ArtikelenUitgelicht

Duitsland: meer dan 1400 euro voor één asielzoeker – per dag!

In Duitsland hebben ze een obscene belastingdruk te dragen, de op een na hoogste ter wereld. Alleen in België wordt van werknemers meer van hun bruto-inkomen afgetroggeld dan in Duitsland, ervaren we uit een in april gepubliceerde OESO-studie. Niet alleen werknemers, maar ook zelfstandigen kunnen erover meepraten.

En omdat dat nog steeds niet genoeg is, zullen die idioten die ’s ochtends opstaan en gaan werken om de nodige Euro’s te verdienen voor het groeiende aantal buitenlandse kostgangers van ons sociale systeem, binnenkort onder het mom van bescherming van het klimaat beloond worden met een vlieg- en vergeef-me-CO2-belasting, waardoor alles, dan ook echt alles waar we in ons dagelijks leven mee te maken hebben duurder zal worden, schrijft de auteur Eugen Prinz op PI-News.

Nu kan de naïeve burger zich troosten met het feit dat de overheid verantwoordelijk omgaat met het geld van de belastingbetalers en het investeert in het belang van de mensen.

De vluchtelingen zijn ons dierbaar en duur
Dat kan kloppen, als men de alimentatie voor een minderjarige onbegeleide vluchteling met een gemiddelde van 5000 euro per maand als zo’n nuttige investering beschouwd. Als u dat doet, kunt u blij zijn dat de staat Hessen nog genereuzer is en dat de hoopvolle nakomelingen uit het Oosten, die in de vorm van “ankerkinderen” zonder ouders naar Duitsland komen, zelfs 8469 euro per maand kosten.

Vliegen als de kanselier
Maar zelfs bij degenen die na een lange tijd Duitsland weer moeten verlaten, laat de staat zich van zijn goede kant zien. Een niet misselijke 137.000 euro kostte onlangs de deportatie van twee zeer criminele Kenianen in een privéjet met een bemanning van 14 personen. Zo reisden de twee zwarte mannen op het niveau van een staatshoofd. Naast de bemanning waren er negen politieagenten, een arts, een paramedicus en een vertegenwoordiger van Frontex, die als neutrale waarnemer het goede verloop van de uitzetting documenteerde. Men laat zich verwennen, uiteraard door de belastingbetaler, niemand anders.

And the winner is… Krefeld
Maar wie denkt dat dit absoluut niet kan worden overtroffen, komt bedrogen uit. De stad Krefeld geeft momenteel meer dan 1400 euro uit aan één asielzoeker.

Per dag, niet per maand.

Maandelijks bedragen de kosten meer dan 42.000 euro, wat gemakkelijk te berekenen is. Tot nu toe heeft de Duitse belastinginspecteur in totaal 270.000 euro mogen uitgeven aan de “specialist van het gebruik van het rechtssysteem”. Reden genoeg om de zaak nader te bekijken:

Sinds maart 2019 heeft de stad Krefeld problemen met een agressieve vluchteling, die in een accommodatie in de wijk Fischeln is ondergebracht. Hij is zo gevaarlijk dat hen niet anders overbleef dan twee beveiligingsmedewerkers de klok rond in te zetten om hem in toom te houden. Dit kost 1400 euro per dag en verlicht daarmee de stadskas met 42.000 euro per maand. Uiteraard zijn er ook de kosten voor de “normale” diensten waar hij of zij recht op heeft als asielzoeker.

Nu is de kwestie in de openbaarheid gekomen, hoewel de meeste politici van de gemeenteraad van Krefeld de zaak graag onder het tapijt hadden willen vegen. Dit is het gevolg van een verzoek van Ruth Brauers, een onpartijdig gemeenteraadslid. In de laatste zitting wilde ze weten waarom de kosten van het toezicht voor de asielzoeker niet lager konden zijn.

We hebben hier een absoluut uitzonderlijke zaak, die de AfD nu zeker zal verwelkomen.

…. zegt de leider van de Groenen fractie, Heidi Matthias, in antwoord op een vraag van de eerste lokale krant die er verslag van uitbracht.

Nu het publiek op ondoordachte wijze kennis heeft genomen van de zaak, worden er plannen gemaakt om de kosten te drukken. Dit moet worden gedaan door de goede man alleen met het slapengaan te bewaken, d.w.z. van 22.00 tot 6.00 uur. Als u, beste lezers, de logica erachter niet kunt zien, wees dan gerustgesteld: Wij ook niet. Maar misschien ligt de diepere betekenis van de maatregel in het feit dat de kosten dan “slechts” 12.000 euro per maand bedragen. Een koopje dus.

En het wordt nog beter. CDU-fractieleider Philibert Reuters verklaart de klokrond bewaking:

Dit was essentieel voor de bescherming en zorg van de medewerkers, en natuurlijk voor alle bewoners van de accommodatie. Naast de bekende agressieve persoon waren er nog andere, vergelijkbare uitdagingen met andere bewoners.

Als niet alles naar wens gaat, kan de Krefelder schatbewaarder Ulrich Cyprian zich verheugen op het openen van zijn portemonnee voor een aantal gelijkgestemde Hulks uit Afrika die moeten worden bewaakt. Dan wordt het toilet in de school niet gerepareerd, de kuilen blijven in de Badstraat en de gepensioneerden blijven op weg naar de hongertafel statiegeldflessen uit de vuilnisbakken verzamelen. Dat geeft niks.

Ondertussen vliegt de Duitse Bondsminister van Binnenlandse Zaken Seehofer met een koffer geld naar Erdogan, zodat hij niet nog meer vluchtelingen voor ons kan ophouden en omdat we dan toch in de buurt zijn, nemen we binnenkort een paar tienduizend asielzoekers van de Grieken mee. Het is een goede zaak dat de CO2-belasting komt, anders kunnen we binnenkort dit alles niet meer betalen.

Tags

Rommel

Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments

 1. Ha ha wat een verhaal maar ik gun die Duitsers deze en nog veel meer ellende wel ten slotte hebben zij zelf de poorten van de hell geopend dus geniet er maar van .
  Hoe meer ellende hoe meer kans op opstand ik begrijp niet dat zoveel onkunde nog getolereerd wordt.

 2. Wie financiert de Nederlandse ondergang?
  Euh ik heb een naar vermoeden…wij.

  Van dat bedrag(1400euro) per persoon per dag kun je een dorp in India of Afrika mee voeden en onderwijzen.
  Door dit soort bedragen gaan wij met een rotgang de armoede in.
  Zijn doorgedraaid er moet ingegrepen worden.

 3. Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld ,ik kan niet wachten op Gods wraak ,doe er maar wat aan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button