Nieuw

Centraal Station Stockholm in Zweden

Waar het hele jaar Halloween is. Het spook van de islam geen moment ongelegen laat om je de stuipen op het lijf te jagen. In naam van de culturele verrijking en ieder voor zich en allah voor ons allen. Moet je doen en begrip voor islamitische waanzin is het nieuwe fatsoen. Het normaal is verwrongen tot een mohammedaanse cijferslot en het moraal tot een culturele hutspot, aluminium complot, allahafgod, noodlot. Ratten onder het dek en het touw om de nek. Plakzool cultureelviool. Hoelahoep bejaardenpoep. Stalingrad, besneden naad, de boot te laat, water aan de naad, verraad, de boot vergaat, doodgaan en weder opstaan. Allah Boeddha Jezusallemachtig. Vloekt is krachtig en lacht almachtig. Negers indianen bavianen en diepe tranen. Alcohol lelijke trol, verraderlijke mol. Doodgaan opstaan en doorgaan. Lekker neuken in de keuken. Raar doen onder het klaroen. Waanzin, niet te min, met een negerin, Sinterklaas ouwe kaas, zwarte piet vergeet me niet. Seks drugs alcohol ik sla op hol.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Centraal Station Stockholm in Zweden

 1. trebor2110 // november 6, 2015 om 01:30 //

  De dichter in rommel ontwaakt , maar voor de rest alles goed rommel 🙂

  Like

 2. Ja, en het is nog maar kwart voor bier.

  Like

 3. Esperanza // november 6, 2015 om 02:01 //

  Like

 4. Het stelt me trouwens teleur dat de meeste lezers niet de diepere filosofische gedachtes in mijn schrijfsels kunnen bevatten. Er ligt een afgrond dichterlijk begrip tussen ons.

  Like

 5. Het is eenzaam aan de top.

  Like

 6. Esperanza // november 6, 2015 om 02:37 //

  Da’s nou jammer, rommel, had je net in een comment gecomplimenteerd met je dichtwerk, maar het verdween in het niets.
  Morgen eens kijken of het alsnog boven water is gekomen.
  Nu vergetelheid zoeken onder te klamme lappen.

  Like

 7. @Esperanza // november 6, 2015 om 02:37

  Niks in de spam of bij de prullen …

  Like

 8. Zieke grap? Charlie Hebdo bespot Russische vliegtuigongeluk in Egypte

  Het Franse satirische tijdschrift Charlie Hebdo publiceerde twee cartoons over de crash van het Russische passagiersvliegtuig in Egypte. Een Russische parlementariër heeft de cartoons een belediging genoemd aan de nagedachtenis van de de slachtoffers van het dodelijkste lucht ongeval in de geschiedenis van Rusland, die het leven nam van 224 mensen.>>>>
  http://sputniknews.com/world/20151106/1029683872/plane-crash-charlie-hebdo-cartoons.html

  Like

 9. “Verenigde Staten verantwoordelijk voor crash Russische Airbus in Sinaï”


  Een Amerikaanse onderzoeker zegt dat de Verenigde Staten hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor de crash met het Russische passagiersvliegtuig in Egypte eerder deze week.

  Op zaterdag brak een Airbus A321 in tweeën boven het Egyptische schiereiland Sinaï. Het toestel, dat vanuit het vakantieoord Sharm al-Sheikh op weg was naar Sint-Petersburg, crashte vervolgens. Alle 224 inzittenden kwamen daarbij om het leven. Stukken van het vliegtuig zijn over een gebied van 20 vierkante kilometer teruggevonden.

  Vliegmaatschappij Kogalymavia sluit uit dat technische gebreken of menselijke fouten verantwoordelijk zijn geweest voor de crash. Lees verder >>>> http://www.ninefornews.nl/onderzoeker-verenigde-staten-verantwoordelijk-voor-crash-russische-airbus-in-sinai/

  Like

 10. Esperanza // november 6, 2015 om 14:07 //

  @Adriaan Jansens // november 6, 2015 om 10:56 //

  In je link lees ik: On Thursday, the magazine published two cartoons and a joke about the air crash over the Sinai Peninsula.
  One of the pictures shows a jihadist of the Islamic State (IS) militant group and plane’s debris falling around him. The caption says “IS: Russian Aviation intensifies its bombing campaign.”

  Gewoon een stukje scherpe satire, dunkt mij. Die Russische parlementariër ziet ze vliegen zo blijkt uit zijn kritiek op Charlie Hebdo: ‘ I think the journalists themselves provoke violence,” said the member of the parliament.’

  Like

 11. Esperanza // november 6, 2015 om 14:13 //

  @Adriaan Jansens // november 6, 2015 om 11:08 //

  Interessante en spannende optie lees ik in je link omtrent die vliegtuig crasch:

  “Uit nieuwe informatie van bronnen die in contact staan met de CIA, blijkt dat de VS onlangs schepen heeft verkocht aan Egypte in ruil voor een drone-basis en een grote som geld,” zei James Henry Fetzer, een gepensioneerde professor en journalist van Veterans Truth Network.

  “Nieuwe drones werken tot op een hoogte van bijna 14 kilometer,” ging hij verder. “Het is erg waarschijnlijk dat de VS verantwoordelijk was voor de crash door met één van deze nieuwe drones een raket af te schieten of zelfs een botsing te veroorzaken.”

  Like

 12. Esperanza // november 6, 2015 om 14:13

  “Nieuwe drones werken tot op een hoogte van bijna 14 kilometer,” ging hij verder. “Het is erg waarschijnlijk dat de VS verantwoordelijk was voor de crash door met één van deze nieuwe drones een raket af te schieten of zelfs een botsing te veroorzaken.”
  ————-

  Ontploffings zou van binnenuit zijn …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s