Nieuw

Monkey Dick

De schoolleiding weigerde in te grijpen toen een Afrikaanse leerling op de middelbare school een Zweeds meisje seksueel benaderde en betastte. Later heeft het afrikaantje het meisje in de bosjes op het schoolplein verkracht, ondanks protesten van de ouders heeft de schoolleiding besloten dat hij op school mag blijven.
– We worden in ons gezicht gespuugd omdat we Zweden zijn, zegt een mislukte ouder tegen Fria Tider.

Het was een zaterdag in oktober als de twee meisjes een bezoek brengen aan een discoavond op de middelbare school in Alvesta. Tijdens de avond werden zij seksueel betast door twee Afrikaanse studenten van dezelfde school.

De vader van een van de overweldigde meisjes wist dat zijn dochter sinds het afgelopen voorjaar door een van de betrokken Afrikanen seksueel benaderd en betast was. Sindsdien heeft hij een vruchteloze strijd gevoerd om het schoolbestuur te bewegen iets aan de situatie te doen op de immigratierijke school.

– We hadden een ontmoeting met de lerares en het hoofd van de school. De jongen en zijn ouders waren niet aanwezig, ze verstaan geen Zweeds. Ik vertelde de lerares dat ik deze kwestie bij de politie wou aanmelden, maar ze zei dat dit niet nodig was en het intern ging oplossen, zegt hij tegen Fria Tider.

– Ze zei: “Kinderen zijn kinderen en jongens zijn jongens, ze worden gedreven door nieuwsgierigheid, en er gebeurt veel in hen lichaam”, vervolgt hij.

De schoolleiding koos er voor om verder niets te ondernemen om de veiligheid voor de meisjes te verbeteren. In plaats daarvan bleef het getreiter doorgaan en hield de directrice een lange preek waar ze “de gelijke waarde van alle mensen” verkondigde, en, benadrukt de vader, dat de ongerustheid van hem en andere bezorgde ouders gebaseerd was op vooroordelen en racistische stereotypering.

– Je moet het niet verdelen in wij en zij, zoiets bestaat niet. We moeten dit op individueel niveau zien, zei de hoofd van de school tijdens een ouderavond, en liet de twee Afrikanen als vanouds op school doorgaan.

Maar de beslissing van de schoolleiding kreeg al snel fatale gevolgen.

Een dag na het incident in de schooldiscotheek werden de meisjes door de twee Afrikanen overvallen toen ze op het schoolplein speelde. Een van de meisjes werd door een van de jongens de bosjes ingesleept en verkracht. Gelijktijdig trekt zijn vriend het andere meisje achter een auto waar ze ternauwernood aan een verkrachting ontsnapt omdat er voorbijgangers op het geschreeuw toelopen.

Wanneer de verkrachting op het schoolplein bekend wordt neemt de vader waar Fria Tider mee gesproken heeft contact op met de schoolleiding en wordt benaderd met een “totale onverschilligheid over het gebeuren”. Hij vertelde de schooldirectrice dat hij zijn dochter thuis zal houden zolang die twee jongens op school zijn. Maar daar wordt de schooldirectrice plotseling wakker, en dreigt de ouders met juridische consequenties.

Schooldirectrice: “Er geldt een schoolplicht in Zweden”

– Ze zei dat er een schoolplicht in Zweden geldt. Ze vertoonde totaal geen compassie of respect voor onze dochters, alleen maar dreiging met de schoolplicht.

Met veel mitsen en maren heeft de schoolleiding besloten dat de betrokken Afrikanen ondanks de verkrachting op school kunnen blijven – maar op andere tijden dan de belaagde meisjes.

De vader, die zich anoniem op Fria Tider uitspreekt, kan moeilijk begrijpen waarom de school en de vrouwelijke schoolleiding op deze manier reageert. Maar hij benadrukt dat de school, die een meerderheid leerlingen heeft met een immigratieachtergrond, gekenmerkt wordt door een lange traditie van links ideologische opvoeding. Grote nadruk wordt opgelegd om de leerlingen te leren vooral niet negatief of op een andere manier kritisch te zijn over immigranten.

– Als mijn dochter in de klas iets negatiefs zou zeggen over immigranten wordt meteen de racismekaart getrokken en een leger linkse maatschappijwerkers opgetrommeld en krijgt ze een omscholing in politiek links correct denken.

– We worden in ons bek gespuugd, alleen maar omdat we autochtone Zweden zijn. Deze directrice is zo gigantisch links-liberaal dat je broek ervan afzakt. Je krijgt het gevoel dat Lenin voor je staat als je naar haar luistert als ze praat.

Hij beschrijft de situatie op school als chaotisch.

Als ik lang de school rij of mijn dochter ophaal zijn ze bezig met fietsen te vernielen en vechtpartijen. Als je een voet in de school zet lijkt het alsof je in een marxistisch cultureel centrum in de DDR beland bent. Overal hangen vlaggen met alle kleuren van de regenboog en grote schreeuwposters met de slogan “Wij houden van diversiteit”.

De schooldirectrice wil niet met Fria Tider communiceren. Ze onthoudt zich te reageren op de informatie van de vader. En verwijst voor verdere communicatie naar haar secretaresse. Maar in een aanvullend e-mailtje weet ze toch nog een slinkse excuusdrol te draaien:

– Het onderzoek van dit incident ligt in handen van de overheid. Wij zij niet in staat vertrouwelijke vragen te beantwoorden zolang dit proces niet is afgesloten.

De politie waart ook in het donker.

– Ik kan bevestigen dat we een aanmelding van een verkrachting van een kind hebben binnengekregen en een vooronderzoek is gestart. Maar verder geef ik geen informatie omdat de daders jonger dan vijftien jaar zijn.

Bron:

http://www.friatider.se/rektorn-bortf-rklarade-tafsningarna-pojkar-r-pojkar-sen-v-ldtog-ali-sin-klasskamrat-p-skolg-rden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Monkey Dick

 1. Ik heb geen dochters, maar ik denk niet dat de verkrachtneger en de linkse schoolmuts het overleefd hadden als ik wel de papa was geweest.

  01

  Liked by 1 persoon

 2. Ik kan met mijn verstand er ook niet bij. Het zal je maar gebeuren. Komen er nare gevolgen.

  Liked by 1 persoon

 3. Marianne // november 7, 2015 om 04:08 //

  jullie hebben ons uitgebuit en daarom neuken wij al jullie mooie meisjes en de schooljuf

  Like

 4. Ik zei wel dat ik geen dochters heb of gehad heb. Ik heb 7 jaar 2 stiefdochters gehad (bij twee verschillende vrouwen, lol). Daar geldt hetzelfde voor, had ze aangeraakt …

  Liked by 1 persoon

 5. Ik begrijp niet, dat de vader anoniem wil blijven ?
  Ik begrijp niet, dat dit kind nog op deze school zit ?
  Ik begrijp niet, dat de schoolleiding nog tanden in de mond heeft ?
  Ik begrijp zoveel niet………….

  Liked by 1 persoon

 6. Nou niet direct de zwarte Piet aan die afrikaan gaan geven,
  Het is de schuld van links Zweden, dat het zover komt,, die moeten eerst genadeloos worden afgestraft.

  Like

 7. Ach Zweden heeft net zoals andere Europese landen om de islam gevraagd en het heeft het gekregen ook, eerst werd het bedrijfsleven verwend met goedkope arbeidskrachten later werd de gezinshereniging tot in het extreme doorgevoerd. De illegaliteit heeft ook een hoge vlucht gemaakt, zoal mij bekend werd gemaakt begin jaren 80 door een goede kennis die bij de parket-politie werkte in Rotterdam z’n chef gaf ruiterlijk toe dat er toen meer dan 5 maal illegalen verbleven als de officiële cijfers aangaven.

  Europa is in hoge mate geëmancipeerd de schoolkinderen worden door hoofdzakelijk ‘linkse’ juffen opgevoed en daar gaat het al scheeflopen. Iedereen met een beetje gezond verstand weet nu eenmaal wat de islam voorstelt en zou haar of z’n kinderen moeten informeren over het gevaar en kwaadaardigheid wat in deze islamitische incest monsters schuilt. Nee want informatie wordt op elke denkbare wijze ontkend, tegengehouden en op een subtiele manier van overheidswege misleid.

  Er is mijns inziens geen houden meer aan men heeft altijd na de WO 2 op de verkeerde partijen gestemd om dat er gewoon geen islam kritische partijen bestonden, de Centrum Democraten van Hans Janmaat was de eerste partij die de voet dwars heeft gezet tegen de politiek correcte ronduit elitaire fascisten welke Nederland sinds 1848 in z’n greep houden. De partij ideologieën worden voor belangrijke gebeurtenissen zoals verkiezingen van stal gehaald en geeft het volk het idee dat er wat te kiezen valt en dan komt men voor de zoveelste keer bedrogen uit over het verdere verloop van de regering formatie en regeerakkoorden.

  Verkrachtingen z’n nu eenmaal islam gerelateerde criminele feiten welke nu een maal in het ultra socialistische land zoals Zweden meer voorkomen dan bijv. Nederland, maar een ding is zeker het komt óók in Nederland voor net zoals onze homo’s in elkaar worden geramd en herkenbare Joden op een verschrikkelijke manier onheus worden bejegend, vrouwen worden aangesist, bespuwd en voor hoer uitgemaakt, dit is nog maar het begin mijns inziens…

  Liked by 2 people

 8. N.E. Derlander // november 7, 2015 om 15:10 //

  Ik blijf dan ook PVV stemmen.

  Liked by 2 people

 9. Die linkse school opvoeding is al jaar en dag aan de gang, ben er gelukkig nooit ingetrapt.
  Nu mogen we de gevolgen waarnemen.

  Liked by 2 people

 10. Je zit als ouder wel met een dilemma. Hou je je kind thuis dan komt de politie waarschijnlijk langs om desnoods met grof geweld je dochter mee te nemen. Bovendien word je op staande voet uit de ouderlijke macht gezet. Vermoord je een aantal mensen (wat niet goed is maar waar ik wel begrip kan opbrengen in dit geval), dan ben je Breivik 2.0 en wordt je dochter alsnog uit de ouderlijke macht ontzet enz waarna ze een speelbal van de linksradicale overheidsinstanties wordt. Het enige wat je kunt doen als gezin is onderduiken en proberen zsm de psychiatrische inrichting en failed state Zweden te verlaten.

  Like

 11. Nikolaos // november 7, 2015 om 21:39 //

  “Deze directrice is zo gigantisch links-liberaal…”, en dus wss ook helemaal voor de feministen.

  Als het autochtone Zweden betreft natuurlijk.

  Like

 12. jungleelephant // november 7, 2015 om 23:32 //

  Ware het mijn dochter geweest weet ik 100% zeker dat hij op zijn minst de rest van zijn ziekelijke leven geen ding meer had gehad om in wie dan ook te stoppen!

  Liked by 1 persoon

 13. Tsja, en dan verbaasd zijn als een asielcentrum in de fik gaat. Als de overheid en zijn bestuur je in de steek laat en zelfs kinderverkrachtingen onder het matje gaat vegen moet je niet raar opkijken als het balletje ergens terugkaatst.

  Like

 14. Het is en blijft voor mij een raadsel, waarom al die niksnutters en wat ze nog meer zijn hier in ons land welkom zijn, het zijn GEEN Vluchtelingen het zijn gelukzoekers, luie rotzakken die niet willen werken, de hele wereld weet dat je hier terecht mag komen, uitkeringen krijgt, zelfs een huis en inrichting (kan daarover meespreken) en nooit meer iets hoeft te doen, want Links Nederland vindt ze zo ZIELIG!!!!!Ach Gossie!!! OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  Like

 15. Tja, je vraagt je af of die directrice soms uit eigen ervaring weet dat zo`n afrikaantje voor haar erg lekker is in bed.

  Like

 16. Dan maar de bak in. Maar als een schooldirectie zich zo opstelt dan zou ik als ouder de zaken zelf wel regelen. Beide jongens letterlijk castreren en daarna de directrice ophangen met de afgesneden pikken in haar decollete. Als ik dan toch de bak in moet, dan meteen maar voor een goede reden

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Monkey Dick |

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s