ArtikelenVideo

Hoe lang nog voor we overgaan tot ontzetting en bevrijding van de islam?

Een kort filmpje los van alle immer negatieve islam nieuws om uw patriottisch bloed sneller te doen stromen.

Auteur: Zeepertje

Er is maar één uitweg meer, gezien de houding van de heersende elite ten aanzien van de islamisering en de voortschrijdende influx van islamieten en andere gelukszoekers. De Visegrad landen lijken de kar weer te gaan trekken door zich te weren tegen de Europese dictatuur. Blijft ons patriottisch vuur een waakvlam? We zullen ons moeten organiseren om weerstand te kunnen bieden tegen de toenemende islamitische dominantie…

 • Islam haat polytheïsten
 • Islam haat christenen
 • Islam haat joden
 • Islam haat atheïsten
 • Islam haat boeddhisten
 • Islam haat vrijheid van meningsuiting
 • Islam haat discussie
 • Islam haat democratie
 • Islam haat vrijheid van expressie
 • Islam haat muziek en kunst
 • Islam haat ieder die (gegronde) kritiek heeft op de islam
 • Islam haat vrijheid van denken
 • Islam haat Westerse wetten
 • Islam haat ALLES wat NIET islamitisch is (dat moet allemaal DOOD)
 • Islam heeft maar één doel; Een kalifaat, dar-al-islam met sharia wetgeving

Islamisering is de weg voor de islam om dat te bereiken, een langzame doch gestage verovering op het Westen. En linkse naïviteit en appeasement dragen daar maximaal in bij. Links tuig verdedigt dan ook bij hoog en laag een kreet als “Islamofobie” die vanuit de islam verzonnen is om iedereen en alles de mond te snoeren aangaande kritiek richting de islam en alles wat daaraan gerelateerd is.

islam-has-not-contributed-anything-goodLinks schorem in onze Tweede Kamer of in Brussel heeft zich nimmer verdiept in de islam door eens die verderfelijke koran, de onzinnige hadith en de sira, de biografie van die pedofiele moordenaar Mohammed te lezen. Politiek correct wordt dat alles door hen verdedigd, niet gehinderd door enig gebrek aan kennis.

Zelfs de resulterende jihadistische daden als rechtstreekse afgeleide uit deze islamitische cult worden ge-framed, gecensureerd en goedgepraat. Sociale achterstand, racisme, onbegrip en islamofobie zijn zomaar wat termen die dan worden aangevoerd als onderliggende oorzaken van deze gruwelijkheden.

Nee goedmensch, het is de islam, de islam en nogmaals de islam zelf. De islam is een dualistisch bestel dat zachtmoedig jegens elkaar dient te zijn maar hard tegen de ongelovigen. De islam zelf herbergt deze haat tegen ongelovigen, de islam zelf draagt al deze haat uit door zich zo te manifesteren tegen de ongelovigen, de kafirs. Plundering, dood en verderf om te komen tot een islamitische staat. Plundering door het sociaal stelsel van een Westers land “leeg” te vreten, het is immers de “oorlogsbuit” zoals pedomohammed voorschrijft. Maar plundering ook op onze medische voorzieningen die relatief zwaarder belast worden door islamieten met meer geboorteafwijkingen door inteelt omdat incestieuze relaties door pedomohammed in die koran zijn toegestaan. Volle neef en nicht is geen probleem. Ook het uitbuiten van het financieel systeem doordat de islamiet tot 4 partners mag hebben die allen (middels scheidingstrucjes) op de “welfare” staat leven teren. Dood en verderf door jihad.

Een jihad door het zwaard zoals bloedige aanslagen maar ook rape-jihad. Een jihad door geld zoals het teren op sociale stelsels en het financieel ondersteunen van islamitische terreur (=jihad). Jihad door de mond (civil jihad) zoals het aangaan van rechtszaken tegen de kafir op gronden zoals net genoemd en vanuit een slachtofferrol, maar ook door infiltratie in overheidsorganen zoals politie, burgemeestersposten of zelfs deel uitmakend van een regering. Jihad ook door het islamitisch liegen (taqiyya) en daarmee de ongelovige te misleiden, pedomohammed zei immers zelf “Oorlog is misleiding” en in dat haatboek de koran staat ook nog eens dat Allah de beste misleider is. En dan hebben we nog de birth-jihad, de islamitische broedmachines draaien op volle toeren ter volle glorie van de islamisering, nog even los van de immigratie-jihad.

Dit alles voedend door ondersteunende activiteiten,de eis tot facilitering van uitzonderingsbeleid op het gebied van gebedsruimtes in publiek domein, halalvoer, halalhypotheken, kopvodeisen, halalzwemmen, islamitische feestdag (Ramadanmaand) erkenning, onderdrukking islamkwetsende zaken, islamitisch onderwijs en allerlei andere islamitische (sharia) regels vanuit hun “geschriften”…

En het links gepeupel gaat daar vrolijk in mee door zichzelf (en dus het gehele Nederlandse volk) steeds verder te begrenzen en de islam daarmee meer en meer ruimte te bieden hun shariaregels aan ons op te dwingen. Die dwang vanuit de islam wordt mede kracht bijgezet door onze eigen gemaakte wetten te gebruiken tegen ons, al dan niet verder uitgehold door links denkende rechters. Uitholling door toepassing op een manier en voor zaken waarvoor de wetsregels aanvankelijk helemaal niet bedoeld waren.

Vergiftiging door de islam is inmiddels overal aanwezig. Ook in het onderwijs dat veelal door links geteisem wordt gerund, vindt een enorme indoctrinatie plaats naar de kinderen toe. Gedwongen moeten zij, vanuit de gedachte van culturele verrijking, een moskee bezoeken en deelnemen aan de islamitische gebruiken en gewoontes. Zeepertje wordt van dit alles witheet en daarom heb ik voor u als lezer een filmpje uitgezocht om uw adrenaline wat te prikkelen. Hopelijk gaat het niveau wat stijgen en krijgt u er zin an. Have a nice day!

 • Muslim invasion of Europe (Gates of Vienna 1683)

 

Zeepertje

Tags

7 Comments

 1. Ik denk dat de meeste lezers geen filmpje nodig hebben om hun bloed te laten koken ik heb zelf wel tientallen keren per dag dat ik even een paar enorme beuken op zo’n islamitische haat kop wil geven.

 2. Razend, ziedend. Maar vooral op degenen die dit kankergezwel ruimte geven om te groeien EN degenen die dit toestaan door echt christelijke beginselen te verlaten. Het is daarom een kwestie van oorzaak en gevolg/straf dat de blanken als lemingen de afgrond in rennen.

 3. In het bovenstaande filmpje van 1683 (Beleg van Wenen) was de Nederlandse bijdrage: 0,00%
  De Reconquista: de Nederlandse bijdrage was wederom: 0,00%
  De Zeeslag van Lepanto: de Nederlandse bijdrage was, niet verwonderlijk: 0,00%

  Nederland heeft zich nooit druk gemaakt over de islam in Europa!
  De Nederlanders hebben altijd anderen de kastanjes uit het vuur laten halen.

  Nederland was veels te veel bezig met het koloniseren van soeverein zwakkere landen, lieten de islam ongemoeid in indonesie en pleegden daar meerdere oorlogsmisdaden.
  Het artikel van de Groene Amsterdammer over Prins Bernhard, Het WNF Natuurleger werd hier bejubeld: , dus hier een artikel van de Groene Amsterdammer over Indonesie:

  https://www.groene.nl/artikel/een-mentale-dekolonisatie

  Voor mij hebben al 3 ‘strijders’ geschreven. Nog 1 erbij en het A Team kan gevormd worden. Oh nee, niet 4 natuurlijk. Het A team had 1 er zwarte krachtpatser erbij.
  3 superieure blanken is dus genoeg om een beginnende revolutie te ontketenen. Nou goed ik gun julllie toch nog krachtpatser Gladiator erbij!
  Ik pak de chips, borrelnootjes en de cola er alvast bij en wacht af. Het aftellen is begonnen.

 4. Eers zou je een revolutie tot stand moeten brengen en je zou de linksliberale bende die deze invasie hebben veroorzaakt moeten vernietigen. Dan pas zou je echt vrij zijn om een oorlog tegen de bezetters te kunnen ontketenen. Maar hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om het tot succes te gaan brengen. Niet alleen vanwege de hoeveelheid migranten die dagelijks de Europese grenzen blijven bestormen, maar door de blijvende ondergrondse bewapening en hun ondergrondse contacten met elkaar die hen georganiseerde stijders aan het maken zijn.
  Om te beginnen zou je een gigantische militaire razzia moeten houden, alle huizen doorzoeken en de gevonden wapens in beslag nemen.
  Dan zou je kans maken om de oorlog te gaan winnen.

 5. Dat de situatie niet kan blijven voortduren zoals ze bezig is begint toch door te dringen, echter zolang de meesten nog hebben en krijgen wat ze verlangen zal er niet te veel veranderen,althans dat denken ze!!
  Zij die het wel weten bereiden zich voor op wat komen gaat ,ook wij.
  Laat de droom maar duren voor hen die besluiten om te blijven slapen ,regel dingen onder vrienden van dezelfde overtuiging , doe zo weinig mogelijk alleen werk in kleine groepjes.
  Dat de afkeer van de ontwikkelingen in de maatschappij velen onder ons tegen de borst stoten is geen wonder maar een realistische vaststelling.
  Het verschil tussen vaststellen en voorbereiden is dat het een een passief gegeven is en het ander een actief gegeven, het is beter voorbereid te zijn en het niet nodig te hebben dan het nodig hebben en niet voorbereid te zijn.
  Hier is veel te lezen en is het een perfecte site om te kunnen volgen wat er allemaal gaande is, maar wij hebben reeds geruime tijd besloten om niet alleen passief te lezen en te absorberen, daar bereik je ,buiten een verhoogde bloeddruk ,niets mee.
  Zoals in veel andere landen is het hoofdstuk bewapening een lastig karwei vanwege de strenge opgelegde wetten om vuurwapens te bezitten,echter het moeten geen vuurwapens zijn om effectief te zijn.
  Meestal wordt daarover reeds de moed om iets ondernemen begraven of verhinderd van uit te voeren, er zijn alternatieven!!
  bewapening is één ding er is echter nog veel meer wat nodig is, wie wil overleven gaat daar mee moeten leren mee omgaan, klavierridders hebben dus niet meer kans dan de slapende schapen ook al zijn ze klaar wakker…..
  Deus Vult

 6. Ik kan niet wachten tot ons land gezuiverd wordt. Wel op een zo vreedzaam en rechtvaardig mogelijke manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button