Artikelen

Kadhafi’s laatste toespraak gecensureerd in het Westen

De regel is, als de Westerse media het censureren, doen ze dat omdat ze niet willen weten dat je het weet. Ons nieuwsplatform is echter een forum voor vrijdenkers die zich hebben ontworsteld aan mediapropaganda. Om deze reden worden de laatste woorden van Kadhafi onthuld:

Veertig jaar, of was het langer, ik kan het me niet herinneren, heb ik alles gedaan wat ik kon om mensen huizen, ziekenhuizen, scholen te geven, en als ze honger hadden, gaf ik ze eten. Ik veranderde Benghazi zelfs van woestijn in landbouwgrond, ik stond op tegen de aanvallen van Ronald Reagan, toen hij mijn geadopteerde weesdochter vermoordde, probeerde hij mij te vermoorden, in plaats daarvan doodde hij dat arme onschuldige kind. Toen hielp ik mijn broers en zussen uit Afrika met geld voor de Afrikaanse Unie.

Ik heb alles gedaan wat ik kon om mensen te helpen het concept van echte democratie te begrijpen, waar de volkscommissies ons land bestuurden. Maar dat was nooit genoeg, zoals sommigen me vertelden, zelfs de mensen die tienkamerwoningen, nieuwe pakken en meubels hadden, waren nooit tevreden, zo egoïstisch als ze meer wilden.

Ze vertelden Amerikanen en andere bezoekers dat ze ‘democratie’ en ‘vrijheid’ nodig hadden, zich nooit realiserend dat het een hoofd in de strop-systeem is, waar de grootste hond de rest opeet, maar ze waren betoverd door die woorden, zich nooit realiserend dat er in Amerika geen gratis medicijnen, geen gratis ziekenhuizen, geen gratis huisvesting, geen gratis onderwijs en geen gratis eten is, behalve wanneer mensen moeten bedelen of in lange rijen moeten gaan staan om soep te krijgen.

Nee, wat ik ook deed, voor sommigen was het nooit genoeg, maar anderen wisten ze dat ik de zoon was van Gamal Abdel Nasser, de enige echte Arabische en islamitische leider die we sinds Salah-al-Deen hebben gehad, toen hij het Suezkanaal voor zijn volk opeiste, zoals ik Libië voor mijn volk eiste, het was zijn voetstappen die ik probeerde te volgen, om mijn volk vrij te houden van de koloniale overheersing, van dieven die van ons zouden stelen.

Nu word ik aangevallen door de grootste kracht in de militaire geschiedenis, mijn kleine Afrikaanse zoon Obama wil me vermoorden, de vrijheid van ons land wegnemen, onze gratis huisvesting, onze gratis medicijnen, ons gratis onderwijs, ons gratis voedsel afnemen, en vervangen door een Amerikaanse stijl van diefstal, genaamd ‘kapitalisme’, maar wij allen in de derde wereld weten wat dat betekent, het betekent dat bedrijven de landen besturen, de wereld besturen, en de mensen lijden.

Er is dus geen alternatief voor mij, ik moet mijn standpunt behouden, en als Allah dat wenst, zal ik sterven door zijn weg te volgen, de weg die ons land rijk heeft gemaakt aan landbouwgrond, aan voedsel en gezondheid, en ons zelfs in staat heeft gesteld om onze Afrikaanse en Arabische broeders en zusters te helpen.

Ik wil niet sterven, maar als het zover komt om dit land te redden, mijn volk, al die duizenden die al mijn kinderen zijn, dan zij het zo.

Laat deze getuigenis mijn stem in de wereld zijn, dat ik opstond tegen de aanvallen van de NAVO-kruisvaarders, opstond tegen de wreedheid, opstond tegen de wreedheid, opstond tegen het verraad, opstond tegen het Westen en zijn koloniale ambities, en dat ik samen met mijn Afrikaanse broeders, mijn ware Arabische en islamitische broeders, als een lichtbaken heb gestaan.

Toen anderen kastelen bouwden, woonde ik in een bescheiden huis en in een tent. Ik ben mijn jeugd in Sirte nooit vergeten, ik heb onze nationale schatkist niet dwaas besteed en net als Salah-al-Deen, onze grote moslimleider, die Jeruzalem redde voor de islam, nam ik weinig voor mezelf…

In het Westen hebben sommigen me ‘gestoord’ en ‘krankzinnig’ genoemd, maar ze weten de waarheid en blijven toch liegen, ze weten dat ons land onafhankelijk en vrij is, niet in de koloniale greep, dat mijn visie, mijn weg, duidelijk is, en is geweest, en dat ik voor mijn volk tot mijn laatste adem zal vechten om ons vrij te houden, moge Allah ons almachtige helpen om gelovig en vrij te blijven. ~ Muammar Kadhafi.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments

 1. Het vermoorden van ghadafie was de meest achterlijke fout waar Europa aan mee gewerkt heeft Libië was het land dat er voor zorgde dat er geen asielparasieten naar Europa kwamen.
  Ghadafie wilde geen dollars meer voor de olie maar goud en aangezien olie wereldwijd in dollars betaald wordt haalde ze de woede van Amerika op hun hals hoer Hillary had de Libische goud voorraad al verdeeld voordat de oorlog uitbrak.
  https://youtu.be/8qwnXghgwE0

 2. Vergeet Frankrijk niet,, want die was de aanstichter van deze ellende en dat ging ook uit eigen belang. Wat America in het Midden Oosten heeft gedaan, zowel in Irak, Libië als in Syrië is onvergeefelijk. Zonder door enige kennis gehinderd zijn, of zich hebben verdiept in de situatie en de leevenswijze in deze landen, hebben zij hen als kip zonder aangevallen en simpelweg hun leiders vermoord
  (Syrië niet inbegrepen) En dat puur uit eigen belang om de olie te kunnen bemachtigen. Zij hebben geen kaas gegeten van democratie zelfs niet in hun eigen land, laat staan democratie brengen in moslim landen. Zij hebber er een gigantische puinhoop van gemaakt. Zij hebben de leider vermoord die precies wisten en ervaring in hadden hoe de diverse moslim groeperingen in dwang te kunnen houden, maar ook hoe ze te belonen. en met weliswaar strenge hand , hoe deze grouperingen bij elkaar te houden . Sindsdien is er de hel losgebroken voor heel veel vreedzame burgers in deze landen en de hel is ook zeker losgebroken op ons Continent met betrekking tot de vluchtelingen c.q. de migranten invasie vanuit meer dan 100 landen. In feite, Europa draagt nu de lasten en de consequenties van deze oorlog en Europa draagt het (tot nu toe) of het de normaalste zaak van deze wereld zou zijn. Er waren natuurlijk bepaalde Europese bondgenoten van America die in de eerste rij stonden om met de oorlog in het Midden Oosten mee te gaan. Deze leiders zouden al lang voor het Oorlogstribunal gestaan moeten hebben en veroordeeld moeten zijn voor hun misdaden. Zij hebben in feite met hun houding “de beste jongen van de klas” en waarschijnlijk andere persoonlijke belangen heel Europa meegesleurd met hun misdaden.

  Ik zou de neiging hebben om te zeggen, oog voor oog, tand voor tand. Gezien de omvang van deze catastrofa, zowel door de toenmalige leiders van America, als bepaalde leiders van de westerse landen, allen zouden dezelfde lot moeten ondergaan. Zij hebben een mensenleed en een crisis ontketend die zijn weerga niet kent.

 3. Enige kennis opdoen van deze LEIDER van een land dat in de periode dat hij het er voor het zeggen had is uitgegroeid van een zandbak naar een land welk het RIJKSTE was van Afrika en waarin iedereen leefde in weelde. Precies zoals boven staat geschreven is de waarheid en nog veel meer.

  Gadhaffi was een TOPPER……net als Hitler en nu Putin.

  Is het niet opzienbarend dat net deze mensen verketterd worden en uitgemaakt voor de boze boemannen, voor mensen uitbuitende dictators en wat dies meer zei echter indien men dan zelf een heel klein beetje zelf onderzoek doet hoe de waarheid er echt voorstaat dan achter een geheel andere waarheid komt.

  Wat veel en veel ernstiger is is het feit dat nagenoeg NIEMAND van de gehele bevolking deze echte feiten kent en nog steeds iedereen Putin een wreed dictator noemt die de Krim geannexeerd heeft, Hitler die 6 miljoen Joden heeft vergast, en Ghadaffi die mensen per definitie onderdrukte of anders wel vermoordde!!!

  Wat kan propaganda toch geweldig zijn, vooral voor dom gepeupel welk als een schaap overal achter aan loopt en maar na blaat wat ze door de MSM dagelijks in hun oortjes getoeterd krijgt.

  Maar de harde les komt er aan en nog steeds denkt de schapenmassa dat Ruttes, Macrons, Merkels, Trumpetjes enz enz enz dit wel weer voor ze oplossen maarrrrrrrrrrrrr…………………..

  Ik wacht af en tel dagen!!
  We hebben gelukkig nog de boeren die misschien dat gaan doen wat ik al heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang wilde doen, namelijk het totaal achterlijk geworden land PLATLEGGEN en dat voor heeeeeeel lange tijd en heeeeeel vaak en telkens maar weer.

  De enige plek waar men dit KRAPUUL namelijk mee kan pakken is om hen op hun zwakste plek hard onderuit te halen en dat is door wegen te blokkeren week na week maand na maand…..ohhhh, wat zou het mooi kunnen worden, en geloof mij maar dat ze in dat Haagse onderkruipershol bang zijn, echt bang zijn, want beste mensen, hier kan zelf een dom politie eenheidje mat zekerheid niets maar dan ook helemaal niets aan doen dan in hun aller broeken zeiken!!

  Ik steun deze boeren dan ook voor de volle 100% en eventueel een keiharde actie eroverheen jagen.
  Dit zou namelijk zomaar eens DE oplossing kunnen zijn. Wat wel zal moeten is dat den Haag volledig schoongeveegd zal moeten worden, de hele politiek daar moet worden vervangen en snel ook, alleen dan is de kans er dat het weer goed komt.

  En geloof me, dit gaat niet met zgnd DEMOCRATIE……….

  Gladiator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button