Nieuwsticker

Open Draad

Er zijn nog volop PVV stickers verkrijgbaar tot 15 maart. Klik op het plaatje om ze te bestellen.

naamloos

Doe mee met 5.045 andere volgers

About Fubar (3206 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

65 Comments on Open Draad

 1. Like

 2. Assange lekt via WikiLeaks al een hele tijd batch after batch of emails.
  Dat is Clinton een doorn in het oog. Zo zou ze hebben gevraagd of hij niet te dronen zou zijn. Assange had het daar nog over op zijn 10 jarig feestje (waar iedereen toen ‘de drop’ van emails verwachte). Hij vreesde voor zijn leven, zei hij.

  http://beforeitsnews.com/opinion-liberal/2016/10/wikileaks-dead-mans-switch-appears-to-have-been-triggered-2539469.html

  Wat we dus weten is dat de dead man switch van assange is afgegaan.
  Hoe het werkt is een heel verhaal. Wie het niet wil weten skipt meteen naar ‘wat dit betekend’.

  Lange uitleg (skip naar korte uitleg voor korte uitleg):
  Assange had een device of programma wat hij elke zoveel tijd een bepaalde manier moest triggeren, zo niet, zou er een ‘alarm’ afgaan, en die zou automatisch een paar tweets op straat gooien, met daarin: pgp-codes. Drie, in zjin geval, eerst John Kerry, toen, na een tijdje, die van Ecuador, en ongeveer een uur later: die van UK FCO.

  (9h ago) pre-commitment 1: John Kerry 4bb96075acadc3d80b5ac872874c3037a386f4f595fe99e687439aabd0219809
  (9h ago) pre-commitment 2: Ecuador
  eae5c9b064ed649ba468f0800abf8b56ae5cfe355b93b1ce90a1b92a48a9ab72
  (8h ago) pre-commitment 3: UK FCO f33a6de5c627e3270ed3e02f62cd0c857467a780cf6123d2172d80d02a072f74
  De codes zijn pgp-codes om versleutelde bestanden mee te kunnen lezen. Die van tevoren bij een ander zijn neergezet ‘voor het geval dat’. https://nl.wikipedia.org/wiki/Pretty_Good_Privacy#Sleutels

  Korte uitleg:
  Iedereen kent wel de dead-man-switch op een trein, de machinist moet zijn voet erop houden, en aktief ‘druk’ geven, anders gaat de switch omhoog en stopt de trein volautomatisch. Assaneg had iets soortgelijks gebouwd, maar dan met computers. Als de switch getriggerd word kan dit een paar dingen betekenen.

  Wat dit betekend:
  Of hij is dood. Of ontvoert, of op ander manier niet in staat de knop te activeren, zoals ziek. Of zijn dead-man-switch werkt niet meer, of is onklaar gemaakt door derden (bijvoorbeeld door hem af te snijden van het internet)

  5 uur geleden
  https://twitter.com/wikileaks

  Deze wat cryptische post: NIET op klikken:
  Wikileaks post een retweet: WikiLeaks Retweeted
  McClatchyDC ‏@McClatchyDC 5h5 hours ago
  New WikiLeaks emails show influence of Univision chairman in Clinton campaign
  http://www.mcclatchydc.com/news/politics-government/election/article107565637.html#storylink=cpy

  Dan dit, 1 uur geleden:
  Julian Assange’s internet link has been intentionally severed by a state party. We have activated the appropriate contingency plans.

  Dus. Wat betekend dit nou. Er zijn een paar theorien die het geheel kunnen verklaren.

  1) Hij is vermoord/ontvoerd door de clintons-gangsters, die zagen dat er een tweet alarm afging, konden het apparaat dat het verzond vinden, en tweette toen zelf het ‘niets aan de hand hoor jongens’ bericht. Dat zou ook de retweet kunnen verklaren, dat kan een honeypot zijn om mensen die wikileaks volgen te ‘trappen’. Wie de tweets ontvangt om de codes te gebruiken, kan ook op de link klikken, waardoor de webmaster van die site dat ip adres kan uitlezen, en de gestapo de ip-adressen kan gebruiken om de ontvanger van het alarm te pakken te krijgen.
  2) Hij was afgesneden van het internet door de UK of de USA, waardoor hij niet op zijn kill-switch kon drukken, waardoor het alarm afging, waar ze na een paar uur achterkwamen door de tweets, waarna ze de verbinding weer hesteld hebben.
  3) het is een stunt, om de media zo gek te krijgen om over hem te verklaren ‘dat ie dood is’, waarna hij ‘haha! nee hoor!’ uit een doosje springt. Zie ik hem niet echt doen. Het zou zijn credebility erg doen afnemen. Wel zou hij er de mediastilte mee kunnen doorbreken. Dus het ZOU kunnen.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Republikein // oktober 25, 2016 om 19:55 //

  Open-draad lijkt op open-deur.

  Like

 5. Republikein // oktober 26, 2016 om 23:22 //

  Like

 6. ???

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // oktober 29, 2016 om 04:57 //

  Nationaal Laboratorium Armoede en Schulden Nederland uit!
  Movisie, Eropaf! en Publieke Versnellers nodigen u uit om ideeën uit te wisselen, te bespreken en beproeven!
  Datum en tijd: donderdag 1 december, 9 tot 17 uur
  Locatie: De Buurtzaak, Chris Lebeaustraat 4, Amsterdam

  Locatie en toegangsprijzen

  Locatie: De Buurtzaak, Chris Lebeaustraat 4, Amsterdam (Nieuw-West).

  Reguliere prijs: €85,-

  Een duo-kaartje kost €170,-

  Hiermee koop je een plaats voor mensen met een klein budget.

  Studenten: €25,-

  Deelnemers ontvangen een exemplaar van het magazine ‘Armoede en Schulden Nederland uit!’

  Ik kom niet.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // oktober 29, 2016 om 16:33 //

  Like

 9. Republikein // oktober 29, 2016 om 16:34 //

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // oktober 30, 2016 om 11:08 //

  Burgemeester Leoluca Orlando van Palermo, beroemd en geliefd als bestrijder van de maffia, is een man met een missie. Hij wil dat mobiliteit als mensenrecht wordt erkend. In zijn stad heeft Orlando de verblijfsvergunning afgeschaft. Afrikaanse gelukszoekers heet hij persoonlijk welkom in de haven. Hij kwam in 2016 naar Den Haag om zijn aanpak te lanceren tijdens de eerste vergadering van het Global Parliament of Mayors. Kan één burgemeester het verschil maken? Jaarlijks arriveren op Sicilië duizenden migranten uit Afrika die op zoek zijn naar werk en een beter leven. Ze willen verder Europa in, maar de binnengrenzen zijn dicht. Terwijl Italië kreunt en de Europese Unie worstelt met de verdeling van vluchtelingen, verleent burgemeester Orlando tijdens een feestelijke ceremonie burgerschap aan economische migranten in Sicilië. Hij ziet een toekomst waarin de economie groeit door een onbelemmerde circulatie van kapitaal, informatie, mensen, goederen en diensten. In zijn “Charter van Palermo” stelt Orlando dat migranten recht hebben op woonruimte, werk en gezondheidszorg, ongeacht hun verblijfsstatus. Hij keert zich daarmee tegen het landelijke beleid van de “tirannie van de verblijfsvergunning” en zet de macht van zijn stad in om migranten te beschermen.
  VPRO Tegenlicht (2016)
  30 oktober 2016, 21:05 – 22:00 uur

  Like

 11. Republikein // oktober 30, 2016 om 11:12 //

  Als sites inkomsten mislopen door adblocker-gebruik, komt er op termijn mogelijk een einde aan gratis internet.
  http://internetisnietgratis.nl/
  Maffia.
  Optieften.

  Like

 12. Republikein // oktober 31, 2016 om 03:56 //

  Balder Blog
  Disclaimer: Articles by third parties published or translated by Balder.org do not necessarily reflect the opinions of the editors of this website.

  http://balder.org/judea/Wie-Bepalen-Het-Nieuws-In-Nederland.php

  Like

 13. Republikein // oktober 31, 2016 om 07:19 //

  Wiki zegt:
  De totale wereldwijde Asjkenazische populatie wordt geschat rond de 11 miljoen. Daarmee zijn de Asjkenazim de grootste Joodse groep. Ongeveer 80% van alle Joden wereldwijd behoort tot de Asjkenazim. De grootste Asjkenazische populatie is te vinden in de Verenigde Staten, waar ongeveer 6 miljoen Asjkenazim wonen (in totaal wonen er 7 miljoen Joden in de VS). In Israël wonen circa 2,8 miljoen Asjkenazim. De overige 2 miljoen leven verspreid, vooral in Europa.

  Aan het einde van de periode van het joods bestuur in het land Israël, ten tijde van de vernietiging van de Tweede Tempel in Jeruzalem door de Romeinen, werden de Joden uit het land verbannen. Er zijn echter aanwijzingen dat deze verbanning niet gold voor het hele oude Judea want hier waren nog lang belangrijke joodse culturele centra. Alleen voor Jeruzalem werd vrij strikt een joods verbanningsedict gehandhaafd. Gedurende de daaropvolgende eeuwen verdeelden de verbannen Joden zich hoofdzakelijk in drie grote groepen: de Asjkenazische Joden in Centraal-, Oost-, en deels West-Europa, de Sefardische Joden in Zuid-Europa en de Mizrachi-Joden in wat nu de Arabische landen zijn. Daarnaast zijn enkele kleinere groepen blijkbaar destijds verloren gegaan; zij komen nu terug, uit landen zoals Ethiopië en India. Maar ten tijde van de eerste eeuwen was de Joodse gemeenschap in Mesopotamië verreweg de belangrijkste gemeenschap wat betreft aantallen en culturele invloed. Deze positie was al sinds de Babylonische ballingschap onaangetast. Hier kwam onder andere ten slotte de Talmoed in zijn definitieve vorm gereed tegen het jaar 800. Naast Spanje, het Griekstalige Oost-Romeinse Rijk en Italië woonden er ook veel Joden in de Provence. De precieze historische relatie tussen de Byzantijnse Joden en de Asjkenazim was lange tijd onbekend. Uit recent genetisch onderzoek is gebleken dat de meeste Asjkenazische Joden hun afkomst kunnen traceren tot Griekse en Perzische gemeenschappen in de omgeving van Trabzon in de Pontus, vanwaar zij vanaf de 7e eeuw werden verdreven uit het Byzantijnse Rijk richting het Rijk der Chazaren. Met het verval van de economie van Chazarië in de 9e eeuw vertrokken zij vervolgens in westelijke richting, naar de Baltische kust en het Rijnland. [2] Onder Karel de Grote kwam er weer meer vrijheid en veel Joden vestigden zich in onder andere het Rijnland en omstreken. Tijdens de kruistochten kwam er een golf van antisemitisme over de Joden. Veel Rijnlandse gemeenschappen werden zelfs geheel uitgeroeid. In veel landen als Engeland en Frankrijk werden de Joden verbannen.

  Door middel van planning van de Rothschild trustee, de Brit Lord Alfred Milner (vrijmetselaar en stichter van de ‘Ronde Tafel’), en de medewerking van Amerikaanse, Duitse, Britse en Zweedse banken (Jacob Schiff, de Warburgs, de Rockefellers, partners van JP Morgan en Olaf Aschenberg van de Zweedse Nya Bank) werd het bolsjewisme (communisme) gefinancierd. Later werd op dezelfde wijze het Stalinisme opgepropt. Wat hadden de organisators allemaal gemeen? Het waren allemaal Kazaren. Ashkenazi Joden, zoals Kazaren zich zelf graag beschrijven. Duivelse Frankistische Sabbateaanse Talmoedjoden zoals ik ze graag beschrijf. Ben ik nu een antisemiet? Hoe kan ik een antisemiet zijn als ik niets tegen Semieten maar alles tegen Khazaren heb?

  Leer je Heer… je Meester en je nieuwe Goden kennen… de elitekanker technocratie!
  http://elitekanker.nl/

  Like

 14. Republikein // oktober 31, 2016 om 07:24 //

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // november 1, 2016 om 14:22 //

  Haitham Ibn Thbait, of the American chapter of Hizb Ut-Tahrir, recently exhorted American Muslims to avoid falling into the “electoral trap” and called upon them not to vote in the U.S. elections, saying that getting Muslims to vote was part of an effort to assimilate them and that they had been “tricked” into voting for Clinton, Bush, and Obama in the past. Speaking at the Khilafah 2016 conference, held in Chicago on May 15, Ibn Thbait further called Obama a “terrorist” and said that “Islam is here to dominate.” The address was posted on YouTube by Hizb Ut-Tahrir on May 20.
  https://creepingsharia.wordpress.com/2016/11/01/us-muslim-leader-2016-islam-is-here-to-dominate/

  Like

 16. Like

 17. Je bent al verdacht als je geen smoelenboek heb.

  Like

 18. Republikein // november 1, 2016 om 23:12 //

  Orwell had een visioen.
  Daar lopen er meer van rond, op de aardkloot, van die “zwevers”.

  Like

 19. Republikein // november 2, 2016 om 23:00 //


  “If you want to learn about something, go and learn about it,” Sarah said of Americans who are embracing Islam. “You’re more than welcome. Become a hostage in Saudi Arabia. Maybe that’ll teach you something.”
  Awfull.

  Like

 20. Duz… als afleiding voor de verkiezigen in de usa zat ik weer eens met mijn platte aarde ‘vrienden’ te leuteren, en toen rolde ik in een stukje video over atlantis die bij mij een zenuw raakte.

  Welk continent staat, as we speak, onder een paar km ‘water’, of, en dan verklap ik het al: bevroren water. Antartica. Boem.

  Maar hoe dan? Een verschuiving van de aard-as is onwaarschijnlijk, daarvoor zijn gi-GAN-tische krachten nodig. Maar: de korst van de aarde ‘drijft’ op lava eronder. Dat kan goed op een dag vanzelf zijn gaan ronddrijven. Zeker met een ferme tik, zoals van een flinke meteoriet.

  Het verklaard zo leuk allerlei dingen.
  De kern van de theorie gaat als volgt: ‘iets’ veroorzaakt het gaan ronddrijven van de aardkorst, waardoor de polen verschuiven, van tussen antartica en australie in het zuiden en ten zuiden van groenland, in het noorden, naar waar ze nu zijn. Waarom van daar? Groenland in het noorden en de grote vlakte van antartica zijn de enige delen, die een enorme ijslaag op zich hebben liggen, die niet echt groeit onder de huidige omstandigheden. Daaromheen is alles ‘niet zo erg arctic’. Als je de huidige grote ijsvlaktes ziet als de enige stukken die zowel voor als na de ‘drift’ van de korst in het arctic gebied lagen, kan je de oude posities zien.

  Positie ijsvlaktes:
  http://www.esa.int/spaceinvideos/Videos/2012/11/Ice_sheet_thickness_from_satellite_observations

  Huidige pool =A, ijsvlakte is A+B, oude pool=B:
  https://images.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Falgebra2.thinkport.org%2Fmodule5%2Fimages%2Fpart2-page4-circles1.jpg&f=1

  Liggen de polen aan de andere kant van de ijsvlaktes, dan komt het laagland van antartica in de ‘moderate’ zone te liggen. Bevaarbaar. Leefbaar. En: je kon om het continent heenvaren en daarmee alle andere continenten aandoen. Zoals de engelsen herontdekten: je hebt dan altijd wind mee. Ideale plek dus.

  Rond Yucatan pleurde een enorme meteoriet de aarde in. Kan best wezen dat die de aardkorst een stukkie deed opschuiven.

  De oude steden van de incas zijn ermee verklaard.
  Paaseiland kan ineens kloppen.
  Piri Reas kaart.
  Het klopt met de omschrijving van Plato.
  Egyptische mythologie klopt tot in detail (vuur kwam neer, de zon ging ineens dagenlang niet onder (in atlantis, omdat het nu in de poolcirkel lag)),
  Wereldwijde uitsterving door klimaatverwisseling, behalve in gebieden die zowel voor als na de verschuiving al leefbaar waren: het gebied tussen egypte en china.

  Affijn: een hele goede theorie dus, en ik ga ervoor: ik geef hem 4 van de 5 reten.
  Wat nog ontbreekt is een mooie stad die we met radarbeelden ofzo uit satelieten kunnen trekken, waarna we die fijn kunnen gaan opgraven.

  Op zoek: naar atlantis!

  Like

 21. Like

 22. Like

 23. Republikein // november 8, 2016 om 03:39 //

  Nog 1tje, dan kap ik folks.

  Like

 24. Republikein // november 8, 2016 om 13:01 //

  Ff filteren guys.

  Like

 25. Republikein // november 8, 2016 om 19:12 //

  Niet snurken

  Like

 26. Ik meende toch dat ik een kort filmpje van een interview met Obama hierboven somewhere had geplaatst, maar … ?? klaarblijkelijk niet .. of weggefilterd ? Obama die laat weten dat illegalen ook kunnen stemmen en hierop niet zullen worden lastig gevallen .. Zou graag dat filmpje terugvinden.

  Like

 27. Like

 28. Like

 29. Liked by 1 persoon

 30. Republikein // november 21, 2016 om 18:54 //

  Like

 31. Republikein // november 21, 2016 om 20:41 //

  OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE ….

  Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig,
  hoe is het in hemels naam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer er mee instemmen,
  dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan,
  WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen,
  en ze dan nog maandelijks € 600,– tot hun dood toesturen!!!!
  Wat ging er mis tijdens deze beslissing??
  Over de kinderbijslag maar te zwijgen…..
  Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie,
  we betalen ook de € 375,– eigen risico,
  terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,– per maand betalen en geen eens eigen risico!
  Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel,
  we geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen,
  gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,–
  Hij had onterecht vast gezeten hij was maar een illegaal….en die moet je koesteren toch Mark?
  Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet.
  Maar 19 Maart bracht de uitslag …. niks huidige politieke partijen ……
  Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op……
  En gelukkig blijkt na de verkiezingen….. een keiharde afstraffing voor jou en je zittende verkwanselaars.
  Weet je wat ook echt schandalig was?
  Dat D66, GroenLinks proberen, om in het Turks stemmen te krijgen …….. hoe laag kun je nog zakken?
  Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier,
  pak je koffers en rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee…
  Vooral geen liefs van mij!
  Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen…misschien leer je hier nog iets uit ?
  Hallo allemaal,
  Een Nederlandse 65 plusser spreekt!!!!!!
  Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14de.
  ik maakte 40- en soms tot 50 uur per week, en dat meer dan 40 jaar lang.
  Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd,
  en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.
  Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden.
  Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.
  Ik ben het beu, om te horen,
  dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
  Ik ben het beu om te horen,
  dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??-
  Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan,
  aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachid en Mohamed,
  die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900 euro werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken.
  Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen,
  om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan,
  terwijl de U.S. het vertikt om de Kyoto-overeenkomst te tekenen,
  en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat.
  Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen
  hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen,
  en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten.
  Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen,
  ik ben dat werkelijk beu.
  Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben……
  want…..nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen,
  voor wat anderen van deze wereld maken.
  Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties.
  Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden,
  behalve als wij het zelf doen.
  Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.
  Ik ben 65plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

  Als u dit niet doorstuurt, dan hebt u het niet begrepen.
  Een bezorgde burger.

  NB.Een kleine moeite.
  Maar adressen doorgeven gaat wat moeilijker.

  Like

 32. Republikein // november 28, 2016 om 03:20 //

  Op 2.47 gaat het spannen.

  Like

 33. Republikein // november 28, 2016 om 03:24 //

  Eerste 14 minuten overslaan.

  Like

 34. Republikein // november 28, 2016 om 03:30 //

  !e filmpie kan weg, verkeerd geplakt.
  Deze bedoelde ik.

  Like

 35. Republikein // november 28, 2016 om 03:39 //

  Like

 36. Republikein // november 28, 2016 om 03:41 //

  Like

 37. Republikein // november 30, 2016 om 03:59 //

  Like

 38. Republikein // december 1, 2016 om 02:28 //

  Like

 39. Republikein // december 29, 2016 om 02:58 //

  Nog maar ééntje.

  Like

 40. Republikein // december 29, 2016 om 12:54 //

  Zou Obama een Jood zijn?

  Een Jood is ieder persoon wiens moeder een Jood (Jodin) was of iedereen die door het formele proces van bekering tot het Jodendom overgegaan is.

  Het is belangrijk om op te merken dat om Jood te zijn het niet uitmaakt wat je gelooft of wat je doet. Iemand die geboren is uit niet-Joodse ouders en die niet het formele proces van conversie heeft doorgemaakt maar die alles gelooft wat Orthodoxe Joden geloven en die zich aan iedere wet en gewoonte van het Jodendom houdt, is nog steeds geen Jood, zelfs niet in de ogen van de meest liberale stromingen van het Jodendom, en iemand die geboren is uit een Joodse moeder, maar die een atheïst is en nimmer de Joodse gods-dienst gepraktiseerd heeft, is toch een Jood, zelfs in de ogen van de ultra-Orthodoxen. In deze betekenis is het Jodendom meer een nationaliteit dan andere godsdiensten en Jood zijn is het hebben van een nationaliteit. Zie Wat is Jodendom?

  http://www.joodsleven.nl/Encyclopedie/Jood/WieIsJood.htm

  Like

 41. Republikein // december 29, 2016 om 13:01 //

  Aluhoedjes hebben helaas sowieso verloren: als ze hun hoedje opzetten, zijn ze meteen herkenbaar als paranoïde complotdenkers, en als ze het niet opzetten kunnen we hun gedachten lezen en weten we ook dat ze paranoïde complotdenkers zijn. De enige oplossing is asiel aanvragen op Zeta Reticuli, een sterrenstelsel planeet, of op Nibiru, een sterrenschip[4] een mini zonnestelsel[5]de negende tiende twaalfde planeet. Maar misschien is het einddoel van dit intergalactische complot nét om jou in de val te lokken door daar asiel aan te vragen?

  http://nl.hoax.wikia.com/wiki/Aluhoedje

  Like

 42. Republikein // december 30, 2016 om 13:27 //

  Like

 43. Fake News: 8 uur journaal 3 januari 2017
  Kijk hem terug hier: http://www.npo.nl/nos-journaal/03-01-2017/POW_03375518

  Ervoor zitten ook al wat propaganda items, maar het word echt sterk op 14:30
  “Russische internetcriminelen, die de Amerikaanse Democratische partij hebben gehackt”

  Volgens het npo-journaal is het een FEIT, dat de russen de democratische partij hebben gehackt.

  “Hebben daarvoor ook een Nederlandse server gebruikt
  De computer van Rejo Zengher, van Bits of Freedom
  Een organisatie die strijd voor online vrijheid
  Zijn server is aangesloten op een zogenoemd TOR-netwerk
  Een netwerk waarop ANONIEM gecommuniceerd kan worden op het internet”

  Als het een vorm van anonieme communicatie is, en dat is het, waarom claimen ze dan dat ze weten dat het de Russen waren? Het ene wat ze beweren SLUIT HET ANDERE UIT.

  FAKE-NEWS. PROPAGANDA. Weet u nog? Het applaus voor de koningin, dat de npo er even dubbel onder had gezet zodat het net was of er FLINK LANG geklapt werd? Noordkoreaanse taferelen zijn het. https://www.nrc.nl/nieuws/2009/05/07/journaal-gunt-koningin-op-4-mei-meer-applaus-11723572-a1180622

  Iedereen en zijn grootmoeder konden de ONBEVEILIGDE servers van HILLARY CLINTON op, omdat het een domme doos is. China, Rusland, Israel, en iedere computernerd met connecties kon dat.

  Het probleem is niet dat de russen Hillary hackten, zogenaamd ‘de verkiezingen hebben gehackt’, want daarvoor is NUL bewijs te zien.
  We hebben wel de Hitlery-sheeps die het hard blèren, maar die liegen al als ze hun mond opendoen, Hillary en de waarheid vertellen? Dont make me laugh.

  FakeNews is het. Het ware nieuws is dat Hillary zo stom was om haar server onbeschermd aan het internet te hangen, EN, wat die lekken blootlegden: schandaal na schandaal na schandaal, daarover word echter gezwegen. Dat ze een corrupte liegende BITCH is, die alles doet voor een paar miljoen. Daar heeft het nep-nieuws het niet over.

  Fakenews voert u niet alleen onzin, het laat ook essentiële dingen weg.
  Zo kunnen ze een moslim aanval tijdens kerst waarbij tientallen doden vallen coveren zonder het woordje ‘islam’ te gebruiken.

  Behalve ‘fake news’ wil ik ook even wijzen op ‘fake-science’.
  Zo zou een ‘onderzoek’ van een linkse rakker uitgewezen hebben dat je van het eten van vlees ‘agressief’ zou worden. http://www.nu.nl/wetenschap/2609959/onderzoek-hufterige-vleeseters-was-vals.html
  En als blijkt dat allochtonen tien, 15 keer crimineler zijn als autochtonen, dan veranderen ze gewoon de definitie ‘een andere kant uit’ (kinderen uit ouders die allebei geboren zijn in Nederland zijn nu ‘autochtonen’ ook al heten ze mohammed, noemen ze zichzelf trots ‘marokkaan’ en spreken ze alleen bush bush met elkaar), of wat ze ook doen: het gewoon niet meer bijhouden: wat je niet ziet, bestaat immers niet. Volgens linkse NEP wetenschappers.

  Ik mag ook even wijzen op de nep-wetenschap dat de criminaliteit al jaren daalt. Volgens de cijfers. Zijnde de aangiftes. Die je niet meer ‘zomaar’ kan doen. Want ze nemen alleen ‘kansrijke’ aangiftes op, en voor je fiets gaan ze niet eens IETS doen, dus daalt het aantal aangeven fietsendiefstallen al jaren. Maar daalt daarbij het aantal fietsendiefstallen ook? Nee. Het is NEP-wetenschap.
  Global warming: nep-wetenschap. Islam is lief: nep-wetenschap. Het is allemaal de schuld van de blanke man: racistische (!) NEP-WETENSCHAP.

  Wij leven in een NEP-democratie, luisteren naar NEP-nieuws, en leren NEP-science ‘feiten’ op school (dat de marokkanen ons BEVRIJD hebben, bijvoorbeeld, terwijl de marokkanen alleen maar wat aktie hebben gezien op Anzio, en daar inderdaad beroemt zijn geworden: als verkrachters. https://en.wikipedia.org/wiki/Marocchinate , Op scholen word inmiddels de holocaust niet meer als examenstof gezien. Want dat stoort het nieuwe master-race).

  Nep-democratie, omdat wij kunnen stemmen wat wij willen (referendum anyone?), de global corporate fascists gaan gewoon door. Er is sinds de moord op Pim van ‘democratie’ geen sprake meer voor wie ogen in zijn kop heeft.

  We worden, aan alle kanten, GENEPT.

  Zelfs het geld is nep. De eu kan zoveel geld drukken als ze willen, en dat doen ze ook. Daarmee ondermijnen ze de waarde van dat geld voor de burgers, die voor zijn gewerkte uurtjes steeds minder brood kan kopen. Geld hoort door goud gedekt te worden. Khadafi wist dat. Putin wist dat. Iedereen weet dat. Een munt voor het volk, dient ECHT te zijn. Waardevast te zijn. Amerikanen willen juist dat geld minder waard word: ze hebben een gadziljoenmiljard dollar schuld: elke procent waardevermindering levert ze tigmiljardmiljoen op. Op het moment dat er een goud-gebackt-betaalmiddel zou zijn, zou iedereen die willen. Zodra daarmee olie gekocht zou kunnen worden zou Amerika de lul zijn, niemand zou hun waardeloos papieren kutgeld nog willen. Waarom denk je dat Khadafi met een stok in zijn reet eindigde.

  Nadat ie eerst als ‘vriend’ was aangehaald door de amerikanen. Net zoals ze met putin proberen te doen, eerst samen legeroefeningen houden, en zodra je de zwakke plek van de tegenstander denkt te weten, daar hard op gaan zitten drukken.

  Het oorlogshitsen van de democraten, DAT is pas nieuwswaardig. Dat de amerikanen zonder degelijk bewijs 36 diplomaten van de Russen uitzetten. Pure oorloghitserij. Zelfs onze massamedia lopen in de ganzenpas van de global corporate fascists. Beweren dat het een ‘feit’ is dat de russen de democraten hackten.

  De media zijn oorlogswapens geworden. Net als de scholen. En ons geld.

  Wat wij nodig hebben is een neutrale wetenschap. Een neutraal nieuws. Een gouden munt. EEN DEMOCRATIE.

  Like

 44. Republikein // januari 25, 2017 om 20:50 //

  Like

 45. Republikein // januari 25, 2017 om 20:54 //

  Like

 46. SJW: We are going to Trump’s concentraion Camps

  Like

 47. Nederland gaat abortus financieren terwijl Trump de funding stopt.
  http://www.sbs.com.au/news/article/2017/01/25/netherlands-counters-trump-international-abortion-fund

  Like

 48. Ik kwam er gisteren ook ergens een stuk in het Nederlands over tegen. Ik sta er wat ambivalent in. Aan de ene kant ben ik tegen elke vorm van ontwikkelingshulp, aan de andere kant moet die Afrikaanse bevolkingsexplosie gestopt worden.

  Like

 49. Wel Fub, als je alle ontwikkelings hulp stopt creperen ze vanzelf. Abortus funderen is toch als water naar de zee dragen, wwer zon linkse hobby die de belasting betaler klauwen met geld kost.

  Like

 50. Republikein // januari 26, 2017 om 00:26 //

  Q-koorts, 1400 jaar.
  God straft altijd.

  Like

 51. Arend Joustra, eindredecteur van het enige (tot nog toe) blaadje dat niet 100 procent propaganda is: je ziet er wel eens pvv-achtige standpunten in verdedigt worden. Een hele prestatie in een landschap waar zowat ALLE media 100 procent anti-pvv zijn. Arend Joustra dus, verklaart zich in zijn eindredectionele column TEGEN DE DEMOCRATIE.

  ‘het is grappig om te zien hoe verbaasd velen zijn dat als een ONGELIKTE BEER tot president wordt gekozen, hij eenmaal in het witte huis ook een ongelikte beer blijkt te zijn’

  Even de democratisch gekozen leider van het machtigste land op aarde uitmaken voor ‘ongelikte beer’ is kennlijk heel normaal in elitaire kringen.

  ‘Dit is nu eenmaal het risico dat je loopt als je het volk het staatshoofd laat uikiezen in plaats van deze door geboorte laat bepalen. In het laatste geval ben je tenminste verzekerd van iemand die met twee woorden spreekt in vier verschillende talen en die ook nog eens een mes en vork weet te hanteren’

  Dit is zo fout, dat ik niet weet waar te beginnen. Dat risico om een ongelikte beer als leider te hebben, heb je ook in een monarchie. Alleen, dan kan het volk die niet wegsturen. Bij verkiezingen kiest het volk wat het meent dat de beste leider is. De juiste man, op de juiste plaats. Hoe zou Joustra zich voelen als Trump doet wat Joustra adviseert, en van de USA een monarchie maakt, met zichzelf als koning.

  De enige correcte manier om aan de macht te komen, is gekozen door het volk. Aan de macht komen ´omdat je vader aan de macht was´, is … wel.. TOTAAL ACHTERLIJK.

  Dan die focus op taalvaardigheid. Ja, vier talen kennen. Ja, met twee woorden spreken. SO WHAT. Waarom denkt de elite dat iemand die goed is in talen ook goed is in DENKEN, in REKENEN, bijvoorbeeld. In LOGICA.

  Natuurlijk krijgen onze troonsopvolgers DE BESTE educatie. Privescholen etc. (Die het volk helemaal niet kan betalen) Hun hele leven worden ze getraind om die taak op zich te nemen, ook al ZIJN ZE IN PRINCIPE NIET GESCHIKT. Je moet dan maar afwachten of het lukt, en zo niet, KAN JE ZE NIET WEGSTEMMEN. Zit je daar, met je krankzinnige koning.

  Denkt Joustra dat koningen op vreedzame wijze, op democratische wijze, aan de macht komen, denkt hij dat het volk zit te wachten op OVERERFBARE macht. En what about democratie dan. Joustra heeft het antwoord, FUCK democratie, FUCK de wil van het volk, LANG leve de elite!

  Joustra vond de verwijzing naar een regering ´van het volk, door het volk, voor het volk´ maar slap. Hij vind democratie maar slap.

  Volgens hem is er weinig presidentieels aan Trump. Behalve dan dat hij … PRESIDENT is. Veel presidentieler als president ZIJN is er niet he.

  De elite denkt dat ze zulke goede leiders zijn. De pissen letterlijk op het volk. Dat hun rekeningen betaald.

  In een democratie PAST GEEN ONGEKOZEN STAATSHOOFD. Aan wie legt een monarch verantwoording af, god zelf ofzo….

  De elite pist op het volk. Behandelt het volk als slaven. Pleit openlijk voor het afschaffen van de democratie en het installeren van een LINKS FASCISTISCHE STAATSVORM, waarbij het volk NIETS te zeggen heeft, waar op het volk word neergekeken, zelfs al betaald het volk MEER dan de helft van hun inkomen aan de staat.

  Het dedain voor het volk is wat de elite opbreekt. De elite staat daar niet voor het volk, het staat daar voor de elite.

  En als het volk dan, eindeljik, een VOLKSvertegenwoordiger kiest, die, huh, hoe kan dat nou, ´volks´ is, dan hoor je ze mekkeren. Om de democratie om zeep te helpen. En de falende elite aan de macht te houden. Die er alleen maar op uit is om het volk ZO HARD MOGELIJK TE NAAIEN.

  Gek he. Dat P̶o̶p̶u̶l̶i̶s̶t̶i̶s̶c̶h̶e̶ DEMOCRATISCHE partijen zo groeien.

  Like

 52. Hier hoeven we de kutlims niet te verjagen, ze moorden elkaar al uit.
  http://www.therebel.media/quebec-terror

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: