Nieuw

Pegida Nederland demonstreert in Utrecht – zondag 8 november om 14.00 uur

Ze komen in nog steeds grotere aantallen ons land binnen vallen en geven zelf al aan dat ze nooit meer vertrekken, of het moet zijn als strijder van de zelfbenoemde islamitische staat natuurlijk, ze worden van harte gesteund door de Nederlandse rechtstaat dat de ene asielprocedure stapelt op de andere asielprocedure en wanneer de slinkse met ons belasting geld betaalde advocaten roedel de laatste procedure heeft bereikt en de gelukszoeker ons land zou moeten gaan verlaten dan wachten ze eenvoudigweg het generaal pardon af dat door lafbekken en landverraders binnen onze regering met het grootste plezier van de wereld wordt aangeboden aan de “kudde der kansloze en voor ons land nutteloze “nieuwe” inwoners. Uiteindelijk mogen ze toch blijven en ja dan zijn wij de tegenstanders van deze parasieten en gelukszoekers epidemie te laat.
.
Om deze instroom van terroristen, jihadisten, pedofielen, vrouwen onderdrukkers, werkschuw tuig en een enkele echte asielzoekers die helaas pech heeft te stoppen gaat Pegida Nederland weer actie voeren in Utrecht en wel komende zondag om 14.00 uur.
.

.
Burgemeester van Zanen wringt zich in allerlei bochten en wenst de Pegida demonstranten zelfs per bus af te voeren naar een andere locatie waar ze ongestoord kunnen demonstreren Op deze manier wil de gemeente Utrecht de vreedzame demonstranten van Pegida straffen voor de gewelddadige en agressieve tegendemonstranten van bijvoorbeeld het malloten clubje van afa. Per bus afvoeren door de burgemeester van Utrecht, het is een tijdje geleden maar in de geschiedenis boeken staat het vast nog wel ergens, Nederlanders die door onder andere de gemeente Utrecht per trein werden afgevoerd of zijn ook deze passage’s op last van de moslim gemeenschap reeds uit onze geschiedenis boeken verwijdert?
.
Ben zelf vorige maand in Utrecht geweest, liep daar met me nichtje en we wandelde samen door de binnenstad op weg naar haar vader die aan “de oude gracht” woont. Terwijl ze gezellig een bakje ging doen bij haar vader ging ik naar de Pegida bijeenkomst en we zijn onderweg door heel wat malloten aangesproken en gewaarschuwd voor “die racisten”. We konden beter niet die kant op gaan en meer van dat fraais. Ja ik parkeerde me auto buiten de stad bij een school en mocht zo langs beide groeperingen wandelen, wilde de anti’s ook wel eens bekijken en het was lekker weer dus waarom geen korte stadswandeling midden door het centrum. Ze hadden wel het beste met ons voor en het was echt lief dat ze ons tegen die “Wilders stemmers” wilde beschermen. Toen ik er later even over nadacht begreep ik de tegendemonstranten ook wel, wij waren toen we daar liepen op onze huidskleur na dan het perfecte nieuwe Nederlandse koppel. Man van achter in de veertig met een meisje van een jaar of 15/16 …………………… Na de zoveelste waarschuwing kwam de door mij lang verwachte opmerking van me nichtje “Nee jullie zijn allemaal lekker normaal” ik vond dat het kind het best lang had vol gehouden om der mond te houden, was in gedachte blij dat die van me eigen der niet bij waren, en liep maar snel door aangezien ik niet op een discussie met die lui zat te wachten. Viel overigens in positieve zin op dat wij ongestoord dwars door de reeds aanwezige menigte van Pegida demonstranten konden wandelen zonder opmerkingen en goedbedoelde raad, ja er dwars doorheen lopen zonder je mening te tonen is een perfecte manier om de stemming te peilen, wellicht een tip voor de gemeente Utrecht om de echte demonstranten van de ruziezoekers te scheiden.
.
Toen ik terug liep van de oude gracht naar het centrum van Utrecht koste het inderdaad wat meer moeite om de bijeenkomst van Pegida te bereiken maar gewoon doorlopen en niets zeggen, ook niet tegen agenten deze mag en kan je eenvoudigweg negeren op het moment dat je niets verkeerds doet, dan kom je gewoon en zonder problemen op de plaats van bestemming aan.
.
Voor de mensen die er de vorige keer niet bij zijn geweest is er aankomende zondag een nieuwe kans om je stem te laten horen, laten wij met zijn allen de gemeente Utrecht laten schudden met ons vreedzaam protest en laten we hopen dat het agressieve linkse tuig nu eens aangepakt gaat worden door de dienstdoende orde bewaarders zodat wij onze stem kunnen laten horen tijdens een stadswandeling en vreedzaam protest tegen de Nederlandse regering die het toestaat dat ons land in een negatieve spiraal de afgrond ingetrokken wordt door volgers van een ideologie die niets te zoeken hebben in onze samenleving.
.
Ik wil mijn Nederland terug.
.
ZONDAG 8 NOVEMBER 14.00 UUR UTRECHT
.
met groet Bolo
.

Demonstratie start zondag bij het Hogelandsepark aan de rand van het stadscentrum

.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

32 Comments on Pegida Nederland demonstreert in Utrecht – zondag 8 november om 14.00 uur

 1. Esperanza // november 6, 2015 om 15:37 //

  Isalmspeech tijdens eeste Pegida demonsttratie van 11 oktober j.l. in Utrecht door Raffie Chohan:

  Hallo vrienden!

  Fijn dat jullie naar Utrecht gekomen zijn op deze zondag.

  Vandaag heeft Pegida de eerste Demontratie in Nederland en het doet mij genoegen dat wij daarbij volledig gesteund worden door Pegida Duitsland. Daar in Dresden is het begonnen en zou het niet fijn zijn om deze traditie over te nemen. We staan aan het begin, maar daarom niet minder enthousiast om dit tot een succes te maken.

  Ons land wordt altijd gezien als een rijk land. Onze sociale voorzieningen waren altijd goed. Let wel, daar betalen we ook flink geld voor. Maar langzaam sluipen de veranderingen erin. Onze huizen worden met voorrang gegeven aan asielzoekers. Door de groeiende stroom vluchtelingen zitten in de asielzoekerscentra nog steeds veel vluchtelingen met een verblijfsstatus die wachten op gemeentelijke huisvesting. De ruimte in de asielzoekerscentra is hard nodig voor nieuwe asielzoekers en vluchtelingen.

  Gemeentes in Nederland met een groot aantal moslim inwoners worden regelmatig geconfronteerd met felle discussies. Bijvoorbeeld over de mogelijke toepassing van de ‘sharia’, of met de populariteit van jonge islamitische leiders.

  Het westen is bang voor de islam. En dat weten zij. En met termen als racisme en discriminatie wordt iedere vorm van discussie stopgezet. Dus emancipatie, homohaat, vrouwenmishandeling nemen we maar voor lief. Gewoon uit angst. Geen cartoons meer, theaterstukken. Vrouwen durven niet meer met blote borsten op het strand, mannen gaan nu ook in hun onderbroek douchen. alles om de islam te behagen, denk maar aan de zwembaden. Ramadan wordt ineens als een feest gezien.

  Discussies onder moslims komen vaak niet naar buiten. Het zijn meestal woordvoerders en deskundigen die aan het woord zijn, maar opvattingen van gewone moslims zijn minstens zo belangrijk. Zij geven een goed inzicht in welke ontwikkelingen plaatsvinden bijvoorbeeld op het gebied van huwelijkskwesties, en andere zaken die het dagelijks leven betreffen van moslims.

  In vele kantines wordt nu alleen halal vlees geserveerd. Overal worden gebedsruimtes ingezet. Let wel, dit zijn geen Moskeeën. In dit kleine land hebben we al meer dan 500 moskeeën en ze rijzen als paddenstoelen uit de grond.

  In zwembaden hebben ze speciale dagen waar alleen Moslima’s kunnen zwemmen. Op pasfoto’s mag je wel met een hoofddoek, maar niet met een hoed op. Bij de sociale diensten hebben ze een tolk die Moslims kunnen helpen.

  Asielzoekers komen voor het merendeel in de bijstand terecht, maar ook het aandeel van Turkse en Marokkaanse Nederlanders is procentueel groot onder de 481.000 mensen die eind 2014 een dergelijke uitkering kregen. Van de asielzoekers spannen Somaliërs de kroon.

  Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van onderzoek naar bijstandsuitkeringen naar nationaliteit.

  Bijna zeven van de tien volwassen Somaliërs krijgen zo’n uitkering. Van de voormalige asielzoekers met een Syrische, Iraakse of Eritrese nationaliteit zit ruim de helft in de bijstand.

  Er worden huwelijken gearrangeerd. Er wordt besnijdenis toegepast. Er is erewraak. Ik kan zo wel heel veel opnoemen, maar we weten allemaal dat dit te maken heeft met de Islamisering van Nederland.

  Als een Westerse journalist een Arabisch land bezoekt moet ze een hoofddoek om. Maar als een Arabisch Staathoofd hier is hoeft hij een vrouw geen hand te geven. Want een vrouw of dochter is niks waard. En zo komen wij bij het feit dat als men de waarden van een land moet respecteren dat zeker hier geldt.

  De onvrede in Nederland stijgt met de dag als wij op t.v. zien hoeveel vluchtelingen er weer zijn binnen gekomen in Lampedusa en Griekenland. En in Brussel word beslist hoeveel wij er moeten opnemen. De aanpassingen en tolerantie van onze zijde is op. En onze Regering, die tot taak heeft het Volk te beschermen luistert totaal niet naar ons. Geregeld bereiken ons berichten dat er gevechten uitbreken in Asielcentra. De Christenen die gevlucht zijn naar ons land om de horror in hun land te ontvluchten, zijn nu niet veilig door de Moslims waartussen zij leven.

  Moslims in Amerika, Europa en Australië willen hun systeem opdringen door middel van de Sharia, en zo ons dagelijks leven ontwrichten.

  Zo zullen vrouwen worden teruggebracht tot het vee, ze zullen al hun rechten verliezen, en zullen worden blootgesteld aan de wetten die hen geen recht geeft om controle over hun leven te hebben. Jonge meisjes zullen systematische verkrachting worden door Islamitische mannen, die in de voetsporen van hun valse pedofiele profeet een voorbeeld zien. Mohammed had een vrouw van 6 jaar en consumeerde het huwelijk toen zij 9 was.

  Moslims moeten terug naar hun islamitische staten om zo dit voorbeeld daar te volgen, niet hier!

  Deze manier van denken is de meest pathetische dat ik ooit heb gehoord.

  Een andere reden om moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie, want het is nooit een religie van vrede.

  Ook wil ik even iets vertellen over inteelt.

  De massieve inteelt in de islamitische cultuur brengt vrijwel onomkeerbare schade aan de Moslims, met inbegrip van grote schade aan de moslims ‘intelligentie, geestelijke gezondheid.

  Ieder mens is drager van genetische foutjes. Die manifesteren zich doorgaans niet omdat ze ‘recessief’ zijn. Mensen hebben voor elke eigenschap dubbele genen – een van de vader en een van de moeder.

  Het belangrijkste gevaar van huwelijken tussen neef en nicht is dat de kans op een combinatie van twee recessieve ziektegenen wordt verhoogd.

  Incest, gedurende 1400 jaar gebruikelijk in islamitische samenlevingen, heeft waarschijnlijk onherstelbare genetische schade aangericht.

  Gevolgen voor het Westen en de islamitische wereld de gevolgen voor nakomelingen van bloedverwanten zijn onaangenaam: verhoogde kans op overlijden, een lage intelligentie of achterlijkheid, arbeidsongeschiktheid en ziektes. Andere gevolgen zijn: beperkte sociale vaardigheden, beperkt leervermogen en onvermogen om aan de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen. De economische kosten van de gevolgen van incest zijn uiteraard van secundair belang vergeleken met het menselijk leed. Maar dat het grote percentage bloedverwante huwelijken onder moslims ernstige gevolgen heeft voor de westerse cultuur en de islamitische wereld is duidelijk.

  Van 1910 tot 2010 is het aantal christenen in het Midden-Oosten – in landen als Egypte, Israël, Palestina en Jordanië – blijven dalen; eens waren het 14 procent van de bevolking nu zijn er ongeveer 4 procent Christenen. De opkomst van extremistische groepen, evenals de perceptie dat hun gemeenschappen zijn verdwijnen, zorgt ervoor dat mensen vertrekken.

  De Arabische lente heeft alles alleen nog erger gemaakt. De dictators Mubarak in Egypte en Gaddafi in Libië werden omvergeworpen, en hun langdurige bescherming van minderheden werd beëindigd. ISIS roeit nu de christenen en andere minderheden helemaal uit. Ook werden de Christenen altijd beschermd door Assad en ook voorheen door zijn vader.

  De toekomst van het christendom in de regio is nu onzeker. Hoe lang kunnen ze vluchten voordat zij en andere minderheden zijn uitgegroeid tot een verhaal in een geschiedenisboek? Het christendom is onder een existentiële bedreiging.

  Met de toestroom van Asielzoekers krijgen wij in Nederland verschrikkelijke toestanden in de straten. Ik ben bang dat de Politie en het Leger dan de orde niet meer in de hand kunnen houden. Wij willen ons veilig voelen in Nederland.

  “Is dit het einde van het christendom in het Midden-Oosten?” In elk geval, als het aan mij ligt, niet in Europa.

  De wereldleiders moet snel hun houding veranderen ten opzichte van de Moslims immigratie, anders is het een verloren zaak en dat geeft ons een trieste blik op de toekomst.

  Als de kindbruidjes niet naar Nederland mogen komen, dan kunnen ze altijd nog kinderbijslag vragen.

  Onze regering is er om ons te beschermen, en ons belang te behartigen! Laat ze dan hun werk goed doen.

  Like

 2. Esperanza // november 6, 2015 om 15:49 //

  Organisator Pegida bij Pauw.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik lees op Twitter dat deze Pegida-demo verboden is.
  Reden: er is op dat tijdstip al een Nederland Bekent Kleur manifestatie.

  Like

 4. @gielah de demo van zaterdag is verboden, deze was enkel aangevraagd juist daar er op die dag ook een andere demo was om eens re kijken of Utrecht verschil maakt aangezien er vorige maand gelijktijdig met Pegida ook andere protesten werden toegestaan.

  Utrecht laat nu zien dat ze inderdaad verschil maken en partij kiezen.. de demo van aanstaande zondag was al eerder vastgezet en gaat dan ook gewoon door echter volgens Utrecht zonder tegen protesten……

  Like

 5. Ik heb AfA al eens een mail gezonden een tijd terug. Of de betekenis klopt: Apen voor Apen ? En er bijgeschreven dat ze toch het verschil tueesen een V en een F niet weten, daar ze niet verder gekomen zijn dan AAP, Noot, mohammed…
  Morgen een nieuwe Wauso….Nu wordt de noot gekraakt bij de Opper-Pinokkio van de NPO !
  En ditmaal geen klein lontje van Pechtold, maar wel de thermometer van Pauw, die met 36,8 graden de voeling aangeeft die hij heeft met zijn gasten en medewerksters !

  Like

 6. G.Deckzeijl // november 6, 2015 om 17:04 //

  Volgens mij hebben jullie je blij laten maken met een dooie mus.
  Utrechtse gemeentebestuur ook bekeerd.
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/utrecht-verbiedt-pegida-demonstratie-zaterdag~a4179913/
  Oproep: demonstreer vreedzaam voor het huis van Jan van Zanen.

  Like

 7. Waarom vreedzaam? Als de overheid, links en de islam geweld hanteren, waar wachten wij dan op? Een wonder?

  Like

 8. Toch niet zo handig van Pegida om óók op zaterdag een demo aan te kondigen. Het is wel logisch en begrijpelijk om te willen testen hoe de burgemeester reageert. En de reactie is zoals je kon verwachten, waarmee aangetoond is dat de burgemeester beide partijen niet gelijk behandelt:

  “Toch typisch hoe linkse volksmenners dat doen. Linkse extremisten bereiden een demonstratie voor op dezelfde tijd en plaats als rechtse extremisten: De rechtse demonstratie wordt verboden. Rechtse extremisten bereiden een demonstratie voor op dezelfde tijd en plaats als linkse extremisten: De rechtse demonstratie wordt verboden.”

  Fijn, dan weten we nu dat Jan van Zanen een ongekozen lul is in dienst van de bezetter die met zijn kop in een strop op het Neude hoort te bungelen. Maar wat hebben we daar aan zolang we dat niet ten uitvoer brengen en mensen nu denken dat die demo niet doorgaat omdat ze horen dat er zaterdag een demo verboden is, terwijl de echte demo op zondag is.

  Like

 9. Esperanza // november 6, 2015 om 18:49 //

  Fub, misschien beter om Jan van Zanen middels een andere formulering het graf in te wensen. 😉

  Like

 10. Demo Ziondag gaat gewoon door!!! Bolo u verteld dat u met uw nichtje door de pegidademonstranten liep. Volgens mij heb ik u gezien en heb een foto voor u. Kan ik u deze persoonlijk toe-mailen?

  Like

 11. Esperanza // november 6, 2015 om 19:29 //

  @Jowitteroos

  Verhelderende link die je geeft naar facebook!
  Maar even openen:

  zondag 8 novemberom 14:00 in UTC+01
  over 2 dagen · 17°C/14°C Gedeeltelijk bewolkt
  Kaart tonen
  utrecht centr
  PEGIDA IS GEKOMEN OM TE BLIJVEN.

  Wij hebben ons aan de afspraken gehouden bij de eerste Demonstratie,ons is niets te verwijten! Het was een Fiasco hoe de Gemeente en de Politie de Demonstratie hebben uitgevoerd,net als het hele beleid nu bij de 2de Demonstratie tegenover Pegida door van Zanen en Politie te Utrecht.Schandalig!

  Op 23-07 hebben wij een Demonstratie aangemeld, op 5-08 en op 23-09 hebben er op het Stadskantoor met politie en gemeente gesprekken plaastgevonden. Er is nooit aangegeven dat bij een tegendemonstratie eventueel verhuisd moest worden, dat was alleen een optie bij een duidelijk groter aantal deelnemers als 1000. Meer dan 2 maanden na de aanmelding, en meerdere gesprekken werd er ineens vanuit gemeente en politie wegens Gewelddreigingen van de Tegendemonstratie (25-09 aangemeld) gesproken over een verplaatsing en afzeggen Mars. Duidelijk is, wij waren steeds in gesprek, hebben altijd opgeroepen om vreedzaam te demonstreren, en daartegen heeft de tegendemonstratie door zowel de meegebrachte rookbommen als ook het zich niet houden aan toegewezen demonstratieplek laten zien dat het uit was op geweld. Pegida wijst elke vorm van Geweld af.

  Houd FB in de gaten, hier zullen wij ten allertijde eventuele akties bekend maken.
  Nieuwsoverzicht

  PEGIDA Nederland
  12 oktober om 14:19 · Bewerkt
  Hier ook Regels Demonstratie en onze Standpunten!!
  Geachte heer, mevrouw,
  Als u deelneemt aan onze demonstratie, dan vragen wij u vriendelijk het volgende te bedenken.
  U bent niet alleen deelnemer, maar ook vertegenwoordiger van al diegenen die het met PEGIDA Nederland eens zijn, ook diegenen die niet aanwezig zullen zijn.
  Uiteraard willen wij voor een ieder, wel of niet aanwezig, het meeste resultaat behalen. Hierbij is het heel erg belangrijk dat wij een goed visitekaartje afgeven. En niets te doen dat door onze critici en/of tegenstanders tegen ons kan worden gebruikt.
  Hiervoor hebben wij de volgende regels opgesteld:
  1. De erkende vlaggen van alle Europese Landen zijn toegestaan.
  Geen Palestijnse/Hamas/Nazi/IS vlaggen!!
  2. Gezichtsbedekking is niet toegestaan.
  3. Geen uitingen van welke politieke partij dan ook;
  4. Uiteraard geen verboden uitingen en/of symbolen,
  5. Geen (omstreden) uitingen en/of symbolen; (terroristische vlaggen of NAZI symbolen)
  6. Verder is alcohol drinken verboden, net als rotzooi achter laten op de DEMO plek.
  7. Indien u benadert wordt door een journalist, of andersinds persoon van de media, verzoeken wij u hen vriendelijk en beleefd door te verwijzen naar de organisatie. (Helaas kan het voorkomen sommige media u en de demonstratie bewust negatief in beeld willen brengen.);
  8. Wij vragen om met RESPECT om te gaan met elkaar, en
  te luisteren naar de Politie & Ordedienst, die aanwezig zijn
  met oranje hesjes!
  PEGIDA NEDERLAND STANDPUNTEN.
  Samen voor Nederland!
  PEGIDA is een Beweging, die vrij van elke ideologie de huidige politieke en sociale problemen van onze tijd wil aanpakken, en samen met de bevolking oplossingen wil vinden.
  De middenklasse en de werkende klasse verarmen steeds meer door het huidige economisch beleid.
  Lonen en pensioenen verslechteren relatief snel tegenover de kosten van levensonderhoud.
  De criminaliteit stijgt, sociale hotspots en gestaag groeiende parallelle samenlevingen zorgen voor onrust bij de mensen. Het veiligheidsrisico wordt steeds groter. En de wereldwijde conflicten als gevolg van onverantwoordelijk binnenlands en buitenlands beleid verergeren met de dag.
  Een vreedzame samenwerking en samenleven van alle soevereine landen over de hele wereld is de basis voor een veilige toekomst voor ons allemaal.
  Daarom zien we de volgende Standpunten als onvermijdbaar:
  1. Bescherming, behoud en een respectvolle manier van omgaan met onze cultuur en taal. Stop het politieke en religieuse fanatisme, radicalisme, de islamisering, en laten we onze seksuele zelfbeschikking behouden.
  2. Maken en strikt uitvoeren van de Vreemdelingenwet met oog voor de demografische, economische en culturele aspecten. Kwalitatieve immigratie (in plaats van momenteel gemeenschappelijke kwantitatieve massa-immigratie) naar voorbeeld van het Zwitserse en Canadese model. Criminele asielzoekers worden direct het land uitgewezen met een inreisverbod, en asielzoekers hebben geen voorrang bij het verkrijgen woningen.
  3. Decentrale onderbrenging van oorlogsvluchtelingen en politiek of religieus vervolgden indien opvang in de regio (die prioriteit geniet) niet mogelijk is, met zoveel mogelijk inachtneming van de gemeentelijke mogelijkheden en de langere sociale visie van de asielzoeker wordt dan naar mogelijkheden gezocht. Kortere doorlooptijden van aanvragen en onmiddellijke uitzetting van afgewezen asielzoekers. Illegaliteit strafbaar stellen, verhuurders die woningen aanbieden, werkgevers die werk geven en een ieder ander die probeert de illegale te helpen een langer verblijf mogelijk te maken in Nederland, wordt daarvoor hard bestraft. Opname in de grondwet van een recht en de plicht om te integreren.
  4. Hervorming van het gezinsbeleid, onderwijs, pensioen en het belastingstelsel. In het bijzonder moet de bevordering van duurzaam familie beleid een prioriteit zijn om een halt toe te roepen of zelfs een ommekeer om de demografische verandering te bewerkstelligen. De wens om kinderen te krijgen mag niet worden onderdrukt door economische angsten.
  5. Invoering van bindende referenda op landelijk niveau naar Zwitsers model. Een tweede pijler van de democratie parallel aan het partij-systeem installeren. Gekozen Burgemeesters en minder bestuurslagen.
  6. Samenhangende toepassing van de wet, ongeacht de politieke, etnische, culturele of religieuze aspecten van de betrokkene.
  7. Meer financiële middelen voor de politie en het creëeren van meer banen bij de Politie (meer blauw op straat).
  8. Afschaffen van dubbele nationaliteit, indien (zoals bij Marokkaanse) het niet mogelijk is deze te weigeren bestaat er geen mogelijkheid de Nederlandse te verkrijgen.
  9. Gaan voor een vreedzame, Europese groepering van sterke soevereine naties met politieke en economische zelfbeschikking. Verdrag van Schengen wordt opgezegd en grenscontrolles worden weer ingevoerd.
  10. Afwijzing van TTIP, CETA en TISA en soortgelijke vrijhandelsakkoorden die de Europese zelfbeschikking en de Europese economie duurzaam zullen gaan schaden.
  11. Strikte scheiding van kerk en staat. Dit betekent dat religieuze uittingen zoals hoofddoek en keppeltjes in overheidsgebouwen (scholen, gemeentehuizen ….) verboden zijn. Ook moet er een algeheel verbod van boerka´s in het openbaar komen.
  12. Wij zijn tegen de Islamisering, dat betekend dat alle islamitische scholen moeten worden gesloten en geen nieuwe moskee meer in Nederland geopend wordt. Moskeeën waar haatimans prediken moeten worden gesloten. Er moet een Immigratiestop voor mensen uit islamitische landen komen. Ook een kompleet verbod op onverdoofd ritueel slachten, en ook de invoer van deze produkten verboden moet zijn.
  foto van PEGIDA Nederland.

  Like

 12. @jowitteroos leuk 1970bolo@gmail.com we zitten bij de brievenbus

  Like

 13. Bolo , had uw nichtje een rode jas aan met zwarte band?

  Like

 14. haha geen idee moet ik straks vragen als ze thuis komen maar volgens mij liep ze (zo als bijna altijd) in spijkerbroek met daarop een zwart shirt en ik denk niet dat ze een jas aan had, of moet rood zwart trainingsjack geweest zijn

  Liked by 1 persoon

 15. zie net foto en helaas dat zijn wij niet, was wel leuk geweest dan had ik hem uitgeprint en opgehangen was wel lachen geweest

  Like

 16. Heh jammer Bolo, sorry dat ik u voor niets blij heb gemaakt…………. Heb meerdere foto’s met publiek, maar om die nu allemaal op te sturen…. 😉

  Like

 17. haha begrijp ik toch bedankt, we zijn ook enkel samen er door gelopen richting oude gracht dus kans zou ook niet zo heel groot zijn.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2015 om 00:25 //

  Bolo ik begrijp dat jij wat beter met de situatie in Utrecht bekend bent, als ik met de auto naar “de Berenkuil” rijd, dan ben ik toch vlakbij? Het vervelende is namelijk dat ik best wel een stukje kan lopen maar 1 kilometer is wel zo’n beetje mijn limiet en Utrecht CS daar heb ik vervelende herinneringen aan, tegen de tijd dat ik buiten sta ben ik al bijna aan mijn limiet.

  Like

 19. trebor2110 // november 7, 2015 om 00:53 //

  Tijl het is de Berekuil , maar parkeer je auto dan in parkeergarage de Kruisstraat dan moet je een klein stukje terug lopen richting de Berekuil en daar heb je het Hogelandsepark , hooguit 5 minuten lopen .
  Als je vanaf de Berekuil de Biltstraat oprijd ligt het park gelijk links van je dat grote witte huis .
  https://www.google.nl/maps/@52.095048,5.1419005,578m/data=!3m1!1e3

  Like

 20. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2015 om 01:10 //

  Dankjewel trebor (R.A.F ?) maar het lijkt me nog een aardige tippel vanaf de Kruisstraat, ik weet het klinkt zeikerig maar als ik eenmaal mijn limiet overschrijd dan gaat het niet lang goed en ik moet nog wel thuis komen (als het even kan 🙂 )

  Like

 21. Soft zeg, dat Pegida.

  “11. Strikte scheiding van kerk en staat. Dit betekent dat religieuze uittingen zoals hoofddoek en keppeltjes in overheidsgebouwen (scholen, gemeentehuizen ….) verboden zijn. Ook moet er een algeheel verbod van boerka´s in het openbaar komen.”

  Het verschil tussen een hoofddoek en een burka is slechts het aantal centimeters. We laten je ook niet met een miniatuur swastika-tje rondlopen. Dus ik ben voor een algeheel verbod.

  “12. Wij zijn tegen de Islamisering, dat betekend dat alle islamitische scholen moeten worden gesloten en geen nieuwe moskee meer in Nederland geopend wordt. Moskeeën waar haatimans prediken moeten worden gesloten.”

  Ze moeten allemaal plat. Er wordt namelijk voorgelezen uit het handboek ter vernietiging van de mensheid, en dat moeten we niet willen.

  Like

 22. Bolo, volgens mij kunt u via de Maliebaan en dan ook een pakeerplaatsje vinden , zondag dus die dure kantoren zijn dicht.

  Like

 23. Fuar, om te mogen blijven demonstreren moet je iets uitdragen om gevechten en ophitsing te voorkomen. Ze willen blijven en niet verboden worden.

  Like

 24. Pardon Fuar moet Fubar zijn

  Like

 25. D. G. Neree // november 7, 2015 om 20:50 //

  De berekuil, is inderdaad een uithoek. Hopelijk maken veel mensen videobeelden en foto’s.Fenixx is in ieder geval present, wind en weder dienende.

  Like

 26. R.Kroonenberg // november 8, 2015 om 09:29 //

  .
  Wie de leugen afwijst en zich ontworstelt aan zijn angst

  loopt soms misschien wat klappen op, maar LEEFT met trots het langst !
  .

  Jasterke

  Like

 27. Ik hoop dat er heel veel komen

  Like

 28. Organisator Pegida omsingeld door politie.

  Cartoons worden in beslag genomen.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Pegida Nederland demonstreert in Utrecht – zondag 8 november om 14.00 uur |
 2. vandaag Pegida Utrecht ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s