Artikelen

Telford misbruikslachtoffer werd vanaf haar elfde door 500 mannen verkracht – maar de politie koos ervoor haar te vervolgen

Beroofd van haar jeugd, vernederd door honderden misbruikers en verraden door de autoriteiten waar ze naartoe rende om hulp.

De afschuwelijke zeven jaar durende beproeving van het slachtoffer Jennifer van de sekshandel markeert vandaag een nieuw dieptepunt in het Telford misbruikschandaal, bericht The Mirror.

Jennifer – niet haar echte naam – vertelt de Sunday Mirror voor het eerst hoe ze vanaf haar elfde jaar verkracht werd door meer dan 500 mannen- maar zij nu degene is die een strafblad heeft.

Ze werd groepsverkracht door een bende, vaak in haar schooluniform, verhandeld en onder schot gehouden. Haar nachtmerrie liet haar zo gebroken achter dat ze zelfmoord probeerde te plegen.

Op haar zestiende vreesde zij voor haar leven, toen een verkrachter haar in elkaar sloeg en grind in haar mond duwde om haar geschreeuw tot zwijgen te brengen.

Vier jaar lang, tot ze 19 was, viel ze onder de controle van een man die haar verhandelde als een stuk vlees.

Jennifer beweert dat de politie weigerde in te grijpen en haar herhaaldelijk arresteerde voor prostitutie vanaf de leeftijd van 16 tot 19 jaar, ondanks haar pleidooi dat ze werd uitgebuit.

Toch is geen van haar mishandelaars voor de rechter gebracht, ondanks meerdere aangiften bij de politie. Jennifer zegt: “Ik moet door meer dan 500 mannen verkracht zijn.”

“Toen ik het de politie vertelde, vertelden ze me dat ik mijn levensstijl had gekozen. Ik vroeg om een verklaring af te leggen omdat ik door zoveel mannen verkracht en geslagen was en ik wilde dat er een einde aan kwam.

“Een officier zei: ‘Je bent een gewone prostituée. Hij zei dat een jury nooit zou geloven dat ik het slachtoffer was van misbruik.”

De meeste daders zijn Pakistanen

Jennifer schetst een beeld van een ondraaglijke jeugd. Ze miste school van 14 tot 16 omdat ze werd geschonden en geslagen door 10 mannen per nacht.

Ze zegt: “Ik dacht dat de enige uitweg de dood was omdat ik naar de politie was gegaan en ze me niet wilden helpen. Mijn leven was een hel, ik voelde me zo eenzaam. Toen ik een overdosis nam, weigerde de ambulancechauffeur om naar huis te gaan omdat ik alleen was. Ze zat aan mijn bed te huilen.”

Een Sunday Mirror-onderzoek vorig jaar onthulde dat tot 1.000 Telford-meisjes seksueel konden worden uitgebuit gedurende vier decennia. Jennifer is klaar om bewijs te leveren aan het lopende openbare onderzoek dat naar aanleiding van ons onderzoek werd geopend.

Haar hel begon toen ze eind jaren tachtig naar de stad in Shropshire verhuisde.

Uiteindelijk, in het midden van de jaren ’90, vluchtte ze naar het huis van een familielid honderden kilometers verderop. Jennifer vertelt de Sunday Mirror: “Ik weet dat het niet mijn schuld was, maar ik voel me schuldig over de meisjes die werden misbruikt. Ik vraag me af of ze gered zouden zijn als ik serieus genomen was toen ik het de politie vertelde.”

“Ik verhuisde naar Telford op 11-jarige leeftijd en was wanhopig om te passen bij andere meisjes, die vriendjes hadden. Ik ontmoette een jongen van mijn leeftijd, maar hij stelde me voor aan zijn oudere neef en daarmee begon de ellende. Zijn vrienden begonnen me te verkrachten.”

Telford-slachtoffers voelen zich in de steek gelaten door de autoriteiten

Jennifer, nu een moeder van in de 40, is twee jaar niet naar school gegaan. Een maatschappelijk werkster kwam bij haar op bezoek, maar ze zegt dat er nauwelijks vragen werden gesteld over wat er in haar leven aan de hand was.

Ze probeerde terug te keren naar school maar beweert dat een lerares haar vertelde dat ze haar tijd verspilde omdat ze zoveel lessen had gemist. Jennifer voegt er somber aan toe: “Ik liep recht de poort uit en kwam nooit meer terug. Vanaf dat moment stelde niemand nog een enkele vraag”.

De tiener werd vervolgens het doelwit van een oudere man die haar de komende vier jaar onder controle zou houden. Ze zegt: “Hij deed zich voor als mijn vriendje, maar het was een typisch grooming scenario. Al snel zou hij me op straat laten werken.”

Jennifer zegt dat de man bij de politie bekend was vanwege sekshandel en haar moeder vertelde de agenten dat ze in zijn greep was.

Maar ze zegt dat de dader haar nog steeds door het land kon rijden, waardoor ze gedwongen werd seks met andere mannen te hebben.

Jennifer gaat verder: “Ik werd naar een stad in de Midlands gereden en moest toekijken hoe een ouder meisje werd verkocht voor seks. Ik zat in mijn schoolrok en vest. De eerste keer dat ik werd gearresteerd was kort daarna, in dezelfde stad. Ik vertelde de politie dat ik uit Telford kwam en niemand vroeg zich af waarom ik midden in de nacht mijlenver van huis was.”

Autoriteiten durfden niet in te grijpen omdat ze bang waren als racistisch gezien te worden

Veel Telford slachtoffers zeggen dat de meeste van hun mishandelaars uit de Pakistaanse gemeenschap komen, maar Jennifer zegt dat ze verkocht is aan iedereen die bereid is te betalen.

Ze was zo bang voor een man dat ze uit een rijdende auto sprong toen hij aanviel. Toen liet een andere mishandelaar haar in totale angst achter. Jennifer zegt: “Een man sleepte me naar een industrieterrein om me te verkrachten en te slaan. Ik schreeuwde en bad dat iemand me kon horen. Ik dacht dat hij me ging vermoorden. Er was licht in een kelder en ik was ervan overtuigd dat hij mijn lichaam daar zou dumpen.

“Hij pakte een handvol grind op en stopte mijn mond ermee vol en hield mijn neus vast zodat ik stil zou zijn. Ik zei: ‘Ga je me vermoorden? Mijn moeder zal me als vermist opgeven’. Op de een of andere manier liet het hem stoppen.”

Jennifer zegt dat als ze weigerde om bevelen op te volgen, ze zou worden mishandeld door de man die haar onder controle had. Hij sloeg haar zo erg dat ze stikte in haar eigen bloed – toen zei hij haar dat ze zou moeten betalen voor een nieuw tapijt.

Ze voegt eraan toe: “Hij sloot me ook op in een flat met ijzeren tralies, drie of vier dagen lang. Er werd mij verteld dat de politie dacht dat ik ontvoerd was, maar dat ze niets deden.”

Jennifer zegt dat ze naar de politie ging kort nadat ze 17 was geworden. Maar zij beweert: “Er werd mij verteld dat ik goed moest nadenken over hoe ik er in de rechtszaal uit zou zien. Ik wist toen dat niemand me zou geloven.”

Er was weinig steun voor Jennifer thuis. Ze zegt: “Mijn moeder begreep niet wat er aan de hand was en ze geloofde dat het mijn schuld was. Na een keer naar de politie te zijn gegaan, hield ze haar mond, wat verkeerd was om te doen, want mijn misbruikers bloeiden op van haar stilzwijgen. Ze schaamde zich en schaamde zich. Onze relatie is nooit hersteld.”

Dossiers gezien door de Sunday Mirror laten zien dat Jennifer 52 keer werd veroordeeld en zwaar beboet tegen de tijd dat ze 19 jaar oud was nadat ze verkocht was voor seks.

Haar handelaar werd vier maanden in hechtenis gehouden op verdenking van een groepsverkrachting. Maar de zaak stortte in en hij kwam met een jachtgeweer aan haar deur.

Ze zegt: “Ik vertelde hem dat ik zwanger was van een andere man en hij viel me die dag niet aan. Maar hij was woedend dat ik geen abortus wilde en toen heb ik een overdosis genomen”.

Jennifer kwam erdoor, maar besloot om het te beëindigen. Uiteindelijk brak ze vrij door Telford voor altijd te ontvluchten.

Langzaam maar zeker bouwde ze haar leven weer op, kreeg ze kinderen en studeerde ze af aan de universiteit.

Toen ze las over het massamisbruik van Telford-meisjes in de Sunday Mirror, vroeg ze de politie om haar zaak opnieuw te bekijken, maar ze kreeg te horen dat ze niet genoeg bewijs zouden hebben om te vervolgen.

Maar ze is geïdentificeerd door een nationale regeling die gericht is op het uitroeien van mensenhandel en hoopt dat dit zal leiden tot het bestraffen van overtreders.

De politie van West Mercia zei dat de zaak van Jennifer was mislukt omdat de agenten niet in staat waren om overtreders te identificeren – maar beloofde een grondig onderzoek “als meer informatie aan het licht zou komen”.

De eerste klacht van Jennifer op 17-jarige leeftijd was bij een officier van de politie van West Midlands. De dienst zei dat het geen verslag van de klacht had, maar drong erop aan dat alle beschuldigingen van historisch seksueel misbruik serieus zouden worden genomen.

Telford en de Raad van Wrekin drongen er bij iedereen met informatie op aan om bewijs aan het openbare onderzoek te overhandigen.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments

 1. Hier zijn gewoon geen woorden voor…
  Onvoorstelbare hel..

  Maar die arme Greta’ s dromen en childhood zijn gestolen..

  Bizarro world..

 2. Walgelijk dat hele U.K is ook al verloren brexit is al veel te laat smerige tulband mongolen hebben het halve land al overgenomen sterft daar ook van de aapjes het is allang een verloren wedstrijd daar

 3. Helemaal mee eens. Het wordt nooit meer wat. De helft bestaat uit tulbanden en de andere helft door corrupte misbaksels.

 4. Diepe minachting voor die politie daar alsook hier.
  Stop met het volgen van orders van linkse dwazen en doe wat jullie hart je ingeeft!!!
  Niet befehl ist befehl!
  Ga aan de goede kant vd zaak staan.
  Maar daar zijn jullie te laf voor!
  Liefer loonsverhoging en baangarantie dan eerlijkheid.
  🤮🤮🤮🤮🤮😡

 5. Verschrikkelijk wat er gebeurd is voor haar. Maar wat nog erger is het blijft gewoon doorgaan. En men blijft gewoon wegkijken!
  En dit gaat niet alleen over een meisje. Het is een oorlogsmisdaad tegen de blanke westerse samenleving door “anderen”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button