Nieuw

Daar moet een Piemel in !

Goedendag KamerHeer Graus (d.graus@tweedekamer.nl)

In Wauso’s brievenrubriek bent U vandaag aan de beurt. Bij andere politici, zeg maar de dwazen, sla ik in mijn woordkeuze wild om me heen. Bij U zal ik mild wezen, want U krijgt al genoeg onzinnige verwijten naar Uw hoofd geslingerd. En dat dag na dag, dankzij de faciliterende NPO. Zelfs nieuws of nieuwsrubrieken brengen deze mongolio’s met leugen en bedrog ! Bij 76 zetels is dit dus het eerste om aan te pakken. Maar er is nog zoveel meer en U heeft handen tekort, vandaar dat Wauso vandaag een handje meehelpt. De volgende stap is het aanpakken van Burgermannetjes. Zo schrijf ik weleens Burgemeesters aan. Mijn spraakgebruik is hun niet welgevallig, maar wat ze eigenlijk willen zeggen is: Waar bemoei jij je als Burger mee. Wij Burgemeesters weten alles beter en hoeven daarom ook niet naar Het Volk te luisteren laat staan er op te reageren. U zou mij en vele anderen een plezier doen door ook deze baantjes carrousel voor mislukte politici om zeep te helpen. En zo kan ik nog wel 10 misstanden opnoemen, maar dat vinden de lezers van deze rubriek toch te langdradig.
Kunt U mij iets uitleggen ? In de Asielcentra worden oorlogsmisdadigers aangetroffen. Foto’s van dezelfde personen op Facebook bewijzen dat. De gezichten van deze moordenaars worden vervolgens afgedekt. Is dat soms om de oorlogsmisdadiger te beschermen ? Maar dan wordt de gewone burger, dat is bij Wauso ‘Jan Klaassen’ en ‘Truus ga naar Huus’ toch blootgesteld aan dit gevaar. Jan en eega kunnen nu toch de schietgrage immigrant niet herkennen ?
Diezelfde ‘Jan Klaassen’ en zijn ‘Truus ga naar Huus’ zitten in een zaaltje bij een ‘Asielbijeenkomst’. Jan was er met een aantal vrienden en ze waren nogal emotioneel. Zeer zeker toen een GroenFlinks Kudtje hun op het spreekgestoelte kwam vertellen hoe zielig het toch wel allemaal is met die ‘Vluchtelingen’ ! Jan en Kornuiten niet voor de ‘Poes’ ze riepen in koor: ‘Daar moet een Piemel in’ ! En plezier dat ze erin hadden. En van te voren stond buiten de vriend van ‘onze Jan’ met een bord waarop stond:’Een Asielzoeker met een volle zak pakt je dochter met groot gemak’ ! In vroeger dagen zou men gezegd hebben:’Geintje meneer Zonneberg’ ! Maar tot mijn grote verbazing kwam Jan en Kornuiten alsook zijn vriend met het Bord in vol ornaat op de T.V. en ook in de andere media waren ze volop te bezichtigen. En geen gezichtsbedekking, dat vond ik wel vreemd ?
Vandaar dat ik U wilde vragen of dit nu gewoon goed gaat worden in Nederland ! Asiel Criminelen met ‘afgeplakte’ gezichten en ‘Jan met Kornuiten’ in vol ornaat. En dit, omdat de Politiek Correcte media voor de 1-Partij Staat Nederland wordt ingezet om ‘Onze Jan’ en zijn ‘Kornuiten’ als tokkies af te schilderen ten faveure van de Asielindustrie !

Op het eind van mijn ‘geschrijf’ geef ik altijd advies. Ditmaal een Limburgs advies !
Neet lang helle. Bie probleme Wauso belle.
Te lang gehelt, Wauso neet gebeld.

Om ‘Jan en Kornuiten’ te beschermen stuur ik een vergelijkbaar filmpje mee van ‘onze jeugdige gezellige jongens’, die hiervoor niet op T.V. komen en dan is er altijd Wauso om de helpende hand te bieden !

Wauso https://fenixx.org/category/wauso/


© 2015 Microsoft Gebruiksrechtovereenkomst Privacy en cookies Ontwikkelaars Nederlands

En gelijk met de snelheid van een Puma was Heer Graus ter wille met een Mail !

Als het aan ons ligt gaat ‘dit geen gewoon goed worden’ om uw woorden te gebruiken waarde heer Wauso. Wij willen gekozen burgemeesters, onze grenzen dicht en zware grensbewaking. We verliezen ons land, onze (vaak) eeuwenoude cultuur en tradities elke dag een beetje meer…

Dank voor uw bericht en een gezegende dag gewenst,

Dion Graus

Lid Tweede Kamer der

Staten-Generaal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Daar moet een Piemel in !

 1. Als je die jongens hoort zingen, dan kun je toch niet meer beweren zoals ‘die oudjes’ hier stellen, dat vroeger alles beter was !

  Like

 2. jungleelephant // oktober 27, 2015 om 15:11 //

  De Heer Graus reageert altijd!En dat is meestal wel anders!Respect daarvoor!

  Like

 3. En op verzoek Dion Graus in een mail naar mij een Liburgs Leedsje:
  ‘Wie ich nog ein jungske waor’ van Niels.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s