Nieuw

Der Mann, er ist Geistlich Zerstört, -Zerstört….

Goedendag Kamermannetje SamSom (D.Samsom@tweedekamer.nl)

Allereerst wil ik U een hand rijken en vragen om vooral door te gaan met Uw werk als partijleider van de PvdA. Sta altijd voor Uw principes, zodat er straks niemand meer is die op de PvdA zal stemmen. Ik heb wel eens een vergelijk van U en ‘de Joker’ uit Batman gezien. En daarbij zag ik het fragment uit de film waar ‘de Joker’ een ziekenhuis met al haar ‘bedlegerigen’ liet ontploffen. En dat werd dan vergeleken met de nu ‘ontploffende’ situatie in Nederland, die U en andere politici heeft mogen meehelpen creëren. ‘De Joker’, net als U, hij voelt zich onaantastbaar en gaat gewoon door met zijn vernietigingsdrang. Datzelfde vernietigen dat ook U in zich heeft. Het is niet meer de vraag ‘OF’, maar ‘Wanneer’ er ‘Politionele Acties’ of iets in die zin komen, waarbij Autochtone Burgers het zullen moeten ontgelden. Dat ‘geestesgestoorde’ vernietigen van Nederland laat mijzelf sterk denken aan Jeanny van Falco met U in de hoofdrol als de man in de lange jas, die steeds maar weer roept:”Sie kommen Sie kommen um dich zu holen”, “Jeanny es dauert nicht mehr so lange dann sind wir zusammen”! Dat beangstigende voor de gewone mensen wanneer het grote uur U nadert, dat de ‘Islambom’ in Nederland en/of omringende landen gaat barsten, dat uur is nakende !!! En U alsook vele andere politici stellen de levens van vele Nederlanders in de waagschaal. Om dit te doen, daar heeft U geen Recht op. Als U al wilt gokken, dan gaat U maar naar het Casino. Levens van Nederlanders op het spel zetten en daar ook de media misleidend voor gebruiken, dat mag nooit een doelstelling zijn voor een politieke partij !
.
Da kommt noch eine letzte Nachricht herein;
Die Stadt Rotterdam ist Zerstört …… den Kultur Krieg (Clash of the Cultures) hat angefangen. Der Mann, der Mann, der dies eingeleitet hat ist Geistlich Zerstört. Für Die Niederlande gibt es keine Hoffnumg mehr……

Op het eind van mijn verhalen geef ik altijd een welgemeend advies.
Heer SamSom….. doe die lange jas (van Falco) uit en kom terug op aarde !

Wauso

U kunt alle brieven van Wauso lezen door op de voorpagina op het blauwe balkje boven “Wauso’s brievenrubriek” te klikken of hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

23 Comments on Der Mann, er ist Geistlich Zerstört, -Zerstört….

 1. Noot: Deze bijdrage moet gelezen worden zoals ik het geschreven heb, dus met de muziek van Falco aan. Dan pas begrijpt U daadwerkelijk wat ik bedoel !

  Like

 2. Esperanza // oktober 25, 2015 om 15:35 //

  Je vraagt je af waar het mis is gegaan in het brein van pvda gemankeerden als Samson, Plasterk en Asssher als je de verstandige taal van Pul Scheffer hoort.

  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2064620-paul-scheffer-over-vluchtelingencrisis.html?title=paul-scheffer-over-vluchtelingencrisis

  Like

 3. Esperanza // oktober 25, 2015 om 15:37 //

  Zie het maar als een Fehlleistung, die typo bij Asscher. 😉

  Like

 4. @Esp.
  Die Scheffer is ook een dwaas. Duitsland is wel verdeeld en Nederland niet m.b.t. tot de Asielstroom. Mongolio Rutte zei ook laatst (idem SamSom), dat de zwijgende meerderheid voor meer Asielopvang was. Een leugen blijven herhalen zolang dat de mensen hem geloven. Dit is hun altijd gelukt. En die Scheffer wil er nog meer hierheen halen ? Een onderzoeker die niet begrijpt dat je ‘kopvodden’ niet kunt laten samensmelten met Autochtonen !

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // oktober 25, 2015 om 15:58 //

  @Wauso

  Een rood orgelaapje als Diederik – Wir schaffen das – Samson dat bij rijken de hand ophoudt zal ik niet de hand reiken.
  Inderdaad precies ‘de Joker’, die geschifte grimas op de tronie van Samson. Zie maar even de walgelijker poseur daar tegen het venster aan leunen op foto onder de link:

  http://www.volkskrant.nl/politiek/-ook-60-duizend-vluchtelingen-kunnen-we-in-nederland-aan~a4169598/?hash=800931aa1f21eb5774b76f4e3631c905a90ab31f

  Like

 6. Esperanza // oktober 25, 2015 om 16:18 //

  @Wauso 15:45

  Heb je Scheffer goed beluisterd daar bij Nieuwsuur? Halverwege het interview stelt Scheffer dat een goed funktionerende democratie staat of valt bij bet recht van een land om zelf te beslissen wie tot dat land wordt toegelaten en dat daarvoor grenscontrole nodig is.

  Scheffer, ook schrijver van ‘Het multiculturele drama’ (2000), merkte in ‘Het land van aankomst (2007) op: ‘Als een enigszins beheerste opvang van vluchtelingen, gezinsherenigers en arbeidsmigranten onmogelijk blijkt en gelijktijdig een goede inburgering in de samenleving niet echt lukt, dan zal vroeg of laat de kritische grens worden bereikt van wat sociaal en cultureel aanvaardbaar is.’

  Like

 7. Esperanza // oktober 25, 2015 om 16:43 //

  Oh Ja, vergat nog pvda wolf in schaapskleren Aboutaleb te vermelden.

  Like

 8. Esperanza // oktober 25, 2015 om 16:46 //

  Helaas ja, dit land is gek geworden

  Like

 9. Esperanza // oktober 25, 2015 om 17:18 //

  En dan nog het misselijkmakende pvda icoon en kwee Wouter Bos.

  ‘De PvdA is echt wel veranderd, hoor. We gaan niet dezelfde fouten maken. Wij zijn niet naïef over de financiële werkelijkheid waarmee we te maken hebben bij het in stand houden van onze samenleving. We zien wat er in dit land aan de hand is, waar zo veel mensen met een verschillende culturele en religieuze achtergrond samenleven. Wij zien wat er in de binnensteden gebeurt.’

  http://politiek.tpo.nl/2015/10/25/bonusquote-wat-wouter-bos-pvda-in-2005-zei-over-enorme-golven-migranten/

  Like

 10. Esperanza // oktober 25, 2015 om 17:20 //

  De gladjakker die na de geboorte van zijn kind op een foto in een roddelbald voor zijn huis poseerde met met een lege kinderwagen, en nu elders zijn zakken vult.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/wouter_bos_declareert_sneeuwke.html

  Like

 11. Esperanza // oktober 25, 2015 om 17:24 //

  ‘Er was alleen één probleem. De kleine Iris, die de dochter is van Barbara, die de vrouw is van Wouter, die eigenlijk van de verkeerde kant is, lag net d’r middagslaapje te doen. Geen probleem, aldus Woutert. Dan ros ik toch lekker met een LEGE kinderwagen over de Nieuwendammerdijk te 020.’

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2006/05/kinderen_wouter_bos_hoax.html

  Like

 12. Esperanza // oktober 25, 2015 om 17:25 //

  Sorry, ben d’r even vandoor nu, moet kotzen.

  Like

 13. Als SamSom blijft zitten als ‘partijlijder’, dan ben ik de eerste die hem proficiat zal wensen. Ik zal hem dan ook ontzettend hard in zijn gezicht uitlachen. Hij zal dan denken, dat ik ontzettend blij voor hem ben zo totaal Achterlijk is die man. Rollen als de ‘Joker’ en Falco kon hij zo spelen zonder ze te hoeven improviseren. De plaat van Falco past precies bij hem.
  .
  Augen sagen mehr als Worte zegt Falco !
  Als ik de ogen van SamSom en zijn bedrukte gelaatsuitdrukking zie en dat telkens weer de afgelopen jaren, dan gaat deze man door een hel !!!

  Like

 14. @Esp.
  Wouter Bos die met een lege koets loopt en net doet alsof er een kind in ligt, die vervolgens ook nog eens aangeeft hoe alles moet gebeuren in Nederland. Dat zegt meer over Nederland, dan over Wouter Bos !

  Like

 15. @Esperanza // oktober 25, 2015 om 16:43

  Ja, nou wordt ie lekker. Je kan hier dus wel facebook posts plempen maar geen tweets. *hoofd schudt*

  Like

 16. Peter R. Klapt voor 2.500 Pegels

  Gedag VARA vrouwtje, (publieksenledenservice@vara.nl)

  Ik moet lezen dat Peter R. de Vries, U welbekend als geliefde gast bij DWDD alleen klapt voor Geld ! Mijn vraag is dan ook zou het niet mogelijk zijn om Peter R. de Vries voor Euro 2.500 te kunnen laten klappen voor Johan Cruyff bij DWDD. Dat zou een mooi verzoenend gebaar zijn. En wat betekent Euro 2.500 nu nog voor Uw geldverslindende omroep ! De VARA is toch de Haatzaai omroep van Nederland, of niet soms ? De VARA, ‘onverschillig’ zoals ze zijn werd bij ‘Varkenskop’ Paul de Leeuw met foto’s Hr. Wilders vergeleken met Adolf Hitler en dan zegt het kleine ‘Varkensgedrocht’, ‘sorry oeps’ ! En dan hebben jullie nog de Haatzaaierij op internet, http://www.joop.nl, dat jullie geheel financieren. Tweedracht zaaien, de ‘onverschillige’ VARA, die de nakende Burgeroorlog en Genocide onder Autochtonen willen versnellen.
  Dus geen half werk laat Peter R. de Vries zijn verhaal, waarom hij niet voor Johan Cruyff klapt, komen vertellen. Uw kijkers zullen dit zeer waarderen. Zou er ook nog de mogelijkheid kunnen inzitten, dat het Geld, de 2.500 Pegels voor de Camera overhandigd kunnen worden. Dat zou bij velen emoties en dus kijkcijfers kunnen genereren. Nog een vraagje van mij als het mag. Waarom komen er zoveel personen van de PvdA bij DWDD bij U langs ? Bent U soms een soort inkomensfabriek voor de Partij van SamSom ?

  Wauso

  Noot: U mag nu beginnen te schelden in de ‘comments’.

  https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/3116EA9A151270029476742504448_42028e3488d.2.0.10227571372513746736.mp4?versionId=o8gJVLPNME7tp9083DV_tjyuPOBhbYfY

  Like

 17. Nou, hier het bewijs dat deze man, SamSom geestelijk gestoord is.
  De mensen die hij spreekt zeggen allemaal dat het kan.
  Deze geestelijk gestoorde ziet geen verschil tussen ‘hielenlikkers’, ‘kontekruipers’ en dito volk dat om hem heen loopt en een gewoon mens !
  .

  Like

 18. Een kleine Wauso voor SamSom (D.Samsom@tweedekamer.nl)
  SamSomietje, jij denker in het groot, jij ongenaakbaar persoon, jij onovertrefbare, jij grootste onder de groten ! Jij en ik weten dat je een Achterlijk gestoorde idioot bent, maar dat vertellen we niemand, dat IS ons geheim ! Als je een probleem zou krijgen bij de commissie Stiekemerd, dan wees slim en verwijs naar het W.C.-Eend Onderzoeksteam van Wauso, dat zal strafvermindering opleveren: https://fenixx.org/2015/10/25/der-mann-er-ist-geistlich-zerstort-zerstort/

  At your service, Wauso

  Like

 19. SamSomietje zoekt het in de modder !

  Like

 20. En de winnaar van de ‘Stiekem trofee’ is geworden met grote afstand op anderen, onze held aller helden, de kennis komt er als kots uit zijn mond uit ! SamSomietje !

  Het nieuws bij Wauso: Diederik Samsom heeft een nieuwe baan !!!

  Like

 21. Koefnoen heeft al een programma gemaakt over de nieuwe situatie.
  Het einde van Rutte en Samsomietje.
  En ‘het lekken’ van programma’s is de specialiteit van Wauso !

  Like

 22. Mark en Diederik in de komende Komedie: Es war einmal !

  Like

 23. Diederik valt uit de boot. De Toren van Pisa gaat vallen.
  Opmerking van DiDi: Wer hatte das gedacht. Ich dachte: Wir schaffen Dat !
  Het Diederik mannetje valt omlaag van de scheve Toren !!! (snapt U hem !).

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Geert Wilders, de Koning van de Rede |
 2. Koning, Keizer, Admiraal voor Geert Wilders buigen …….. ze Allemaal ! | examplewordpresscom33104

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s