Artikelen

Negerinnen worden gesmoord in boter en gegeseld in volwassenwordingsceremonie

Het feit dat we hier in het Westen zoiets niet hebben, is precies de reden waarom we dit soort culturele rijkdom massaal zouden moeten importeren.

Daily Mail:

Een tribale ceremonie waarbij jonge vrouwen gegeseld worden om te laten zien welke offers ze voor mannen brengen, wordt op brute wijze in beeld gebracht.

De Hamar-stam uit het dorp Turmi in het zuiden van Ethiopië en in de buurt van de Keniaanse grens gelooft dat de littekens aantonen dat een vrouw in staat is tot liefde.

In plaats van te vluchten, smeken de vrouwen vaak mannen om hen tijdens de ceremonie opnieuw te slaan.

Het ritueel ziet een jongen naar zeven stieren toe lopen en over ze heen springen om een man te worden, terwijl de stam – die voornamelijk veeboeren zijn – toekijkt.

Na de soms wrede ceremonie, bekend als Ukuli Bula, wordt de jongen een man en mag hij trouwen.

Wil je ook dit soort kleurrijke ceremonies in je buurt hebben ?

Als we dat soort levendigheid willen, moeten we ons haasten en het proces van verrijking van het Westen veiliger maken voor deze chocolademensen.

Ze sterven onderweg om ons hier te verrijken.

Daily Mail:

Minstens negen mensen stierven toen een overbeladen migrantenboot kapseisde in de buurt van het eiland Lampedusa, zei de Italiaanse kustwacht vandaag.

De boot van de smokkelaars kapseisde toen een patrouilleboot zich opmaakte om migranten aan boord te nemen in een ruwe zee, zo’n 6 mijl buiten Lampedusa net na middernacht.

Tweeëntwintig migranten werden uit de zee gered en negen lichamen werden geborgen – twee onmiddellijk, en zeven tijdens een volgende zoekoperatie.

Italiaanse kustwachthelikopters en -schepen waren op zoek naar meer vermiste personen.

Volgens de eerste berichten van de Siciliaanse autoriteiten die de noodoproep hebben ontvangen, zijn er ongeveer 50 migranten aan boord.

Niet-gouvernementele organisaties zeggen dat er maar liefst 30 migranten, waaronder acht kinderen, vermist kunnen zijn.

De kustwacht had geen aanvullende informatie over het aantal vermiste personen.

De VN-vluchtelingenorganisatie zei dat de dodelijke schipbreuk “nogmaals benadrukt dat er dringend actie moet worden ondernomen om de situatie in de Middellandse Zee aan te pakken”.

De woordvoerder van de UNHCR, Charlie Yaxley in Genève, riep de EU op om haar opsporings- en reddingsoperatie in de Middellandse Zee te hervatten, waar tot nu toe meer dan 1.000 migranten zijn omgekomen, de meesten van hen op de gevaarlijke oversteek vanuit Libië.

We moeten een veiligere manier vinden om ze te laten reizen. Deze boottocht werkt niet echt.

Misschien kunnen we vliegtickets voor ze crowdfunden zodat ze  hierheen kunnen vliegen?

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments

  1. Laagstaand, primitief, blijkbaar laag IQ
    Moeten we in ontwikkeld Europa niet toelaten.
    Is ontwrichtend voor de Europese cultuur.
    Wie dit/deze barbaarse uitingen ooit in de Europese cultuur toestaat is vijand van de Europeanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button