Nieuws

Mishandeling, drugs, diefstal, geen verblijfsvergunning: truck-aanslagpleger was een ‘voorbeeldige’ Merkel-gast

Het duurde 12 uur voordat de informatie op de proppen kwam die bevestigden wat de boosaardige rechtse populisten vanaf het begin al vermoedden – inmiddels staat het vast dat de truck-aanslagpleger in het Duitse Limburg een Syrische “vluchteling” is wiens asielaanvraag op 1 oktober werd afgewezen.

Het onderzoek van de zaak gaat op volle toeren door. Nog gisteravond heeft een interventieteam van de Hessische politie een verdacht appartement in Langen doorzocht, zoals de Offenbach-Post vandaag meldt. Hoewel er nog steeds enige onduidelijkheid bestaat over de achtergrond van de zaak, bestaat er momenteel geen twijfel meer over dat een islamitisch gemotiveerde terroristische aanslag heeft plaatsgevonden.

Het is mogelijk dat de 30-jarige Syrische moslim de aanbeveling van de kanselier van september 2016 heeft opgevolgd: Merkel had destijds voorgesteld dat vluchtelingen zich bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur zouden moeten verhuren.

Een Syrisch rijbewijs omzetten in een Duits rijbewijs kost 500 euro…. en een vluchteling heeft natuurlijk niet meteen 500 euro. Dus misschien zou een leenprogramma helpen. Als men die 500 euro heeft verdiend, kan men die 500 euro terugbetalen, chauffeurs zijn overal gewild, verklaarde Merkel hoopvol.

De truck-aanslagpleger van gisteren, tot nu toe alleen bekend onder zijn voornaam Mohammed, wilde duidelijk niet wachten tot dergelijke formaliteiten werden afgehandeld: hij sleurde de bestuurder van een vrachtwagen uit de bestuurderscabine en sprong direct achter het stuur om in een rij van acht auto’s bij de verkeerslichten van een drukke Limburgse hoofdweg te racen. Het feit dat niemand overleed – zoals het er tot nu toe uitziet – was puur geluk, schrijft Jouwatch .

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments

 1. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) laat het gevalletje onderzoeken, men (Duitse overheid) gaat vooralsnog niet van uit dat het een extremistische aansla was geweest dat de vermoedelijke dader in het Arabisch alleen Allah schreeuwde was natuurlijk nog niet genoeg om conclusies te trekken. De duitse overheid is naar mijn mening net zo spaarzaam om criminele daden die worden gepleegd door de gewoonlijke verdachten te achterhouden door haar lügenpresse met dezelfde leugenachtige consensus die óók in Nederland heerst. Alleen geeft de Nederlandse overheid er een ongelovelijke kinderachtige draai eraan om te zeggen dat de “dader” een laag bloedsuikerspiegel had, en in veel andere gevallen wordt gesproken van verwarde mensen, enfin de kruik gaat zolang te water tot hij barst.

 2. We hebben hier te maken met een gedragsstoornis met een religieuze achtergrond, namelijk de islam zoals inmiddels bekend een religie van de vrede.
  Een tijdelijk verwarde man die een terreuraanslag pleegt maar daarvoor niet verantwoordelijk kan worden gesteld, want hij was op zoek naar zijn identiteit in een voor hem persoonlijk vijandige samenleving. Uitgeprocedeerd zag hij geen andere oplossing alsnog een plek te veroveren op de arbeidsmarkt als vrachtwagenchauffeur, maar helaas liepen er wat autochtonen in de weg en vielen er onbedoeld wat slachtoffers.

  Het een en ander kan voor de bevoegde autoriteiten een aanleiding zijn om deze asielzoeker alsnog een verblijfsvergunning te verstrekken op humanitaire gronden, want van een echte terreuraanslag is natuurlijk geen sprake. Hij riep immers verscheidene malen de naam van Allah om zijn geloof te belijden in de openbare ruimte om zodoende eventuele misverstanden uit de weg te ruimen.

  Binnenkort kunnen wij nog enkele miljoenen vluchtelingen verwachten vanuit Syrië, dus kunnen er mogelijk nog meer van dergelijke incidenten plaatsvinden.
  De Duitse Overheid zal ze ruimhartig ontvangen en ook ons land kan een bijdrage leveren via de herverdeling vanuit Brussel.
  Het is daarom aan te raden deze vluchtelingen omzichtig te benaderen, want ze zijn vaak getraumatiseerd en niet gewend aan westerse voorzieningen zoals perrons en vrachtwagens. Ook vrouwen zonder hoofddoek kunnen een aanleiding zijn voor impulsief gedrag.
  Daarom voorlopig nog geen verplichte opvang bij particulieren maar als de nood echt hoog is moeten ook wij als autochtonen een steentje bijdragen om de ergste nood te kunnen lenigen.

  Wanneer komt er een einde aan deze waanzin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button