Artikelen

Een drag queen die in Washington optrad vóór kinderen stripte tijdens het optreden

Drag Queen Story Hours zijn de afgelopen maanden een bron van veel controverse geweest. Sommigen beweren dat het geen kwaad kan anderen suggereren dat kinderen niet aan seksueel geladen thema’s moeten worden blootgesteld totdat ze er klaar voor zijn.

Een ander twistpunt was het gebruik van overheidsgeld om deze evenementen te organiseren.

In dit specifieke evenement in de King County Library in de staat Washington wordt een performer gezien die een kledingstuk uittrekt dat kunstmatig brede heupen blootlegt voordat hij een dans doet voor een publiek met kinderen.

Volgens een bericht van King County Republicans Facebook page:

“Wat hebben travestieten en kinderen gemeen?” vraagt een advertentie in de King County Library System voor Drag Queen Story Hour. “Ze houden ervan om zich te verkleden en alles is sprankelend en mooi.

In de afgelopen paar weken heeft uw door de overheid gefinancierde King County Library System (KCLS) Drag Queen Story-uren gehost waar drag-artiesten voorlezen aan jonge kinderen. Naast de verhaaltijd bood de KCLS ook veiliger sekspresentaties door Planned Parenthood tijdens ‘tiener’-evenementen, waaronder ‘om mee naar huis nemen’ zoals condooms, glijmiddel en penisvormige bladwijzers. Er was ook een loterij voor “borstbanden” voor meisjes van tien jaar en ouder om hun borst plat te drukken om te helpen bij de trans-overgang.

Natuurlijk rijzen er vragen….Wat vindt u van seksueel gerichte evenementen in onze openbare bibliotheken voor kinderen? Beschouwt u het organiseren van Drag Queen-evenementen voor kinderen als een geldig gebruik van overheidsgeld? Zou u uw jonge kinderen meenemen naar een van deze evenementen? Wat vindt u van “deskundigen” in de bibliotheek die uw “tieners” over seks leren?

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button