Nieuw

RIP (Revenge in Peace) Theo van Gogh

Beste Theo, het is vandaag op de kop af elf jaar geleden dat je op klaarlichte dag en midden op straat door een moslim werd neergeschoten, vervolgens gestoken en bijna onthoofd. Volgens de dader niet omdat hij jou haat maar omdat je zijn geloof, zijn god en zijn profeet zou hebben beledigd. Daarop staat volgens de islamitische geschriften de doodstraf. Dus moest jij volgens hem vermoord worden. En wel op zo’n wijze dat dit afschrikwekkend zou zijn voor de andere islamcritici.

We zijn inmiddels 11 jaar en vele tienduizenden moorden in allah’s naam verder. Maar nog altijd zijn de politiek correcte kwezels, die jij zo hekelde, aan het woord. En uiteraard is er volgens deze ‘nuttige’ idioten helemaal niets mis met de islam.

Sterker nog, men heeft de import van de islam opgeschroefd naar ongekende aantallen. Honderdduizenden volgers van dit barbarisme overstromen Europa. Helaas lijkt jouw wrede dood voor niets te zijn geweest. Men heeft er niets van geleerd. Maar jouw dood heeft duizenden ‘nieuwe’ islamcritici voorgebracht.

Persona Non Grata >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on RIP (Revenge in Peace) Theo van Gogh

  1. Jan Baars // november 3, 2015 om 09:17 //

    Theo van Gogh is er niet meer. De strijd tegen de als religie vermomde fascistische islam gaat door. Nationaal Socialisme en communisme zijn overwonnen en zo zal het ook met het mohammedanisme gaan. Het gezond verstand zal uiteindelijk zegevieren. Voor Theo nog veel plezier met zijn 72 maagden. Hij heeft het verdiend voor de strijd voor de goede zaak die hij hier tot 2004 heeft gestreden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s