Nieuws

Klimaat-Greta: “Jullie moeten in paniek raken” – meisje is zo bang dat ze begint te huilen

Het is krankzinnig hoe Klimaat-Greta en andere activisten kinderen zodanig bang maken dat ze denken dat de wereld ten onder zal gaan. Het meisje is zo bang dat ze begint te huilen als ze met de journalist praat.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments

  1. Dit is politieke pedofilie. Sommige van onze onderwijzers hadden beter zwemleraar kunnen worden, past beter bij ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button