Nieuws

Boeren gaan Binnenhof bezetten, nieuwe verkeerschaos dreigt

Boeren en andere demonstranten bezetten vanaf volgende week woensdag het Binnenhof in Den Haag. Ze blijven net zo lang tot hun eisen zijn ingewilligd in het hart van de Nederlandse politiek.

Voor de actie, die tot nu toe geheim was gehouden, zijn naast de boeren ook vissers, burgers en mensen uit de bouw opgeroepen. Vanuit de bouwsector hebben zich al demonstranten gemeld, hoewel koepelorganisatie Bouwend Nederland niet achter de actie staat.

ED >>

Natuurlijk staat Bouwend Nederland niet achter de actie, die zijn uit op het land van de boeren om er huizen op te bouwen voor omvolkers. Dat is de hele reden dat de stikstof-hoax in de eerste plaats verzonnen is.

Fijn dat ze naar ons geluisterd hebben. Honger niet het volk uit, maar de politici tot ze dood neervallen. Niet toegeven als ze zeggen dat ze je eisen inwilligen, want zodra je je omgedraaid hebt gooien ze weer 5 messensets in je rug. Metsel het Binnenhof systematisch dicht nadat je het volgestort hebt met mest. Laat ze maar stront vreten als de varkens die het zijn. Vergeet niet om de livestream te installeren.

Bedankt !

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

One Comment

 1. Het is misschien iets heel anders, maar toch weer niet.
  Door mijn beperkte handfunctie kan ik moeilijk met een mobieltje overweg.
  Er kan steeds minder zonder mobieltje,
  ik moet voor steeds meer zaken hulp vragen.
  En maar schreeuwen dat de zorg duurder wordt.

  Voor vreemd volk worden steeds meer voorzieningen gecreëerd.
  Las gisteren dat de Islam-neonazi’s in Amsterdam luidsprekers wil plaatsen.
  Deze kosten de Nederlandse staat vast niks.
  Waarschijnlijk wordt het door terroristen gefinancierd en dus vindt men het best.

  Laat de boeren het Binnenhof met methaangas vullen.
  Laat ze een zooitje wormfluisteraars het het Binnenhof insluizen, voordat ze het aansteken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button