ArtikelenVideo

“Zweedse” politicus wordt ontmaskerd als een mensensmokkelaar

De volgende video is een verslag van een undercoveronderzoek van de Zweedse krant Expressen, meldt Gates of Vienna. De mensen die aan dit project werkten, deden precies wat journalisten geacht worden te doen – ze deden onderzoek. Zij volgden het spoor van de informatie, waar het ook naartoe leidde, en rapporteerden over het eindresultaat, ook al was het uiteindelijk uiterst politiek incorrect.

De journalisten zetten een val op voor een man die advertenties op Facebook plaatste waarin hij zei dat hij immigranten uit Griekenland naar Zweden kon smokkelen – dat wil zeggen, immigranten uit het Midden-Oosten, geen echte Grieken. Toen de verslaggever eindelijk de ingenieuze ondernemer kon identificeren, bleek dat hij een gekozen lokale politicus voor de sociaaldemocraten was, een man genaamd Rashad Alasaad. Het zal interessant zijn om te zien of de heer Alasaad wordt vervolgd en zo ja, tot hoeveel dagen gemeenschapsdienst hij wordt veroordeeld.

De eerste helft van de video is een reportage van de Zweedse staatstelevisie, die het gezicht van de smokkelaar pixelt en zijn naam niet geeft. De tweede helft is een Expressen video die zowel het gezicht als de naam van Rashad Alasaad onthult.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button