Nieuw

Verborgen wapenvoorraad gevonden in asielcentrum – Gangsters paradise

Pixabay

In een asielcentrum in Krokom in Jämtland is verleden week in de ruimte van de warmtecentrale van het gebouw een verborgen wapenvoorraad gevonden. Volgens betrouwbare bronnen van Avpixlat is er contact opgenomen met de politie en Säpo (Säkerhetspolisen) en zijn de vuurwapens in beslag genomen, maar is er niets vermeld aan de bewoners en de media.

De ontdekking werd gedaan door het personeel van het lokale energiebedrijf toen men de meters van de verwarmingsketels in de ruimte wou aflezen. In eerste instantie kon men niet binnenkomen omdat de deur op slot was. Nadat men de hoofdsleutel had geregeld kon het personeel binnenkomen en trof een wapenvoorraad aan, waarschijnlijk van de asielzoekers.

Het was geen kwestie van klein kaliber jachtwapens maar een aantal zware vuurwapens, volgens de respondent. Het personeel heeft toen de lokale politie ingelicht die op zijn beurt de Säpo heeft ingeschakeld. Wanneer Avpixlat de gemeentepolitie in Östersund opbelt voor nadere informatie heeft men geen commentaar en wil ook niet doorverwijzen naar een andere informatiebron.

Krokom ligt tussen Östersund och Åre en werd in 2013 bekend toen de lokale supermarkt retailer ICA in het nieuws kwam met zijn steunbetuiging aan de groei van asielzoekers in het plaatsje.

rommel: Wat geen wonder is. Elke asielzoeker in een asielcentrum krijgt van de Zweedse overheid een ICA-bankpasje waar elke week een flink gratis bedrag op wordt gestort wat de zieligzoeker in de ICA aan hun vreten mag uitgevenDe Zweedse huilpers en de boomlikker Gustav Fridolin van de Milieukramp Partij blijven niet achter en schijten ook hun gelukdrol op de mesthoop van immigratie. Dansend om de lijkverbranding van Zweden. Zonder achteruitkijkspiegels jubelend naar de islamitische hel. Dansend over het drijfzand en met de dhimmireet naar boven als laatste ten onder. Vuurkool lopen zonder verbranden, met Russisch roulette zonder kogels. De islam veilig neuken zonder condoom, en vooral blij zijn met je enkeltje naar beneden. Naar je ondergang, als je er nog bij wilt horen. Het leven gaat niet over leven maar doodgaan. Aan het eind is er niets. Behalve misschien een loopgraaf waar je verborgen ligt. Tussen de wormen en insecten waar je je dna meedeelt. Yeahhh! We gaan allemaal naar de klote. Aan het eind van de rit blijft er niks meer over. Stortend in een gracieuze laatste te paard Poolse cavalerie. Wat rest is slachtveld. Na ons de kakkerlakken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

30 Comments on Verborgen wapenvoorraad gevonden in asielcentrum – Gangsters paradise

 1. jungleelephant // november 5, 2015 om 01:12 //

  En dat zal niet het enige azc zijn,daar ben ik zeker van!Gevlucht?Ammehoela!

  Like

 2. Bespeur ik daar een zekere mate van fatalisme bij rommel?

  Like

 3. Deze past ook wel bij het onderwerp, dacht ik zo….

  Like

 4. IS bouwt zijn leger in Europa in stilte op.

  Like

 5. Esperanza // november 5, 2015 om 14:55 //

  @iemand // november 5, 2015 om 07:09 // ‘Bespeur ik daar een zekere mate van fatalisme bij rommel?’

  Mocht rommel geen fatalisme ervaren, dan ben ik het wel:
  ‘Door hun vandalisme als mededogen te peresnteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen zo diepgaand dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd wordt.’

  http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/617147/Mass-immigration-verge-destroying-Europe

  Like

 6. Esperanza // november 5, 2015 om 15:06 //

  Get ready for the future, it is murder.

  Like

 7. Esperanza // november 5, 2015 om 15:16 //

  @Bert // november 5, 2015 om 12:15 //

  Ja, Bert, hier het stukje tekst uit je link:
  Meerdere millennia waren er voor nodig om de Europese beschaving op te bouwen maar de dreigende vernietiging ervan is het werk van slechts een paar jaar, uitgevoerd door een groep onverantwoordelijke, onvaderlandslievende en waanzinnige politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel.

  Like

 8. Esperanza // november 5, 2015 om 15:27 //

  Even typo hierboven om 14:55 corrigeren:
  Dat moet ‘presenteren’ zijn daar in ‘Door hun vandalisme als mededogen te peresnteren en hun lafheid als morele superioriteit…’

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  SLAPEND VOLK VAN EUROPA: HOEVEEL AANSLAGEN MOETEN ER KOMEN VOORDAT JULLIE BEGRIJPEN DAT JULLIE MILJOENEN VIJANDIGE SOLDATEN HEBBEN BINNENGELATEN EN GEPAMPERD?

  Like

 10. Ik hoop zo op een grote aanslag en een grote epidemie uitbraak, dan kunnen we naar het Binnenhof om een grote schoonmaak te houden.

  Like

 11. Esperanza // november 5, 2015 om 20:08 //

  Tuurlijk joh, zul jij onder je aluhoedje gevrijwaard blijven van de gevolgen van zo’n grote aanslag of epidemie uitbraak.

  Like

 12. Ach Esperanza, hij bedoelt natuurlijk dat er bij kleine voorvalletjes nooit iets gebeurd en de mensen niet opstandig worden. Zit wat mij betreft wel een kern van waarheid in.

  Like

 13. Jammer dat het stuk zo grof eindigt net nu ik in mijn omgeving wat aarzelende mensen heb aangeraden om ejbron eens te gaan lezen. De taal waarmee dit stuk eindigt schrikt dan meteen af.
  Ik vind dit echt heel jammer…..

  Like

 14. Thomasson // november 5, 2015 om 21:40 //

  Langzaam maar zeker komt de aap uit de mouw. De islamitische Wehrmacht komt hierheen met bataljons van honderdduizenden soldaten die wij verzorgen vanaf het moment dat ze hun smerige Allah-poten op ons grondgebied zetten. Onze leiders ontvangen deze toekomstige moordenaars moet open armen en zorgen voor hun natje en droogje. Zelfs ten kosten van hun eigen volk. Men moet toegeven dat het concept werd bedacht door een geniale krijgsheer. Dergelijke wapens depots zijn verspreid over heel Europa en staan klaar voor de dag waarin de oorlog zal beginnen. Het verschrikkelijke van alles is dat de Zweedse regering kan de Sapo,de politie en zelfs Sinterklaas met de Kerstman erbij brengen…Maar ze zouden deze gasten niet wegsturen. Zij zien liever hun eigen volk wegkwijnen.

  Like

 15. @Esperanza

  Weer een mooi stukkie gevonden om je vertaaldrift op los te laten ? 😉

  Like

 16. Esperanza // november 5, 2015 om 22:06 //

  @Skeeter

  Okay, laat ik het daar maar op houden.
  Maar of dood en verderf dat Islam zal zaaien ons veel zal helpen waag ik voorlopig te betwijfelen. De goegemeente zal de andere kant op blijven kijken zelfs als de islamstront hen tot aan de nek is gestegen.
  ‘Ik zie niet wat ik zie’, zal daar de mantra blijven.
  Ja, ik zie het somber in.

  Like

 17. Esperanza // november 5, 2015 om 22:19 //

  You are teasing me, Fub? 😉

  Like

 18. @ Esperanza,
  Ik zie wat je bedoelt, toch zijn er die nog wel wakker zijn.
  Er zijn ook plekken waar migranten in elkaar getimmerd zijn door boeren jongens die geen ongein van die lui pikken hoorde ik pas van een daar lokaal persoon.

  Like

 19. @ Feniks

  Op die aarzelende twijfelkneusjes van jou zit ik echt niet op te wachten. Dan is de oorlog al drie keer afgelopen. Blijven jullie maar lekker in je veilige dromenwereld hangen.

  Like

 20. Syrische leger neemt de controle over van groot gebied in de provincie Aleppo, ISIL lijdt zware verliezen. >>>> http://sputniknews.com/middleeast/20151105/1029670795/syrian-army-retakes-aleppo.html

  Liked by 1 persoon

 21. jungleelephant // november 6, 2015 om 00:24 //

  Goed nieuws!

  Liked by 1 persoon

 22. Esperanza // november 6, 2015 om 00:27 //

  @Fubar // november 5, 2015 om 21:51 //

  Hierbij die vertaling van http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/617147/Mass-immigration-verge-destroying-Europe

  MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN.

  Meerdere millennia waren er voor nodig om de Europese beschaving op te bouwen maar de dreigende vernietiging ervan is het werk van slechts een paar jaar, uitgevoerd door een groep onverantwoordelijke, onvaderlandslievende en waanzinnige politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel.
  Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen zo diepgaand dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd
  wordt.
  De tragische paradox van de obsessie met het vrije verkeer en de afschaffing van nationale identiteit is dat Europa in een betekenisvolle vorm, deze eeuw waarschijnlijk zal ophouden zal te bestaan.
  Naarmate de sociale revolutie toeneemt zullen traditionele waarden als vrijheid en solidariteit worden vervangen door conflicten, sektarisme, onderdrukking en intolerantie.
  Meer en meer zal een , barbaarse, geislamificeerd, arm Europa niet te onderscheiden zijn van grote delen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten.
  Zelfs de wonderbaarlijk hoge niveaus van massale immigratie in de afgelopen twee decennia worden nu overschaduwd door de kolossale overstroming van nieuwkomers die zich heeft voorgedaan sinds de vroege zomer nadat Merkel haar jammerlijk misleidende belofte bekend maakte dat Duitsland iedereen zou verwelkomen iemand die beweert een vluchteling te zijn.
  Ze kan hebben gedacht dat het open-deurbeleid een tegenwicht zou bieden aan het afschuwelijke agressie cijfers in Duitslands sinds de jaren 1860, maar in werkelijkheid heeft zij door het vernielen van Europa’s sociale structuur bijgedragen aan de lange lijst van Duitse misdaden.
  Het is vooral dankzij haar dat zoveel Afrikaanse, Aziatische en Midden-Oosten migranten naar onze kusten komen. In oktober alleen heeft een record aantal van 218.000 van hen het Middellandse-Zeegebied doorkruist meer dan het totale aantal in 2014.
  Het is absurd dat sommigen van de wereld elite zich erover beklaagden dat Groot-Brittannië er niet in is geslaagd om een bijdrage te leveren aan deze demografische opschudding, omdat onze regering heeft gezegd dat we in de komende vijf jaar slechts 20.000 vluchtelingen uit Syrië zullen opnemen.
  Dit negeert het cruciale feit dat het huidige officiële immigratie cijfer op jaarbasis meer dan 630.000 bedraagt, met de meeste van de nieuwe kolonisten komend van buiten de EU. Hoeveel meer wordt er van Groot-Brittannië en Europa verwacht dat zij zullen opnemen?
  De potentiële toestroom is bijna grenzeloos. De Verenigde Naties zegt dat er wereldwijd ten minste 60 miljoen mensen als vluchtelingen zijn geclassificeerd terwijl meer dan 1.2 biljoen in bittere armoede leven. De cijfers bewijzen zich nu reeds als catastrofaal.
  Een sfeer van angst angst over een desintegrerend Europa. In Zuid-Spanje waren er aanslagen op kerken door fundamentalisten, met inbegrip van schade aan een oud heiligdom en Arabische graffiti die muren werd gespoten.
  Het ultra liberale pro-immigratie Zweden zag dat sommige islamitische wijken in de steden veranderden in no-go gebieden, terwijl Malmö een van de hoogste aantallen van verkrachting in de wereld heeft.
  Het gevreesde beeld van chaos in Oost-Europa wordt op een aantal punten gerepliceerd aan de Britse grens, zoals Calais, waar het uitgebreide 6.000 man sterke migranten kamp in nog grotere ellende en spanningen vervalt.
  95 procent van de illegalen zijn geen vluchtelingen maar zijn sterke, fitte jonge mannen voornamelijk uit Afrika die in het geheel geen recht hebben om in Europa te zijn. Als onze politici ballen hadden dan zouden ze het kamp sluiten en de bewoners deporteren.
  Maar in plaats daarvan wordt de Britse belastingbetaler gevraagd om 3 .6 miljoen Pond per jaar op te hoesten voor verbeteringen aan het kamp, hetgeen er alleen maar meer zal aantrekken. Dezelfde spanningen kunnen worden gezien op een Britse RAF-basis op Cyprus, waar een groep migranten onderdak en voedsel krijgt na de landing op het eiland.
  In plaats van het tonen van enige dankbaarheid te tonen, hebben sommigen rotzooi getrapt en hun tenten in brand gestoken, niet echt het gedrag van mensen die werkelijk vluchten voor vervolging. “We naar Engeland,” zei eentje , met een verongelijkte houding.
  Het is duidelijk dat Europa hiertegen niet is opgewassen. Op het Griekse eiland Lesbos is de ruimte op het kerkhof opgesoupeerd, terwijl het kleine Slovenië dagelijks 13.000 migrantenhaar grens ziet passeren, die ook hun tenten in brand steken.
  Zelfs Duitsland heeft er moeite mee. Er zijn massale vechtpartijen op verschillende migranten opvangcentra en in een huiveringwekkende echo van het totalitaire verleden van het land nemen de Duitse autoriteiten onroerend goed in beslag om accommodatie te bieden voor de nieuwkomers.
  Als een typerend symbool van hoe de Europese samenleving wordt overweldigd is te zien hoe in het dorp van Sumte in het Noord-Oosten de bevolking met 700 procent toeneemt door de import van 750 asielzoekers.
  Nu de winter nadert en het weer slechter wordt, staat de migranten crisis op escaleren. Een nieuwe golf van sentimentaliteit zal worden ontketend door veel van de media met manipulatieve beelden van het lijden van de vluchtelingen.
  Popelend om hun humanitaire hoogstaandheid te tonen zullen politici de deuren nog verder openen en nog meer lasten opleggen aan Europese belastingbetalers. Zo zal de cyclus van verval nog meer momentum krijgen. Niemand van ons ooit gestemd voor onze ondergang.
  Maar zonder enig democratisch mandaat is dat hetgeen de politici hebben aangericht. Een verpleegster in Duitsland, die is uit haar huis werd gezet om plaats te maken voor migranten vertelde een verslaggever vorige maand: “Ik kan niet begrijpen dat de stad me zo kan behandelen”.
  Haar ervaring zou een metafoor kunnen zijn voor de volkeren van Europa. De omvang van dit politieke verraad is bijna onbegrijpelijk.

  Like

 23. Esperanza // november 6, 2015 om 00:40 //

  @Fub / rommel

  Toch nog maar even snel gecontroleerd op typo’s die vertaling, dus hier volgt de update:

  MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN.

  Meerdere millennia waren er voor nodig om de Europese beschaving op te bouwen maar de dreigende vernietiging ervan is het werk van slechts een paar jaar, uitgevoerd door een groep onverantwoordelijke, onvaderlandslievende en waanzinnige politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel.
  Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen die diepgaand dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd
  wordt.

  De tragische paradox van de obsessie met het vrije verkeer en de afschaffing van nationale identiteit is dat Europa in een betekenisvolle vorm, deze eeuw waarschijnlijk zal ophouden te bestaan.

  Naarmate de sociale revolutie toeneemt zullen traditionele waarden als vrijheid en solidariteit worden vervangen door conflicten, sektarisme, onderdrukking en intolerantie.
  Meer en meer zal een , barbaars, geislamificeerd, arm Europa niet te onderscheiden zijn van grote delen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten.
  Zelfs de wonderbaarlijk hoge niveaus van massa immigratie in de afgelopen twee decennia worden nu overschaduwd door de kolossale overstroming van nieuwkomers die plaats vindt sinds de vroege zomer nadat Merkel haar jammerlijk misleidende belofte bekend maakte dat Duitsland iedereen zou verwelkomen die beweert een vluchteling te zijn.
  Zij kan hebben gedacht dat het open-deurbeleid een tegenwicht zou bieden aan de afschuwelijke agressie cijfers in Duitsland sinds de jaren 1860, maar in werkelijkheid heeft zij door het vernielen van Europa’s sociale structuur bijgedragen aan de lange lijst van Duitse misdaden.
  Het is vooral dankzij haar dat zoveel Afrikaanse, Aziatische en Midden-Oosten migranten naar onze kusten komen. In oktober alleen heeft een record aantal van 218.000 van hen het Middellandse-Zeegebied doorkruist, meer dan het totale aantal in 2014.
  Het is absurd dat sommigen van de wereld elite zich erover beklaagden dat Groot-Brittannië er niet in is geslaagd om een bijdrage te leveren aan deze demografische opschudding, omdat onze regering heeft gezegd dat we in de komende vijf jaar slechts 20.000 vluchtelingen uit Syrië zullen opnemen.
  Dit negeert het cruciale feit dat het huidige officiële immigratie cijfer op jaarbasis meer dan 630.000 bedraagt, met de meeste van de nieuwe kolonisten komend van buiten de EU. Hoeveel meer wordt er van Groot-Brittannië en Europa verwacht dat zij zullen opnemen?
  De potentiële toestroom is bijna grenzeloos. De Verenigde Naties zegt dat er wereldwijd ten minste 60 miljoen mensen als vluchtelingen zijn geclassificeerd terwijl meer dan 1.2 biljoen in bittere armoede leven. De cijfers bewijzen zich nu reeds als catastrofaal.
  Een sfeer van angst angst over een desintegrerend Europa. In Zuid-Spanje waren er aanslagen op kerken door fundamentalisten, met inbegrip van schade aan een oud heiligdom en Arabische graffiti die muren werd gespoten.
  Het ultra liberale pro-immigratie Zweden zag dat sommige islamitische wijken in de steden veranderden in no-go gebieden, terwijl Malmö een van de hoogste aantallen van verkrachting in de wereld heeft.
  Het gevreesde beeld van chaos in Oost-Europa wordt op een aantal punten gerepliceerd aan de Britse grens, zoals Calais, waar het uitgebreide 6.000 man sterke migranten kamp in nog grotere ellende en spanningen vervalt.
  95 procent van de illegalen zijn geen vluchtelingen maar zijn sterke, fitte jonge mannen voornamelijk uit Afrika die in het geheel geen recht hebben om in Europa te zijn. Als onze politici ballen hadden dan zouden ze het kamp sluiten en de bewoners deporteren.
  Maar in plaats daarvan wordt de Britse belastingbetaler gevraagd om 3 .6 miljoen Pond per jaar op te hoesten voor verbeteringen aan het kamp, hetgeen er alleen maar meer zal aantrekken. Dezelfde spanningen kunnen worden gezien op een Britse RAF-basis op Cyprus, waar een groep migranten onderdak en voedsel krijgt na de landing op het eiland.
  In plaats van het tonen van enige dankbaarheid, hebben sommigen rotzooi getrapt en hun tenten in brand gestoken, niet echt het gedrag van mensen die werkelijk vluchten voor vervolging. “We naar Engeland,” zei eentje , met een verongelijkte gezicht.
  Het is duidelijk dat Europa hiertegen niet is opgewassen. Op het Griekse eiland Lesbos is de ruimte op het kerkhof opgesoupeerd, terwijl het kleine Slovenië dagelijks 13.000 migranten de grens ziet passeren, migranten die ook hun tenten in brand steken.
  Zelfs Duitsland heeft er moeite mee. Er zijn massale vechtpartijen in verschillende migranten opvangcentra en in een huiveringwekkende echo van het totalitaire verleden van het land nemen de Duitse autoriteiten onroerend goed in beslag om accommodatie te bieden voor de nieuwkomers.
  Als een typerend symbool van hoe de Europese samenleving wordt overweldigd is te zien hoe in het dorp van Sumte in het Noord-Oosten de bevolking met 700 procent toeneemt door de import van 750 asielzoekers.
  Nu de winter nadert en het weer slechter wordt, staat de migranten crisis op escaleren. Een nieuwe golf van sentimentaliteit zal worden ontketend door veel van de media met manipulatieve beelden van het lijden van de vluchtelingen.
  Popelend om hun humanitaire hoogstaandheid te tonen zullen politici de deuren nog verder openen en nog meer lasten opleggen aan Europese belastingbetalers. Zo zal de cyclus van verval nog meer momentum krijgen. Niemand van ons ooit gestemd voor onze ondergang.
  Maar zonder enig democratisch mandaat is dit hetgeen de politici hebben aangericht. Een verpleegster in Duitsland, die uit haar huis werd gezet om plaats te maken voor migranten vertelde een verslaggever vorige maand: “Ik kan niet begrijpen dat de stad me zo kan behandelen”.
  Haar ervaring zou een metafoor kunnen zijn voor de volkeren van Europa. De omvang van dit politieke verraad is bijna onbegrijpelijk.

  Like

 24. Esperanza // november 6, 2015 om 00:58 //

  ‘Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen die diepgaand dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd
  wordt.’

  Sorry, dat klopt nog niet.

  Hoort te zijn:

  ‘Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit, hebben deze leiders een immigratie crisis geschapen die zo diepgaand is dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en erfgoed met de dood bedreigd
  wordt.’

  Steeds weer opmerkelijk hoe je over typo’s en fouten van wat je zelf optikt, blijft heen lezen. 😉

  Like

 25. Zijn er snipers ivm Erdogan, tijd dat hij elders verkeer, straks zijn er nog 10 miljoen extra die komen en dan pas gaat het offerfeest beginnen. snappen jullie dit niet?????????? Dan is de aftrap voor die 40.000 jihads die binnen Europa verdwenen zijn samen met nog die Turken die zo wie zo over lijken gaan. Nee geen DOOMSCENARIO maar realiteit. Mijn kinderen/kleinkinderen en die van u die geen koranteksten kennen of omschakelen zijn het haasje. R E A L I T E I T mensen. Ik probeer hier een verzet op te bouwen. Al verschillende vragen gesteld ook op andere forums, ggeenn reactie, tijdens WWll waren ze moediger. Sorry dat ik het zeggen moet. Bij deze mijn fiat Webmaster indien zich iemand meld mag mijn email aan die persoon gegeven worden.

  Like

 26. Esperanza // november 5, 2015 om 15:06 //

  Esperanza, op ieder gebied ben ik het met je eens, en we zijn ook nog beiden fan van Leonard Cohen, geweldig!!!

  Like

 27. Ik had het ook al gelezen Adriaan en ook dat het bevestigd is ter plaatse dat US-IS de veroorzaker is van het gecrashte Russische toestel.

  Liked by 1 persoon

 28. Kraftavilqa // februari 15, 2016 om 17:21 //

  Als ik die energiebedrijf-lui was geweest had ik meteen wat meegepikt uit die geheime wapenvoorraad, gouden kans je te bewapenen zodat je nog een schijn van kans hebt in de huidige en komende ellende.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Verborgen wapenvoorraad gevonden in asielcentrum – Gangsters paradise |
 2. Verborgen wapenvoorraad gevonden in asielzoekerscentrum – Gangsters paradise | E.J. Bron
 3. FICTIE OF WERKELIJKHEID? | voorzieners

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s