Nieuw

Geert Wilders, de Koning van de Rede

Geert Wilders, de Koning van de Rede.

Goedendag Kamer Heer Geert Wilders (g.wilders@tweedekamer.nl)

Vandaag bent U te gast in mijn rubriek https://fenixx.org/category/wauso/ .
De rubriek waar ‘Jan Klaassen’ en ‘Truus ga naar Huus’ centraal staan. In de Telegraaf moeten wij vandaag weer lezen dat U hoogstwaarschijnlijk een ‘oneerlijk proces’ te wachten staat. Hr. Wilders ik denk niet, dat U alsook ik anders verwacht hadden. Het moge duidelijk zijn, dat men U gewoon overboord wil gooien. In het debat bent U Heer en Meester. Ik zeg dan altijd: Zie SamSom, PechKereltje, Beertje Colargol, LinksKleuter en Halve eens naar de grond staren. Ze zien hun meerdere ! Koning, Keizer, Admiraal en voor Wilders in het debat buigen ze allemaal. ‘Augen sagen mehr als Worte’! De vazallen van de media ook zij gooien karrenvrachten met stront over U heen. Hij die tegen immigratie is heft zijn gestrekte arm is het devies bij de NPO, Nieuwsuur. De media heeft lange tijd ‘Jan Klaassen’ en eega om de tuin kunnen leiden. Het tij begint echter te keren. Onze Jan bemerkt, dat er niet om zijn mening gevraagd wordt. Sterker nog zijn mening is ongewenst. Voor ‘onze Jan’ heeft Wauso dus een mail verzonden naar zo’n verheven elitair Burgermannetje https://fenixx.org/2015/10/23/in-ieder-geval-u-kunt-niet-meer-zeggen-ich-habe-es-nicht-gewusst/ . De indoctrinatie via de media werkt dus niet meer zo helemaal voor de ‘Gutmenschen’. In vertwijfeling komt nu hun laatste ultieme zet. Men sleept U voor het Gerecht. Ik zeg U al bij voorbaat Hr. Wilders wat na de uitspraak de gedachtegang van onze Jan en zijn eega Truus zal zijn. Lang Leve Koning, Keizer, Admiraal Wilders !!! Hoeveel waarde denkt U, dat wij moeten schenken aan een ‘NepProces’, dat in gang wordt gezet door een ‘NepParlement’, die aan de macht willen blijven door indoctrinatie door een ‘NepMedia’. In dit Circus lopen alleen maar ezels rond. Wauso gaat U daarom nu een advies geven, dat nog niemand U gegeven heeft. Als U naar de Rechtszaal gaat neem dan enkel kinderen mee. U stuurt Uw advocaat naar huis. U stuurt Uw getuigen naar huis. En U doet vervolgens Uw eigen verhaal. U bent immers voor ons Koning, Keizer, Admiraal. U legt uit, dat U niet andermaal veel geld wil steken in een onzinnig Circus Proces, dat enkel ten doel heeft om U te beschadigen. U legt hen uit, dat U enkel alles doet om de toekomst voor deze Nederlandse kinderen te garanderen. En als andere partijen andere doelstellingen hebben, dan is dat hun keuze. Als het de keuze van andere partijen is om Nederland te islamiseren, dan mag U daartegen toch wel zeker in verzet komen en in Uw bijdrage roepen of het wat minder…minder…minder…kan. Of moet U soms door de megafoon schreeuwen gelijk de Minister President van Thüringen: Inshallah, das ist der schönste Tag meines lebens https://fenixx.org/2015/10/28/inshallah-der-schonste-tag-meines-lebens/ , toen de hordes vooral mannelijke islamitische mensen de deelstaat binnen wandelden om daarna veel schade en ongerief te bezorgen bij de gewone burgers, die deze schade zelf mogen betalen. En we zijn al zo’n 30 jaar bezig met deze lange weg van voortdurende ellende.

De vele verhalen van de zogenaamde ‘Vluchtelingen’, islamitische immigranten, dat is het volgende hoofdstuk om de Autochtonen in eigen land te vernietigen. Het lijkt wel Dachau, maar dan in vertraagde vorm. We worden langzaam vervangen en mogen er vervolgens ook nog eens niets van zeggen volgens de toch wel geestelijk gestoord leider van de PvdA, ‘Augen sagen mehr als Worte’ https://fenixx.org/2015/10/25/der-mann-er-ist-geistlich-zerstort-zerstort/ . In Oostenrijk worden tienduizenden vuurwapens meer dan normaal verkocht door vooral vrouwen, die zich willen bewapenen tegen verkrachting en overval. Dagelijks worden er in Oostenrijk Syriërs opgepakt, die wapens bij zich hebben. Zelfs automatische machinegeweren nemen ze mee. Oostenrijkers zijn zich daarom ook al aan het bewapenen voor de komende terreur oorlog ! Bij Erding (Beieren) verdwijnen er van de een op de andere dag 580 immigranten. Dat is een klein dorp. En dat is er slecht 1 van de vele ‘massale verdwijningen’, die ik hier benoem. Men denkt dat ze criminele bendes gaan vormen of nog erger een militair terreur leger in opbouw welk binnen 1 jaar actief zou kunnen zijn. Uit Zweedse overheidscijfers blijkt dat het aantal verkrachtingen in het land dankzij de komst van honderdduizenden immigranten met 1472% is gestegen. En dat zijn achterhaalde cijfers uit 2010. De Zweedse Regering heeft verder onderzoek naar zulke toestanden verboden om de zaak af te dekken ! Gesprekken in de trein, die deze ‘immigranten’ voeren gaan er over hoe ze in naam van Allah kunnen roven en verkrachten. In Oostenrijk, Traiskirchen, wordt een vrouw verkracht door een migrant die eerst bij een kind een oor zou hebben afgesneden. Het verdwijnt allemaal in de mist. In de media zwijgt men als het graf. Het aantal misdrijven van deze ‘Vluchtelingen’ is hoog. Maar we horen alleen maar ‘happy talk’ om aan de migrantencrisis een goede wending te kunnen geven. Men schat dat slecht 3% van de misdaden door migranten bekend worden gemaakt.
Deze Titanic genaamd ‘SS Europa’ botst tegen de Islam aan. Het Volk begint aan de deuren van de 1e klasse te rammelen en te vloeken, terwijl het feest in de 1e klasse doorgaat en kapitein Adolf Merkel samen met Rutte en de andere Regeringsleiders zegt:”Kunt U ze een beetje rustig houden. Zo gaan we niet met elkaar om”!
De chef van de Britse veiligheidsdienst MI5, Andrew Parker, vreest een aanval van terroristen van de Islamitische Staat. In zijn 32 jarige loopbaan heeft hij dit nog niet mogen meemaken. De terreurdreiging is drie dimensionaal. Terreurdreiging in eigen land, bij Britse belangen overzee en internet om de islamitsche Haat over te brengen.
En dan wil men U Hr. Wilders, omdat U opkomt voor Nederlanders veroordelen ! In wat voor land leven wij, dat gewone Nederlanders nu als 2e rangs mensen wegzet ?

Wauso, at your service.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

64 Comments on Geert Wilders, de Koning van de Rede

 1. De meester en de ‘Stekkerdoos’!

  Like

 2. En zo wordt Job Cohen werkeloos.
  Dat is toch een kunst !

  Like

 3. Esperanza // oktober 29, 2015 om 21:04 //

  @ Wauso

  ‘At your service’, Gerard Joling maakte een plaatje met die titel om een andere grote meester die reeds een kopje kleiner werd gemaakt te eren.

  Like

 4. trebor2110 // oktober 29, 2015 om 23:02 //

  Mevrouw Sap mag mijn stekkertje er ook wel eens in doen

  Like

 5. Een GroenFlinks Kudtje, dat laat me denken aan een verhaal van een Belg. Hij lag er op en was flink aan het rijden en hijgen, maar iedere 10 seconden hoorde hij kraakgeluiden bij zijn vriendin. Zo hij dacht ik kijk eens omhoog. En wat zag zijn oog ?
  Zij was Chips aan het eten !!!
  Zonder ook maar ooit 1 woord Duits gesproken te hebben zei hij toen: ‘Augen sagen mehr als Worte’ !

  Like

 6. De kopvoddentax ! Woestijnideologie ! Linkse Hobby’s ! De elite van Vak K !
  Jij stemmen op Wouter Bos…Jij krijgen oetkering !
  Wouter Bos verbergt zijn gezicht achter zijn gedeclareerde zonnebril !
  Het Zwitser leven gevoel, dat is een Nederland zonder criminele marokkanen !
  U bent Knettergek !
  .

  Like

 7. Deze man wordt zwaar onderschat. De media zorgt voor een verkettering en vele ‘domkoppen’ nemen het over. Dus, misschien wordt het tijd voor ‘Domkoppentax’ !
  Voor de ‘domkoppen’ nog een lachertje, een ‘Vogelaartje’ !

  Like

 8. Hoezeer ik Wilders ook waardeer, zal hij naar ik vermoed veroordeeld gaan worden op zijn ‘minder Marokkanen’ uitspraak. Dat blijft imho een domme generaliserende uitspraak die vroeg om gerechtelijke moeilijkheden.

  Zeker met een recente uitspraak van De Hoge Raad in gedachte die inhoudt dat politici niet mogen bijdragen aan ‘onverdraagzaamheid’, waarmee de kans op veroordeling van Wilders aanzienlijk groter is.
  Bij het artikel waar Wilders op vervolgd gaat worden, gaat het niet alleen om uitlatingen die aanzetten tot haat, geweld of discriminatie, maar ook om uitlatingen die aanzetten tot onverdraagzaamheid.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/12/16/hoge-raad-stelt-grenzen-aan-vrijheid-van-meningsuiting-politici

  Like

 9. Dus je verzint er een wet bij ná die bewuste uitspraak, en die is dan met terugwerkende kracht van toepassing?
  Nou, dan zie ik nog wel wat politici in aanmerking komen voor een veroordeling eens ik aanklager, wetgever, rechter en beul in ene ben. Zoals die lui de dit systeem bemannen blijkbaar ook zijn.

  Like

 10. Wauso // oktober 30, 2015 om 12:16
  Woestijnideologie !
  —————–

  01

  Like

 11. @Fubar 13:38

  Ja, dat vroeg ik me ook af, Fub, of het Openbaar Ministerie zoiets kan recht breien.

  Like

 12. Voor een hoogleraar als Sackers schijnt het in juridisch opzicht geen probleem te zijn dat
  de Hoge Raad na de aanklacht tegen wilders ‘toevallig’ elders een arrest wees dat kan werken ten dele van de uitspraak van Wilders.
  Sackers: “Ik denk dat dit arrest bij het Openbaar Ministerie met enige vreugde is begroet.”

  http://www.bnr.nl/nieuws/politiek/721231-1412/kans-op-veroordeling-wilders-aanzienlijk-gestegen

  Like

 13. typo: ..toevallig’ elders een arrest wees dat kan werken ten NAdele van de uitspraak van Wilders

  Like

 14. Hé Fub, Hallo! Waarom heet Esperanza plotseling achyt?

  Like

 15. trebor2110 // oktober 30, 2015 om 14:07 //

  Esperanza dat zal je nieuwe moslim naam zijn 🙂

  Like

 16. achyt, dat lijkt wel een marokkaanse naam ?
  .
  Zoals ik al zei: Hij moet met kinderen naar het Gerecht gaan. Het liefst nog met een baby op zijn arm. Daar zal het Gerecht een zware dobber aan hebben. Ze mogen dan uitleggen, dat Wilders ongelijk heeft en dat minder marokkanen niet slechter is voor deze kinderen.
  .
  Een veroordeling van een NepRechtbank boeit mij overigens totaal niks !!!
  Het valt mij op dat hier in Nederland alles Botox is !
  NepParlement, NepMedia, NepPolitici.

  Like

 17. esperanza // oktober 30, 2015 om 14:15 //

  LOL @ trebor.
  Nee, ik zie het al, heb die letters ‘achyt’ kennenlijk ongewild zelf onder mij naam ingegeven.
  Dat is typen op het internet, je bent slechts een muisklik verwijderd van je ondergang. 🙂

  Like

 18. esperanza // oktober 30, 2015 om 14:20 //

  @Wauso ‘Het valt mij op dat hier in Nederland alles Botox is !’

  Hoho, Waus, en Thailand dan, heb je daar geen nep?

  Like

 19. esperanza // oktober 30, 2015 om 14:27 //

  Voor Geert. Heeft die ook eens een verzetje.

  Like

 20. esperanza // oktober 30, 2015 om 14:29 //

  Dat weet Geert nog niet, dat Thailand het nieuwe thuisland van Wauso is. 😉

  Like

 21. Volgende week ben ik weer weg !
  Bovenstaande types lopen er met de duizenden.
  Dan zit ik voor mijn favoriete rocktent in de walking street en zie ‘Onze Jan’, maar vooral veel mossels langskomen met zo’n ‘omgebouwde’ aan het handje. Dan denk ik altijd waarvoor houdt hij die hand vast. Ze loopt echt niet weg ! Of ze lopen achter elkaar en ik zie dan dat ze toch bij elkaar horen. Ik moet er altijd mee lachen en vergelijk dat met mijn optreden bij Peter Jan Rens bij ‘doet hij het of doet hij het niet’ met ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt waar ik 10 jaar bij ben geweest als ‘oude schutter’. Het is dan niet meer ‘doet hij het of doet hij het niet’, maar ‘weet hij het of weet hij het niet’ ???

  Like

 22. esperanza // oktober 30, 2015 om 22:29 //

  Zeg Waus, Thailand heb ik nog niet gezien. Mag ik je eens mailen om wat tips te krijgen. Op je were-account?

  Like

 23. @esp
  No problemo… Het beste land wat je kunt bedenken.

  Like

 24. G.Deckzeijl // november 1, 2015 om 07:37 //

  @wauso, en… heeft G.W. al teruggemaild..???
  Weet je wat ik al heel lang denk, wauso?
  Dat je niet echt mailt maar gewoon verhaaltjes hier parkeert.
  Dus: laat maar zien dat je echt iets hebt verzonden: copypaste
  bovenstaande mail + verzendgegevens hier.
  Inkorten vind ik geen probleem. Zie maar.
  http://www.osl-stavast.nl/stavast-columns/blij-met-wilders/

  Like

 25. Wauso is vandaag in Karlsruhe geweest. Nee, niet naar het Gerechtshof om Adolf Merkel aan te klagen, het is toch zondag !!! Hij is gaan Foto’s maken van ‘opium gewichten’!
  Wauso heeft geen angst en dat heeft menigeen al mogen voelen.
  Deze heb ik gisteren verzonden naar ‘PechKereltje’, hier zijn antwoord !
  Ik heb al meerdere keren antwoord laten zien. Kijk b.v. maar naar Peter RRRrrr de Vriesss.

  Geachte heer/mevrouw,

  Veel dank voor uw e-mail. Mede gelet op de vele mails die ik ontvang, is het helaas niet mogelijk om iedereen tijdig te antwoorden. Ik vraag hiervoor uw begrip.

  Onze medewerkers en ik lezen uiteraard alle ingekomen mails en zijn u hier erkentelijk voor. Feiten en ervaringen van anderen helpen ons bij het bepalen van standpunten.

  Met vriendelijke groet,

  Alexander Pechtold
  Fractievoorzitter D66, Tweede Kamer

  Like

 26. Kereltje Pechtold, de grote Nul

  Goedendag Veilingknulletje Pechtold (a.pechtold@tweedekamer.nl)

  U bent vandaag te gast bij de diepzinnige rubriek van Wauso (https://fenixx.org/category/wauso/).
  Wij constateren, dat Uw misselijk makende arrogante smoelwerk weer regelmatig op de T.V. is. En wat denkt U ons toch te kunnen vermaken met Uw diepzinnig nutteloos gewauwel. Het is wel, en dat mag rustig gezegd worden, lachen als Hr. Wilders, Uw heer en meester in het debat, U de maat neemt. Tweedracht zaaien, dat is net zoiets als kopers en verkopers tegen elkaar ophitsen. En daar bent U als veilingmeester goed in. Gewone mensen, ik noem hen ‘Jan Klaassen’ en ‘Truus ga naar Huus’ wegzetten als Tokkies. Brieven ondertekenen waarbij U aangeeft, dat ‘Jan de gewone man’ zijn ‘waffel’ moet houden, want Rutte de vriend van de veilingmeester moet toch bediend worden. Diezelfde Rutte die U wegzette als een clown bij de coalitiebesprekingen en dat terwijl het van te voren er wel erg op leek, dat U om in het goede boekje te komen, Rutte’s tenen aflebberde ! Ja, we hebben het over U, ‘Pechkereltje’, hij die naast de pot pieste en zelfs dat niet in de gaten had ! En dat naast de pot piesen doet Pechkereltje al jaren en jaren. En dan doelt deze schrijver niet op Uw eega, die U de deur wees wegens incompetente potentie. Het was zo als Hr. Wilders al betitelde Uw doel om bij de Regeringscoalitie als klein guitig jongetje tussen Rutte en ‘SamSomietje’ te liggen. Helaas voor Pechkereltje, het ‘lontje’ was te klein ! En nu zijn we een paar jaar verder en in de 1e Kamer komt de coalitie een paar zetels tekort. En wie biedt er dan weer de helpende hand om weer in het goede boekje te komen ? Ja, ja, juist het ‘Tenen lebberende’ Pechkereltje ! Hetgeen ik in de Volksmond allemaal hoor zal U niet vriendelijk in de oren klinken. Het gaat van NSBer, landsverrader, zoon van……., Haatzaaier, Ophitser enz. Waarom denkt U doet ‘Jan de gewone man’ zo naar tegen U ? U bent toch slechts een Veilingmeester, die net zoals ieder ander hoger op wil. Dat U dat doet ten koste van de Nederlandse Cultuur, Miljarden weggeeft aan de EU, honderdduizenden Asiel Astronauten het land binnen loodst, dat zou toch voor Nederland en de Nederlanders geen probleem mogen zijn. Uw aspiraties als Wereldleider, daar kan ons Volk toch niets op tegen hebben. Uw grootsheid, de ‘Bilderbergman’, de nieuwe minister-president van Nederland, Uw droom hij verdwijnt steeds als de meester, Hr. Wilders de Koning van de Rede https://fenixx.org/2015/10/29/geert-wilders-de-koning-van-de-rede/ in het vizier verschijnt. Telkens als Hr. Wilders spreekt, dan siddert Pechkereltje. De laatste keer in het ‘Vluchtelingendebat’ werd U uitgemaakt voor ‘Nul’, ‘Grote Nul’ ! Ik dacht toen gelijk aan Jolande Sap en haar ‘Stekkerdoos’, waarbij Hr. Wilders opmerkte bij haar er nog nooit een stekker heeft ingezeten. In mijn gedachte zag ik U, Pechkereltje, staan met een Gieter in Uw handen. En Hr. Wilders zei:”Ook al gaat U af als een Gieter, dan hoeft U deze toch nog niet mee te nemen” ! Zowel het islamitisch alsook het EU experiment zijn volledig mislukt. Dat is dus 2x falen en dan tel ik de vernedering, die Uw eega U gaf door U de deur te wijzen nog niet mee ! Voor deze twee mislukte experimenten krijgt U daarom ook twee prijzen. De ‘Beker der dwazen’ en de trofee die we noemen ‘de WegKijkKop’ ! Vanwege Uw onmetelijke verdienste in het vernietigen van dit land heeft de ‘WegKijkCommissie’ besloten, dat U deze wisselbeker permanent mag behouden.
  Het moge duidelijk zijn Hr. Pechtold, dat Uw tijd om te vertrekken uit de 2e Kamer is gekomen. Uw voorkomen en gedrag wekt zieligheid op voor Uw aanhangers. Ga heen in vrede en zwaai zwaai tegen eenieder nu het nog kan !

  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U waarde Heer Pechtold.
  Ik zou als ik U was vragen aan Uw vriendjes Rutte of SomSomietje wanneer er ergens een baantje vrijkomt, zodat de baantjescarrousel voor uitgerangeerde politici kan blijven draaien.

  Wauso

  Nawoord:
  Na de diepzinnige praatrubriek kwam de ‘Kulturkammer’ en daarna ‘Wauso’s W.C. Eend OnderzoeksTeam’. Nu presenteren wij ‘Wauso de fotoshopper’. Hij die de Achterlijkste, Utopische , edoch Serieuze, maar wel Onnozele Fotoshop kan maken van PechKereltje met de Gieter uit voorgaand verhaal, waardoor PechKereltje waarschijnlijk in een sociale Werkplaats zijn carrière moet beëindigen ontvangt de ‘P.K. arrogander’ prijs, alsook Euro 25,– geschonken door de werknemers van W.C. Eend, Kwik, kwek en kwak. Foto’s van deze laatsten zullen t.z.t. nog in de W.C. eend rubriek verschijnen. De beoordeling zal onafhankelijk plaatsvinden door het W.C. Eend Onderzoeksteam. U mag zoveel inzendingen plaatsen als U wilt en U mag ze jatten van anderen. Zondag zal de prijswinnaar bekend worden gemaakt door zijn Hoogheid Arrogander zelf als hij er de humor tenminste van inziet !!! Succes !!!
  Hoofdletters in de laatste paar zinnen:
  W= Werkplaats voor socialen
  A= Achterlijk
  U= Utopisch
  S= Serieus
  O= Onnozel.

  Like

 27. G.Deckzeijl // november 2, 2015 om 00:39 //

  LOL! Peggold is binnen de Haagse vierkante kilometer niet de enige plucheplakker
  die autoreply-SHIT tot een vast ritueel heeft gemaakt.

  Like

 28. Pechkereltje en zijn gieter, die passen bij elkaar. Er komt alleen maar water uit !

  Like

 29. Esperanza // november 4, 2015 om 22:48 //

  @ Wauso // oktober 30, 2015 om 22:42 //

  Dank, Wauso, ik ga je zeker nog mailen. Eerst nog even wat zaken aan de Costa in Spanje in orde brengen. Voorlopig probeer ik hier alvast maar wat te wennen aan de Thaise culturele aanbod. 😉

  Like

 30. Esperanza // november 4, 2015 om 22:53 //

  Okay, moet zijn: de Thaise cultuur, of het Thaise culturele aandod.

  Like

 31. Esperanza // november 4, 2015 om 23:03 //

  Lijkt me wel wat voor een gehaaide creatieve nul en mediamagnaat als John de Mol om dit idee als televisieformat te jatten en aan zijn Talpa pauper publiek voor te schotelen.

  Like

 32. Wat een prachtig filmpje. Er ie hier enorm veel entertainment. Ze zuipen hier de meeste Whisky van heel de wereld en lachen doen ze altijd ! Morgen zit ik in het Busje…het (air) busje komt zo…nog even geduld.. !

  Like

 33. Esperanza // november 4, 2015 om 23:25 //

  Goeie reis, Waus, take care!

  Like

 34. Esperanza // november 5, 2015 om 15:36 //

  Toch ook wel weer een ordentelijk land, dat Thailand, zo te zien:

  http://nieuws.tpo.nl/nieuws-video/speciaal-voetpad-voor-bellende-mensen-in-thailand/

  Like

 35. Hr. Wilders. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Geen enkele Bekende Nederlander, die Kleur wil bekennen. De ‘Hoeren’ van de T.V. hebben allemaal een grote waffel, maar een ‘Vluchteling’ in huis halen, dat doe je volgens hun enkel met woorden en niet met daden !

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24732299/__BN_ers_laten_het_afweten__.html

  Like

 36. Dat is knap van de Koning van de Rede. Hij is nergens meer te bespeuren, nooit op de voorpagina gestaan en staat toch op no. 5 bij de best bekeken artikelen. En dat 1 maand na dato ! Zou PechKereltje en/of SamSomietje hem op Facebook gezet hebben ?
  https://fenixx.org/2015/10/29/geert-wilders-de-koning-van-de-rede/

  Like

 37. @Esp
  Tasje stelen in Thailand. Soms beter van niet !!!

  Like

 38. trebor2110 // november 13, 2015 om 13:11 //

  Brommers moet je ook niet stelen in Thailand

  Like

 39. Phom pen Thai!.
  Eigenlijk een ouwe Taaie.

  Like

 40. Good Guys Go To Heaven
  Bad Guys Go To Pattaya
  .
  Body massage, dat is echt om te lachen. Ingezeept op een luchtmatras en dan gaat zo’n meiske (ook ingezeept) onder je door, van links naar rechts en vice versa.
  .

  Like

 41. Esperanza // november 13, 2015 om 15:49 //

  @ 12:17

  Zo mag ik het graag zien, Waus. Wat er ook gebeurt, nooit je handtasje uit handen geven! 🙂

  Like

 42. @ Wauso, ik ben toch echt benieuwd waar zo’n dametje zich, tijdens het roetsen, aan vast kan houden.
  Even terzijde waarom is deze Thaise volkssport nog geen Olympische discipline?.

  Like

 43. Bad, Bad en Brood !
  Huis, Haard en Hoer !
  Mercedes, Miele en Munten !
  .
  Eerlijk is eerlijk (ook zo’n spreuk van de PvdA) !
  .
  Wat een entertainment, bijna onbetaalbaar !!
  Kost wel een beetje, maar dan heb je ook niets !
  .
  Ik ga entertainer worden. Ik lach de gehele dag om…..Zwarte Pietjes !
  En hier het lied…..Zwarte Piet en zijn Mietjes !

  Like

 44. Lang, lang, lang geleden in een tijd dat lachen alledaags was en drank als nectar in kelen gegoten werd liep Wauso met Eddie en Freddie de Soi six te Pattaya af. Eddie de Hollander voorop. Hij had toch zo’n plezier ! Alle meiden riepen bij het langsgaan…Eddieeee, Eddieeee, Eddieee…. en dat langs zo’n 50 plezierzaken. Ze kennen me hier zei hij, ze kennen me hier, maar hoe kan dat. Ik kom hier toch bijna nooit.
  Wat hebben we hem uitgelachen. En toen viel het kwartje. Die meiden kunnen geen RRR uitspreken en Freddie mijn kameraad, die lag er iedere dag in een andere BeerBar. Freddy was de ongekroonde Koning van Soi six, The Lord Mayor. Iedereen zijn eigen titel !
  .

  Like

 45. Esperanza // november 13, 2015 om 19:17 //

  Wilders getuige Wafa Sultan in 2010 getuige bij proces Wilders: ‘PAS OP. MOSLIMS WILLEN JULLIE KNECHTEN’

  http://www.hpdetijd.nl/2010-10-11/pas-op-moslims-willen-jullie-knechten/

  Like

 46. Alle partijen zijn weer geschokt (Parijs) !!!!

  Minister-president Mark Rutte is geschokt door de toestand in Parijs, zo liet hij weten.
  Ook minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken is zeer geraakt, blijkt via Twitter:
  Frans Timmermans is ook “geschokt” door de aanslagen in Parijs.
  “Intens triest en vreselijk deze aanvallen”, aldus Joel Voordewind van de ChristenUnie.
  Harry van Bommel van de SP, ‘Pray for Paris’.
  Dat deed ook Erik Ronnes van het CDA.
  Afschuwelijk”, twittert Ockje Tellegen van de VVD.
  “Afschuwelijke toestand #Parijs, zegt Ahmed Marcouch van de PvdA.
  Ook zijn fractieleider Diederik Samsom reageerde Ontzet te zijn.
  Steven van Weyenberg van D66: “Een gitzwarte dag in de stad van het licht”

  Deze vieze gluiperds hebben het zelf veroorzaakt en komen nu de Bevolking weer wat voorliegen met hun nietszeggende woorden.
  En dan de enige REALIST !

  Geert Wilders van de PVV plaatste een oproep: “Minister President Rutte ik zeg u: sluit de Nederlandse grenzen. Nu! Bescherm de Nederlandse bevolking. Hou op met wegkijken en ontkennen.”

  Like

 47. @esp
  Wilders getuige Wafa Sultan in 2010 getuige bij proces Wilders: ‘PAS OP. MOSLIMS WILLEN JULLIE KNECHTEN’
  http://www.hpdetijd.nl/2010-10-11/pas-op-moslims-willen-jullie-knechten/

  Ik heb je stuk net gelezen. De moordpartijen in Parijs hadden niet plaatsgevonden als het RegentenKrapuul dit gelezen zou hebben en er naar zou handelen. Het gewone volk laat zich helaas teveel leiden door de media !

  Like

 48. Als deze man spreekt kan ik zwijgen !
  .

  Like

 49. Hier worden alle Criminelen in de 2e kamer te kijk gezet !!!
  .

  Like

 50. Esperanza // november 16, 2015 om 17:38 //

  Geert weet waarover ie spreekt, kent de koran uit zijn hoofd en heeft een giga satelliet schotel op zijn dak om de islambagger te kunnen analyseren, altijd nog beter dan het NOS gif zo vindt hij.

  http://www.vlaamsbelang.org/mediafragmenten/378

  Like

 51. Vandaag op mijn laatste 3 brieven (artikelen) succes op succes !
  Bij het O.M. alsook bij de NPO begint men zich te roeren en dat voor een Wauso brief !!!
  Ik vind het wel grappig ! (die artikelen met comments zijn mijn documentatiemateriaal).

  ma 16 nov 2015, 16:53| lees voor
  NPO voelt wel voor ombudsman

  DEN HAAG –
  “Een ombudsman voor de hele publieke omroep is een prima plan”, reageert de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) op een voorstel maandag in de Tweede Kamer. De NPO denkt dat het goed is niet alleen een ombudsman te hebben voor de NOS, zoals nu het geval is, maar voor alle programma’s bij de publieke omroep.

  Foto: ANP KIPPA
  Volgens een woordvoerster van de NPO bestond het idee al en het wordt nu uitgewerkt met de omroepen. “Want als het publiek vindt dat er iets niet goed gaat in de wijze waarop onze programma’s worden gemaakt, dan is het goed dat we daar een onafhankelijk iemand in mee kunnen laten kijken.”
  .
  .
  By the way, ik had gisteren tijdens de demo een kort gesprekje met een (hele aantrekkelijke) agente die volgens haar eigen zeggen vaak werd ingezet bij demonstraties en die vorige week dus ook bij de Pegida demonstratie aanwezig was geweest. Zij erkende dat er forse fouten zijn gemaakt maar dat zij ook afhankelijk waren van wat ze van afstand aan opdrachten krijgen. Dat leid ook bij politiemensen vaak tot frustratie.

  Like

 52. Esperanza // november 16, 2015 om 18:37 //

  Nou niet meteen naast je krokodillenlullenleren (3 x woordwaarde) schoenen gaan lopen, Waus. 😉

  Like

 53. @esp
  Je kunt zeggen wat je wil, maar alle 3 die lange lellen. Ze zijn alle 3 bij de juiste personen aangeland. En er gaan dus zaken veranderen ! Mijn volgende wauso is al klaar en dat is er weer zo een als vanouds ! Hr. Jozeppus van Aartsen hij die nog niet de waarde heeft om de schoenen van de meester, Hr. Wilders te poetsen !

  Like

 54. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zo is het en maar net! Uit alle peilingen blijkt dat het slimme volk kiest voor het meest rationele eerlijke volksbeschermende bestuur, in plaats van die beschamende club Jan Klaassens die we nu hebben!

  Like

 55. Flikker op Kudt Turken !
  .

  Like

 56. VVD met Rutte als Don Corleone
  .
  StreamOne Player, version 2014.05.15.0516

  Like

 57. De lachende leugenaar is zijn bijnaam in de onderwereld.

  Like

 58. https://www.google.co.th/imgres?imgurl=http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/84930fb6dd213eb141f0fd1f3f9ed5d7_1396556081.jpg&imgrefurl=http://artikelsite.info/Samenleving/Politiek/2675-Belachelijk-5000-aangiftes-tegen-Geert-Wilders.html&h=680&w=1000&tbnid=mbFBbt-BgnaEKM:&docid=_GWy5brbbHCZKM&ei=UBpyVoPjCMS8ugTixYyQCg&tbm=isch&ved=0ahUKEwiDy4WQ6eHJAhVEno4KHeIiA6IQMwgfKAQwBA

  Voorzitter, wat een stoere praat was er van de heer Rutte bij de verkiezingen. Hij ging de misdaad keihard aanpakken. Er ging echt wat gebeuren. En op Justitie kwamen twee echte crime-fighters: Opstelten en Teeven. Alles ging anders worden. No more mr. nice guy.

  Maar hoe anders werd het. Wat een deceptie. Wat een afgang. Beide bewindspersonen zijn gigantisch door de mand gevallen.

  Want wat zijn de feiten?
  Feit is dat de heer Teeven in 2000 een geheime deal sloot ten nadele van de Nederlandse staat en de belastingbetaler. Een deal met een drugsbaron, veroordeeld voor cocaïnehandel, hasjhandel en een ontsnappingspoging met semtex, zware explosieven dus.

  Deze topcrimineel kreeg gratie oftewel kwijtschelding van een deel van zijn straf en maar liefst 4,7 miljoen gulden op zijn bankrekening gestort, buiten de belastingdienst om. En dat bedrag werd geheim gehouden, onder het tapijt geschoven, er werd over gelogen, het bonnetje was jaren onvindbaar, Nederland werd massaal misleid.

  Maar als de gewone man 100 euro te weinig opgeeft bij de belastingen, gaat hij aan de hoogste boom. En als de gewone Nederlander achter het stuur een paar kilometer te hard rijdt, ontvangt hij pronto een boete. Maar voor criminelen gelden dus hele andere regels. Die krijgen miljoenen in hun schoot geworpen.

  Vz, we herinneren ons nog allemaal de verkiezingsposters nog van de partij van de premier. Met grote letters stond het er: “Meer straf en minder begrip voor criminelen.” In de praktijk betekent dat dus: “Meer geld en meer begrip voor criminelen.” U kunt uw miljoenen afhalen bij Fred Teeven.

  Er is maar 1 Nederlander die nog gelooft in de valse beloften van Mark Rutte en dat is Cees H.
  Rutte beloofde elke Nederlander 1000 euro. Die kwamen er niet. Maar 1 iemand kreeg maar liefst 5 miljoen belastingvrij. De boodschap: misdaad loont.

  Nu, in de nadagen van dit kabinet, terwijl de ministers als lamgeslagen boksers hunkeren naar het eindsignaal, zien we het laatste restje geloofwaardigheid van de VVD verdwijnen.

  Feit is dat het allemaal VVD-ers zijn die deze deal regelden. De twee officieren van Justitie die Cees H. zijn postcodekanjer overhandigden, zijn nu VVD-politici. Vorige week zei de minister-president nog “Fred Teeven heb je nodig om de klootzakken te pakken.” Ook dat ligt anders. Fred Teeven heb je nodig om klootzakken miljoenen te laten pakken.

  En het zijn ook allemaal VVD-ers die als minister de Kamer verkeerd informeerden, informatie over deze deal in de doofpot stopten. Of onder het tapijt schoven. Of zelfs letterlijk door de papierversnipperaar, de shredder joegen.

  Ga maar na:
  De voormalige ministers Korthals en Opstelten lichtten de Kamer verkeerd in.

  Onwelgevallige passages werden weggelakt, zwartgemaakt, in stukken die vertrouwelijk naar de Kamer werden gestuurd.
  Een gespreksverslag ging in een kluis en mocht niet gedeeld worden met het parlement.
  De woordvoerders justitie en de campagneleider Van der Steur en Dijkhoff hielpen voormalig minister Opstelten mee een persbericht te schrijven dat de feiten verdoezelde en de waarheid geweld aandeed. En even later zaten ze zelf op de stoelen van Opstelten en Teeven.
  En de voormalige Kamervoorzitter joeg een brief van een klokkenluider door de shredder en sms’te “storm in een glas water. Geen actie nodig” aan Halbe Zijlstra – excuseer Vz, ik bedoel natuurlijk aan HZ.

  En dan is er nog die andere minister, Mw. Schippers, die er een leuke complottheorie bij bedacht. Want iedereen had het natuurlijk gedaan, behalve de VVD.

  En wat deed onze minister-president zelf?

  De man die een dag voor het aftreden van Minister Opstelten nog over hem zei: “Ivo zit er bovenop, hij is full focus”?
  De man die zei dat de deal mocht?
  De man die zei dat het door Teeven bewerkte en nota bene geparafeerde gespreksverslag niet meer was dan een “vertrouwelijke persoonlijke aantekening”?
  De man die nu onnavolgbare teksten brabbelt zoals “ik had dat stuk niet gelezen maar wel gezien”.
  De man waarvan 51 procent van de Nederlanders inmiddels vindt dat hij zijn biezen moet pakken en opstappen?

  Die man, premier Rutte dus, keek weg, vroeg niet door, wilde de waarheid duidelijk niet weten, en toonde een totaal gebrek aan regie en een totaal gebrek aan leiderschap.

  Vz, het lijkt wel een soort maffia-familie – met Mark Rutte in de rol van Don Corleone.
  Hij is de godfather, hij bedekt alles wat zijn VVD-clan doet met de mantel der liefde en kijkt zoveel mogelijk de andere kant op. Hij wil het eigenlijk allemaal niet weten. Intussen vinden steeds meer VVD-ers een paardenhoofd in hun bed. Opstelten, Teeven, Van Miltenburg, wie volgt?

  Meneer de Minister-president, niemand gelooft u nog. Niemand wil u nog. Niemand vertrouwt u nog. Meer dan helft van alle Nederlanders wil dat u er alleen maar mee ophoudt.

  U bent alleen maar bezig uw eigen hachje te redden terwijl Nederland een premier nodig heeft die het vertrouwen in de politiek herstelt en de belangen van de Nederlanders verdedigt.

  Daarom heb ik maar 1 vraag voor u: Wanneer stapt u op?

  Like

 59. Like

 60. Like

6 Trackbacks / Pingbacks

 1. Kereltje Pechtold, de grote Nul |
 2. Aan het Opperhoofd van het OM |
 3. PECHKERELTJE…………….. de grote Nul | examplewordpresscom33104
 4. GEERT WILDERS en de LANDVERRADERS |
 5. GEERT WILDERS en de LANDVERRADERS | examplewordpresscom33104
 6. Aan het OPPERHOOFD van het O.M. | examplewordpresscom33104

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s