Nieuw

De oorlog tegen terrorisme is het valse fundament onder de politie/spionagestaat (+ update)

Geachte lezers. Hier stond een vertaling van een artikel van Paul Craig Roberts. Na een opmerking van Vederso hieronder ben ik gaan zoeken of zijn bewering van Roberts’antisemitisme waar is en na enig gegoogle heb ik het artikel verwijderd.

Ik wil hier het volgende over zeggen. Dit is op persoonlijke titel, maar ik hoop dat de hele redactie van Fenixx in die richting denkt.

Ik sta voor honderd procent achter Israël. Dit land en volk heeft recht op zijn erfdeel, Jeruzalem en Israël zelf, maar is omringd door een actieve en bloeddorstige jodenhaat, die zelfs in Amerika en Europa steeds meer voet aan de grond krijgt en invloed krijgt op de politiek en de media.

De bevolking van Israël en hun regering bestaan uit mensen en mensen zijn niet volmaakt. Daarom zijn ze ook niet boven alle kritiek verheven. Maar in een situatie, waarin hun bestaan voortdurend wordt bedreigd, gedemoniseerd en aangevallen, vooral door de giftige en virulente jodenhaat die uit de islamitische wereld ontspringt, is het bekritiseren van Israël in deze tijd als het bekritiseren van een hert dat belaagd wordt door wolven die klaarstaan om het te verscheuren door te jammeren dat het zijn gewei gebruikt om zich te beschermen. Deze bloeddorstige haat tegen joden en Israël wil ik op geen enkele manier argumenten geven om de door jodenhaters voorgenomen genocide te rechtvaardigen. Mensen die dat wel doen, wil ik geen podium geven en dat geldt dus ook voor Paul Craig Roberts en al helemaal niet voor mensen die aankomen met hun zionistische complotten en de protocollen van de wijzen van Zion.

Ik ga hier geen exposé geven over het recht van de joden op Israël. De lezer acht ik welbekend met de feiten. Wel wil ik  verklaren, dat in mijn ogen Israël de enige democratische en ‘verlichte’ rechtstaat is in het Midden-Oosten. Een eiland van menselijkheid in een zee van barbarij, bloeddorst en tirannie. Dit land verdient alle steun die ze kunnen krijgen.

Ik dank Vederso voor zijn opmerking en wil hiermee afsluiten. Mijn excuses dat ik niet verder heb gekeken naar de achtergrond en de verdere meningen van de heer Roberts.

Vriendelijke groet,

D. G. Neree.

 

 

 

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

17 Comments on De oorlog tegen terrorisme is het valse fundament onder de politie/spionagestaat (+ update)

 1. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2015 om 00:48 //

  De ellende is dat het gros der mensen toch de institutionele media bekijken, hooguit met wat argwaan, maar men voelt zich daartoe aangewezen. Pas als je verder gaat zoeken kom je een andere waarheid tegen, maar velen willen helemaal niet verder zoeken, die willen hapklare brokken en ook als die een bijsmaak hebben nemen ze die.

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // november 7, 2015 om 01:01 //

  Vandaar Tijl al die al kant en klaar maaltijden en afhaal maaltijden

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2015 om 01:13 //

  Ja maar daar maak ik tot volle tevredenheid toch regelmatig gebruik van, de afgelopen twee dagen nog van de Indische toko, mmmmmm smullen hoor!

  Like

 4. trebor2110 // november 7, 2015 om 01:42 //

  Beter zelf koken en dan liefst iets meer dan kan je de rest invriezen .
  Voor mij geen vieze smaakloze kant en klaar fabrieks rommel met 40 E nummers

  Like

 5. 9-11 was een complot ?

  Like

 6. Wie is Paul Craig Roberts? Iets met complottheoriën en antisemitisme…., tjonge, en dat op Fenixx

  https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Craig_Roberts

  Like

 7. Esperanza // november 7, 2015 om 17:07 //

  @Vederso

  Wie Paul Crarigh Roberts is? Dat is ook de man waarop een verkapte antisemiet als Toetssteen zich eerder op DVC regelmatig beriep. Paul Craigh Roberts, die tunnels – ‘whose existence is akin to Saddam Hussein’s weapons of mass destruction’ – via welke het Hamas tuig dood en verderf onder de Israêlische bevolking wil zaaien naar het land der fabelen meent te moeten verwijzen.

  http://www.paulcraigroberts.org/2014/07/29/israel-stealing-murdering-way-palestine-paul-craig-roberts/

  Like

 8. Ik sta ook honderd procent achter de Joodse bevolking, meer dan enig andere bevolking zelfs over onze verraderlijke bevolking, waar is onze bevolking nog??? Tellen wij nog mee???? NEE!!!!

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // november 8, 2015 om 01:38 //

  Tikkeltje flauw Esperanza om hier Toetssteen nog even een sneer te geven.

  Like

 10. Esperanza // november 8, 2015 om 01:53 //

  Mag jij vinden, Tijl. Mij spijt het meer dat eerder Ronald Katee het op DVC voor gezien hield na een akkefietje waarin Toetssteen informatie bracht die naar antisemitisme riekte. Ja, met Katee was ik toen de enige die dat proefde.

  Like

 11. Esperanza // november 8, 2015 om 01:57 //

  Jammer, wat mij betreft, dat we dit soort stukjes nu moeten missen. 😉

  http://www.popned.nu/marcel-van-dam-hat-es-nicht-gewusst-en-overigens-is-het-onze-eigen-schuld/

  Like

 12. @Esp
  Was het niet Katee die over letters en taalfouten viel ?
  Ik vond dat overdreven en elitair overkomen en dan moet je dus niet hier zijn !

  Like

 13. D. G. Neree // november 8, 2015 om 11:10 //

  Misschien had Kaatee wel een punt, maar zijn reactie was way over the top.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // november 8, 2015 om 12:09 //

  Het was J.C.Th Köhler die over taalfouten uit zijn dak ging.

  Like

 15. Jammer van dit artikel. Het sluit namelijk elke relativering uit. Kwesties hebben minstens twee kanten. Het getuigt van een (haast religieuze) vooringenomenheid die ik niet juist vind. Ik zie dit verschijnsel ook bij veel christelijke fundamentalistische bewegingen. Maar het hebben van een mening is ieders goed recht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s