Artikelen

Linkse activist verbonden aan George Soros leidt Greta Thunberg

Greta Thunberg verschijnt bijna nooit zonder linkse activist Luisa-Marie Neubauer, jeugdambassadeur voor George Soro’s globalistische organisatie ONE Foundation, aan haar zijde.

Het is het online magazine Behind the Scenes dat de identiteit onthult van de 23-jarige vrouw die bijna altijd wordt gezien samen met klimaatactivist Greta Thunberg. De vrouw heet Luisa-Marie Neubauer, een linkse activist uit Duitsland die jeugdambassadeur is voor de lobbyorganisatie George SorosONE Foundation .

Neubauer is ook lid van Alliance 90, The Green and Green Youths , drie Duitse linkse organisaties die klimaatactivisme gebruiken als excuus om aan te dringen op de globalisering van de samenleving.

Bijna overal waar Greta in het openbaar over de hele wereld verschijnt, kan Neubauer aan haar zijde worden gezien. De missie van de ONE Foundation omvat onder meer het optreden als mentor en speechwriter voor Greta, schrijft Behind the Scenes.

Volgens ONE.org is ONE Foundation begin 2000 opgericht door Microsoft-oprichter Bill Gates en popartiest BonoDestijds heette de organisatie DATA en had als doel “de Amerikanen beter te informeren over extreme armoede over de hele wereld.”

Met financiële hulp van onder meer George Soros groeide DATA uit en fuseerde uiteindelijk met verschillende andere globalistische organisaties om ONE te vormen, die nu functioneert als een politieke activistische groep met als doel verschillende “wereldwijde doelen” te bereiken.

De joodse miljardair George Soros zit ook achter andere globalistische lobbyorganisaties. Een paar jaar geleden pompte hij het equivalent van $18 miljard van zijn privévermogen naar de “charity foundation” Open Society Foundations, die hij in 1979 oprichtte en waar hij zelf voorzitter is.

Het “filantropische” werk van de miljardair was in de eerste plaats gericht op het verzwakken van de positie van blanke meerderheidsbevolking in Europa en de VS, bijvoorbeeld door niet-gouvernementele organisaties te sponsoren die raciale vreemdelingen over de Middellandse Zee vervoeren, raciale onlusten te ontsteken en de transgenderbeweging te financieren.

Het feit dat Soro’s globalistische strijdkrachten ook achter de enorm hete klimaatcampagne van Greta Thunberg staan, verklaart volgens Behind the Scenes waarom een ​​16-jarige schoolspijbelaar zulke wereldwijde en onevenredige aandacht kan krijgen in MSM en toegang tot alle wereldleiders.

Tags

Piranjaha

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments

 1. Luisa-Marie Neubauer is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de HANDLER voor dat mindcontroled puppetje Greta.

  Wordt tijd dat deze poppenkast om haar heen stopt want het is een algemeen bekend gegeven dat indien men een leugen in alle MSM maar steeds blijft herhalen het moeilijker wordt om de mensen de waarheid te vertellen daar ze de leugen als algemeen BEKEND (want MSM zegt dat het zo is en dan IS het zo!!!) blijven aannemen cq voor absolute waarheid blijven houden!!

  De meeste mensen hebben namelijk de gave verloren voor zichzelf te kunnen denken, en ook dat is een absoluut FEIT!!!

  Gladiator

 2. @Gladiator oktober 6, 2019 om 00:31:

  Exact. Ik had Luisa al op de radar voordat dit artikel uitkwam en zij kan inderdaad gezien worden als de handler van KlimaatPippi. Zij zelf wordt dan ook weer ‘gehandled’ door de laag die erboven zit. Dit geldt overigens voor de gehele toplaag van de piramide, want onzichtbare krachten belazeren uiteindelijk de kluit. De bedrieger wordt bedrogen. How convinient.
  Een handler is iemand die useful idiots aanstuurt, bekend uit o.a. schimmige psyops zoals MKUltra. Het is een aanpak van mind control en brainwashing. Je zult zien dat steeds weer dezelfde, beproefde tactieken worden toegepast omdat – inderdaad – de massa niet in staat is om dit te onderscheiden en om zelf te kritisch denken. In dat opzicht heeft de internationale wortelloze kliek absoluut een punt.
  Het is alleen vreselijk dat degenen die wel in staat zijn om hun rechterhand van hun linkerhand te onderscheiden, meegezogen worden in deze waanzin. Het merendeel van de schooljeugd, met name op de hogere niveau’s, zijn kennelijk nog minder in staat kritisch te denken. Hiermee is een van de doelen van de ‘elite’ bereikt. Ik moet eerlijk zeggen, de wijze waarop zij het aanpakt en het succes dat zij behaalt, kan tot jaloezie leiden. 😉

 3. Wij zijn slimmer. Ooit zal het gezonde verstand toch zegevieren omdat mensen beginnen in te zien dat deze politieke en Linkse pedofilie nergens toe leidt en zich wel eens tegen je kan keren. In de eerste plaats omdat deze klimaatidioterie al op de terugweg is, in de tweede plaats omdat een hoop argumenten, zoals de plastic soep nu eenmaal niets met het klimaat hebben te maken. In de derde plaats omdat CO2 nou juist goed is voor planten die ons daar zuurstof voor terug geven. In de vierde plaats omdat de poolkappen weer aan het terug groeien zijn en zo zijn er nog wel wat meer argumenten te verzinnen zoals dat het in de laatste 10.000 jaar in 95% van de tijd warmer geweest is als nu en dat we dus nu leven in een koude-periode waardoor het logisch is dat de aarde weer aan het terug gaan is naar die 95% en er 4000 jaar geleden gewassen werden verbouwd op 1000 km van de Noordpool. En zo kan ik doorgaan.

  En voor wat betreft dat globalisme. Ik heb een hekel aan mensen die mij ongewild opzadelen met hun denkbeelden. Wil jij aan globalisme doen? Prima, verlaat dit land dan en doe je ding elders maar niet IN MY BACKYARD!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button