Nieuw

Fractieleiders, stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk !

Mijn aanhef lijkt een beetje op die van jullie. Grappig he. Ik begin ook niet met ‘geachte’ of ‘beste’, doen jullie tenslotte ook niet. En jullie verdienen die beleefdheidsvorm ook al een tijdje niet meer. Jullie bedreigen het Nederlandse volk niet alleen, maar jullie voeren jullie dreigementen ook daadwerkelijk uit. Jullie overvallen, beroven,  en intimideren het volk. Of hoe moet het anders overkomen in een dorp als Oranje als er 1400 vreemdelingen in je dorp geplaatst worden op een inwonertal van 130 ? En dat gebeurt niet alleen in Oranje maar door heel het land. U herinnert zich vast nog wel die keer dat Geert Wilders twee complete lijsten oplas in jullie onze kamer (krijgt ook geen hoofdletter meer) regio-bijkantoortje van Brussel. Het klonk als een grafrede waarin de dorpen en steden die waren gevallen aan de vijand opgedreund werden.

Gevallen. Aan de vijand. Ja.

Mohammed heeft 1400 jaar geleden de hele wereld de oorlog verklaard en nu lopen zijn soldaten ( de leeftijd van die 80% mannen al bekeken ? ) ongehinderd, onder applaus van jullie, Europa binnen. De Christenmoordenaars uit het Midden-Oosten van allah, die 100.000 Christenen per jaar genocideren, wandelen hier op jullie uitnodiging naar binnen, terwijl ze nog onderweg Christenen overboord gooien in de Middelandse Zee (*) en ook in de Europese AZC’s ( 1, 2, 3  ) weer Christenen vervolgen ( 1, 2, 3 ). Geweld ( 1, 2, 3, 4, 5 ), misdaad ( 1, 2 ), terreur ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ), intimidatie ( 1, 2, 3, 4 ), verkrachting ( 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ), Jodenhaat ( 1, 2, 3, 4 ), en etnische zuivering ( 1, 2, 3, 4 ) volgen overal waar islam voet aan land zet. En dat heeft niks te maken met het door Khomeiny (*) bedachte begrip islamofobie wat D66 en VVD in Amsterdam willen gaan registreren (*), maar alles met de vaststaande realiteit wat islam is. Het is tijd barbarij te (h)erkennen voor wat het is, en als zodanig te behandelen.

De islam die 270 miljoen doden op zijn geweten heeft in 1400 jaar tijd nodigen jullie hier uit. Volgelingen van een oorlogstheologie die die volgelingen als voornaamste doelstelling gebiedt om de hele wereld te veroveren en alle ongelovigen te onderwerpen. Jullie kunnen onmogelijk beweren dat islam vredig of beschaafd is. islam bewijst zelf elke dag weer in overvloed het tegendeel. Er is niet één islamitisch land dat de mensenrechten respecteert, ze hebben hun eigen verklaring van Caïro (*). Er is niet één islamitisch land met een functionerende democratie, ook Turkije is nooit een democratie geweest, dat land zwalkte de afgelopen decennia van putsch, naar coup, naar staatsgreep, naar een islamistische moslimbroederschap dictatuur. Er is niet één islamitisch land, van de 57, waar het binnen en buiten de grenzen vrede is, ze zijn allemaal in oorlog. Als ik ongelijk heb, dan kun je er vast eentje opnoemen. Eéntje maar, van de 57 …. Het lukt niet, he ?

Jullie planten barbaren, zie de linkjes hierboven, ik had er nog heel veel meer kunnen geven, tussen beschaafde mensen. Dat kan niet goed gaan. Jullie planten agressieve aanhangers van een veroveringsideologie tussen vreedzame mensen. Weten jullie dan niet dat islam hen als prooi beschouwt, als legitieme oorlogsbuit. Jullie begaan een grove misdaad van Bijbelse proporties. Jullie staan op het punt een duizenden jaren oude Westerse beschaving weg te vagen. Een misdaad die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. En dan durven jullie te jammeren dat degene die op het punt staat uitgeroeid te worden een beetje tegensputtert ?

01Volkskrant >>

 • Nadat jullie ons land tegen onze uitdrukkelijke wens (63%), 1 juni 2005, weggegeven hebben ?
 • Nadat Rutte onze financiële soevereiniteit tijdens een demissionaire kabinetsperiode, ESM, weggegeven heeft ?
 • Na de voortdurende sluipende machtsoverdracht naar Brussel waardoor wij nog maar 20% van onze eigen wetten maken ?
 • Nadat jullie de grens uitgegumd hebben, een land zonder grens is geen land, en ons land feitelijk niet meer bestaat ?
 • Nadat jullie de grote steden in meerderheid al cadeau gedaan hebben aan vreemdelingen en dat nu met de rest van het land aan het doen zijn ?
 • Nadat jullie ons voor extra zorgkosten op laten draaien en asielzoekers gratis zorg krijgen ?
 • Nadat jullie, het door ons opgebouwde sociale vangnet, voor meer dan de helft vol gelegd hebben met luierende mohammedanen die ons haten, maar ons geld niet ?
 • Nadat jullie in het kader van bezuinigingen, om de toekomstige invasie te bekostigen (regeren is vooruitzien nietwaar), vele verzorgings- verpleeg- en bejaardentehuizen en kazernes gesloten hebben om die nu te herbevolking met volk dat ons van uit hun diepste overtuiging naar het leven staat ?
 • Nadat jullie een golf van Marokkanencriminaliteit over ons uitgestort hebben ?
 • Nadat jullie een apartheidsstelsel ingevoerd hebben en voorrang verlenen aan de Christen- en Jodendoders boven de Nederlanders op de woningmarkt ?
 • Nadat jullie 500 jihadcommandocentra in ons land mogelijk gemaakt hebben waar week in week uit, Jodenhaat, homohaat, vrouwonderdrukking gepredikt wordt ?
 • Nadat jullie nog steeds het terreurplanningsinstituut, de 9-11 el-Fourkaan moskee in Eindhoven, na al die jaren niet alleen ongemoeid laten maar ook financieren ?
 • En jullie toegestaan hebben dat daar de juwelier-overvallers van Deurne een eredienst aangeboden kregen ?

Moeten we jullie soms dankbaar zijn dat we op straat uitgescholden, bespuugd, overvallen, beroofd, verkracht, mishandeld en voor hoer uitgemaakt worden ? En dat wij dat zelf moeten betalen van jullie ?

Jullie zijn niet helemaal goed bij je hoofd, toch ?

Alsjebieft, zeg me dat dat het is.

Anders is het nog veel enger: Jullie doen dit expres. Met opzet. Jullie willen ons dood, en zetten daarvoor de islam in met de “vluchtelingen” als stormtroepen van jullie proxy-leger. Jullie hebben ons de oorlog verklaard en nu vertellen jullie ons dat we netjes stil moeten blijven zitten. Precies op het juiste moment, net voor de invasie de huidige omvang aannam, legden jullie een dood jongetje op een Turks strand. Een massaal mediaoffensief volgde om de publieke opinie rijp te maken voor de ongehinderde mohammedaanse volksverhuizing naar Europa. Dat de vader van het jongetje zelf de smokkelaar was en voor een nieuw gratis gebit en uitkering naar het Westen wilde, deerde jullie niet. Jullie blèrden dwars door de waarheid heen en hielden triomfantelijk het lijkje omhoog [ … ]

Wat het Nederlandse volk wil dat interesseert jullie niet. Het is heel duidelijk wat het Nederlandse volk wil. Dit wil het Nederlandse volk:

0101

Waarom doen jullie niet wat het volk wil? Dat is wel wat een volksvertegenwoordiging behoort te doen. Als een volksvertegenwoordiging niet langer doet wat het volk, dat het pretendeert te vertegenwoordigen, wil, dan verliest die volksvertegenwoordiging het recht om zich nog langer volksvertegenwoordiging te noemen en dient afgezet te worden. Dat verzin ik niet. Een beetje politicus zou van John Stuart Mill moeten weten. Ha.

Jullie liegen het volk permanent voor. De enige beelden die jullie angeheuchte media laat zien zijn die van zielige vluchtelingen, vrouwen, kinderen, terwijl de waarheid is dat het merendeel mannen zijn. Het gaat altijd om Syriërs in de propagandakanalen van jullie regime, terwijl dat aantoonbaar onjuist is. Het zijn hoogopgeleiden beweren jullie, terwijl een groot deel zelfs analfabeet is. In Duitsland lopen de kosten dit jaar op tot 35 miljard volgens sommige schattingen, en die schatting is al weer een paar  weken oud en het neemt elke dag toe. Van de EU mogen jullie deze kosten uit de boeken houden. Het is een Kafkaësk absurdistisch theater wat jullie op poten gezet hebben. En iedereen die de geschiedenis van islam een beetje kent, kan voorspellen dat het bloederig gaat worden, heel bloederig.

           En jullie zijn verantwoordelijk !

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Fractieleiders, stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk !

 1. Voor deze Genocideplegers op Autochtonen moeten er straks als het zover is Neurenberg 2.0 processen gestart worden. De gladjakkers, het politieke schorem, ditmaal gaan ze de dans niet ontspringen !

  Like

 2. Stop de verkrachting van de Europese culturen!!!

  Like

 3. Bull’s Eye Fubar.
  Alleen weten we allemaal voor zeker dat brieven schrijven niet meer helpt, niet van hun kant, noch van de onze. Het gaat zoals het moet gaan, we mogen steeds minder zeggen, en binnenkort niets meer. Eerst de gelijkgeschakelde politie nog om ons op te pakken en daarna het Europese leger over onze nek. Ze worden nu al getraind.

  Like

 4. esperanza // oktober 31, 2015 om 15:58 //

  Scherp en goed stuk, Fub!

  Dat het bloed door de straten zal lopen, werd eerder ook al voorzien door een man die niet ziende blind was.

  Like

 5. esperanza // oktober 31, 2015 om 16:06 //

  KIJKTIP!

  Morgen is Wim van Rooy in Buitenhof. 12:10 .
  Er zitten drie moslimratten tegenover hem om hem af te branden.
  Eens kijken hoe dat afloopt.

  http://www.deblauwetijger.com/product/waarover-men-niet-spreekt-wim-van-rooy/

  Like

 6. Geminachte burger pikt het niet meer
  Nausicaa Marbe

  Deze week ontving ik, zoals alle andere landgenoten, een brief van de Tweede Kamer. Met het verzoek om beheersing in het asieldebat. Een brief tegen geweld en bedreigingen, daar kun je uiteraard niet op tegen zijn. En daarom is het schrijven ervan ook zo gemakzuchtig: neerpennen dat geweld en beledigingen moeten ophouden is zo gedaan; analyseren wat er werkelijk aan de hand is, dat was moedig geweest. Nu ligt daar een brief over iets waar iedereen het mee eens is, behalve het tuig dat wil matten en bedreigen en zich er niets van aantrekt. Of dacht initiatiefnemer Jesse Klaver dat mensen die auto’s in de fik steken of kogelbrieven sturen, na lezing van zijn epistel zullen denken: ’afgesproken, we kappen ermee’?

  De vraag is dan ook niet of zo’n brief geweld kan stoppen, maar of daaruit blijkt dat de schrijvers de volle ernst van de situatie begrijpen. Of ze inzien wat radicaal anders moet, opdat werkelijk iets verandert. Helaas, hun brief getuigt niet van dat inzicht. Die blijft een stuiptrekking van onmacht, een haastig vingerwijzen op een moment dat de hand in de eigen boezem had gehoord. De fractievoorzitters laken de excessen, maar proberen niet de burgerwoede te doorgronden. Terwijl ze nota bene anderen opdragen naar elkaar te luisteren.

  http://www.telegraaf.nl/premium/opinie/24677535/__Geminachte_burger_pikt_het_niet_meer__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  Like

 7. Fubar
  Als Nederlanders niet zo laf waren hadden ze allang op het binnenhof gestaan.
  Ja ,op hun pc weten ze het wel ik ook maar nu nog doen.
  Wie krijgt dit voor elkaar..

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Fractieleiders, Stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk ! |
 2. Fractieleiders, stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk! | E.J. Bron
 3. Dit is hoe snel de EU Europa in Islamitische slavernij dwingt

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: