Nieuw

MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN

vertaling door Esperanza

Meerdere millennia waren er voor nodig om de Europese beschaving op te bouwen maar de dreigende vernietiging ervan is het werk van slechts een paar jaar, uitgevoerd door een groep onverantwoordelijke, onvaderlandslievende en waanzinnige politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel.

These poor men have literally nothing. Except the very latest smart phones via @KTHopkins

These poor men have literally nothing. Except the very latest smart phones via @KTHopkins

Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen die zo diepgaand is dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd wordt.

De tragische paradox van de obsessie met het vrije verkeer en de afschaffing van nationale identiteit is dat Europa in een betekenisvolle vorm, deze eeuw waarschijnlijk zal ophouden te bestaan.

Naarmate de sociale revolutie toeneemt zullen traditionele waarden als vrijheid en solidariteit worden vervangen door conflicten, sektarisme, onderdrukking en intolerantie.
Meer en meer zal een , barbaars, geislamificeerd, arm Europa niet te onderscheiden zijn van grote delen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

via twitter

via twitter

Zelfs de wonderbaarlijk hoge niveaus van massa immigratie in de afgelopen twee decennia worden nu overschaduwd door de kolossale overstroming van nieuwkomers die plaats vindt sinds de vroege zomer nadat Merkel haar jammerlijk misleidende belofte bekend maakte dat Duitsland iedereen zou verwelkomen die beweert een vluchteling te zijn.

.
Zij kan hebben gedacht dat het open-deurbeleid een tegenwicht zou bieden aan de afschuwelijke agressie cijfers in Duitsland sinds de jaren 1860, maar in werkelijkheid heeft zij door het vernielen van Europa’s sociale structuur bijgedragen aan de lange lijst van Duitse misdaden.

.
Het is vooral dankzij haar dat zoveel Afrikaanse, Aziatische en Midden-Oosten migranten naar onze kusten komen. In oktober alleen heeft een record aantal van 218.000 van hen het Middellandse-Zeegebied doorkruist, meer dan het totale aantal in 2014.

.
Het is absurd dat sommigen van de wereld elite zich erover beklaagden dat Groot-Brittannië er niet in is geslaagd om een bijdrage te leveren aan deze demografische opschudding, omdat onze regering heeft gezegd dat we in de komende vijf jaar slechts 20.000 vluchtelingen uit Syrië zullen opnemen.

via twitter

via twitter

Dit negeert het cruciale feit dat het huidige officiële immigratie cijfer op jaarbasis meer dan 630.000 bedraagt, met de meeste van de nieuwe kolonisten komend van buiten de EU. Hoeveel meer wordt er van Groot-Brittannië en Europa verwacht dat zij zullen opnemen?

.
De potentiële toestroom is bijna grenzeloos. De Verenigde Naties zegt dat er wereldwijd ten minste 60 miljoen mensen als vluchtelingen zijn geclassificeerd terwijl meer dan 1.2 miljard in bittere armoede leven. De cijfers bewijzen zich nu reeds als catastrofaal.

.
Een sfeer van angst angst over een desintegrerend Europa. In Zuid-Spanje waren er aanslagen op kerken door fundamentalisten, met inbegrip van schade aan een oud heiligdom en Arabische graffiti die muren werd gespoten.
Het ultra liberale pro-immigratie Zweden zag dat sommige islamitische wijken in de steden veranderden in no-go gebieden, terwijl Malmö een van de hoogste aantallen van verkrachting in de wereld heeft.

.
Het gevreesde beeld van chaos in Oost-Europa wordt op een aantal punten gerepliceerd aan de Britse grens, zoals Calais, waar het uitgebreide 6.000 man sterke migranten kamp in nog grotere ellende en spanningen vervalt.
95 procent van de illegalen zijn geen vluchtelingen maar zijn sterke, fitte jonge mannen voornamelijk uit Afrika die in het geheel geen recht hebben om in Europa te zijn. Als onze politici ballen hadden dan zouden ze het kamp sluiten en de bewoners deporteren.

.
Maar in plaats daarvan wordt de Britse belastingbetaler gevraagd om 3 .6 miljoen Pond per jaar op te hoesten voor verbeteringen aan het kamp, hetgeen er alleen maar meer zal aantrekken. Dezelfde spanningen kunnen worden gezien op een Britse RAF-basis op Cyprus, waar een groep migranten onderdak en voedsel krijgt na de landing op het eiland.
In plaats van het tonen van enige dankbaarheid, hebben sommigen rotzooi getrapt en hun tenten in brand gestoken, niet echt het gedrag van mensen die werkelijk vluchten voor vervolging. “We naar Engeland,” zei eentje , met een verongelijkte gezicht.


Het is duidelijk dat Europa hiertegen niet is opgewassen. Op het Griekse eiland Lesbos is de ruimte op het kerkhof opgesoupeerd, terwijl het kleine Slovenië dagelijks 13.000 migranten de grens ziet passeren, migranten die ook hun tenten in brand steken.

.
Zelfs Duitsland heeft er moeite mee. Er zijn massale vechtpartijen in verschillende migranten opvangcentra en in een huiveringwekkende echo van het totalitaire verleden van het land nemen de Duitse autoriteiten onroerend goed in beslag om accommodatie te bieden voor de nieuwkomers.

.
Als een typerend symbool van hoe de Europese samenleving wordt overweldigd is te zien hoe in het dorp van Sumte in het Noord-Oosten de bevolking met 700 procent toeneemt door de import van 750 asielzoekers.

.
Nu de winter nadert en het weer slechter wordt, staat de migranten crisis op escaleren. Een nieuwe golf van sentimentaliteit zal worden ontketend door veel van de media met manipulatieve beelden van het lijden van de vluchtelingen.
Popelend om hun humanitaire hoogstaandheid te tonen zullen politici de deuren nog verder openen en nog meer lasten opleggen aan Europese belastingbetalers. Zo zal de cyclus van verval nog meer momentum krijgen. Niemand van ons ooit gestemd voor onze ondergang.


Maar zonder enig democratisch mandaat is dit hetgeen de politici hebben aangericht. Een verpleegster in Duitsland, die uit haar huis werd gezet om plaats te maken voor migranten vertelde een verslaggever vorige maand: “Ik kan niet begrijpen dat de stad me zo kan behandelen”.

.
Haar ervaring zou een metafoor kunnen zijn voor de volkeren van Europa. De omvang van dit politieke verraad is bijna onbegrijpelijk.

Bron: Express >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10044 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

39 Comments on MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN

 1. Waar sites als Fenixx (DVC) al jaren voor gewaarschuwd hebben, dringt nu ook tot de MSM door; nl. verraad aan en ineenstorting van de Europese cultuur. Geweldig Fubar dat je dit artikel hebt opgepikt en vertaald. Bedankt!

  Liked by 1 persoon

 2. Ik zie nu dat de vertaling van “Esperanza” is. Bedankt ook.

  Like

 3. Tja dat kon bijna iedere realistische internetgebruiker aan z’n water voelen dat deze kwaadaardige, moedwillig veroorzaakte kolonisatie van de ‘rijke’ Noordelijk EU-lidstaten een economische en sociale ramp te wachten staat. Men behoeft geen helderziende te z’n om de volle draagwijdte te kunnen overzien, behalve dan de plannen die klaarliggen op de bovenste plank van de NWO en als toekomstig uitvoerend orgaan de VN in al z’n lelijke fascistische verschijningsvormen. Om 1 voorbeeld te noemen het initiëren van het verbod op Zwartepiet, wat gestaag steeds meer de vorm aan gaat nemen van een opgelegd pandoer. Nee de socialisten, collectivistische burgers zouden moeten beseffen dat deze waanzinnige islamitische exodus op strot gaat uitlopen en hen later maar zeker hun kinderen een dhimmi bestaan gaat opleveren, zij die dan eventueel, veel te laat nog gaan ageren tegen deze volksvervanging zal het koele metaal van het kromzwaard in de nek gaan voelen…

  Vluchtelingen gaan Duitsland 150 miljard kosten en in recessie storten
  De huidige migrantenstroom gaat Duitsland per saldo niets opleveren dan een enorme berg kosten van minimaal 150 miljard. Daar bovenop komt nog een sociale ramp door het ontstaan van een lompenproletariaat van laaggeschoolde dagarbeiders. >>>> http://vrijetribune.nl/2015/11/vluchtelingen-kosten-duitsland-minimaal-150-miljard-recessie-onvermijdelijk/

  Like

 4. Stuur dat crapuul meteen naar een koran-kliniek in de Levant om via gebed en de hulp van god te genezen!

  De teruggekeerde Syriëstrijder Hakim Elouassaki eist 100.000 euro van de Belgische staat omdat die er niet in slaagt een psychiatrische analyse van hem te maken !!!!

  Wat verdomme!?!? Wat een onwaarschijnlijke arrogantie.

  Geef die moordenaar, verkrachter, terrorist en oorlogsmisdadiger een spuitje! Noem hem niet langer eufemistisch een ‘strijder’!
  Ons land was/is niet in oorlog, hij was geen soldaat van dit land met een missie, en geen enkele politiebevoegdheid. Een soldaat die zou doen wij hij deed, kreeg vroeger de kogel.
  Hij is dus een moordenaar pur sang, naar alle normen van onze wetten.

  Want het maakt helemaal geen verschil uit waar hij zijn moorden beging, bovendien in bende. Of gaat men vanaf vandaag vrijuit als men de misdaden buiten Europa heeft gepleegd, alleen of in groep en/of met een religieus of ideologisch motief ?
  Heeft die nog het lef terug te keren!

  Geeft deze staat en deze regering hem nog toestemming terug te komen, hem op onze kosten te laten behandelen, en de rest van zijn leven van ons/de ziekenkas te profiteren, terwijl hij ons haat, lak heeft aan alles waar wij voor staan !?

  Welke idiote politici eisen van ons dat wij dit slikken? Welke rechters hebben het lef dit soort klachten al ontvankelijk of gegrond te verklaren en/of tegemoet te komen aan zijn eisen? >>>> http://nageltjes.be/wp/?p=19356

  Like

 5. G.Deckzeijl // november 6, 2015 om 10:55 //

  Komen ze daar nu pas achter.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24706556/__Zweden__migranten__blijf_weg__.html
  @Vederso: als ze HET PROJECT goed gelezen hadden, was het wellicht anders gelopen…
  fubar.mobi>> http://tinyurl.com/nbvqarh

  Like

 6. Af en toe moet ik nog eens lezen: Wij zijn toch anders. Wij moeten ook al is de ander (LinksKnecht) respectloos naar ons toe netjes blijven. Ik noem dat dus een Rechtse ‘Gutmensch’ ! Deze Rechtse ‘Gutmenschen’ blijven erin geloven, dat mensen uit de Staats partijen door hen netjes te behandelen zullen veranderen van mening. De naiviteit druipt er vanaf. Of het nu Prutte, SamSomietje, PechKereltje of Halve Zoolstra is het blijven leugenaren. En bij dit type mensen moet je de bladzijde omdraaien !
  Je mag ze gerust Genocide plegers, moordenaars en landverraders noemen. Ook dit vind de Rechtse ‘Gutmensch’ niet kies ! De Rechtse ‘Gutmensch’ vind het niet leuk om de waarheid te horen !!! En wie niet horen wil moet voelen !
  .
  In Karlsruhe geweest en daar moest ik horen, dat men hier denkt dat deze ‘Wilkommen’, ‘Wilkommen’ de wraak is van Adolf Merkel. Nu is dat Adolf iets van mij. Deze Duitsers zijn Rechtse ‘Gutmenschen’ ! En wie niet horen wil …………………!

  Like

 7. Gisteren kregen we al een voorproefje van de toekomst, turkse fascisten die een oorlogmonument ontheiligden en de politie aanvielen.

  Like

 8. Esperanza // november 6, 2015 om 13:10 //

  @Fubar

  Ik zie een getalsmatige vergissing in mijn vertaling van de zin ‘The potential influx is almost limitless. The United Nations says that globally there are at least 60million people classified as refugees while more than 1.2billion live in dire poverty.’

  Mijn vertaling luidt ‘De Verenigde Naties zegt dat er wereldwijd ten minste 60 miljoen mensen als vluchtelingen zijn geclassificeerd terwijl meer dan 1.2 biljoen in bittere armoede leven.’

  Het Engelse ‘billion’ is géén biljoen maar een miljard!!

  Like

 9. Esperanza // november 6, 2015 om 13:30 //

  Het Engelse ‘trillion’ (1.000.000.000.000.000.000) is gelijk aan het Nederlandse ‘biljoen’ (1.000.000.000.000).

  Like

 10. Esperanza // november 6, 2015 om 14:57 //

  Asielinstroom Nederland.

  http://www.migratiedata.xyz/#/home

  Like

 11. Esperanza // november 6, 2015 om 15:23 //

  Tuurlijk joh, kop in het zand en je volk blijven voorliegen:

  Toch hield de minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière vast aan zijn oorspronkelijke prognose. Hij deed dat omdat een nieuwe voorspelling kan worden gezien als een ‘uitnodiging om naar ons toe te komen. Zo’n signaal wil ik niet geven’.

  http://nieuws.tpo.nl/2015/11/05/duitsland-we-hebben-komst-vluchtelingen-te-laag-ingeschat/

  Like

 12. Esperanza // november 6, 2015 om 16:50 //

  Like

 13. http://regio.tpo.nl/2015/11/06/50-vluchtelingen-weigeren-opvang-in-sporthal-overijssel/
  Hup hup, rot gauw naar Zweden of Duitsland, crapuul hebben we hier al genoeg.

  Like

 14. trebor2110 // november 7, 2015 om 01:49 //

  Er staat ons een zware koude winter te wachten en dat zal zo een hoop vluchteling /asieleisers wel tegen gaan houden hoop ik .
  Het kan flink koud en nat zijn op de vluchtroutes .

  Like

 15. Wachteres // november 8, 2015 om 21:54 //

  Mooie vertaling. Mijn complimenten! Goed artikel, ik had het ook al ontdekt, scheelt mij weer werk. 😀

  Like

 16. Esperanza // november 9, 2015 om 00:00 //

  Wanneer de Balkanroute wordt versperd zonder enige ondersteuning van Europa kan paniek en chaos onder de migranten ontstaan. “Een bestorming van de grenzen” is dan een scenario waarmee rekening wordt gehouden.

  http://www.demorgen.be/buitenland/-duitsland-maakt-zich-op-voor-bestorming-van-grenzen-indien-balkan-deur-sluit-b8d1498a/

  Like

 17. Esperanza // november 9, 2015 om 00:03 //

  Ook in Lesbos weten ze intussen dus heel goed hoe de dood eruitziet. In de afgelopen week alleen al verdronken 100 mensen voor hun kust. Het eiland kan het grote aantal doden nu niet meer slikken.
  Verschillende lichamen worden in Mytilene noodgedwongen bewaard in oude restaurantvriezers, want in het lokale mortarium is geen plaats meer.

  http://www.demorgen.be/buitenland/dodeneiland-zoveel-lijken-op-lesbos-dat-er-geen-plaats-meer-is-op-het-kerkhof-bafe8ac0/

  Like

 18. Joost Niemoller op radio1 bij Erik de Vlieger.

  Like

 19. Ik ben het aan het volgen Martha. Joost is op dreef.

  Like

 20. Esperanza // november 9, 2015 om 00:34 //

  Dank voor de tip, Martha

  Ben het hier aan het volgen op http://www.radio1.nl/

  Like

 21. Oeioei. Linkse trutje komt er niet uit. Zit helemaal klem. Komt alleen maar nog geraaskal uit.

  Like

 22. Esperanza // november 9, 2015 om 01:02 //

  Wie is die vrouw die tegenover Joost zit?

  Like

 23. Knap lastige discussie.
  Even afwachten hoe het verder gaat.
  Wat is die linkse juffrouw ongelooflijk naïef.

  Like

 24. De Vlieger:

  Lul:

  Like

 25. Ja Fubar…Erik de Vleger valt mij bar tegen.

  Like

 26. Moet zijn…..Vlieger.

  Like

 27. Esperanza // november 9, 2015 om 03:20 //

  ‘Er zijn op sommige plekken al tekorten aan stapelbedden, matrassen en dekbedden,’ stelt Josefin Thorrell, een woordvoerder van Ikea, tegen Bloomberg. ‘Als de situatie zo blijft dan verwachten we dat het lastig wordt om genoeg goederen op voorraad te hebben.’

  http://www.volkskrant.nl/economie/tekort-ikea-bedden-door-vluchtelingenstroom-dreigt~a4180976/

  Like

 28. Esperanza // november 9, 2015 om 03:27 //

  Like

 29. Esperanza // november 9, 2015 om 03:29 //

  Deze klassieker ook maar even dan 😉

  Like

 30. Esperanza // november 9, 2015 om 03:54 //

  ‘De politie zou het voorval hebben stilgehouden om geen onrust te veroorzaken. Al langer wordt gevreesd dat zich onder vluchtelingen die de Middellandse Zee oversteken terroristen van IS of Al-Qaeda bevinden. De Italiaanse autoriteiten hebben dat altijd ontkend.’

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24714871/__Terrorist_in_vluchtelingenboot__.html

  Like

 31. In Kroatië heeft rechts de verkiezingen glansrijk gewonnen.
  De nieuwe premier voelt meer voor de harde aanpak a la Orban.
  Nu Servië en Slovenië nog en Mutti Merkel moet de nep vluchtelingen zelf met haar rotte kevers gaan ophalen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24713847/__Kroatische_oppositie_winnaar__.html

  Like

 32. Esperanza // november 10, 2015 om 15:40 //

  Like

 33. Esperanza // november 10, 2015 om 15:43 //

  Like

 34. Esperanza // november 10, 2015 om 15:45 //

  Like

 35. Esperanza // november 11, 2015 om 13:31 //

  ‘Het verraad van binnenuit kan niet een natie overleven. Een vijand die aan de poorten is minder gevaarlijk, want hij is bekend en zijn draagt zijn vlag openlijk.’
  – Marcus Tullius Cicero, 106-43 v.Chr.

  Like

 36. Merkel – de dwaas: ‘Integratie is … mislukt; maar de eindeloze stroom uitheemsen die het in Europa willen zoeken, zijn welkom; wij (…?!…) kunnen dát; het gaat ons lukken!’ Is ze al opgenomen in de psychiatrie?

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN |
 2. MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s