Nieuw

Ik kan het (weer) niet laten

Goedendag Kamermannetje De Vries (a.a.dvries@tweedekamer.nl)
.
Uit Middelburg en zoals U zelf zegt: Zeeuwser en socialer !
Naar mijn mening beperkt dit sociale zich echter enkel tot Allochtonen. Gewone mensen, U weet wel de arbeiders die wonen in gewone arbeidershuisjes daar hoor ik U en Uw partij niet meer over. Waarom deelt U de maatschappij m.b.t. eenvoudige mensen in tweeën. Zijn jullie van de PvdA soms wereldheersers, dat jullie voor eenieder die langskomt denkt te moeten ‘zorgen’ ? Begrijpt U dat dit ‘zorgen’ ten koste gaat van het inkomen en de levensvrijheid van de normale Autochtone Nederlanders ? Hoe komt het toch, dat U die zegt socialer te zijn dan anderen ons in feite wilt doden ? Of hebben ze bij de PvdA het ‘Socialisten syndroom’ in het hoofd van Mao, Che, Stalin en al die andere ‘Socialen’, die voor hun geloof anderen de dood in jaagden ?
Nu komen er massa’s ‘vluchtelingen’ het land binnen. Economische emigranten zou een betere bewoording zijn, maar dat mag niet, dat zou de waarheid zijn. Deze mensen zijn echter niet zo blij met ons. Als ze, de astronauten, dokters, ingenieurs enz. hun zin niet krijgen, dan zijn de rapen gaar. Het zijn veelal mannen, die hun vrouwen in de steek laten, want het is ‘gevaarlijk’ ? Kennelijk is dit gevaar er enkel voor hun en niet voor vrouw en kroost ! Deze dapperen komen van ver en zijn tot alles in staat. De boterham met chocopasta voor ons beregoed, maar niet goed genoeg voor de asiel immigrant ! Tenten als voorlopig onderkomen, die zijn ook niet goed genoeg ! Er circuleren meerdere filmpjes over deze ‘tent onvrede’, maar deze ene wil ik U wel tonen anders zou U straks nog kunnen zeggen ‘Ich habe es nicht gewusst’!. Vraagt U zichzelf nooit eens af waarom U dit soort mensen ‘Welkom’ heet, terwijl ze ons haten. Per dag liggen ze 5x op de grond en roepen dan in hun taal: dood aan de Kafir (ongelovigen). Voor de goede orde, die ongelovigen, die gedood moeten worden zijn veelal Autochtonen. Mijn vraag aan U is dan ook: Waarom zet U zich daar zo sterk voor in ? En bevalt dat doden van Autochtonen zo goed ? Of moet U gewoon mee knikken met SamSom ?
Daarom vraag ik U om eens een tegengeluid te produceren bij Uw partij en ze te bewegen om te stoppen met met het de dood injagen van de Autochtone Bevolking !
Filmpje met Astronauten.

Succes gewenst met Uw opdracht.

W.H.J. Reiss

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Ik kan het (weer) niet laten

 1. Eerst maar even vertellen wie ik ben ?
  Wauso, dat is een verbastering van Waam, Wasso en Wammo.
  De W staat voor Werkplaats, de A voor Achterlijk, de U voor Utopisch, de S voor Serieus, de O voor Onnozel en de M bij de anderen voor Maastricht.
  Dit is om aan te geven hoe ik over politici denk. Het zijn Onnozele Utopische Achterlijke edoch Serieuze mensen, die men het beste in een Werkplaats kan stoppen.
  Het zijn Wauso’s !!

  Like

 2. Ik kan het (weer) niet laten.

  Gedag KamerJuffrouw (l.voortman@tweedekamer.nl)

  De laatste tijd is het nogal rumoerig in het land rondom de discussie Asielzoekers, ‘vluchteling’ of hoe je het ook mag benoemen. Vind U het zelf niet een beetje raar, dat nu na 4 1/2 jaar oorlog deze Astronauten, Verpleegkundigen en Accountants plots voor de deur staan. Zeg maar een open deur met de woorden ‘Welkom’, want als wij Autochtone burgers niet ‘Welkom’ zeggen, dan zijn we volgens politici en de Nederlandse Staats T.V. fascisten, racisten, xenofoben. Wij Autochtonen zijn dus ook volgens U en Uw partij het gespuis van Nederland, want we zijn het niet met Uw mening van ‘Weg met ons’ eens ! Hoe ver wilt U en Uw partij gaan met Uw idealisme van Nederland is er voor iedereen. We weten uit ervaring, dat ‘Socialen’ altijd alles met geweld willen afdwingen. Als U geen ‘wegkijker’ bent, dan zult U toch beseffen, dat als we deze heilloze weg voortzetten, dit zal leiden tot een Burgeroorlog ! Bij de aanvang van deze Burgeroorlog zal de politie als ordeschepper bedreigd worden. Deze zal op zijn beurt ‘noodzakelijk’ Autochtone Burgers moeten doodschieten ! En dan gaat de boel los !!!
  Een vraagje daarom aan U: Zou U de politie dan vragen om alle geweld tegen Autochtonen te stoppen en er voorstander van zijn om Asielzoekers en islamisten het land uit te zetten of bent U voor ‘Ordnung muss sein’ en U laat de opstandige Autochtonen ‘Afknallen’ en onderdrukken ! Weet U dat bij Uw beslissing veel zal afhangen van Uw marokkaanse GroenLinks Voorman. Hij die als het zover is het Nederlandse Volk als een Judas zal verraden. Ik zie hem als een marokkaanse kleuter, die steeds het nietszeggende woord ‘economisme’ roept. Hij zal ons laten doden onder het motto, Multi Culti of wegwezen !
  Met de wetenschap van morgen wens ik U vandaag nog veel wijsheid toe !!!

  Wauso

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 22, 2015 om 15:23 //

  Ik vind het wel chique hoor Wauso, je eigen column, waar kom je dat nog tegen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s