Artikelen

Veel jonge transseksuelen in het Verenigd Koninkrijk willen weer terugkeren naar hun echte geslacht

De politieke agenda om kinderen aan te moedigen van geslacht te veranderen eist steeds meer slachtoffers. Gender-terugkeerder Charlie Evans wordt benaderd door honderden teleurgestelde jongeren die terug willen keren naar wie ze werkelijk zijn.

Britse Sky News meldt dat steeds meer jongeren die “van geslacht zijn veranderd” spijt hebben en nu hulp willen bij het “terugkeren” naar hun oorspronkelijke geslacht.

In een interview verklaart transvrouw Charlie Evans dat honderden jongeren die “hulp hebben gekregen” om hun geslacht te veranderen contact met haar hebben opgenomen om steun te zoeken om te proberen hun geslacht terug te veranderen.

Evans, nu 28 jaar oud, werd geboren als meisje maar veranderde haar geslacht en identificeerde zichzelf voor tien jaar als man voordat ze vorig jaar besloot om te proberen terug te keren naar het vrouwelijke geslacht.

Nu is Charlie Evans een liefdadigheidsinstelling gestart om genderverwarden te ondersteunen die mentaal volwassen zijn geworden en willen terugkeren naar hun echte geslacht. Ze zegt dat ze verbaasd was over het aantal mensen dat reeds vanaf het begin contact met haar heeft opgenomen en zich in een vergelijkbare situatie bevindt als zijzelf.

Het aantal kinderen en jongeren die zich aanmelden voor geslachtsverandering heeft een recordhoogte bereikt, maar we horen bijna nooit iets over degenen die spijt hebben van hun beslissing, zegt Evans.

In het Verenigd Koninkrijk is nu een recordniveau van 3.200 procent meer geslachtsveranderingspatiënten bereikt dan tien jaar geleden. Het aantal meisjes is met 5.337 procent gestegen.

Er is geen onderzoek en geen statistieken waaruit blijkt hoeveel mensen ongelukkig zijn met hun seksebehandelingen en er spijt van hebben, of hoeveel er hulp zoeken om terug te keren.

Een “terugkeerder” bestaat alleen in de statistieken als iemand die het geslacht wil veranderen. Dit betekent dat terugkeerders in dezelfde kolommen worden vermeld als degenen die voor het eerst van geslacht wil veranderen.

Ik heb contact met 19- tot 20-jarigen die zich hebben laten opereren en ik zou willen dat ze dat niet hadden gedaan. Hun genderdysforie is na de operatie niet verbeterd en ze voelen zich niet beter, vertelt Evans aan Sky News.

Verbannen door de homolobby 

Het lijkt erop dat de gebruikelijke kenmerken zijn dat ze meestal 25 jaar oud zijn, meestal vrouwen en meestal lesbiennes, en meestal zijn ze ook autistisch.

Het was na een lezing over geslachtsverandering dat Evans werd omarmd door een baardmeisje dat haar geslacht als jongen wilde terug veranderen.

Ze zei dat ze door de LGBT-beweging was verbannen omdat ze een verrader was. Dus ik had het gevoel dat ik iets moest doen.

Een van Evans’ beschermelingen is een 21-jarige vrouw die als 13-jarige dacht dat ze een man was. Ze nam testosteron en andere voorbereidingen om haar borsten deze zomer weg te laten verbranden. Maar afgelopen voorjaar begon ze van gedachte te veranderen.

Het systeem is zo gevormd dat ze zeggen “oké, hier zijn je hormonen, hier is je chirurgie, nu weg met je”. Ik denk niet dat het iedereen zal helpen. Ik heb overeenkomsten gezien in hoe ik mijn genderdysforie ervaar en andere dingen die ik als fouten op mijn lichaam ervaar. Uiteindelijk dacht ik dat geen enkele verandering die ik heb aangebracht voor mij zou volstaan en dat het beter was om aan mijn zelfbeeld te werken dan om mijn lichaam te veranderen, zegt Evans’ anonieme beschermeling.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button