je nou Rechts = DOM

  Like

 5. @Bas
  Taal leeft.
  Links praat alleen over de vorm, niet over de inhoud. Whats new.

  Links is tegenwoordig ‘behoudend’. Zo proberen ze de oude spelling te handhaven.
  Je weet wel, toen je ‘eens’ nog niet als ‘is’ mocht schrijven van de oude garde.

  Vroeger schreven de oude revolutionairen ‘aksie’ en ‘ketsjup’ en ‘sosjaal’. Dat was toen ‘hip’. Dat was toen ‘oude-garde regeltjes doorbrekend’. Nu is ‘is’ schrijven ipv het oudbakken ‘eens’ dat. Het is de revolutie van de jongere generatie. Dat snapt de oude generatie niet, en dat is juist precies de bedoeling. Het toont de nieuwe generatie haarscherp waar de grens ligt: tussen flexibele nieuwe burgers, die vernieuwingen omarmen, en verstokte oude burgers, die maar wat antieks roepen, zich wanhopig vastklampen aan het overbodige en het verleden, en hoognodig aan vervanging toe zijn.

  ‘is’ is korter als ‘eens’. Het is TOCH duidelijk wat het betekend. Ergo: het is beter. Dit is de nieuwe spelling. Get used to it.

  Adapt or die out.

  Like

 6. @ Iemand, heb nog nooit iemand “die out” horen zeggen alhoewel het volgens vertalings sites lijkt dat het wel goed engels is. ” Adapt or become extinct” lijkt me meer gebruikelijk of gewoon “adapt or die”

  Like

 7. Claudia M. // april 6, 2016 om 21:04 //

  “Op naar de volgende “asiel” accommodatie, zoek een aardig hotelletje uit. Daar allemaal naar binnen, deuren dicht. Gewapende militairen begeleiden ze naar een afgesloten militair voertuig, die ze met een militair vliegtuig naar eigen land brengt.”

  Maar, zo ik juist las, heeft de EU de oplossing, meer bevoegdheid. Om de boel nog verder af te breken zeker… In welk een nachtmerrie ben ik hier toch terecht gekomen?

  Like

 8. Campinsa SP Brasil .Hier achter mij staan al jaren enige torenflats leeg…nooit afgebouwd en later leeggeroofd door vandalen.Nu mogen zich mensen inschrijven en gaan wonen die gèèn eigen huis hebben , voor een minium huurprijs .Velen gegadigden die ondanks er nog geen drinkwater aansluiting is(kraan op de binnenplaats)daar gaarne intrekken.Heb al mensen gelukkig gemaakt met een oud gasfornuis ,pannen en wat stoelen.Kijk dit is andere koek,Hier warderen de minderbedeelden deze bijdragen ontzettend.Kots dan ook over wat ik lees over ”vluchtelingen in Eropa

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden: De asielbus staat weer eens stil – verwende asieltoeristen in Luilekkerland | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s