Nieuw

Wauso’s Kulturkammer

Baardman
Geacht PvdA politbureau: Wiarda Beckman Stichting (info@wbs.nl  )

Wauso’s Kulturkammer
Zoals Dion Graus al opmerkte: Onze Kultuur wordt beetje bij beetje minder en dat telkens en telkens weer.
Vandaag gaan wij het tij keren met onze nieuwe rubriek, Die Kulturkammer.

Telkens zien we ze op T.V., de zingende en springende islamitische Haatbaardmannen.

Nou gaan we met Wauso terug in de tijd. Naar de tijd van de Baardmankruiken. De grote bolle kruik is 16e eeuws en de smallere is 17e eeuws.

Deze kruiken komen uit het ‘Rheinland’, uit Aken en omgeving. Baardmannen zijn dus niet vreemd voor onze Duitse buren, vandaar dat men in de aanvangsfase van de immigratiegolf stond te roepen ‘Wilkommen’, ‘Wilkommen’! Onze Duitse vrienden hadden zeker deze voorraadpotten en drinkkannen in gedachte toen de HaatBaardmannen het land binnenliepen! De Baardman gezichten op de kruiken zijn evenbeelden van ‘Wilde Mensen’ uit de Middeleeuwen, men spreekt van half menselijke oerwoudbewoners. Dit is dus een overduidelijk bewijs, dat de hedendaagse islamitische Haatbaardmannen zoals door velen gesteld, maar nog niet bewezen een uiterlijk hebben dat we Middeleeuws, 14e, 15e eeuw mogen betitelen. Ook het gedrag van de Haatbaardmoslim is gelijkend aan het vroegere gedrag van de half verwilderde Bosbewoners uit het ‘Rheinland’.

Wij van Wauso’s W.C. eend onderzoeksteam verheugen ons daarom ook om de Hooggeleerden van de Wiarda Beckman Stichting (PvdA) dit grote onderzoekssucces te mogen aanbieden.

Hadden wij van Wauso’s W.C. eend onderzoeksteam, U dit verreikende en grote gevolgen hebbende onderzoek eerder kunnen aanreiken, dan had Uw stichting, die toch Wetenschappelijk onderlegd is en waarvoor wij zeer diep en nederig buigen al zeer snel tot de conclusie kunnen komen, dat de invasie van deze half verwilderde Haatbaardmannen niet goed zou aflopen voor ons land. Om het geheel compleet te maken en U, het wetenschappelijk politbureau van de PvdA,  die hierin volkomen heeft liggen falen de helpende hand te bieden, dienen wij van het W.C. eend team onze diensten aan, zodat verder ongerief bij de ‘gewone burgers’ in de toekomst vermeden kan worden!

Wauso’s W.C. eend Onderzoeksteam

baardman

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Wauso’s Kulturkammer

 1. Hier tonen wij U het laboratorium van Wauso’s W.C. eend.
  Mijn werknemers 3 in getal zullen bij het volgend onderzoek aan U getoond worden.

  Like

 2. Esperanza // oktober 28, 2015 om 16:17 //

  @Wauso

  LOL, ze zijn erg in die haatbaardkruiken, dus haast je om er nog eentje aan je collectie toe te voegen.

  http://www.marktplaats.nl/z/antiek-en-kunst/baardmankruik.html?query=baardmankruik&categoryId=1

  Like

 3. Esperanza // oktober 28, 2015 om 16:32 //

  ‘ISIS-jihadi’s scheren baard af en vluchten naar Europa.’

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6134

  Like

 4. @esp
  In een overmoedige bui heb ik er 2 gekocht. Ik vond ze wel mooi. Ik verzamel van alles. Van Limburg heb ik 1.500 ansichten van rond 1905. Een hoop ‘Jezus beelden’ en retabels uit de 15e en 16e eeuw en een grote verzameling ‘opium weights’. Daar komt volgend jaar een groot (prenten-)boek van.
  En morgen komt er voor Wauso’s doen weer een Serieus artikeltje ! Nou, niet te Serieus. Mijn gebruikelijk taalgebruik van ‘mongolio’ en ‘debilio’ zit er toch in verwerkt !

  Like

 5. Inshallah, der schönste Tag meines lebens.

  Goedendag Kamermannetjes R.Grashof en T. van Dekken (r.grashoff@tweedekamer.nl t.vdekken@tweedekamer.nl)

  Iedere dag schrijf ik een mongolio uit de 2e kamer aan. Vandaag maken we voor een keer een uitzondering.
  Een mongolio van de PvdA en een debilio van GroenFlinks. Jullie krijgen van mij de toespraak, die gaat over de Minister-president van Thüringen, Bodo Rammelow van ‘Die Linke’, die bij aankomst van de ‘Vluchtelingen’ in zijn deelstaat door de megafoon schreeuwt: “Inshallah, das ist der schönste Tag meines lebens’!!! ‘Die Linke’ is een gelieerde partij aan vooral GroenFlinks, maar ook aan de huidige PvdA vandaar dat ik U deze boodschap mail. De spreker in de video geeft heel duidelijk weer, dat de ‘Vluchtelingen’ nagenoeg enkel mannen zijn. Dat deze mannen geen verrijking, maar een belasting zijn voor het Land. In het buitenland spreekt men over, die Duitsers hebben hun verstand verloren. Het is een Hippie Staat. Hij zegt, dat bij inbraak, diefstal, vernieling of enige andere schaden veroorzaakt door ‘Vluchtelingen’ de bezitter er zelf voor mag opdraaien, want ‘Vluchtelingen’ hebben geen Vermogen en worden ook niet aansprakelijk gesteld. En de Staat, die kijkt de andere kant op. In juni van dit jaar zijn de diefstallen met 50% gestegen. Ook hier betaald de Burger de schade van deze overlast. Ook is er geen Gerechtigheid. Ze zijn met zovelen. Ze winkelen proletarisch of het de normaalste zaak van de wereld is. En dan komt de minister-president en roept: “INSHALLAH, DAS IST DER SCHOENSTE TAG MEINES LEBENS”!!!
  De voortgang van dit Linkse Idealistische Beeld zal eindigen met de dood voor vele Autochtonen. Ik weet GroenFlinks heeft geen moeite met ‘Politionele Acties’ en moordpartijen onder de Autochtonen om hun ideaalbeeld van de Multi-Culti Samenleving te creëren ! Dat die Multi-Culti Samenleving er hoogstwaarschijnlijk niet zal komen deert deze partij, die ook bekend is van RaRa, Makro, aanslag huis Hr. Costo niet. Maar hoe zit het met de PvdA. Uw stemmers lopen weg. Hoe zou dat toch komen ? Nou, Wauso zal het uitleggen. U luistert niet naar de mensen. SamSom en Spekman, tweemaal SS dat is toeval dulden geen andere mening. ‘Es sind besserwisser’! Dus nu doe ik een beroep op U Hr. Dekken. Verlaat de PvdA als U lef heeft en kies voor Uw gezin en voor andere gezinnen als U Nederland nog leefbaar wil houden. Een Burgeroorlog of Politionele Acties, hij die het weet mag het zeggen. Wanneer ze komen weten we niet, maar wel dat ze komen. Hr. Dekken ‘Wir schaffen das nicht’!

  Wauso

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s