Artikelen

Vader haalt zoon van school wegens hersenspoelen klimaatverwarming

Een Australische vader heeft zijn zoon van school gehaald die de schoolkinderen van streek maakte door de alarmerende klimaatveranderingstheorie als wetenschappelijk feit te onderwijzen.

Matthew Karlos zegt dat hij besloot zijn 10-jarige zoon Max van de school te verwijderen toen de leraren de schoolkinderen vroegen om “zich als hippies te verkleden het lied Big Yellow Taxi te zingen”. Karlos vertelt de lokale media dat het absoluut absurd is om jonge kinderen bang te maken met verhalen over het einde van de wereld.

Het is gewoon hersenspoelen van de jongere generaties. Het feit dat je veronderstelde volwassenen hebt…. die ideeën in een 16-jarig meisje duwen en haar gebruiken als een pion, is gewoon walgelijk; het is kindermishandeling.

Stop gewoon met het hersenspoelen van de kinderen en negatief zijn, en leer ze hoe ze positief kunnen zijn over het maken van goede positieve veranderingen voor de wereld, niet allemaal onheil en somberheid, zegt hij.

Matthew had Max een paar weken eerder al een dag thuis gehouden toen de leerlingen werd gevraagd een toespraak te houden over de opwarming van de aarde, daarna kondigde de leerkrachten aan dat de leerlingen zich moesten verkleden als hippies en het milieulied Big Yellow Taxi van Joni Mitchell zouden gaan zingen.

Op dat moment besloot Matthew dat hij er genoeg van had en besloot hij Max van school te halen.

Vorige maand waarschuwden psychologen in Groot-Brittannië dat een groeiend aantal kinderen wordt behandeld voor een overweldigende angst voor een ecologische ondergang, een aandoening die ‘ecologische angst’ wordt genoemd.

Veel ouders komen in therapie en vragen om hulp met de kinderen, en het is deze zomer sterk geëscaleerd. De symptomen zijn hetzelfde als klinische angst, de gevoelens zijn hetzelfde, maar de oorzaak is anders. De angst is voor het naderend milieu onheil – dat we allemaal zullen sterven, zegt psychotherapeut Caroline Hickman van de Climate Psychology Alliance (CPA).

Nu linkse activisten meer jongeren proberen aan te trekken als eco-strijders is het geen verrassing dat kinderen hier psychologisch onder lijden, omdat ze niet over het kritische denkvermogen beschikken die nodig is om de feiten van de hype te scheiden. Als ze horen dat de wereld ten einde loopt of dat de menselijke beschaving nog maar tien jaar zal bestaan, is hun natuurlijke neiging om het te geloven.

Hickman zegt dat ouders moeten leren om zachtere taal te gebruiken bij het praten met hun kinderen over de opwarming van de aarde.

Wat je niet wilt is dat een kind in een put van depressie stort en zegt ‘wat heeft het voor zin om naar de universiteit te gaan’ of ‘wat heeft het voor zin om mijn examens te doen’, wat ik kinderen heb horen zeggen, zegt Hickman.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments

 1. Ik kan hier over mee praten onze kinderen worden intensief gehersenspoeld doordat negen van de tien leraren er een exstreem gedachten goed op na houdt.
  Bijvoorbeeld rondjes rennen om de school om geld in te zamelen voor asielparasieten zij zijn altijd zielig wie hier tegen is gaat direct aan de schandpaal Trump Wilders Baudet worden structureel weggezet als exstreem rechts sommige leraren geven zelfs stem advies.
  Verder is het niet raadzaam om eerlijk je mening te geven of een kritische vraag te hebben over milieu of asielparasieten dit gaat je punten kosten op je proefwerken. Tevens bij tegen gas schroomt de onderwijzer er niet voor om je voor de klas compleet voor lul te zetten
  Als ouders is het ook niet verstandig om hier een gesprek over aan te gaan want dat gaat ten koste van je kind hoe graag je ook wil je gaat je kind natuurlijk geen ellende bezorgen.
  Dit hoe het er tegenwoordig aan toe gaat compleet door geflipt

 2. Dat kind heeft eigenlijk toch een heel gemeen trekje in de ogen.
  Het is erg jammer dat de kinderen in hun kwetsbare pubertijd zo vreselijk misbruikt worden en daarvoor een andere puber als lokaas inzetten. Voordat zij in de maatschappij terecht komen worden ze al psychisch overbelast en in plaats van bouwers worden ze patienten.
  De linkse leraren hadden eigenlijk wereldwijd al lang geleden een kopje kleiner moeten worden gemaakt. Nu hebben ze het complete jeugd in hun macht, waar de ouders niet tegen zijn opgewassen. Straks zijn ze hun kind kwijt aan de invloed van de “grotere” machten (soort wereldwijde secteleiders) die hen zullen blijven beinvloeden, sturen en bevelen, Omdat de kinderen ergens willen toe behoren zullen ze de ouders niet meer gehoorzamen en zij zullen hun eigen gehersenspoelde kudde volgen, maar ze zullen zich uit eigen kracht ook niet meer van deze kunnen losmaken. Het wordt één Marxistiche puinhoop en daar zal de wereld aan kapot gaan.

 3. In mijn tijd ging je naar school om te leren. Kennelijk is dat tegenwoordig niet meer zo.

 4. Andere vraag: in mijn browser staat dat Fenix niet is beveiligd. Ligt dat aan Fenix of is er wat anders (lees Linksig) aan de hand?

 5. Nadat onze dochter van vijftien tot tranen toe geroerd was van de toespraak van Gretha Thunberg, en kwaad werd op onze generatie “die al dertig jaar niets deed”, hebben we besloten om haar te helpen met het voorkomen van de door het meisje op tv aangekondigde “massale uitroeiing en het verdwijnen van hele ecosystemen”.

  We gaan onze dochter dus weer een toekomst geven. En de planeet vier graden afkoelen. Dat doen we als volgt:

  Ze gaat voortaan op de fiets naar school, want wegbrengen met de auto kost brandstof. Natuurlijk wordt het straks winter en dan wil ze met de bus, maar zolang dat een dieselbus is, lijkt dat ons niet bevorderlijk voor het Klimaat. Nu vraagt ze natuurlijk om een elektrische fiets, maar we hebben haar de verwoestingen aan de natuur laten zien ten gevolge van de Lithiumwinning, dus het wordt gewoon trappen. Is goed voor haar, wij fietsten vroeger ook naar school.

  Om alvast te wennen aan “het van het gas af moeten” hebben we de radiator in haar kamer afgekoppeld. Het daalt er nu ‘s avonds tot twaalf graden, maar in de winter zou het weleens kunnen gaan vriezen. In dat geval hebben we beloofd dat ze een extra trui, muts, maillot en handschoenen krijgt.

  Om dezelfde reden hebben we afgesproken dat ze voortaan alleen een koude douche neemt. Kleding wassen doet ze voortaan zelf, met het wasbord, want de wasmachine is nu eenmaal een stroomverbruiker en de wasdroger al helemáál. Dat kan natuurlijk niet meer.

  Nu we het toch over de kleding hebben, die ze nu heeft zijn allemaal synthetisch, dus gemaakt van aardolie. Maandag brengen we daarom alles naar de Kringloper. We hebben een eco-winkel gevonden waar uitsluitend kleding wordt verkocht uit ongeverfde en ongebleekte linnen, wol en jute. We denken niet dat het haar mooi staat, zelfs dat ze uitgelachen gaat worden, maar dat is wat ze ervoor over moet hebben, voor het Klimaat. Katoen is uit den boze, dat komt uit verre landen en er worden bestrijdingsmiddelen voor gebruikt.

  We zagen zojuist op haar Instagram dat ze best kwaad is geworden. Dit was de bedoeling niet. Maar straks om 19:00 zetten we de WiFi uit en die gaat pas morgen na het avondeten weer even aan. Op die manier sparen we elektriciteit, heeft ze geen last van elektrostress en is ze totaal geïsoleerd van de buitenwereld, zodat ze zich beter op haar huiswerk kan concentreren. Om elf uur ’s avonds halen we de stroom eraf, donker is dan echt donker. Dat scheelt een hoop CO2.

  Ze gaat niet meer mee op wintersport. Ze gaat niet meer mee op welke vakantie dan ook, want onze vakantiebestemmingen zijn praktisch onbereikbaar met een fiets. Terug naar de CO2-uitstoot en voetafdruk van je overgrootouders betekent domweg dat je ook leeft zoals je overgrootouders en die hadden nooit vakantie en zelfs geen fiets.

  Dan hebben we het nog niet over eten gehad. Geen CO2-afdruk betekent geen vlees, geen vis en geen gevogelte maar ook geen vleesvervangers op basis van soja (dat groeit immers waar eerst regenwoud was) en ook geen geïmporteerd voedsel, want dat heeft een negatief ecologisch effect. En absoluut geen chocolade uit Afrika, geen koffie uit Zuid-Amerika en geen thee uit Azië.

  Uitsluitend nog Nederlandse aardappelen, groenten en fruit dus en alleen van de koude grond, want broeikassen draaien op verwarmingsketels, CO2 en kunstlicht. Dat is slecht voor Het Klimaat. Brood kan nog, maar boter, melk en eieren, kaas en yoghurt, kwark en room komen van kippen en koeien en die stoten CO2 uit. Geen ijsjes in de zomer. Geen wijn. Geen frisdrank en geen bier, die belletjes zijn immers CO2. Ze wilde wat kilo’s kwijt, nou, dat gaat lukken.

  Ook gaan we alle plastic uitbannen, want dat komt uit chemische fabrieken. Ook alles van staal en aluminium moet weg. Weleens gezien wat een energie zo’n hoogoven verbruikt of een aluminiumsmelterij? En ten slotte krijgt ze geen make-up, zeep, shampoo, crème, lotion, conditioner, tandpasta en medicijnen meer en het maandverband wordt van linnen. Net als vroeger.

  Op die manier willen we de massa-extinctie en het verdwijnen van hele ecosystemen tegengaan. Voor haar. Zij gelooft er in.

  https://youtu.be/5BcHBtwSt30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button