Headlines

Turkey ‘launches airstrike’ against Kurds on Syria-Iraq border – reports

Videos circulating on social media appear to show Turkish forces targeting Kurdish troops near Syria’s border with Iraq with airstrikes, just hours after the US announced it would be pulling out of the region.

Turkish forces launched airstrikes against Kurdish and Syrian Democratic Forces (SDF) positions in al-Hasakah province in northeastern Syria, according to SANA news agency, which initially reported there were no casualties from the attacks.

Turkish planes reportedly attacked SDF headquarters in Hasakah province, according to Saudi broadcaster al-Ikhbariya. Other reports suggest Turkey targeted the Kurdish YPG militia, which Ankara views as a terrorist group and which is part of the SDF.

RT >>

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button