Nieuw

Merkel wil niet de verantwoordelijkheid voor de holocaust met arabieren delen

Pixabay - CC0 Public Domain

De Duitse bondskanselier Angela Merkel verwerpt de uitspraak van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu’s dat Adolf Hitler in eerste instantie alleen maar de bedoeling had om Joden te deporteren, meldt het Russische persbureau Sputnik.

Afgelopen oktober zei Netanyahu dat Hitler in eerste instantie niet de bedoeling had om de Joden uit te roeien, maar zich liet overtuigen door de grootmoefti van Jeruzalem die een volkerenmoord bepleitte.

– Dat is niet waar, het is alleen maar Duitsland wat verantwoordelijk is voor de holocaust, verklaarde Angela Merkel’s perschef Steffen Seibert eerder in oktober.

Volgens de regering is het voor alle Duitsers duidelijk dat het “de dodelijke ideeën van raciale superioriteit van de nazi’s” was wat tot een holocaust geleid heeft.

Seibert benadrukte dat de Holocaust voor goede redenen op alle scholen in Duitsland onderwezen wordt en de Holocaust nooit vergeten mag worden.

– We weten dat de verantwoordelijkheid van deze misdaad tegen de mensheid van ons is, die schuld ligt op ons Duitsers, zei hij.

Bron:

http://www.friatider.se/merkel-vill-inte-dela-ansvaret-f-r-f-rintelsen-med-araber

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Merkel wil niet de verantwoordelijkheid voor de holocaust met arabieren delen

 1. Esperanza // november 7, 2015 om 23:15 //

  KIjk, ik kan het mis hebben, maar onderstaand commentaar van Netanyahu ben ik dan weer nergens in de Nederlandse leugenpers tegen gekomen:

  ‘Het is absurd. Ik had niet de bedoeling Hitler te ontslaan van de verantwoordelijkheid voor zijn duivelse vernietiging van het Europese jodendom, Hitler was verantwoordelijk voor de finale-oplossing om de zes miljoen Joden uit te roeien. Hij nam de beslissing. Het is even absurd om de rol te negeren die is gespeeld door de moefti, Haj Amin al-Husseini – een oorlogsmisdadiger – om Hitler, Ribbentropp, Himmler en anderen aan te moedigen en er bij hen op aan te dringen om het Europese jodendom uit te roeien.’

  http://www.timesofisrael.com/dont-absolve-us-over-holocaust-germany-says-after-netanyahu-comment/

  Like

 2. JooJootje // november 8, 2015 om 00:42 //

  Waanzin complete waanzin wat we hier zien een volk dat zo gebukt gaat onder haar erfenis zou toch een beetje opgelucht zijn bij deze onthulling ook al veranderd het niets aan de feiten.
  Maar nee aanschouw de waanzin van wat we hier zien de schaamte cultus wordt bedreigt door gedeelde schuld en dat mag niet het hele politieke klimaat is op deze schuld ingericht.
  Verder is het ook een bedreiging voor de beschermde status van de islam in Duitsland met alle gevolgen voor het politiek correcte gezelschap dus begrijpelijk dat Merkel dit direct verwerpt ze wil er geen eens dieper op ingaan zo angst aanjagend is het voor haar.

  Like

 3. Esperanza // november 8, 2015 om 01:15 //

  @Joojootje

  De schuldcultuur en het gebrek aan zelfvertrouwen zal ons de kop gaan kosten.

  http://lvb.net/item/8077

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 8, 2015 om 01:32 //

  Netanyahu (wat een rotnaam is dat om te schrijven) had gewoon groot gelijk maar kennelijk komt het Merkel op dit moment niet zo goed uit.

  Like

 5. Uitgerekend Duitsland nodigt miljoenen nazi’s uit om Europa te komen bezetten.

  Like

 6. Ik vind het eigenlijk overduidelijk. Het is DIENST en WEDERDIENST ! Zo gaat het in de politiek en in het bedrijfsleven alsook prive !

  Like

 7. Amin Al Husseini was ten tijde van de Armeense genocide in Turkije. Niet terug te vinden is of hij daar bij betrokken was, het had wel gekund. Zolang Turkije de archieven dichthoud komen we daar voorlopig niet achter.

  Like

 8. De rol van de Islam in de Holocaust mag en moet niet genoemd worden WANT is Islamofobie.
  ’t Zal je toch gebeuren dat er een smetje zou kleven op de religie van de vrede.

  Like

 9. corbison // juni 23, 2016 om 17:43 //

  Islamic Invasion Of India: The Greatest Genocide In History Google dit lees en huiver over deze ideologie van vrede respect en naaste liefde. De heer H. Hitler was dan de moeder Theresa van de vorige eeuw

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s