Nieuw

Medewerkers Rode Kruis klappen uit de school over verkrachtingen door migranten

‘Er mocht absoluut niets van naar buiten worden gebracht, noch door de politie, noch door het Rode Kruis. Het slachtoffer kreeg enkel psychiatrische hulp,’ aldus Erika F. (pseudoniem vanwege angst voor represailles), vrijwilliger in een AZC bij Wenen, over de verkrachting van een hulpverlener door een asielzoeker. En wat deed de politie? Niets. De man mocht gewoon verder reizen naar zijn eindbestemming Duitsland. Dit schandalige voorval blijkt beslist geen incident, maar symptomatisch voor de dagelijkse gruwelijke misstanden die door moslimmigranten worden veroorzaakt, en waar de autoriteiten vrijwel nooit tegen optreden.

Drie medewerkers van een partnerorganisatie van het Duitse Rode Kruis klapten -ondanks het risico te worden ontdekt en dan op staande voet te worden ontslagen- uit de school over de afschuwelijke dingen die ze dagelijks meemaken met asielzoekers.

‘Als we ze niet scheiden slaan ze elkaar de hersens in’

Volgens hulpverlener Erika F. is er dagelijks sprake van geweld tussen de bewoners van de opvangcentra. ‘Wij moeten bij de verdeling van de nieuwkomers streng op de verschillende etnische groepen letten, want Irakezen, Syriërs of Afghanen slaan elkaar anders de hersens in.’ Daarnaast wordt er dagelijks gestolen; vooral dure mobieltjes zijn geliefd. Zodra kleding en andere zaken worden verdeeld zijn er regelmatig berovingen. En als er iets niet past wordt dat niet aan een ander gegeven, maar met koffie of urine totaal onbruikbaar gemaakt ‘zodat niemand anders het krijgt’.

Rode Kruis medewerkster straffeloos verkracht in AZC

Veel vrijwilligers zijn jonge vrouwen, ongetwijfeld geraakt door de eenzijdige, extreem misleidende beelden in de media van zielig kijkende kindertjes en hun wanhopige moeders, terwijl die slechts enkele procenten van de totale migrantenstroom uitmaken. Deze vrouwelijke hulpverleners worden voortdurend seksueel lastig gevallen en soms zelfs verkracht.

In het AZC van Erika F. werd tenminste één Rode Kruis medewerkster door een asielzoeker verkracht. ‘De dader werd weliswaar gearresteerd, maar kort daarna weer vrijgelaten, volgens de politie omdat zijn identiteit niet kon worden vastgesteld en hij ‘al een treinkaartje naar Duitsland’ had.’ De volgende dag had hij zijn reis inderdaad kunnen vervolgen.

Minstens zo erg als de eigenlijk misdaad was dat het de politie en het Rode Kruis uitdrukkelijk werd verboden om hier ook maar iets van naar buiten te brengen.

Xander Nieuws >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8509 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Medewerkers Rode Kruis klappen uit de school over verkrachtingen door migranten

 1. De duivel kijkt via hun ogen mee naar andersgelovige

  Like

 2. Horatius // maart 9, 2017 om 17:10 //

  Te triest voor woorden dat deze misdaden begaan door z.g. vluchtelingen onder de pet moeten worden gehouden om het multiculturele sprookje niet te verstoren.

  En dat nota bene Oostenrijk en Duitsland hier verantwoordelijk voor zijn is ronduit opzienbarend, want op het gebied van Orde en Tucht hebben deze landen in het verleden een stevige reputatie opgebouwd.
  Waar men toen te ver is doorgeschoten via o.a. het verfoeilijke Nazibewind is men nu een schoolvoorbeeld van een politieke correctheid waar men zelfs in Zweden nog jaloers op kan zijn, al spreken we natuurlijk over minimale verschillen.

  Natuurlijk, er is een hoop goed te maken maar om dan geheel Europa te willen meeslepen in het nationale schuldgevoel gaat ons een brug (of moskee) te ver.
  Wanneer is de uiterste limiet bereikt bij de bevolking van deze landen op het gebied van tolerantie, verdraagzaamheid en naïviteit? De vluchtelingen uit Afghanistan, Syrië en Irak blijven maar binnenstromen, over beheersbare aantallen mag niet worden gesproken op last van beschuldiging van populisme, intussen een synoniem geworden voor fascisme.

  Een koerswijziging in de loop van dit jaar kunnen we intussen wel op onze buiken schrijven.
  Mochten de huidige regeringsleiders worden vervangen dan worden hun plaatsen naadloos ingenomen door lieden van hetzelfde kaliber. De macht van de door de Staat rijkelijk gesubsidieerde media is bijzonder groot en daarom worden ook de bevolkingen van Duitsland en Oostenrijk gehersenspoeld en gemanipuleerd.

  Asielzoekers zijn per definitie zielig, getraumatiseerd en al bij voorbaat minderjarig verklaard bij moord, verkrachting en andere criminele praktijken. Men moet echter ziende blind zijn om dit op de langere termijn te slikken en voor waarheid aan te nemen. Want ze blijven komen in ongelimiteerde aantallen, met name Erdogan houdt Europa in een ijzeren greep met zijn politiek van chantage en regelrechte intimidatie.

  De IS zal binnenkort het veld moeten ruimen in de gebieden waar ze nu op de terugtocht zijn en zal zich dus vervolgens gaan verspreiden over geheel West-Europa om daar hun religie op de bekende wijze te promoten via het plegen van terreuraanslagen.

  De direct verantwoordelijken voor dit scenario zullen wederom de handen in onschuld wassen: ‘we hebben echt alles gedaan wat binnen onze macht lag, gescreend en nog eens gescreend maar we hebben nu eenmaal te maken met de Vluchtelingenverdragen en ook nog eens de Mensenrechten.’

  De voor de hand liggende vraag hoe het met onze Rechten is gesteld op de gebieden van de Nationale Veiligheid en Identiteit zal echter nimmer aan de orde komen.

  Tenslotte moeten die ‘populisten’ met alle mogelijke en onmogelijke middelen worden bestreden, zelfs al zou dit onze totale ondergang betekenen.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Fractieleiders, Stop het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk ! | Fubar
 2. Fractieleiders, Stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk ! |
 3. Fractieleiders, Stop met het bedreigen en intimideren van het Nederlandse volk ! |

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s