Nieuws

Zeker twee doden bij aanslag in Duitse stad Halle bij synagoge, verdachte opgepakt

Aanval voor de synagoge in de Pauluswijk in Halle! Er zijn minstens twee mensen vermoord!

Er wordt gezegd dat er woensdagmiddag met verschillende wapens is geschoten. Verscheidene gewapende daders waren op de vlucht, zei een politiewoordvoerster. Ooggetuigen melden dat de moordenaars beschermende vesten en geweren droegen. Ondertussen was er een arrestatie. Ondertussen is het zeker: de moordenaar wilde de deuren van de synagoge openen!

De politie vroeg de mensen in Halle om binnen te blijven of naar veilige plaatsen te gaan. De Deutsche Spoorwegen hebben het station in Halle gesloten, meldt Bild.

Ook in Landsberg (Saalekreis), ongeveer 15 kilometer verderop, zijn er schoten afgevuurd! Dit werd bevestigd door een woordvoerster van de politie. Gedetailleerde omstandigheden van het incident op de plaats ten oosten van Halle zijn nog niet bekend.

De daders vallen aan op Yom Kippur (Duits: Versöhnungstag of Versöhnungsfest), de hoogste Joodse feestdag, die wordt gevierd als een strenge dag van rust en vasten.

Er is een video vrijgegeven van de terrorist die 2 mensen heeft gedood voor een synagoge in de Duitse stad Halle.

Naast twee doden ook twee zwaargewonden in Halle

Bij de schietaanvallen in Halle an der Saale vielen twee doden en twee ernstige gewonden. Op woensdagmiddag deelde het universitair ziekenhuis de stad mee dat de twee slachtoffers, die met schotwonden in het ziekenhuis waren opgenomen, werden geopereerd. In het begin was het niet duidelijk of er gevaar bestond voor hun leven.

Volgens de voorzitter van de joodse gemeenschap in Halle, Max Privorotzki, probeerden de schutters de synagoge binnen te komen. Er waren op dat moment zo’n 80 mensen in het gebouw, zegt hij tegen het weekblad Der Spiegel.

De integratieprijs die Merkel heeft uitgereikt aan Israëlische liefdadigheidsinstellingen voor het helpen van “vluchtelingen” zich te vestigen in Duitsland werpt zijn vruchten af.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments

 1. Wanneer dit neonazi’s waren, waarop het wel lijkt, dan gaat links weer een hoop ziejewel stampij maken.
  De afd zal t zwaar te verduren krijgen want dat is natuurlijk een en ‘t zelfde!
  Ook nationalisten zijn hierdoor weer vogelvrij.

 2. Hoe meer aanslagen hoe beter met de enorme vluchtelingen stroom die nu op gang komt door de Turkse invasie van Syrië gaan de Duitsers misschien eens 180 graden draaien en pleuren ze Merkel en haar vieze bende er uit en gaan de grenzen dicht.
  O shit ik ben aan het hallucineren de grenzen DICHT sorry stop met schrijven nu ha ha .

 3. Waar schiet ie in hemelsnaam mee? Een musket uit de 17e eeuw?
  Die enorme rookontwikkeling zie je anders alleen maar bij voorladers met gebruik van zwartkruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button