Artikelen

Transactivisten dwingen scholen tot genderneutrale toiletten – meisjes blijven thuis uit angst

Een aantal scholen in het Verenigd Koninkrijk heeft uniseks toiletten geïntroduceerd. Jongens kunnen zowel boven als onder de afscheidingen kijken. Dit heeft ertoe geleid dat menstruerende meisjes thuis blijven uit angst om zich “beschamend” te voelen. Sommige meisjes riskeren infecties door de hele schooldag te weigeren naar het toilet te gaan of door een tekort aan vocht door helemaal niet te drinken. Dokters en politici dringen er bij scholen op aan om het LGBTQ-gerelateerde experiment met unisekstoiletten te stoppen.

Op zondag vertelden ouders en lerarenpersoneel aan de Daily Mail dat vrouwelijke leerlingen zich erg ongemakkelijk of zelfs onveilig voelen wanneer ze gedwongen worden om toiletten te delen met mannelijke leerlingen.

De trend voor genderneutrale toiletten wordt gedreven door de wens om meer inclusief te zijn voor kinderen die “zich als transseksueel identificeren” en dezelfde faciliteiten willen gebruiken als het andere geslacht, schrijft het dagblad. Maar op zaterdagavond drongen artsen en politici er bij scholen op aan om een einde te maken aan het activisme voor meer unisekstoiletten om verdere letsels aan vrouwelijke leerlingen te voorkomen.

De arts Tessa Katz vertelt dat het inhouden van urine binnen voor langere periodes het risico kan vergroten dat meisjes last krijgen van urineweginfecties en ontsteking van de blaas.

De psychologische effecten van meisjes die zich niet veilig voelen om toiletten te gebruiken die voor beide geslachten zijn, zijn ook zorgwekkend, aldus Katz.

Parlementslid David Davies, van de conservatieve Tories, zegt dat scholen voor toiletten voor de meisjes moeten zorgen:

Als meisjes het niet leuk vinden om toiletten met jongens te delen, moeten scholen actie ondernemen in plaats van te zeggen dat meisjes problemen hebben.

Tegelijkertijd heeft het gebrek aan seksegerelateerde toiletten geleid tot woede bij ouders. Velen zeggen dat ze niet zijn geïnformeerd of geraadpleegd voordat de verandering op de school van hun kinderen werd doorgevoerd.

Er zijn protesten gehoord van onder andere de Deanesfield Primary School in South Ruislip, Londen, waar ouders een lijst met namen zijn begonnen tegen de introductie van uniseks toiletten.

De wc-hokjes zijn van onder en boven open, zodat oudere leerlingen er gemakkelijk boven en onder kunnen kijken, zegt een verontwaardigde moeder die op school dochters van vier en acht jaar oud heeft.

Stephanie Davies-Arai, van de oudercampagnegroep Transgender Trend, heeft verklaard dat scholen verkeerd zijn geïnformeerd door “trans-activistische” organisaties dat ze de wetten inzake gendergelijkheid overtreden als ze niet alle toiletten in uniseks veranderen.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments

  1. Laat al die transgenders en weet ik veel wat voor mormels er nog meer zijn naar het heren toilet gaan daar kunnen ze lekker gelijkwaardig op een vol gezeken toiletbril gaan zitten probleem opgelost.

  2. Met dit soort onzin worden transgenders echt niet geholpen, het werkt averechts. De genderneutrale, pardon, gemengde toiletten leiden tot meer onveiligheid bij vrouwen en wakkeren afkeer juist aan! Miljoenen vrouwen willen graag een apart toilet en die paar transgenders horen zich daar bij neer te leggen. Zij zijn de afwijking, niet de norm.

  3. Dokters en politici dringen er bij scholen op aan …………. Hoezo dringen er op aan? Gelijk actie ondernemen met de harde hand zou ik zeggen. Stelletje linkse mafkezen.

  4. Gelijk met je kind naar een andere school, waar ze wel normaal doen.
    Want als ze dit doen, dan wil ik de rest niet meer weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button