Nieuw

Niet-begeleide minderjarige messentrekker komt de verkeerde tegen

Pixabay - CC0 Public Domain

De kleine kinderen van het echtpaar waren getuige hoe een “niet-begeleide minderjarige” inbreker hun vader en moeder met een mes bedreigde. Nu ligt de verdachte in het ziekenhuis, kwam op de vlucht een vechtsporter tegen.

Afgelopen zondagmiddag hoorde een vrouw geluid in haar woning in Nydalahöjd. In de veronderstelling dat het haar man was ging ze op zoek, en ontmoete een onbekende persoon in haar woonkamer.

– Ze ziet meteen dat hij een mes in zijn hand heeft. En valt haar aan. Ze rent weg en vergrendelt zichzelf in de badkamer waar ze haar man opbelt. Terwijl de dader de deur probeert te openen, zegt Magnus Eklund, onderzoekleider van de politie.

De man van de vrouw, en zijn kinderen die hij had opgehaald van de kleuterschool, komen thuis en ontdekken de “niet-begeleide minderjarige” inbreker in de slaapkamer. Samen met een buurman weet hij de niet-begeleide te overmeesteren en dwingen hem op een stoel in de keuken.

– Helaas lukte het de dader in de keuken een mes te grijpen en weet met bedreiging te ontsnappen. Op het trappenhuis komt het tot een nieuwe confrontatie, met een martial arts beoefenaar, die letterlijk op de misdadiger sprong, de dader koos het verkeerde huis om in te breken, kan men wel zeggen, zegt Magnus Eklund.

De niet-begeleide, die als buit onder andere gestolen horloges bij zich had, wordt nu intensief in het ziekenhuis verpleegd voor zijn verwondingen aan zijn hoofd. Heeft al meerdere hersenscans en röntgenfoto’s ondergaan. Het is nog niet duidelijk hoelang hij nog in het ziekenhuis moet verblijven, maar hij wordt rond de klok in het ziekenhuis bewaakt, aldus Magnus Eklund.

– Op grond van zijn leeftijd is de Jeugdzorg en Sociale Dienst al bezig om een verblijfplaats voor hem te vinden als die uit het ziekenhuis komt, maar het schijnt dat in heel Zweden geen plek voor hem te vinden is. Maar we blijven aandringen, en nemen constant contact op met de Sociale Dienst, dat ze oplossing voor dit probleem vinden. Iedereen moet zich veilig voelen in Zweden, zegt Magnus Eklund.

– Volgens eigen zeggen is hij twaalf jaar. Maar wij schatten dat die een stuk ouder is.

ensamolycka-283x200

Een ongeluk komt zelden alleen

Bron:

http://www.exponerat.net/ensamkommande-bakom-ny-knivattack-stoppades-av-kampsportare/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Niet-begeleide minderjarige messentrekker komt de verkeerde tegen

 1. jungleelephant // november 3, 2015 om 00:56 //

  Zo veel moeite doen voor zo’n sujet?Mocht hij 12 zijn,wat ik niet geloof,dan is hij al jong bedorven;zeg maar liever:verrot!Gewoon het loodje laten leggen;is niets aan verloren!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2015 om 01:06 //

  Zoals de meesten hier wel weten heb ik me toen ik nog gezond was een aantal jaren geprobeerd te bekwamen in karate. Wat mij altijd is bijgebleven is de verbazing dat er niet veel vaker confrontaties zijn tussen criminelen, semi-criminelen of domweg hufters en goedgetrainde vechtsporters. Dat komt omdat ik er toen achter kwam dat met name mensen die er helemaal niet uitzien als geharde vechtersbazen dat in werkelijkheid vaak wel zijn.
  Jiu-jitsu en karate zijn sporten waarin heel goed doordachte technieken worden aangeleerd die verbluffend effectief zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Zelf vertrouw ik liever op een stukje blafijzer wat gemakkelijk in de hand ligt. Niet te zwaar, een Walther P99 voldoet. Ik ben te oud voor die karatesprongen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

  Liked by 1 persoon

 4. trebor2110 // november 3, 2015 om 01:22 //

  Op grond van zijn leeftijd is de Jeugdzorg en Sociale Dienst al bezig om een verblijfplaats voor hem te vinden

  En dit doen ze niet omwille van de AMA om hem een goede toekomst te geven en om hem op andere gedachten te brengen , maar ze doen dit omdat ze zie dat deze jongen in ieder geval tot zijn 18de geld veel geld opbrengt voor deze instanties in de vorm van nog meer subsidiegeld om dit ongeleid projectiel aan alle kanten te ”helpen ” .

  Like

 5. Ja, ik moet erkennen dat ik tegenwoordig niet meer dan een bijl onder mijn bed heb liggen om de eindstrijd te ondergaan. Vroeger was dat wel anders. Dat proberen je best te doen, beschaafd zijn. Zonder lood lukt dat niet. Bang Bang! My baby shot me down.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // november 3, 2015 om 01:35 //

  Het valt nog niet mee rommel om, als je geen connecties in de onderwereld hebt, aan een pistool of een revolver te komen.
  Daarbij bestaan Japanse vechtsporten niet uitsluitend uit moeilijk uit te voeren acrobatische technieken, het probleem schuilt er eerder in dat het veel oefening en training vergt om ze als reflex in je systeem te krijgen. Vandaar ook dat de technieken eindeloos herhaald moeten worden. Zodra je moet nadenken ben je al te laat.

  Like

 7. Weet iemand welke week het is? Ik heb nooit een idee. En het is wel tijd voor een nieuwe opendraad, de huidige wordt een beetje langzaam….
  En enige nummering in die zooi kan geen kwaad.

  Like

 8. Minder..Minder..Minder.., dat moet ik dat Pedokleuterknulletje van GroenFlinks toch maar eens gaan vertellen !

  Like

 9. G.Deckzeijl // november 3, 2015 om 15:23 //

  @Fubar: Week 44.
  On topic: Hij heeft nog geluk gehad.
  Ik had ‘m zo’n akelige trap tegen z’n glockenspiel gegeven dat z’n ballen omhoog vlogen
  naar z’n lege hersenpan en daar de rest van z’n leven zouden blijven ronddenderen.

  Like

 10. Misdadig gedrag hoort overal in Europa meteen een enkeltje retour thuisland te betekenen, en wat mij betreft geldt dat zelfs voor een “kleine” misdaad als winkeldiefstal. Met status, zonder status, minderjarig, meerderjarig, hoort er allemaal niet toe te doen. Iedereen hoort zich in Europa veilig te kunnen voelen. Op de allereerste plaats de autochtone bevolking!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s