Artikelen

Dader synagoge-aanval was een blanke Duitser – Als het een moslim was zou het eerst drie dagen ontkend zijn

Nu krijgen we het onmiddellijk te horen.

De censuurwetgeving in Duitsland wordt onmiddellijk aangescherpt, na aanslagen op blanken gebeurt dat niet.

De dader zou van plan geweest zijn om de synagoge binnen te gaan en daar meer mensen te doden, het was door de beveiliging dat hij niet binnenkwam. Kerken krijgen nooit dergelijke beveiliging terwijl die veel vaker doelwit zijn van aanslagen.

Minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) zegt dat ‘Iedereen in het land actie moet ondernemen tegen antisemitisme’. Iets dergelijks horen we nooit na de veel talrijker aanvallen op blanken.

Blanken moeten het doen met fluitjes en armbandjes tegen verkrachting, terwijl Joden hun eigen milities er op na mogen houden. Als blanken dat zouden doen zouden het weerkorpsen heten en die zijn verboden.

 

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments

  1. Nou reken maar dat de champagne flessen knallen bij merkel op kantoor een blanke heeft het gedaan joepie wat een geluk nu kunnen ze daar eindeloos over door ouwenhoeren krijgen de joden gratis uitgebreide beveiliging en vergeten we alle verdere aanslagen zoals de laatste met de vrachtwagen want dit is wel internationaal belangrijk nieuws dat gigantisch uitgemolken moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button