Nieuw

Zweden gaat dood

Op het blog “Het afwijkende land in het noorden” schrijft de eigenaar Martin Hedlund, doctorandus op de afdeling Geografie en Economische Geschiedenis aan de Universiteit van Umeå, over politiek incorrecte kwesties, zoals immigratie. In een artikel van afgelopen woensdag schrijft hij over de verwachte bevolkingsprognose 2016-2030, die hij nu vanwege de immigratie recordhoogte heeft bijgewerkt.

Volgens de laatste prognose van de Zweedse migratiedienst is het aantal asielzoekers voor dit jaar circa 160 000 met 190 000 als top – een verdubbeling in vergelijking met 2014, toen er 81 301 personen in Zweden aankwamen.

In de Zweedse media praat men zelden, om niet te zeggen nooit, over gezinshereniging immigranten en andere groepen. Ervan uitgaande dat het aantal gezinshereniging immigranten gelijk is aan het aantal immigranten in 2014 kunnen we er circa 80 000 bij optellen, en is de immigratietoestroom voor dit jaar ongeveer 240 000.

Hedlund wijst erop dat niet iedereen asiel verleend wordt, maar een meerderheid blijft in het land. Zoals bij iedereen al onderhand bekend is heeft een bestaan als illegaal in Zweden in veel gevallen meer voordelen dan een Zweedse staatsburger.

Maar deze schatting van het asielzoekers voor 2015 reikt niet om een correcte prognose te doen. Sinds begin oktober komen er namelijk ongeveer 2 000 asielmigranten per dag. En volgens de immigratiedienst ziet men geen tekenen dat de druk zal afnemen, 2 000 per dag zijn 728 000 asielzoekers in een jaar. Om een relevante schatting te maken moet men de prognose bijstellen aan dit nieuwe niveau.

Volgens de bijgewerkte prognose van Hedlunds ligt het aantal asielzoekers voor volgend jaar vast op een verbijsterende aantal van 670 000 goudzoekers. In 2018 heeft het aantal cultuurverrijkers zich verdubbeld ten opzichte van 2015, en in 2023 kan de allochtone Zweed gedag zwaaien naar zijn culturele achtergrond. Dan is die een minderheid in zijn eigen land. Blijft de islamitische asieltsunami op het huidige peil doorgaan wordt het tijd een moskeetje te doen, knietjes maken in een gebedskleed met een stuiterhoofd richting Mekka, en vergeet niet die puberdochter van je neef te trouwen en te consumeren, in naam van de profeet. For god’s sake.

Serieus. Zijn we al zover het verstand verloren dat we deze waanzin door laten gaan? Zelfs de grootste naïeve idioot moet ondertussen begrijpen dat de islam alleen maar voor ellende zorgt.

Vreselijk vrij vertaald.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/10/30/svensken-i-minoritet-till-2023/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8221 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Zweden gaat dood

 1. Tijl Uylenspiegel // november 1, 2015 om 00:56 //

  Met alles wat ik tot nu toe over Zweden heb gelezen (met dank aan rommel want normaliter lees je hier geen letter over in de krant) denk ik dat het al te laat is om het tij nog te keren want als je deze cijfers afzet tegen de bevolking van rond de tien miljoen dan is de werkelijkheid nog dramatischer dan je al zou denken.

  Like

 2. Sweden: Sex Change for Children

  Young Swedes are not allowed to vote until they are 18, and they cannot buy alcohol until they are 20, but plans are now being made to allow children as young as 12 years old to apply to have their legal gender changed.

  http://www.gatestoneinstitute.org/6794/sex-change-children

  Like

 3. Es brodelt in Schweden: Neun Brandanschläge gegen muslimische Asylzentren

  Vor wenigen Tagen schrieb ein Deutscher, der 2011 nach Schweden auswanderte, einen Leserkommentar zu den Zuständen: Nicht mehr lange, dann wird im ganzen Land die Hölle losbrechen. Es brodelt gewaltig in der schwedischen Bevölkerung, und die echten Schweden haben die Schnauze gestrichen voll vom Multikulti. Offenbar bricht die Hölle tatsächlich los, denn die Schweden sind derart wütend über die unkontrollierte Massenaufnahme muslimischer Migranten, das neun muslimische Asylzentren in Brand gesteckt wurden.
  Schweiz Magazin berichtet:

  Es ist tatsächlich passiert, wovor alle Bürger die Politik gewarnt hatten. In Schweden ist quasi ein offener Bürgerkrieg wegen der Flut von islamischen Migranten ausgebrochen. Bürger die nicht mit der unkontrollierten Massenaufnahme von islamischen Migranten einverstanden sind, haben neun muslimische Flüchtlingszentren in Brand gesetzt, berichtet powderedwigsociety.com.

  https://www.netzplanet.net/es-brodelt-in-schweden-neun-brandanschlaege-gegen-muslimische-asylzentren/

  Like

 4. Dat al die negen asielcentrums door Zweden in de fik zijn gestoken staan nog niet vast. Asiellisten hebben er zelf ook een handje van om ze in de hens te steken. Niet moedwillig, maar vaak saboteren ze het rookalarm om stiekem sigaretten op hun kamer te roken. Onderzoek van brandspecialisten heeft vastgesteld dat veel van die branden in moskee’s en asielcentrums van binnenuit beginnen. Wel staat het vast dat veel gebouwen waarvan bekend wordt dat ze een functie als asielcentrum krijgen de volgende ochtend zijn platgebrand. De Zweedse overheid houdt nu geheim welke gebouwen een asielfunctie krijgen.

  Like

 5. Maar dat het broeit in Zweden kan ik wel bevestigen. Ik merk het in de Zweedse sociale media. Het debat is al enige tijd verhard en mensen worden steeds meer bozer.

  Like

 6. Werd tijd dat ze eens wakker werden.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Alleen de Zweden zelf beseffen het nog niet; zij leven in een schijnwereld!

  Like

 8. Gerrit Tienkamp // januari 6, 2016 om 01:40 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Zweden gaat dood | E.J. Bron
 2. Zweden gaat dood | Rechtsaf doorzee
 3. Zweden gaat dood | Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s