Nieuw

Peter R. Klapt voor 2.500 Pegels

Gedag VARA vrouwtje, (publieksenledenservice@vara.nl)

Ik moet lezen dat Peter R. de Vries, U welbekend als geliefde gast bij DWDD alleen klapt voor Geld ! Mijn vraag is dan ook zou het niet mogelijk zijn om Peter R. de Vries voor Euro 2.500 te kunnen laten klappen voor Johan Cruyff bij DWDD. Dat zou een mooi verzoenend gebaar zijn. En wat betekent Euro 2.500 nu nog voor Uw geldverslindende omroep ! De VARA is toch de Haatzaai omroep van Nederland, of niet soms ? De VARA, ‘onverschillig’ zoals ze zijn werd bij ‘Varkenskop’ Paul de Leeuw met foto’s Hr. Wilders vergeleken met Adolf Hitler en dan zegt het kleine ‘Varkensgedrocht’, ‘sorry oeps’ ! En dan hebben jullie nog de Haatzaaierij op internet, http://www.joop.nl, dat jullie geheel financieren. Tweedracht zaaien, de ‘onverschillige’ VARA, die de nakende Burgeroorlog en Genocide onder Autochtonen willen versnellen.
Dus geen half werk laat Peter R. de Vries zijn verhaal, waarom hij niet voor Johan Cruyff klapt, komen vertellen. Uw kijkers zullen dit zeer waarderen. Zou er ook nog de mogelijkheid kunnen inzitten, dat het Geld, de 2.500 Pegels voor de Camera overhandigd kunnen worden. Dat zou bij velen emoties en dus kijkcijfers kunnen genereren. Nog een vraagje van mij als het mag. Waarom komen er zoveel personen van de PvdA bij DWDD bij U langs ? Bent U soms een soort inkomensfabriek voor de Partij van SamSom ?

Wauso

Noot: U mag nu beginnen te schelden in de ‘comments’.

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/3116EA9A151270029476742504448_42028e3488d.2.0.10227571372513746736.mp4?versionId=o8gJVLPNME7tp9083DV_tjyuPOBhbYfY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Peter R. Klapt voor 2.500 Pegels

 1. De zuurste momenten van de allerintelligentste man, die Nederland ooit gehad heeft. Hij weet alles. Hij kent alles. Hij is de grootste autodidact, die de wereld heeft mogen meemaken. Bij zijn geboorte sprak hij al de wijze woorden: ik haat de PVV. En dat terwijl de PVV nog niet eens bestond. Hij is een ‘ziener’, die weleens een grote wereldleider zou kunnen worden.
  .
  Zijn we nu weer vrienden Peter RRRRRrrrrrrrr de Vriesssssss !

  Like

 2. Bij Wauso mag iedereen alles zeggen. Zelfs Koekwaus Peter RRRrrr de Vriessss:
  Woord en Weerwoord is iets wat wij wel, maar mossels niet begrijpen.
  Artikel van TPO

  Bonusquote: Peter R. de Vries heeft heel veel respect en bewondering voor vluchtelingen
  ‘Er wordt op een onverdraagzame toon over het vluchtelingenvraagstuk gesproken’
  28-10-2015, 17:29 Tags: Peter R de Vries, vluchtelingen

  “Er wordt vaak op een afstandelijke manier en op een onverdraagzame toon over het vluchtelingenvraagstuk gesproken.
  Alsof asielzoekers en vluchtelingen profiteurs zijn, gelukszoekers en welzijnsavonturiers.
  Soms denk ik wel eens dat het ons na de tweede wereldoorlog zó goed is gegaan dat we uit het oog zijn verloren wat begrippen als ‘nood’ en ‘hulp’ echt betekenen.
  Het heeft me altijd verbaasd hoe lichtvaardig er door veel mensen over wordt geoordeeld dat vluchtelingen hun vaderland hebben achtergelaten.
  Alsof het een aanlokkelijke uitdaging is om in een ander land, met een onverstaanbare taal, vele andere gewoonten en een bar klimaat een nieuw bestaan op te bouwen. Alsof zo’n beetje iedereen dat voor zijn lol doet.
  En het gekke is ook dat juist de Nederlanders die over de motieven van veel vluchtelingen nogal makkelijk oordelen, zelf nauwelijks de grens over durven.
  Als ze twee weken op vakantie naar de Costa Brava gaan – ja op vakantie, niet ‘op de vlucht’ – worden ze op Schiphol door familie uitgezwaaid alsof ze een enkele reis hebben geboekt.
  In de koffer zitten hagelslag, pindakaas en drop. Op de bestemming bestellen ze louter Heinekenbier, want dat kennen ze tenminste.
  En ze verzamelen zich ’s avonds allemaal bij het restaurant van een Nederlandse expat dat vertrouwde Hollandse kost serveert, in plaats van zich eens te wagen aan de lokale gerechten.
  En op de terugreis zeggen ze in het vliegtuig dat ze thuis eerst een bruine boterham met kaas gaan klaarmaken, een glas melk willen drinken en dat ze snakken naar een haring met uitjes.
  En daarom hecht ik er aan nog eens te beklemtonen dat ik voor mensen die huis en haard hebben verlaten […] heel veel respect en bewondering heb.

  Ik herhaal: heel veel respect en bewondering.”

  Misdaadjournalist Peter R. de Vries schaamt zich ‘kapot voor de manier waarop er in ons land door een gedeelte van de bevolking over vluchtelingen wordt gedacht en gesproken’. En daarom schrijft hij op zijn website: ‘GENOEG IS GENOEG. De grens is voor mij letterlijk en figuurlijk bereikt.’

  Like

 3. http://www.peterrdevries.nl/contact/
  .
  Ook Wauso heeft over Uw grote kennis, belevenissen, gewetensvragen en Uw onmetelijk grote vermogen om alles te begrijpen en er een verhaal over te brengen iets nederigs mogen schrijven. Uw verhalen, die zijn gelijke niet kent en daarbij nog de weergave, die onmetelijke weergave. Wij en de gehele wereld mag zich verheugen, dat U Uw kennis aan ons wilt toevertrouwen !
  .
  https://fenixx.org/2015/10/26/peter-r-klapt-voor-2-500-pegels/#comment-953

  De lezer van Wauso’s zal het misschien niet geloven, maar er kwam al direct een bericht binnen in mijn Outlook en wel bij ONGEWENST. Dat is toch hilarisch !!
  .
  ANTWOORD VAN PETER R. DE VRIES

  Geachte heer/mevrouw, beste lezer,

  Dank voor uw bericht.

  Alle binnenkomende mails worden door mij persoonlijk gelezen, maar door de grote hoeveelheid daarvan – per dag ontvang ik alleen al zo’n 50 hulpverzoeken – is het voor mij ondoenlijk om iedereen ook persoonlijk te antwoorden.

  Indien ik binnen vijf werkdagen niet reageer op een verzoek of vraag dient u deze mail als een ontvangstbevestiging te beschouwen en kan ik u helaas niet verder helpen. .

  Voor verzoeken die gaan over JEUGDZORG, GGZ (en aanverwante organisaties), (V)ECHTSCHEIDINGEN en BURENCONFLICTEN geldt dat deze onderwerpen buiten mijn expertise vallen en door mij in beginsel niet in behandeling worden genomen.

  Daarnaast ontvang ik veel aanvragen voor lezingen en gastcolleges op scholen, universiteiten en andere leerinstituten, maar ben ik niet in staat deze allemaal te honoreren. Ook wordt dikwijls mijn medewerking gevraagd aan scripties, spreekbeurten en afstudeeropdrachten. Daarvoor geldt hetzelfde. Scholieren en studenten die op hun email binnen vijf werkdagen geen nader bericht hebben ontvangen, kan ik niet van dienst zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Peter R. de Vries

  Als U dat zo leest vraagt U zich dan niet af: Heeft die Peter RRRrrr de Vriesss nog wel tijd voor DWDD om die 2.500 Pegels op te gaan halen. Net als ‘Vluchtelingen’ krijgt ook Peter RRRrrr de Vriesss GRATIS geld !!!

  Liked by 1 persoon

 4. Ja ik ben er weer, was even uit de aandacht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s