Artikelen

Homolobby slaat opnieuw toe: geloof in twee geslachten “onverenigbaar met menselijke waardigheid” en grond voor ontslag

Volgens een Britse rechtbank is het “onverenigbaar met de menselijke waardigheid” om christen te zijn en te geloven dat er twee geslachten zijn.

Het was volkomen terecht om de Britse arts David Mackereth vanwege zijn christelijke geloof te ontslaan, zo oordeelde een Britse rechtbank. Volgens de rechtbank is het geloof van de christelijke arts dat God de mens als man en vrouw heeft geschapen “onverenigbaar met de menselijke waardigheid”.

Daarnaast wijst de rechtbank er ook op dat Mackereth niet gelooft dat het mogelijk is om van geslacht te veranderen en dat hij weigert de seksenaam te gebruiken die een transseksueel wil, omdat hij van mening is dat dit oneerlijk zou zijn.

Dat de overtuigingen van de arts op enigerlei wijze beschermd moeten worden door de vrijheid van godsdienst of mening wordt door de rechtbank verworpen, omdat ze volgens de rechtbank “in strijd zijn met de fundamentele rechten van anderen, in het bijzonder van transseksuelen”.

Ik geloof dat ik in beroep moet gaan om te strijden voor het recht van christenen om de waarheid te spreken. Als ze niet in staat zijn om dat te doen, is de vrijheid van meningsuiting in dit land dood, wat ernstige gevolgen zal hebben voor de Britse medische wereld, zegt Mackereth over de beslissing van de rechtbank.

Geen enkele arts, wetenschapper of filosoof kan aantonen of bewijzen dat iemand van geslacht kan veranderen. Zonder intellectuele en morele integriteit kan de geneeskunde niet functioneren en mijn 30 jaar als arts worden nu als irrelevant beschouwd in vergelijking met het risico dat iemand anders beledigd kan worden, voegt hij eraan toe.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

One Comment

  1. Het is ook onverenigbaar met de menselijke waardigheid dat Israel niet Joodse mensen uitsluit en uitwijst.
    Wat betekent dat?
    De staat Israel wijst iedereen uit die niet joods is. Dat is ultiem rascisme.
    DIVERSTY FOR ISREAL NOW!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button